IFeelGood 0 Ekim 28, 2010 gönderildi Raporla Share Ekim 28, 2010 gönderildi Ne bu şiddet , bu celal Sayın IFeelGood ? Kadını gereksiz olarak yücelttiğimi bana söylediysen aynı ölçüde erkeğe de sıfatları kadınlar yükleyebilir. Durum ise eşitlenir ama sen biraz yaban çiçeğisin be canım Kadınların ezilmediğini iddia eden kim var ki burada ? Objektifliğimden yakınıyorsan karşıt görüşüne göre eklemeler , düzenlemeler yapabiliriz. Ama böyle kızarsan da olmaz . Yaban çiçeğim benim SEVGİLER Yok, ben erkekleri yüceltmem. Hele Türk erkeklerinin büyük bir kısmının "öküz" olduğunu düşünürüm. Türk kadını da öküz seviyor zaten. Yani karşılıklı mutlu mesut yaşıyorlar... Ama ben daha ziyade bizim cübbeli'ye yazmyştım, ucundan kıyısından da sana. Craft.. Hani şu kadın haklarını çok savunan, kadınlardan çok kendini parçalayan, onlara övgüler düzüp ne kadar saygı duyduğunu anlatıp duran erkekler vardır ya?.. İşte onlar akıllı kadınlar arasında en az popüler olanlardır. Bu da bir tüyo olsun..) Başlık yazını yarım okudum, o yüzden kesin bir yorum ya da eleştiri getiremeyeceğim. Ama objektif olmak adına da dinin iyi olduğunu düşündüğümüz, ya da dinin tarihinde minicik iyilikler bulduğumuz anda bunları vurgulamanın pek yararı olduğunu sanmıyorum ben. Bana ne ki? Yaptığı kötülük milyon iken, aradaki bir iki küçük şeyin iyi olması hiçbir şeyi ifade etmez. Ayrıca pratikte bir yararı yok, birbuçuk asır önce olmuş bitmiş, üstüne kara bulutlar çökmüş falan filan... Link to post Sitelerde Paylaş
Crafterman 0 Ekim 28, 2010 gönderildi Yazar Raporla Share Ekim 28, 2010 gönderildi (düzenlendi) Yok, ben erkekleri yüceltmem. Hele Türk erkeklerinin büyük bir kısmının "öküz" olduğunu düşünürüm. Türk kadını da öküz seviyor zaten. Yani karşılıklı mutlu mesut yaşıyorlar... Ama ben daha ziyade bizim cübbeli'ye yazmyştım, ucundan kıyısından da sana. Craft.. Hani şu kadın haklarını çok savunan, kadınlardan çok kendini parçalayan, onlara övgüler düzüp ne kadar saygı duyduğunu anlatıp duran erkekler vardır ya?.. İşte onlar akıllı kadınlar arasında en az popüler olanlardır. Bu da bir tüyo olsun..) Başlık yazını yarım okudum, o yüzden kesin bir yorum ya da eleştiri getiremeyeceğim. Ama objektif olmak adına da dinin iyi olduğunu düşündüğümüz, ya da dinin tarihinde minicik iyilikler bulduğumuz anda bunları vurgulamanın pek yararı olduğunu sanmıyorum ben. Bana ne ki? Yaptığı kötülük milyon iken, aradaki bir iki küçük şeyin iyi olması hiçbir şeyi ifade etmez. Ayrıca pratikte bir yararı yok, birbuçuk asır önce olmuş bitmiş, üstüne kara bulutlar çökmüş falan filan... Ben o zaman Türk erkeklerinin olduğu kategoriye girmiyorum . Gayet kibarım ve de öküzlere kıymet vermem , hem cinsim olsada aşağılamaktan çekinmem Burada hepsini irdelemek istiyorum IFeelGood . Oralarada geleceğim . Burada inan ki islam savunuculuğu yapma gibi niyetim yok . Bu konu canımı çok sıkmaya başlayınca kolları sıvadım. Forumda hiç işlenmemiş biçimde ele alıp irdelemek istiyorum . Tabi ki müsadenle Tüyonu da aldım . Kadınlar iltifat eden erkeklerden hoşlanmaz ben de genel geçer konuştum zaten sadece. Münferit konuşmalarımda böyle yapmam . Kulağıma da küphe ettim haaa ... SEVGİLER Ekim 28, 2010 tarihinde Crafterman tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
