Jump to content

Ben (Erdogan )buradan muhaliflere sesleniyorum

Recommended Posts

Iste böyleee,

HOOOOPPPPPPP , HOOOOOPPPPPPP BALÄÄÄÄÄÄ.

Demekki önemli olan SOYDUR.

Eger öyleyse NEMUTLU TÜRKÜM DEYENLERDEN neden rahatsIz oluyorsun?MadamakI öyle diyorsun,KILICDAROGLUNUN SOYUYLA KENDI SOYUNUDA ACIHLADA BÜLELIM.

Bizim bildigimiz kadar,Kilicdaroglunun SOYU Osmanlinin Türkmenlere uyguladigi zulumlardan Konyadan kacIp 300 yIl önce Dersime gelip yerlesmisler .

Gazatalardaki yazIlara gecelim.

Referandum yaklaştıkça meydanlarda söylemler kızıştı.

Seviye de düştü.

Daha da düşeceğe benzer.

İşin ilginç tarafı neden hayır demek gerektiğini millete bir türlü anlatamayan muhalefet partileri konuyu AKP odaklı, özellikle de Tayyip Erdoğan odaklı götürmeye başladılar.

Benim üzerinde duracağım konu Sayın Erdoğan’ın Sayın Kılıçtaroğlu hakkında bir mitingde söyledikleri.

ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

"Ben buradan muhaliflere sesleniyorum; önemli olan boy değil, önemli olan SOY,SOY !”

ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

İşte böyle bir cümle kurdu sayın Başbakan.

Boy değil de SOY neden önemli şahsen ben anlayamadım.

Kılıçtaroğlu’nun SOYU derken neyi kastetti acaba?

Bu sorunun cevabını en iyi tabii ki sayın Başbakan verebilir.

Eğer vermiyorsa bize de tahmin etmek düşer.

CHP liderinin Dersimli bir Alevi olduğu bilinen bir gerçek. Bunu kimse inkâr etmiyor. Ayıpda değil, günahda değil. Hem Alevi olsa ne olacak?

Ama sayın başbakan mezhep konusunu dillendirmiyor. SOY diyor.

Sayın Kılıçtaroğlu’nun SOYU şahsen beni hiç ilgilendirmiyor.

Ben bu ülke için ne yaptığına bakarım.

Bununla birlikte önemli derken sayın Başbakanın dilinin altında bir şey var.

Ama açık açık dillendirmiyor.

Dilinin altındaki şu olabilir.

Ermeni tehciri esnasında pek çok Ermeni yakın Alevi köylerine sığındılar.

Ve Alevi olduklarını ifade ettiler. Bu şekilde izole oldular. Gayet anlaşılabilir bir durumdur.

Tehcir edilip Suriye çöllerinde ölmektense dinini değiştirip- en azından öyle gösterip- izole olmak daha mantıklı. Onlar da öyle yaptılar zaten.

Bunlardan bir kısmı zamanla gerçekten Alevi oldular, bir kısmı da ruh dünyalarında Ermeniliklerini korudular.

İşte bunlara kripto Ermeniler deniyor, yani kendilerini gizleyenler.

Bu gizlenme artık kimi Ermeniler için geride kaldı ama KiMiLERiDE HALÄ gizliyor.

.

Sağlığı yerindeyken Ermeni Patriğinden dinlemiştim.

Son dönemlerde kiliseye vaftiz olmaya gelenlerin büyük bir kısmının din değiştirenler değil, Ermeni kimliğini açığa vuranlar olduğunu söylemişti.

Ayrıca samimi Müslüman olmuş pek çok Ermeni de mevcut.

Acaba Sayın Erdoğan SOY önemlidir derken Sayın Kılıçtaroğlu’nun bu gizli Ermenilerden olduğunu mu kastetti?

Eğer öyleyse bu durumda Ermeni vatandaşlarımızın yüzüne nasıl bakacak Sayın Erdoğan?

Suç mudur Ermeni olmak veya Ermeni anneden doğmak. İnsanın annesini, SOYUNU seçme imkânı var mıdır?

Evet, sayın başbakan konuşmasında her ne kastettiyse etti.

Ama “SOY” vurgusu hiç şık olmadı. Toplumsal bütünlüğümüz açısından da bir başbakana hiç yakışmadı. Hele bir de Medeniyetler İttifakı eş başkanı iseniz.

Bu bir dönem TSK’nın uçaklardan Öcalan için ‘Ermeni dölü’ diye broşür atmasından hiç farkı yoktur.

