Jump to content

ihanetin boyutları


Recommended Posts

Bir Yıldan Daha Az Bir Zamanda…

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 24 Eylül’de New York’da CFR (Dış İlişkiler Konseyi) adlı örgütün yuvarlak masasındaydı. Ve bu gizli, masonik, ‘dünyayı işgal’ amacı güden Siyonist oluşumun toplantılarına 3. kez katıldı.

1997'de katıldığı toplantıda CFR’nin konusu Refah Partisi idi. Bu toplantı sonrası Refah Partisi içinden AKP doğacaktı.

Nisan 2001'de Abdullah Gül yine masonik / Siyonist örgütün masasındaydı. Bu toplantıdan sonra AKP iktidara çıkacaktı.

AKP sahneye çıkmadan önce yollardaki taşlar CHP ve MHP’ye temizletilecek, bunun için özel bir görevli Kemal Derviş Türkiye’ye gönderilecekti.

Ve 9 yıl sonra Abdullah Gül, Türkiye’nin ‘tarihi virajında’ yine CFR (Council on Foreign Relations) Dış İlişkiler Konseyi masasına oturdu. Görüşmeler GİZLİ olduğu için, toplantı konusu hakkında Türk milletine bir açıklama yapılmadı.

CFR de ne?

Emperyalizm soyut bir kavram. Emperyalizmin eli kolu kafası yok. Görülebilir değil. Görülenler, CFR, Bilderberg, Trileteral mensupları. Küresel şirketlerin ağababaları, CIA'nin başındakiler, NATO’nun Rassmussen’i, BM’nin Ban Ki Moon’u, İMF’nin Strauss-Kahn’ı, Brooking Enstitüsü'nün Kemal Derviş’i, psikopolitikin Vamık Volkan’ı, dünyayı parçalama uzmanı, Martti Ahtisaari, AB başkanı Rompuy ve bunların ülke içindeki uzantıları…

................

Dünyaya yön veren gizli örgütlerin en tepesinde CFR var. Yani Dış İlişkiler Konseyi (Council on Foreign Relations.) ‘Küresel Memurlar’ başlıklı yazımda yazmıştım:

‘Bu gizli örgüt, ilk paylaşım savaşı sonrası örgütlendi. Dev şirketlerin sahipleri, ve dünyanın en büyük kan emicileri çekirdek bir yapılanmada birleşti. Başkanı, Avrupa’nın en zengini Lord Rothshields’di. En büyük patlayıcı yapan fabrikalar, tüm savaş oyuncakları bu ailenindi.

Hedefleri tarih boyu diğer istilacılarınki gibiydi: Dünyaya ‘Yeni bir düzen’ kurmak, bunun için ulus devletleri ‘bölüp parçalamak!’

1927'de Amerika’nın en zengin adamı Rockefeller de onlara katıldı.. Dünyayı bir ağ gibi saracaklardı. Nato ve BM genel sekreterleri de, İMF, Dünya bankası başkanları da, AB yönetimi de, bazı devlet ve hükümet başkanları da bu gizli örgüt tarafından ‘atanmaktaydı’.

CFR yani Dış İlişkiler konseyi, Bilderberg ve Trileteral adlı bu gizli örgütlerin mottosu: ‘Herşey tek dünya devleti için!’dir.. Bunun tercümesi, ‘Herşey çok uluslu şirketlerin çıkarı için’dir.

Örgüt’ün onursal başkanı olan David Rockefeller hedefi şöyle açıklamıştır:

‘Dünyada 200 civarında olan devlet sayısı yakın gelecekte 1000’e çıkacaktır. Dünyada ulus devletlerin modası geçmiştir.. Gelecekte devletler, finans sektörü tarafından idare edildiğinde dünyaya barış ve huzur gelecektir..’ http://www.guncelmeydan.com/pano/kuresel-memurlar-savas-ve-referandum-banu-avar-t26266.html#p140508

Demekki küresel çetenin bekası için, ulus devletlerin tasfiyesi gerekiyor. Küçük olanı yutmak daha kolay. Bu nedenle ulus devletler önce şehir devletçiklere bölünecek sonra enerji ve madenler, su kaynakları ele geçirilecek. Planın özeti bu.

Planın hayata geçmesi , CFR’ye sadık devşirilmiş ‘siyasiler’e bağlı …

‘AKP’nin tüzük ve programında CFR imzası var.’

