Jump to content

ISLAM BARIŞCIMI , YOHSA SAVAŞCIMIDIR?

Recommended Posts

İşte böyleee,

Çoh bülmüş, Mehemmed deyiyki ,ÖLÜMÜN verdügü ACI 300 gılınç darbası gadardır.Halbukı ŞEHİT olursan sorgusus sualsız YALLAH cennete.

72 HÖRÜ

72 denede GILMAN cennette seni bekliy.

TERCİHİ artuh siz yapın

Cennetdeki SEVİŞMENİN bir dakkası,düynadaki bir yıla bedelmiş.

Bence USU olan ŞEHİT olur.

İstedügün gadar ŞARAP,Hörü ve Gılman ALASTA.

Bir elin memede ötekisi ÇİG köftede,ötekiside GILMANDA.

Tolon derki ŞEHİT olmayı banada nasıp et YARAP.

Emme bir şartım var.

Hörüler Erandan

Gılmanlarsa FISTANLILARDAN olcah.

Ahsı halda ben yoğum.

Fıstanlı Alı ınsanları yatahda degül ,savaşda ölmelerini önerirdi.

Harpte öldürülmezsenizde nasıl olsa birgün öleceksiniz deyiydi.

Allah üzerine ant olsunkı bir KILIÇ dabasıyla ölmek yatahda ölmekten çoh daha kolaydır.

Alının kelle meezzem çalışıy:-)))))

Onunçun ALI sabah namazına gederken bir Eranlı tarafıından GILINÇLA darp edülerek öldürüldü.

Çoh eyi adamdı ırahmatlıh.

Laf aramızda.

Emme annamaduğum birşey var,bizim Türkmenler bu Alının neyine bayılıp ayılıylar.

Tolonbeg

Sitelerde Paylaş

TEVBE

123 - Ey iman edenler, önce yakın çevrenizdeki kâfirlerle savaşın ki, sizde bir güç ve kuvvet olduğunu görsünler. Ve iyi bilin ki, Allah müttakilerle beraberdir.

Sevgili Tolonbey,

Müslüman inancli birisi kurana inanip savunuyorsa bu ayete göre önce kafir komsusunu girtlaklamalidir.

:)

Sitelerde Paylaş

Kime inanırsın? :)

Birilerine inanmak gibi bir zorunluluğumuz mu var? İslam tarihini az çok bilen birisi, bu dinin ne kadar şiddet içerdiğini, ne kadar içermediğini bilir.

Hüseyinin kafasını kesip yezide götürenler kimlerdi acaba? Sözde peygamberin ailesini katledenler, ateistler değildi. Bunun gibi bir sürü kıyım vs. islam tarihinde mevcuttur. İsteyenler okuyabilir, öğrenebilir. İnancada gerek kalmaz.

Sitelerde Paylaş

Birilerine inanmak gibi bir zorunluluğumuz mu var? İslam tarihini az çok bilen birisi, bu dinin ne kadar şiddet içerdiğini, ne kadar içermediğini bilir.

Hüseyinin kafasını kesip yezide götürenler kimlerdi acaba? Sözde peygamberin ailesini katledenler, ateistler değildi. Bunun gibi bir sürü kıyım vs. islam tarihinde mevcuttur. İsteyenler okuyabilir, öğrenebilir. İnancada gerek kalmaz.

İnanırsından kastım beyanın doğruluğunu kabul edersin idi.

Ve hiciv içeriyordu.

Sitelerde Paylaş

İnanırsından kastım beyanın doğruluğunu kabul edersin idi.

Ve hiciv içeriyordu.

Smile'i görmedim değil. Bende senin üzerinden müslumanlara gönderme yaptım sadece. Kişisel algılama, sana karşı yazılmış hiç bir şey yok orada.

Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...