DİRİLİŞ 0 Ekim 28, 2010 gönderildi Raporla Share Ekim 28, 2010 gönderildi Sayın Yakup Cemil verdiğiniz linke baktım. Sadece, yazdıklarınızı önemsediğim ve dikkatli bir şekilde okuduğum için, bu ayrıntı gözüme çarptı. Bunlar sadece sizin verdiğiniz kaynaklar. Sizinle doğrudan bir ilişkiside mevcut değil, sizin burada paylaşım amaçlı sergilemenizden başka. Bu kaynakların kendi içerisinde barındırdığı çelişkiler dikkatimi çekti, yalnızca birini ele aldım, uzatmamak adına. Bu denli kendisiyle çelişebilen bir kaynağa, nasıl güvenebiliriz diyede, kendi fikrimi belirtmek adına, yazdım. Öyle ya burası bir forum ve fikirlerimizi belirtiyoruz. Herkes, Türkiyeden bile, İslamın ne olup, ne olmadığını az çok biliyor. Bunun farkındayım fakat dediğim gibi, sadece kaynaktaki çelişkilere dikkat çekmek istedim. Saygılarımla... Nelermiş bu çelişkiler? İslam ülkelerindeki kadının durumu objektif bir gözle analiz edilmiş yazıda. Ve çok da önemli bir yazı bu. Çarşafa özgürlük sloganını savunan sözde ateistlerin gözlerinin içine sokulası bir yazı. Sen ateist geçinenlerin türbanı savunmasından daha büyük ve önemli bir çelişki mi gördün bu yazıda? Şimdi söyle bakalım nelerdir bu çelişkiler? Link to post Sitelerde Paylaş
Crafterman 0 Ekim 28, 2010 gönderildi Yazar Raporla Share Ekim 28, 2010 gönderildi (düzenlendi) Nelermiş bu çelişkiler? İslam ülkelerindeki kadının durumu objektif bir gözle analiz edilmiş yazıda. Ve çok da önemli bir yazı bu. Çarşafa özgürlük sloganını savunan sözde ateistlerin gözlerinin içine sokulası bir yazı. Sen ateist geçinenlerin türbanı savunmasından daha büyük ve önemli bir çelişki mi gördün bu yazıda? Şimdi söyle bakalım nelerdir bu çelişkiler? Bu başlık kişisel çekişmelere alet olması için açılmadı . Kişisel sorunlarınız varsa başka başlıkta tartışmanızı öneririm . Şuanlık değinilen yere bir eleştiriniz varsa da eklemeler , düzenlemeler yahut tartışmalar yapabiliriz ama bu tür kişisel sorunların , başlığı sabote etmesine izin vermem . Oralarada değineceğiz biraz sabırlı olun . Her başlığa dam diye damlamayın lütfen. SAYGILAR Ekim 28, 2010 tarihinde Crafterman tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
placebo 0 Ekim 28, 2010 gönderildi Raporla Share Ekim 28, 2010 gönderildi (düzenlendi) Hele o bergüzar yokmu diyerek bana olan aşkını nasılda dillendirmişsin!!! Şaştım kaldım vallahi!!! Tabi müslüman olduğum için erkeklerin arasında car car konuşamam dimi. Bunu kim söylüyor. Ateist bir bayan. Gerginsiniz bugün..Hayırlara vesile olur inşaallah... Onu ateist bayan değil,düpedüz Allah kitabında bizzat kendisi söylüyor Bergüzar..Ben tabii öyle söylemiyorum....Ben senin altı ateist,üstü müslüman davranışlarına bir anlam vermeye çalışıyorum.. Sen dinine göre; anca 2 bergü olsan ,1 erkek eden,erkeklere oranı buranı göstermemek için cilbab,v.s. giymesi lazım gelen,ailenden miras kaldığında erkeğinkinin anca yarı payını alabilen,erkekleri baştan çıkarma potansiyelin olduğundan şeytan sıfatında haremlik selamlığa tabi olması gereken,üzerine 3 kuma getirilmeyi kabullenen,yarım akıllı bir kadınsın..Bunu sen baştan kabullenmişsin zaten.Gelip bana neden çatıyorsun?....Ben müslüman olmadığımdan,bunlarla