AKP bir CFR projesiydi. Amerikan gizli devletinin bir ürünüydü. Arslan Bulut ‘Küresel haçlı seferi’ adlı eserinde yazıyor:

‘New York'tan gönderilen memorandumda belirtilen Türkiye'nin şehir devletlerine ayrılması plânı, AKP Program ve Tüzüğüne hemen hemen aynı ifadelerle’ geçirilmişti. 2001 yılında bu hükümeti kuracak olanlara New York'tan gönderilen memorandumda 'Ankara, yerel yönetimlere otonomi vermek ve millî hükümetin fonksiyonlarını yerel düzeyde merkezi olmaktan çıkarmak zorundadır.’ deniyordu.

AKP kuruldu. Program ve tüzük CFR ‘tavsiyesine’ uygundu. Ve 9 yıl sonra gelinen noktada Türkiye yerel yönetimlere ‘geçiş’ konusunda büyük adımlar attı. (Meraklısı Küresel Haçlı Seferinde CFR Memorandum’unun Türkçe ve İngilizcesine bir göz atsın. AKP program ve tüzüğüyle karşılaştırsın.) http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html#p104934

Bu adımlar atılırken, küresel çete, başından beri olduğu gibi, sadece AKP ile iştigal etmedi. CHP, MHP ve SP içindeki ‘özel’ kişilikleri de yönlendirdi. Ekonomik, siyasi, sosyal ve kültürel operasyonları ELİTLER eliyle yönetti. BASIN YAYIN ve ÜNİVERSİTELER’de darbeler yaptı.

...................

‘Herşey Ankara’dan çözülemez!’

Şimdi ‘YEPYENİ’ bir anayasa yolda! CFR federasyon anayasası istiyor! Vazgeçilmezi ‘başkanlık sistemi’. Başbakan bu konuyla referandum ertesini açtı. Sonra birden konuyu kapattı. CFR memurları, ‘henüz erken’ ikazı yapmıştı.

‘Daha yavaş ve dikkatli’ adımlar atılacaktı.

Cumhurbaşkanı Gül, son CFR toplantısından sonra mesajı verdi: ‘Herşey Ankara’dan yönetilemez!’di.

.. CIA istasyon şefi Paul Henze’nin ‘Türk halkına sabah akşam ‘federasyondan’ bahsedilmeli, kulakları bu duruma alıştırılmalıdır!’ sözüne uygun olarak televizyon ve gazeteler marifetiyle, ‘federasyon’ ‘yerelleşme’ halk arasında ‘normalleştiriliyor’.

Ve medya ‘Sayın’ APO’nun siyasi bir aktör oluşunu beyinlere çakacak. Bundan sonra hergün her haber bülteninde karşınıza APO ve federasyon söylemi çıkacak

Birkaç ay sonra, 2011’de Türkiye daha sıkışık bir gündemle yaşayacaktır. ‘Zaman daralıyor’ …

Emperyalizmin Türkiye ve bölge planları, bir kukla devletçik ön görüyor. PKK ve siyasi kolu BDP, Barzani ile birlikte CIA ve diğer istihbarat birimleri eşliğinde adım adım ilerliyorlar.

Bunlar ‘boş laf’ olarak niteleyenler, son birkaç günün ‘görüşmelerini özetleyen haberleri alıp duvara yapıştırsınlar!

banu avar..

tarihinde queenofhearts tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 59
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Akp'nin Türkiye'ye verdiği zarar, akp hükümette durduğu sürece anlaşılamayacaktır. Çünkü çok iyi örtücü yordamları var. Bodunumuz ise akp'nin siyasi davranışlarının ayırdına varabilecek donanımda değil ne yazık ki. Tek çare sol'un birleşmesidir. Tabi bu sol'un içerisinde yarı arap, yarı Türk niteliğindeki mhp olmamalı.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Herşey tabi Ankara'dan yönetilmez. Bugün Türkiye'de belediyeler Ankara'dan izin almadan adeta kaldırım bile yapamıyor. Ankara'dan izin almadan hiç birşey yapamazsınız, e ordada "bürokratik oligarşi" çoğu işe izin vermez. Paranız olsa dahi vermezler. Bürokratik oligarşi felaket birşey. Bunun aşılması ve yerel yönetimlerin daha güçlü olması lazım. Bir belediye başkanı şehrine metro veya benzeri birşey yaptıracakken eğer parası da varsa bunun için elli yerden izin almak zorunda kalmamalı. Nitekim Avrupa'da da sistem böyle. Bu federasyon anlamına gelmez.

Diğer yazdıklarınız ise hayal. Bu ülkede seçim yapılıyor, birilerinin parasıyla, birilerinin istemesiyle kimse iktidar falan olamaz. Siz %47'lik millet iradesini çöpe atacaksınız, yok toplantı yaptılar, yok bilmem birşey saçma.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Akp'nin Türkiye'ye verdiği zarar, akp hükümette durduğu sürece anlaşılamayacaktır. Çünkü çok iyi örtücü yordamları var.

Hep öyle olmaz mı zaten? Bunlar A.B.D.'ye kapak atarlar gerisini vatandaş çeker. Sadece destekçi olanlar değil bunlara karşı çıkanlar da bu adil olmadığı halde ister istemez cefaya ortak olurlar.

tarihinde timebomb tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Banu Avar Zaytung'daki haberlere doyamamış herhalde, kıytırık ABD menşeili komplo teorilerini memleketimize uyarlıyor. Gerçekten çok komik; yazıda siyonistler masonlar falan tüm olağan şüpheliler var, bir uzaylılar eksik.

Link to post
Sitelerde Paylaş

yazıya konu olan toplantıları görmezden gelin bakalım...

CFR'nin sitesine mail adresimi girdim, her gün newsletter geliyor bana oradan, ilgimi çeken bir konu olursa makalelere, podcastlere falan bakıyorum. Dış politika analizi vs. yapan bir think-thank orası, siyonist masonik deccal örgütü şeysi değil. :D

Link to post
Sitelerde Paylaş

CFR'nin sitesine mail adresimi girdim, her gün newsletter geliyor bana oradan, ilgimi çeken bir konu olursa makalelere, podcastlere falan bakıyorum. Dış politika analizi vs. yapan bir think-thank orası, siyonist masonik deccal örgütü şeysi değil. :D

Dünya ile alakalı geyik muhabbetimi yapıyorlar yani?

Cumhurbaşkanıda geyik muhabbeti yapmak içinmi gitti oraya..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Dünya ile alakalı geyik muhabbetimi yapıyorlar yani?

Cumhurbaşkanıda geyik muhabbeti yapmak içinmi gitti oraya..

Geyik muhabbeti değil, analiz. Economist ya da Newsweek gibi dergilerden çok da farklı bir şey yapmıyorlar açıkçası, içerikleri de büyük oranda halka açık, İngilizcen iyiyse sitelerine girip merakını giderebilirsin.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Geyik muhabbeti değil, analiz. Economist ya da Newsweek gibi dergilerden çok da farklı bir şey yapmıyorlar açıkçası, içerikleri de büyük oranda halka açık, İngilizcen iyiyse sitelerine girip merakını giderebilirsin.

Kim için yapıyorlar o analizleri.

Kimlerin açısından bakıyorlar?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Cumhurbaşkanı ihanet mi ediyormuş :)

Cumhurbaşkanı da başbakan da bunlar MİLLİ görüşçü değilmiydi?

Yani nakşi tarikatının siyasi kolu.

Yani iktidarı elegeçirmek isteyen bir tarikat.

Sünni, islami bir tarikat.

Siyasi olarakta emperyalizme karşı, batıya karşı, İslam milliyetciliğini hedefleyip islam birliğini amaçlayan bir görüştü.

Başbakan hani diyor ya milli görüş gömleğini çıkardım diye. Kimse inanmıyor takiye yaptığını söylüyor. Çünkü insanlar onun dini yaşantısına bakıyor.

Aslında Tayyip bir anlamda doğru söylüyor.

Tayyip küresel ekonomik güçleri emperyalist olarak gören ve ona karşı olan gömleğini çıkardı. Çıkardığı şey bu.

Üzerinde aslında bir değil birçok gömleği vardı bunlardan MİLLİ olanını çıkardı.

Bakalım tayyip hükümetinin yaptığı işlere.

İlk olarak (büyük ihtimalle motorola ile olan probleminden dolayı yaşadığı ve gördüklerinden sonra ulusalcı olan CEM UZAN) CEM UZAN yok edildi.

Sonra en büyük ulusalcı ordu ve uzantıları yok ediliyor.