Bir insan ne dininden, ne mezhebinden, ne de ırkından dolayı suçlanamaz. Yaptığı ile suçlanır. Bu yaklaşım ne İslami’dir ne de insani.

Demokrasi iddiası olan bir ülkede suçlamak amaçlı SOY SOP araştırmak en hafif ifade ile ayıptır.

Erkam Tufan AYTAV

erkamaytav@hotmail.com

AKP den daha ne inciler duyacaz.

BasbahanImIz acIhlasIn

MARAH ettik her ikisininde soyunu sopunu.

Belki bir dogru bülemiyoruzdur.

Dogrusunu basbahanImIzIn agzIndan duymah istiyoruz.

Tolonbeg

Sitelerde Paylaş

Başbakan orada Kılıçdaroğlu'nun itikadını kastetti. Biz müminler İbrahim milletiyiz. Hepimiz bir ve kardeşiz. Ama Kılıçdaroğlu alevi. Alevilik, çoğu konuda İslam'a zıdlık gösteren bozuk ve sapkın bir fırka. Ergenekon'da da görüyoruz ki, yakalanan fitnecilerin birçoğu da meğer aleviymiş. Askerler, gazeteciler, hukukçular... Ülkenin içini oymak, azınlık oldukları halde devleti zaptetmek için neler neler yapmışlar.

Bu gerçeğin farkında olan ve belki de bu yüzden Ergenekon'un şehid ettiği merhum Muhsin Yazıcıoğlu da bunu işaret ederek "Bu ülke Suriye olmayacak" demişti. Suriye'de de aleviler azınlıkta ve baştaki diktatör Esad ailesi alevi.

Allah bu milleti ehli sünnet itikadından saptırmasın ve ülkenin idaresini bozuk itikadlılara bırakmasın. Amin...

Sitelerde Paylaş

Başbakan orada Kılıçdaroğlu'nun itikadını kastetti. Biz müminler İbrahim milletiyiz. Hepimiz bir ve kardeşiz. Ama Kılıçdaroğlu alevi. Alevilik, çoğu konuda İslam'a zıdlık gösteren bozuk ve sapkın bir fırka. Ergenekon'da da görüyoruz ki, yakalanan fitnecilerin birçoğu da meğer aleviymiş. Askerler, gazeteciler, hukukçular... Ülkenin içini oymak, azınlık oldukları halde devleti zaptetmek için neler neler yapmışlar.

Bu gerçeğin farkında olan ve belki de bu yüzden Ergenekon'un şehid ettiği merhum Muhsin Yazıcıoğlu da bunu işaret ederek "Bu ülke Suriye olmayacak" demişti. Suriye'de de aleviler azınlıkta ve baştaki diktatör Esad ailesi alevi.

Allah bu milleti ehli sünnet itikadından saptırmasın ve ülkenin idaresini bozuk itikadlılara bırakmasın. Amin...

Kenan Evren ve Alpaslan Türkeş filan sapına kadar sünni ve bunlar darbe yapmış komutanlar.Ayrıca kökü 1950'lere dayanan Ergenekon Alevi ağırlıklı olsa idi Diyanet Aleviliği ön plana çıkarırdı ama sünniliğin fetva kurumu gibi çalışmış yıllarca ve hala da öyle.

Ayrıca aleviler sizi kültür ve inanç baskısına maruz bırakmaz ama sünniler bırakır.

Ayrıca El Kaide'nin Taliban'ın üyelerinin çoğu sünnidir.Bu daha gerçek.

Konuyu Alevi konusuna çekerek hem sıçmışsın hemde zırvalamışsın.Ama genelde öyle yapıyorun zaten.Hezeyanullah.

tarihinde Galileo100 tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Kenan Evren ve Alpaslan Türkeş filan sapına kadar sünni ve bunlar darbe yapmış komutanlar.Ayrıca kökü 1950'lere dayanan Ergenekon Alevi ağırlıklı olsa idi Diyanet Aleviliği ön plana çıkarırdı ama sünniliğin fetva kurumu gibi çalışmış yıllarca ve hala da öyle.

Ayrıca aleviler sizi kültür ve inanç baskısına maruz bırakmaz ama sünniler bırakır.

Ayrıca El Kaide'nin Taliban'ın üyelerinin çoğu sünnidir.Bu daha gerçek.

Konuyu Alevi konusuna çekerek hem sıçmışsın hemde zırvalamışsın.Ama genelde öyle yapıyorun zaten.Hezeyanullah.

Evren ve Türkeş'in Ergenekoncu olduğuna dair bir delil yok. Diyanet'in Ergenekon'un eline geçmemesi normal. Çünkü orayı şekillendiren milletin oyuyla gelen hükümetler. Ergenekon ise milletin desteği olmadığı yerde örgütlenen, jakoben bir örgüt.

Kötülediğin Taliban önce Sovyet sonra da Amerika gibi iki süper gücün işgaline karşı direniş gösterebilen cesur bir örgüt. Onlar da senin gibi zayıf ruhlu olsaydı işgalcilerin çizmesini yalardı.

Bu konulara girerek hem sıçmışsın hem de zırvalamışsın. Ama genelde öyle yapıyorsun zaten. 100 numara...

tarihinde HEYBETULLAH tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Evren ve Türkeş'in Ergenekoncu olduğuna dair bir delil yok. Diyanet'in Ergenekon'un eline geçmemesi normal. Çünkü orayı şekillendiren milletin oyuyla gelen hükümetler. Ergenekon ise milletin desteği olmadığı yerde örgütlenen, jakoben bir örgüt.

Kötülediğin Taliban önce Sovyet sonra da Amerika gibi iki süper gücün işgaline karşı direniş gösterebilen cesur bir örgüt. Onlar da senin gibi zayıf ruhlu olsaydı işgalcilerin çizmesini yalardı.

Bu konulara girerek hem sıçmışsın hem de zırvalamışsın. Ama genelde öyle yapıyorsun zaten. 100 numara...

Sana göre başarısız darbe girişimi yapanlar ergenekoncu darbede başarılı olanlar ise ergenekoncu değil delil yok vs.

Taliban'ın ne örgüt olduğunu görüyoruz yaptığı zulümlerle.Afganistan'ın bir bölgesinde terörist faaliyetler gösteren ve teröristlerini cennet vaadiyle kandıran bir örgüt diyelim.

Sitelerde Paylaş

ABDnin de talibandan farkı yok,

O da Irak'ı, Afganistanı kan çanağına çevirdi...

Masumları öldürme ve sivillere zarar verme konusunda fark olmayabilir.Ama konu salt şiddet değildir.İyi analiz et yazılanları.

tarihinde Galileo100 tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Iste böyleee,

Heybetullah,önce sana gusura bahmada götümle gülecem:-))))))).AYIP emme hakkettin vallaaa.

Türkesmi Ergenekoncu degil.

Bende Ergenekoncuyum.

Ben Türküm deyen herkes Ergenekoncudur.

Ergenekon ,Türkün tekrer var olus efsenesidir.

Ender milletler bu EFSENEYI yaratabilmislerdir.ItalyanlarInkide KURTTUR.

BazI milletlerde bir EFSENELERiNiN yoklugundan raharsIz olmuslarki sonradan bir EFSENE uydurmuslar.

Bu milletlerin basInda Almanlar gelmektedir.

Almanlar daha kücük bir esiretken suyu cok kit olan bir bölgede yasIyormus.O bölgedede birkaynak varmIs,bu kaynaginda basInda bir CANAVAR varmis.Bu canavarIn korkusundan Su ihtiyaclarini gideremiyor,bu yüzdende cogalamiyorlarmis.

Bir Alman anne bir cocuk dogurmus,bu cocuk süratle büyümüs,bir gün kILICINI kusanip canavarla savasa gitmis.Kaynahtan su icmek istemis genc, ama canavar izin vermemis,kapIsmIslar,yapIlan savasda genc devi öldürmüs almanlar suya kavusup sür,atle cogalmislar.

Bu masali televizyonda seyrederken güle güle öldüm.

Bu masalda 1900 tarihlerinde uyduruldugunu bildigim icin gülmekten altIma isedim.

Demek Türkes Ergenekoncu degil.

Vay seni tuzlIyimda GOHMAYASIN.

Vay senin torpah basIya:-))))))).

Simdi gelelim Isyana yanIta.

Ben hic kimseyi terihlerde yazIlanlarIn ,arkeolojik bilgilerin,gözümle gördüklerimin dIsInda suclamis degilim.

Simdi ingilizlerle HabesistanlIlarI bir tutabilirmisin?

Biri dünyada üzerinde günes batmayan imparatorluh gurmus.

Bircok buluslar yapmis

Kendi ihtiyacindan coh fazla mal üretip tüm dünyaya satmis

Arkeoloji calimalarla gizli olan bilgileri ortaya cikarmis bir milletle habasIstanIilarI denkmi tutalim.Adamlar daha karinlarIni doyuracak ziraatIbile bilincli bir sekilde yapamiyor.

Ac

CIplak

Hasta yasIyorlar

Savas alati olarak Ruslarin verdikleri kilasnikoflardan baska birseyleri yok.

