Jump to content

ATEİST FORUMUN DEKORASYONU


Recommended Posts

Ateistforum tekrar dekore edilse,özellikle dinlerle ilgili eleştiriler belli iğneli başlıklarda sabitlense ,(kuran ayetlerinin eleştirisi,mucize palavraları vb.) foruma üye olmayanların,hatta ayak üzeri uğrayıp geçmeyi hedefleyenlerin bile bilgiye ulaşmaları kolaylaştırılsa nasıl olur sayın yöneticiler ? Evet forum sayfaları bu eleştirilerle dolu ama ateist forum tam 154 sayfa ve bu hacim günden güne artıyor.

Bunun yapılması hem üyelerin işini kolaylaştırır , herkesin elinde kolayca ulaşabileceği ansiklopedik/sistematik bir kaynak olur hem de yeni katılımcıların ve geçiyordum uğradım türündeki okuyucuların işini kolaylaştırır...

Saygılar....

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 4 weeks later...

Bu fikre bende şiddetle katılıyorum . Mesela " Erken İslam ve Muhammed yaşadı/yaşamadı linkleri " gibi daha bir çok çoğaltılabilir başlık her kesimden insanın katılımına uygun bir şekilde bölümlere iğnelense güzel olurdu . Sonuçta burası üye girişinden çok ziyaretçi girişine maruz kalan bir forum . Oldukça da bilgi verici başlıklar var ve bu başlıklar daha gereksiz başlıklar arasında kayboluyor ne yazık ki . Tabi kastettiğim şey kişisel başlıklar değil forumun genel katılımına uygun ortak başlıklardan ibaret olmalı .

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...