tolonbey 0 Oluşturuldu: Ekim 23, 2010 Raporla Share Oluşturuldu: Ekim 23, 2010 İşte böyleee, Çoh bülmüş, Mehemmed deyiyki ,ÖLÜMÜN verdügü ACI 300 gılınç darbası gadardır.Halbukı ŞEHİT olursan sorgusus sualsız YALLAH cennete. 72 HÖRÜ 72 denede GILMAN cennette seni bekliy. TERCİHİ artuh siz yapın Cennetdeki SEVİŞMENİN bir dakkası,düynadaki bir yıla bedelmiş. Bence USU olan ŞEHİT olur. İstedügün gadar ŞARAP,Hörü ve Gılman ALASTA. Bir elin memede ötekisi ÇİG köftede,ötekiside GILMANDA. Tolon derki ŞEHİT olmayı banada nasıp et YARAP. Emme bir şartım var. Hörüler Erandan Gılmanlarsa FISTANLILARDAN olcah. Ahsı halda ben yoğum. Fıstanlı Alı ınsanları yatahda degül ,savaşda ölmelerini önerirdi. Harpte öldürülmezsenizde nasıl olsa birgün öleceksiniz deyiydi. Allah üzerine ant olsunkı bir KILIÇ dabasıyla ölmek yatahda ölmekten çoh daha kolaydır. Alının kelle meezzem çalışıy:-))))) Onunçun ALI sabah namazına gederken bir Eranlı tarafıından GILINÇLA darp edülerek öldürüldü. Çoh eyi adamdı ırahmatlıh. Laf aramızda. Emme annamaduğum birşey var,bizim Türkmenler bu Alının neyine bayılıp ayılıylar. Tolonbeg Link to post Sitelerde Paylaş
cigi 0 Ekim 23, 2010 gönderildi Raporla Share Ekim 23, 2010 gönderildi TEVBE 123 - Ey iman edenler, önce yakın çevrenizdeki kâfirlerle savaşın ki, sizde bir güç ve kuvvet olduğunu görsünler. Ve iyi bilin ki, Allah müttakilerle beraberdir. Sevgili Tolonbey, Müslüman inancli birisi kurana inanip savunuyorsa bu ayete göre önce kafir komsusunu girtlaklamalidir. Link to post Sitelerde Paylaş
Nemo 0 Ekim 23, 2010 gönderildi Raporla Share Ekim 23, 2010 gönderildi İslam dünyanın en barışçıl dini imiş. Müslümanlar öyle diyor. Müslüman olmayanlar ne diyor diye sorarsan. Terör, şiddet ve kan dinidir diyorlar. Kime inanırsın? Link to post Sitelerde Paylaş
Arthur S. 0 Ekim 23, 2010 gönderildi Raporla Share Ekim 23, 2010 gönderildi Kime inanırsın? Birilerine inanmak gibi bir zorunluluğumuz mu var? İslam tarihini az çok bilen birisi, bu dinin ne kadar şiddet içerdiğini, ne kadar içermediğini bilir. Hüseyinin kafasını kesip yezide götürenler kimlerdi acaba? Sözde peygamberin ailesini katledenler, ateistler değildi. Bunun gibi bir sürü kıyım vs. islam tarihinde mevcuttur. İsteyenler okuyabilir, öğrenebilir. İnancada gerek kalmaz. Link to post Sitelerde Paylaş
Nemo 0 Ekim 23, 2010 gönderildi Raporla Share Ekim 23, 2010 gönderildi Birilerine inanmak gibi bir zorunluluğumuz mu var? İslam tarihini az çok bilen birisi, bu dinin ne kadar şiddet içerdiğini, ne kadar içermediğini bilir. Hüseyinin kafasını kesip yezide götürenler kimlerdi acaba? Sözde peygamberin ailesini katledenler, ateistler değildi. Bunun gibi bir sürü kıyım vs. islam tarihinde mevcuttur. İsteyenler okuyabilir, öğrenebilir. İnancada gerek kalmaz. İnanırsından kastım beyanın doğruluğunu kabul edersin idi. Ve hiciv içeriyordu. Link to post Sitelerde Paylaş
Arthur S. 0 Ekim 23, 2010 gönderildi Raporla Share Ekim 23, 2010 gönderildi İnanırsından kastım beyanın doğruluğunu kabul edersin idi. Ve hiciv içeriyordu. Smile'i görmedim değil. Bende senin üzerinden müslumanlara gönderme yaptım sadece. Kişisel algılama, sana karşı yazılmış hiç bir şey yok orada. Link to post Sitelerde Paylaş
sadeceta 0 Ekim 23, 2010 gönderildi Raporla Share Ekim 23, 2010 gönderildi savaş hakkındaki ayetler savaş esnasında uyulması geken emirlerdir Link to post Sitelerde Paylaş
PearlyGates 0 Ekim 23, 2010 gönderildi Raporla Share Ekim 23, 2010 gönderildi savaş hakkındaki ayetler savaş esnasında uyulması geken emirlerdir Kuran'ın neresinde yazıyor bu? Link to post Sitelerde Paylaş
Leo 0 Ekim 23, 2010 gönderildi Raporla Share Ekim 23, 2010 gönderildi ISLAM BARIŞCIMI , YOHSA SAVAŞCIMIDIR? Her iki özellik de var.. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts