Jump to content

ÜSKÜDAR LİSESİ EVRİMİ ÇÜRÜTTÜ


Recommended Posts

Evrim gerçekliğini kurgulanmış bir tanrı inancına yeğleyenlerin durumu şudur.

LiveImages%5CYeniFotoAnaliz%5C378%5CG%C3%BCn%C3%BCm%C3%BCz%20ordular%C4%B1n%C4%B1n%20kulland%C4%B1%C4%9F%C4%B1%20teknolojik%20silahlar%20ve%20donan%C4%B1mlar%5C05.jpg

Evrim gerçekliğininden yararlananların durumu ise şudur.

LiveImages%5CYeniFotoAnaliz%5C378%5CG%C3%BCn%C3%BCm%C3%BCz%20ordular%C4%B1n%C4%B1n%20kulland%C4%B1%C4%9F%C4%B1%20teknolojik%20silahlar%20ve%20donan%C4%B1mlar%5C27.jpg

Bir tarafda evrimsel diyalektiğin ürünü Gök Savaşçısı adlı yalnıksız uçağı yapanlar,

Diğer tarafta ordunun füzesini gömen, ırkçı tanrılarının buyruklarını gerçek sananlar!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Rezalet, burası lisenin resmi sitesimi gerçekten?

Siteden bir başka başlık "Kas kasılmasındaki Mu'cize" olarak geçmiş. Yazının son cümlesi şöyle bitmiş:

"İskelet kaslarımızdaki nöbet değişimi, zarar verecek kasılmaların önlenmesi ve sumasyon gibi milisaniyeler içinde gerçekleşen mükemmel faaliyetler, tesadüflere veya şuursuz proteinlere verilebilir mi? "

İnanmak istemiyorum artık bu kadarı çok geldi bana yaf öfff

Link to post
Sitelerde Paylaş

Lisenin sayfasindaki bu ve diger yazilar Sizinti dergisinden alinmis. Arif Sarsilmaz'in yazisi. Sizinti editoru ve Prof. Dr. olarak tanitiyor kendisini. Ben o kadar arastirdim, neyin profesoru oldugunu bulamadim ama su ilginc yazi var;

"Değerli yazar Prof. Dr. Arif Sarsılmaz 30 yıldan fazla evrim konusunda yazılar yazan ve dersler veren, mesleği bizzat bu konu olan bir araştırmacı. Ne yazık ki, inancından dolayı devamlı olarak kendisine saldırıldığı ve akademik unvanlarını almakta çok sıkıntılar çektiği için, YÖK'ün zulmünden dolayı hâlâ mahlas kullanarak yazmaktadır.

Bununla beraber, yılların birikimiyle yazdığı eseri, mahlasla bile olsa neşretmesi bir başarı ve cesaretin göstergesidir. Kitabın takdiminin muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi tarafından yazılmış olması, bu konunun insanımız üzerindeki etkisi ve "Darwinizm"in nesiller üzerinde yaptığı tahribatın büyüklüğü ölçüsünde değerlendirildiğini göstermektedir. Zaten Sayın Sarsılmaz ve daha birçok insan muhterem Fethullah Gülen'in bu konudaki konferanslarını dinleyerek, bu husustaki şüphelerini izale etmişlerdir."

Buraya kaynak linki vermiyorum, bu digital israf siteye puan kazandirmamak adina. Gerisi yorumsuzdur...

Link to post
Sitelerde Paylaş

YÖK'ün zulmü kısmı beni çok güldürdü :D , çünkü YÖK evrimi destekleyen bir kuruluştur :D , bu ülkede evrim konuşamazsınız, konuşturmazlar, islamı eleştiremezsiniz, eleştirtmezler, ama demokrasi geldi çok şükür. daha çok demokrasimiz oldu bu sayede kadılık müessesesi geri geldi, rabbime şükürler olsun.

tarihinde Spud tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Prof. Arif Sarsılmaz adamın kullandığı mahlastır. Zamamında yökten çekindiği için bu şekilde takma mahlaslarla yazılarını yazmıştır.

Gerçek unvanı ve kimliği nedir? YÖK'ten neden korkmaktadır, şimdi ortaya çıkıp kimliğini deşifre edebilir, ekmeklere yağ sürmeye devam edebilir rahatça, nerede bu zat? gerçek unvanı ne? bir unvanı var mı? sarı çizmeli mi?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Gerçek unvanı ve kimliği nedir? YÖK'ten neden korkmaktadır, şimdi ortaya çıkıp kimliğini deşifre edebilir, ekmeklere yağ sürmeye devam edebilir rahatça, nerede bu zat? gerçek unvanı ne? bir unvanı var mı? sarı çizmeli mi?

110 Soruda Yaratılış ve Evrim diye bir kitabı var. Gerçek ismini bende bilmiyorum. Yökten neden mi korkmaktadır. Atılmak olabilir. Çünkü Prof.Dr.Adem Tatlı evrim karşıtı kitab yazdı diye üniversiteden atılmıştır. Aynı şey kendi başına gelmemesi olabilir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İtina ile evren yapılır, hemde 6 günde anahtar teslimi beğenmezseniz 6 günde iade edebilirsiniz.

Ayrıca çok acilse 4 günde geceli gündüzlü çalışarak da teslimatımız vardır, yalnız yer ile gök bitişik olduğu için ayırması zor oluyo :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu sene tatilde yaklasik 10 seneden sonra bir Üsküdara bakayim dedim, abartmiyorum resmen kendimi Suudi Arabistanda biryerlerde hissettim, 1 saat boyunca gördügüm kadinlarin %80 i kapali bunlarinda bir cogu kara carsafliydi. Yanimda esim vardi ve acik bir elbise giymedigi halde resmen insanlar ona uzayli gibi bakiyorlardi, insanlarin bakislarindan rahatsiz olup dolmusa binip hemen kactik oradan, sanki Kurtaralmis bölge gibi biryer olmus Üsküdar.

Yurtdisindan biri olarak sunu söyliyeyim ki,Türkiye nin durumu hic ic acici gözükmüyor, kim ne derse desin icten ice bir islam cumhuriyeti yapilandiriliyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...