Sonra yargı tartaklanıyor.

Anayasa değişikliğinin en önemli amacı uluslar arası sermayeye karşı kararlar alan yargı engelini ortadan kaldırmak.

Zaten Tayyip Erdoğan da bunu açıkca söylüyor: Bu yargı özelleştirmelerde çok engel çıkardı diyor.

Bu ulusalcı güçler bu ülkedeki tarikatlerinde , cemaatlerinde , kürtcülerinde önündeki en büyük engeldi yıllarca.

Burda bir menfaat birlikteliği oluşturuluyor.

Dinciler, kürtcüler, liberaller ile uluslarası sermayeler ortak düşmaları olan ulusalcılara karşı işbirliği yapıyorlar.

(Bunları görmek o kadarmı zor yav..Buna rağmen ben liberalim .. Ama olay bu)

Ayrıca şunudada belirtelim dünyayı laylaylom yaşayan kıçıkırık fertler yönetmez. Bu işler böyle dönmez. Tarih boyunca iktidarları elinde tutanlar ve yönetenler örgütlerdir. Örgütlenmeden hiçbir alanda hiçbir hakimiyet sağlayamazsın.Bu da zaten tarihin bilinmeyen zamanından buyana insanlar tarafından keşfedilmiş birşeydir.

Hiç mi düşünmüyorsunuz. Bukadar tarikatler, dinler, cemaatler, örgütler, devletler, aşiretler, kabileler niye var?

Uluslararası sermayeler örgütlenmesinlerde herhangi bir ülkede serbest ticaret yapsınlar. PEH PEH PEH.

Mesela amerika gelecek diyelim Rusyada elini kolunu sallaya sallaya kola satacak. PEH PEH PEH.

Bırakın artık şu sidikli talebe kafasını.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kim için yapıyorlar o analizleri.

Kimlerin açısından bakıyorlar?

ABD için yapıyorlar, ABD dış politikasının nasıl olması gerektiği konusunda akademisyenlerin, emekli politikacıların, diplomatların falan yazıları vs. oluyor işte.

Link to post
Sitelerde Paylaş

ABD için yapıyorlar, ABD dış politikasının nasıl olması gerektiği konusunda akademisyenlerin, emekli politikacıların, diplomatların falan yazıları vs. oluyor işte.

Ha tamam o zaman.

Bizim cumhurbaşkanı o yüzdenmi onlarla sık görüşüyor.

Fikir alışverişinde bulunup ortak streteji beliyorlardır.

Valla helal olsun. Bir ülkenin koca cumhurbaşkanı ayaklarına gidip fikir alışverişinde bulunuyor.

Elbette oraya geyik yapmak için gitmemiştir bizim cumhurbaşkanımız.

Heralde bizim cumhurbaşkanıda onlara Amerikan yargısı, yönetimi, askeriyesi ile ilgili ve Amerikan halkının iyiliği için çeşitli görüşlerimizide söylüyoruzdur. Ben amerikan polis teşkilatının iyi olmadığını düşünüyorum, acaba onların polis teşkilatı ile ilgili bilgileri ve dinlemeleri türkiyeden servis etsekmi. İnşallah Cumhurbaşkanımız onuda söylemiştir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ha tamam o zaman.

Bizim cumhurbaşkanı o yüzdenmi onlarla sık görüşüyor.

Fikir alışverişinde bulunup ortak streteji beliyorlardır.

Valla helal olsun. Bir ülkenin koca cumhurbaşkanı ayaklarına gidip fikir alışverişinde bulunuyor.

Elbette oraya geyik yapmak için gitmemiştir bizim cumhurbaşkanımız.

Heralde bizim cumhurbaşkanıda onlara Amerikan yargısı, yönetimi, askeriyesi ile ilgili ve Amerikan halkının iyiliği için çeşitli görüşlerimizide söylüyoruzdur. Ben amerikan polis teşkilatının iyi olmadığını düşünüyorum, acaba onların polis teşkilatı ile ilgili bilgileri ve dinlemeleri türkiyeden servis etsekmi. İnşallah Cumhurbaşkanımız onuda söylemiştir.

