Jump to content

Heeyyyytttt! Müslüman Süper-Kahraman Geliyor..


Recommended Posts

ABD'de yeni bir süper kahramanın çizgi romanı hazırlanmış. Ama bu seferki kahraman biraz farklı: O bir Müslüman. Dininin gereklerini ne kadar yerine getirdiği, izleyen maceralarda yavaş yavaş gözlenebilecekmiş.

....................

post-8670-055055100 1285594002_thumb.jpg

ABD'nin Müslüman 'süper kahramanı'

ABD'nin önde gelen çizgi roman yayın şirketlerinden Liquid Comics, yeni süper kahraman çizgi romanını Kasım ayında yayınlamaya başlıyor. Ancak bu yeni kahramanın 'süperliği' dışında sıra dışı bazı özellikleri var. Öncelikle bu süper kahraman tekerlekli sandalyeye mahkum bir Müslüman.

NEW YORK - Yayıncıları, Müslüman süper kahramanın son halinin henüz şekillenmediğini belirtiyor ancak, bir kara mayınına basarak ayaklarını kaybettikten sonra ‘Gümüş Akrep’e dönüşen ve düşünce gücüyle metalleri kontrol edebildiğini fark eden bir kahramanın insanlığa yardım ettiği maceralardan oluşacak.

Projenin arkasında ise ABD’li hayırsever işadamı Jay T. Snyder var. ABD Başkanı Barack Obama’nın İslam dünyasına ulaşma çabasından etkilendiğini ifade eden Açık Eller İnisiyatifi adlı organizasyonun başkanı Snyder, bu çerçevede Ağustos ayında, tekerlekli sandalyeye mahkum 12 Amerikalı genci yanına alarak Suriye’nin başkenti Şam’a gitti. Şam’da tekerlekli sandalyeye mahkum Suriyeli gençlerle buluşan Amerikan grup, günlerce beyin fırtınasıyla yeni süper kahramana şekil verdiler. Engelli gençlerin hiçbirinin, süper kahramanı ayakları sağlam şekilde düşünmemesi üzerine, yeni süper kahramanın tekerlekli sandalyeye mahkum olmasına karar verildi. Ancak, bu bilinen en fonksiyonel ve en özel tekerlekli sandalye olacak.

ABD’de yayınlanacak çizgi roman, Kasım ayından itibaren Suriye’de ve Arap ülkelerinde de 50 bin adet basılacak. İngilizce ve Arapça dillerinde olacak çizgi roman internet üzerinden tüm dünyadan takip edilebilecek.(anka)

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=1020963&Date=27.09.2010&CategoryID=79

Link to post
Sitelerde Paylaş

Konuya ilgi göstermemekte son derece haklısınız. Bu işe girişen arkadaşlar dükkanı yanlış yerde açmış.

Peygamberinden tut, sahabelerine; sonrasında hadisçilerine, evliyalara, müfessirlere, türlü çeşit hacılara, hocalara; Said-i Nursi'sinden, şimdiki zamanda da Fethullah Hocaefendi'sinden Cübbeli Ahmet Hoca'sına kadar hemen herkesin bir 'süper-kahraman' olduğu bir dinden çıkacak böyle bir kahramanın tutmayacağını akıl edememişler.

(Örnekler: 30 erkek gücünde olmak, üç ayda mevcut tüm 'ilimleri' öğrenmek, 200 sene sonra 20.000 'sahih' hadis toplamak, gözyaşlarıyla cehennemin alevini söndürmeye girişmek; bunlar varken, elin gavurunun icat ettiği uyduruk 'kahramanın' yüzüne kim bakar yahu? Naşşş, başka kapıya..)

tarihinde Satsuma54 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Paylaşım için teşekkür ederim satsuma. Bari ben cevap yazayımda, öyle boş boş gitmesin :D.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...