Simdi ben bu gercegi söyledim deye kötümü olduk.

AltInla

Tenekeyi bir tut diyorsun.

Bu inencde ilkeldir arkadasim.

Güzel özellikleri olanlar

Güzel özellikleriyle anIlIr

Cirkin özellikleri olanlar

Cirkin özellikleriyle anilmasI gerekir.

Avusturyadan Arabayla cIkIpda

SlovenyayI astInmIIIII Bulgaristanda dahil tüm ülke insanlarindan Illelah edersin.

Adamlarda her kötülük mevcut.

BunlarI asIpda Yunanistana girdiginde insan bir Ohhhhhh diyor.

Simdi SIrplarla,Bulgarlarla Yunanistani nasIl bir tutabilirimki.

Biri her meläneti üstünde tasIyor,

ötekinin zararI olmadigi bir yana birde yardimci oluyor.

Kötünün kötülügü

Iyide iyiligi anIlIr.

Bundan neden gocunasinki.

Kötüye iyi dersen.

Iyinin degeri kalmaz.

Iyi sözlerle anIlmah isteyenler

Iyi olmah zorundadIr,

Cirkin bir kadina veye erkeye güzel dersen

Dalga gecme der.

UmarIm ne demek istedigimi anlamIsIndIr.

Kisi olarah hanki soydan olursa olsun,en azindan zararsiz olan herkesi AYRIMSIZ severiz.

Cok samimi Ermeni dostlarImIz var.

Aylecek görüsüyoruz.

Cok cokta sevdigim kürtlervar ki.DamadIma Kürttür.

Toptan TUKAKA

Veya

Toptan sen benim BABA kimseye demeyiz.

Sen MARAH ETME.

Tolonbeg

Sitelerde Paylaş

Kimin İbrahim milletinden olduğunu sünniler mi belirliyor?

Sünniler İbrahim mileti derken, Muaviye'yi kastediyorsunuz herhalde. Çünkü İbrahim'in sadece İsmail'den gelen Arap soyunun sık sık Kurayza yahudileri (İshak'tan gelen soy) ile karışan Mekke reisinin oğlu olan Muaviye'nin itikadından olduğunuz için. Evet, İbrahimin torunlarından Putperest ve Talmut yahudisi olanların melezi olunca İbrahim milleti oluyormuş demekki....

Ya Ehlibeyt... daha mı az hatırlatıyor İbrahim'i acaba Emevilerden... Zaten Emeviler onları öldürdüğü için böyle bir soydan bahsedilemez, sizler de haklısınız.

Sitelerde Paylaş

Kürtler pek bir sorun teşkil etmez bu tip partiler için.Din altında birleştirmek,din zerinden suçlamaktır genel tavırları.

Ama Alevilik kullanabileceği bir taraftır.İlk zamanlar Kürt olduğu iddia edilmişti Kılıçdaroğlu'nun.Sonraları pkk destekçisi denildi.Her tür pası gole çeviren söylemler bunlar.

Yarın da başka bir iddia ortaya atılır.Akp bu ucuz siyaseti çok iyi yapıyor.

Sitelerde Paylaş

Kürtler pek bir sorun teşkil etmez bu tip partiler için.Din altında birleştirmek,din zerinden suçlamaktır genel tavırları.

Ama Alevilik kullanabileceği bir taraftır.İlk zamanlar Kürt olduğu iddia edilmişti Kılıçdaroğlu'nun.Sonraları pkk destekçisi denildi.Her tür pası gole çeviren söylemler bunlar.

Yarın da başka bir iddia ortaya atılır.Akp bu ucuz siyaseti çok iyi yapıyor.

Kürtler tek tip bir düşünce yapısında değiller ve kendine yakın buldukları partilere oy verecekler.Ve bu pakete bir çoğu evet diyecektir.

Ayrıca AKP'ye pkk destekçisi diyor muhalefet.Yani muhalefetin bu ısrasına AKP'de aynı karşılığı veriyor gibi.Kısacası bu ucuz siyaset karşılıklı yapılıyor.

Sitelerde Paylaş

Bu kadar sivri ve ırkçı bir söylemi Bahçeli'den bile beklemezdim açıkçası. Akp'ye oy veren kürtler genelde Chp ve Mhp'yi ırkçı faşist görür.

E Akp'nin başkanı da işine gelince soy sop gürletiyor ortalığı naber? :)

Hala Akp'nin ve Tayyip'in kürt seviciliğine inanarak desteklediğinizde kendinizi keriz gibi hissetmeyecek misiniz artık? :)

Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...