Orada Bill Clinton'ına kadar bir sürü önemli adam var, bir sürü dev şirketin temsilcisi var; çok etkili bir düşünce kuruluşu, ABD-Türkiye ilişkileri konuşulurken oraya uğraması çok da şaşırtıcı değil. Dış politikada işbirliği yapalım demiştir, Türkiye'ye yatırım yapın demiştir, İran vs. konuşulmuştur; geyik yapılmıyor elbette.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Orada Bill Clinton'ına kadar bir sürü önemli adam var, bir sürü dev şirketin temsilcisi var; çok etkili bir düşünce kuruluşu,

Bu adamların, şirketlerin, kuruluşun önemi senin açından. Benim içinse ciğeri beş para etmez, işleri güçleri diğer milletleri nasıl dolandıracağını düşünen adamlar. Önem verme ölçütümüz farklı. Saksocu bill :D, önce kendi yediği haltların duyulmasını önlesin, sonra gitsin çoooooooookkkkkk etkili düşünce kuruluşunda etkin bir göreve gelsin :D. O mevzu bahis şahsın konu mankenliğinden ileri bir görevinin olduğunu sanmıyorum. Konu mankenlerininde çok önemli kişiler olduğunu düşünmüyorum.

tarihinde karapapak tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Banu Avar Zaytung'daki haberlere doyamamış herhalde, kıytırık ABD menşeili komplo teorilerini memleketimize uyarlıyor. Gerçekten çok komik; yazıda siyonistler masonlar falan tüm olağan şüpheliler var, bir uzaylılar eksik.

E, massallah Avar'in bilmediklerinide sen biliyormussun, Bil Clintonlar'da ordaymis efenim baska kimler vardir astir bey, bir ulkenin dusunce kurulusunda benim cumhurreisimin ne isi var bizim kac dusunce kurulusumuza Obama bey tesrif etmis.

Konusulanlari analiz etmenizde takdire sayan ne denmis efenim toplantida? "Dış politikada işbirliği yapalım demiştir, Türkiye'ye yatırım yapın demiştir" daha baska? Sen varya harcaniyorsun buralarda cumhurbaskanina danisman olacak adamsin ha.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu adamların, şirketlerin, kuruluşun önemi senin açından. Benim içinse ciğeri beş para etmez, işleri güçleri diğer milletleri nasıl dolandıracağını düşünen adamlar. Önem verme ölçütümüz farklı. Saksocu bill :D, önce kendi yediği haltların duyulmasını önlesin, sonra gitsin çoooooooookkkkkk etkili düşünce kuruluşunda etkin bir göreve gelsin :D. O mevzu bahis şahsın konu mankenliğinden ileri bir görevinin olduğunu sanmıyorum. Konu mankenlerininde çok önemli kişiler olduğunu düşünmüyorum.

Seni beni yok; ABD dünyanın en büyük ekonomisi, askeri gücü; ve dolayısıyla dünyanın en etkin devleti. Sen sev ya da sevme ülke yöneten insanlar bu gerçeklerle barışık olmak durumunda.

E, massallah Avar'in bilmediklerinide sen biliyormussun, Bil Clintonlar'da ordaymis efenim baska kimler vardir astir bey, bir ulkenin dusunce kurulusunda benim cumhurreisimin ne isi var bizim kac dusunce kurulusumuza Obama bey tesrif etmis.

Konusulanlari analiz etmenizde takdire sayan ne denmis efenim toplantida? "Dış politikada işbirliği yapalım demiştir, Türkiye'ye yatırım yapın demiştir" daha baska? Sen varya harcaniyorsun buralarda cumhurbaskanina danisman olacak adamsin ha.

Yukarıda da dedim; Banu Avar Zaytung'un haberlerine balıklama atlamadığı zamanlarda yurtdışından kıytırık komplo teorileri ithal eden çapsız bir insan. Yukarıda yazıya bu işlerden az çok anlayan her insan bir tarafı ile güler. Orada kimlerin olduğu da adamların sitesinde falan yazıyor; "top secret" bir olay değil yani.

Obama İstanbul'a geldiğinde üniversite öğrencileriyle görüştü mesela, ama orada "koca Cumhurbaşkanı gitmiş öğrencilerle konuştu, kaç Cumhurbaşkanı öğrencilerle görüşür" falan diye kompleks yaptıklarını hiç sanmıyorum.

Toplantıda futbol konuşacak hâlleri de yok, tahmin edebilirsin ne konuşulduğunu.

Neyse, ben gerçekten de sizin kalibrenizdeki adamlarla zamanımı harcıyorum.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...