Jump to content

Zeynep 35 Yaşında.. Ayşe O sırada 13 Yaşında !-- Şimdi Muhammed 13'lük Kızla Evliyen 35'liği Almak İçin Ayet mi Getirmiş ? Hahaahaa Ne Kadar Acaip !


Recommended Posts

  • İleti 148
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

C=Alır diyen aklını peynir ekmekle yemiştir..

C=Alır diyen hadımdır

C=Alır diyen yalancıdır

C=Şehvetie düşkün insan 13lük kızdan başını kaldırırmaz ki

C=Şehvetine düşkün insan 13lük kızdan 25likle bile evlenmez

C=Şehvetine düşkün bir insan dul 35lik kadınla 13lük kızını yatağa atmak için evlenir

C=55 yaşında şehvetine düşkün olgun kadınl

ardan bıkmıştır usanmıştır..

bu arkadaşı neden attınız anlamadım, arkadaş sapıklığı savunmuyor ki. arkadaş gerizekalı tamam ama onun atılması da pek akıllıca bir iş değil. adamın yaptığı şey ortada, sapıklık falan değil. onun savunduğu şey bir kıyastan ibaret, ama yanlış yapıyor başka.

şimdi RenaultFerrari kardeşim, atıldın ama gene de geriye yaslan dinle..

senin nasıl bir tür embesil olduğunu anladım; ben o dönemde yaşasaydım ve elimde peygamberlik tarzı bir yetki olsaydı bana sunulan 13'lükleri de 45'likleri de alırdım. hatta meşru kabul eilen en küçük yaştan en büyük yaşa kadar alırdım. nasıl olsa işim var, yetkim var, kral gibi adamım.

sen kalkıp "sen hadımsın, yalancısın, aklını peynir ekmekle yemişin çünkü 13'lük dururken 35'lik alıyorsun" gibi standardize edici laflar söylersen cümle alem sana aptal der. ya 16-18 yaşlarında heyecanlı bir çocuksun ya da dişlini sıyırmışsın.

keyif benim değil mi? sen zevk meselesi bir şeyi "13'lük dururken 35'liği alan .....dır" diye nasıl standardize etmeye kalkarsın. hem tartışmayı bilmiyorsun hem de garip bir aptallık çökmüş üstüne.

bak sana en iyi cevabı baban verir, git ona sor de ki; baba elinde yetki var, saygıdeğer birisin, 13 yaşında karın var, ayrıca sana sunulan güzelliği dillere destan olan 13'lük kızlardan daha çekici 35'lik manken gibi fit seksi kadınlar var. hepsini alabiliyorsun. seçimin ne olur?

baban şöyle der: niye seçim yapayım ki? hepsini kullanırım..

sen gene anlamayacaksın, muhtemelen İslâm'ı karalamak isteyen gerizekalı bir ateistsin..

Link to post
Sitelerde Paylaş

ya arkadaşlar konu zaten ortada, ahzap/37-40 ayetleri gayet durumu özetliyor. biz şimdi gözümüzün önündeki ayetlerimi ele alalım, renoferro'yu mu? :)

muhammed çocuk yaşta yetim ve öksüz kalmış, anasız babasız zengin hiç bir akrabası onu sahiplenmiyor ebu talip dışında. ebu talipte zengin felan değil, muhammed sefil yetişiyor ve yaşı 15-16 olunca hatice'nin kervanlarına bakmaya başlıyor, daha sonraları da kendisinden bilmem kaç yaş büyük hatice ile sırf zengin diye evleniyor. islamı uydurduktan sonrada hatice bu dinin finansörlerinin başında geldiğinden ve hatice ile ebu bekir gibi kişiler olmadan bir halt yapamayacağını bildiğinden hatice'nin ölümüne kadar onunla evli kalıp üstüne kadın getiremiyor. bu kadın öldükten sonra muhammed'in 50 yaş sonrası çok eşlilik devri başgösteriyor. 6 yaşındaki ayşe'den tutun evladlığının karısı zeynep'e kadar hepsini birer birer toplamaya başlıyor. kimini ayet uydurup kimini başka bahanelerle elde ediyor, hepsi bu kadar basit.

ne yani bir adam genç yaşta iken 20 li 30 lu 40 lı yaşlarını tek bir koca karı ile idare edecek 50 sine vurduktan sonra 6 sından 35 ine kadar gencecik kızlar ve kadınlarla mı evlenmeye başlayacak. genç devresini tek bir kocamış karı ile, yaşlılık devresini genç ve güzellerle (ha bir de çocuklarla :) ). demek ki 50 yaşına değin bu koca karı ile evli kalması tamamen mal sebebiyle başka bir nedeni sözkonusu değil. bununla evliykende zeyd'e kaptırdığı halasının kızı zeynep'i, hatice'nin ölümünden sonra uydurduğu ayetle elde etmiştir.

bu cümlelerin üstüne başka bir şey söylemeye lüzum kaldı mı sizce?

tarihinde Suicide tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

reno gitmiş.

bakalım hangi isimle geri gelmeye çalışacak?

Umarım küsmez, geri gelir. BU troll kimse, trollüğü iyi yapıyor en azından, hakkını vermek lazım :D.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 months later...

Renault arkadaşın aklen sorunlu olduğu yetisine bende vardım .

Siz arkadaşlar nasıl sabrettiyseniz takdire şayan bir hareket bu gerçekten :D

Bizi yaratan(Müslümanlara göre) allahın herkesten üstün kıldığı zat muhammed'in kız kardeşim yaşında birinden şehvet duyması midemi bulandırıyor . Namaz kıldığım her güne yazık diyorum ...

Link to post
Sitelerde Paylaş

reno

ben ateist değilim din düşmanıda değilim

ama konuştukça batıyorsun :)

resmen ben sapığım ve sübyancıyım 13 yaşındaki kızlara ağzım sulanıyor diyorsun :)

55 yaşındada olsam 13 lük kızlar varken 35 liklere bile dönüp bakmam der gibisin :D

Link to post
Sitelerde Paylaş

sevgili ferrari, engin ezvacı tahirat bilginle doldurmuşsun ve muhammedin zekerinin kılavuzu olmuşsun.yahu zeydin karısın keramet içinmi aldı. yoksaayşeye zekeri duhul ettirirken başını tutsun diyemi aldı bunu anlayamadım.

artık kadınları mazlum kalmasın diye aldı söylemlerinden vazmı geçtiniz.

yahu ayşe demişya peygamberine''hevan mevzubahis oldumu ayet geliyor'' dememişmi?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bende bir senaryo yazayım sizin yaptıklarınızdan,o zaman bu kadar savaşa girmeme gerek yok,bu kadar sıkıntı yaşamama gerek yok madem bu kadar entirikacı o zaman gitsin Hz Haticeyi öldürüp servete tek başıma hakim olurdum,bütün güzel kadınlarla hayatımın en güzel yaşlarında en şehvetli olduğum yaşlarda sahip olurdum :) 50 yaşından sonra değil.Hz Zeynep olayında benim bildiğim Hz Zeynepin Peygamberimize aşık olduğu ve Hz Zeyd e boşanmamaları hakkında öğütler verdiğini bir yerde okumuştum,Hz Ayşe olayında şu var Hz Ali Hz Ebubekirden kızını istiyor,fakat Hz Ebubekir Peygamberime söz verdiğini söylüyor ve bunun yanında başkası ile nişanlıyken nişanı atıyor,demekki şimdi değer yargısıyla şimdiki zamanın değer yargısı farklı o zaman o mantıkla giderse bütün Osmanlı padihşahlarıda şerefsiz mi oluyor.Ben ki milliyetçi biriyim bizim atalarımıza şerefsiz diyeyim. 20 yıl önceki değer yargısıyla şimdiki değer yargısı bile farklı eskiden sizin mahallenizden bir kızla bir yabancı biri geçse adamı tekme tokat döverlerdi şimdi siz görüyorsunuz yol ortasında neler neler yapıyorlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Renaultferrari İslamı bilmeyen ve abesle iştigal eden birisidir, neyse biz konumuza dönecek olursak;

http://img198.imageshack.us/img198/4981/aise.png

Görüldüğü gibi Buharinin aktardığı hadiste açık ve net olarak durum ortadadır, birde yazılı olarak durumu ortaya koyalım:

Fasil : İSRÂ` VE Mİ`RÂC HADÎSİ

Konu : Hz. Peygamber`in Hz. Âişe ile evlenmesi

Ravi : Ümmü`l-mü`minîn Âişe

Baslik : PEYGAMBERİMİZİN HAZRET-İ ÂİŞE İLE NİŞANLANMASI

Hadis : Rivâyete göre şöyle demiştir: Ben altı yaşında bir kız iken Nebî salla`llahu aleyhi ve sellem beni akd ve nikâh eylemişti. (Üç sene sonra) biz Medîne`ye hicret ettik. Hâris İbn-i Hazrec oğullarının menziline indik. Müteâkıben ben, sıtmaya tutuldum. Bu cihetle saçım döküldü. (Hastalıktan kurtulduktan sonra) saçım gürleşti, uzayıp omuzlarıma döküldü. Bir kere ben, arkadaşlarımla berâber salıncakta oynarken annem Ümmü Rumân bana doğru geldi ve beni çağırdı. Ben de annemin yanına geldim. Beni ne edeceğini bilmiyordum. Annem elimi tuttu. Tâ evin kapısı önün (e geldiğimizde ora) da beni durdurdu. Ben de yorgunluktan kaba kaba soluyordum. Nihâyet soluğum biraz yatıştı. Sonra annem biraz su aldı. Onunla yüzümü, başımı sıvazladı. Sonra beni eve koydu. Evde Ensâr`dan birtakım kadınlar hazır bulunyordu. Bunlar bana: - Hayır ve bereket üzere geldin, hayırlı kısmet getirdin! di(ye alkışla) dılar. Annem beni bu kadınlara teslîm etti. Bunlar da benim kılığımı, kıyâfetimi düzlediler ve Resûlullah`a teslîm ettiler. Beni hiçbir şey sıkmadı. Ancak Resûlullah salla`llahu aleyhi ve sellem`i habersiz görünce sıkıldım. (Resûlullah bir sedir üzerine oturmuştu. Yanında Ensâr erkeklerinden, kadınlarından oturanlar vardı. Beni Resûlullah yanına oturttu). Ensâr kadınları beni Resûlullah`a takdîm ettiklerinde ben dokuz yaşında bir kızdım.

HadisNo : 1553

Bunun Haricinde birde başka bir Buhari hadisi sohbeti yapılmaktadır ve o hadise göre Ayşe 17 yaşındadır. Şimdi bu hadisi yazan şahısın Fettullah dahil tüm İslamca kabul görmediği ve sahih olmadığında İslam fikir birliği olduğu bir yana bırakırsak, Buharinin iki hadisinden birisi yanlıştır ve bu Buhariyi Kuran'dan sonraki en güvenilir kaynak olmaktan çıkarır. Buhari yalancı olur özetle.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...