muhatap değilim...Böyle aşağılık sıfatları bana yakıştıran bir Allahın olabilme ihtimali olsa dükkan senindi..Ossaat müslüman olmuştum şimdiye..Allahına kızıp bana çatma lütfen... Kendi gülünçlüğünün farkında mısın? Ama sanmam. Olsa idin böyle bir gaf yapmazdın. Melekler indiler gökten saf saf bergüzar... Üstelik burada tartışılan islam. Müslüman nüfusu yoğun olan ülkeler değil. Müslüman ülke islamiyeti temsil eder Bergüzar,tutup japonyadan bahsetmedim ki beni alakasızlıkla suçlayasın.. Ama sen bunu nasıl ayırt edicen ki? Baksana ateist kadınlara car car konuşmak serbest, müslüman kadınlara yasak diyen bir zihniyet ile pirinç bile ayıklanmazki. Tabii ki size yasak..Kaç kere anlattıracaksın dinini bana..Önce sen kendi dinini öğren, ondan sonra benle tartışmaya giriş...Prinç dedin de aklıma "Dimyata prince giderken evdeki bulgurdan olma" atasözünü getirdin.Müslümanlığı şirin gösterecem derken,islamiyetten çıktın... Diğer dinlerde 2. sınıf diyerek Craftermene yaptığını söylediğin şeyi sen yapmış olmuyor musun? Ne yani sen hristiyan olsan ilerde 2. sınıf olmayı şimdiden kabul ettin ha. Vay vay vay. Halbuki kuranın hitabı ey insanlar diye başlar. Hiç ayırımcılığı yoktur. İçinde kadınlara, çocuklara, erkeklere anlatılan ve emredilen hiç bir şey yoktur diyorsun yani :S..Sana dinini öğren, git biraz Kuran oku dediğimde de kızıyorsun.Nasıl iştir anlamadım .... Kültür yobazısın, üzgünüm ama böyle. Sen kitap tahrifatçısı bir reformistsin..Çağdaş kültüre ayak uyduracağım diye İslamı deforme ettiğin için, kültür yobazı bilakis sensin.. Farkındalık fark yaratır.Farkına var biraz kendinin.. İslamiyette kadın- erkek eşit söyleminde bulunan delilerle aynı frekanta bir kadın daha, elini kolunu sallayarak aramızda dolaşmakta arkadaşlar.. Ekim 28, 2010 tarihinde Electra tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Crafterman 0 Ekim 28, 2010 gönderildi Yazar Raporla Share Ekim 28, 2010 gönderildi Electra yukarıda Osmanlıdaki hukuk sistemi hakkında yazdıklarımı okuma tenezzülünde bulunmayışın ne kadar da aşirkar ki pis pis sırıtıyor . Okuma özürlü müsünüz diyeceğim olmayacak , bu kadar yazılmış çizilmiş saygısız mısınız diyeceğim olmayacak . En iyisi sen birdaha buralara uğrama . Uğrarsan da bir iki satır birşeyler oku öyle yaz canım benim. Rica ediyorum bak Link to post Sitelerde Paylaş
placebo 0 Ekim 28, 2010 gönderildi Raporla Share Ekim 28, 2010 gönderildi Electra yukarıda Osmanlıdaki hukuk sistemi hakkında yazdıklarımı okuma tenezzülünde bulunmayışın ne kadar da aşirkar ki pis pis sırıtıyor . Okuma özürlü müsünüz diyeceğim olmayacak , bu kadar yazılmış çizilmiş saygısız mısınız diyeceğim olmayacak . En iyisi sen birdaha buralara uğrama . Uğrarsan da bir iki satır birşeyler oku öyle yaz canım benim. Rica ediyorum bak İpe sapa gelmez şeyler yazma bana bir daha.. Link to post Sitelerde Paylaş
Crafterman 0 Ekim 28, 2010 gönderildi Yazar Raporla Share Ekim 28, 2010 gönderildi İpe sapa gelmez şeyler yazma bana bir daha.. İpe sapa gelmeyen biri varsa o da sensin . Çünkü girdiğin her başlığı kusmukla dolduruyorsun . Ne yazılanları okuyorsun, ne de emeğe saygı gösteriyorsun . Sonra da hakaret ediyorlar kızıyorlar diye de ağlıyorsun . Bilgiden nasibini almamış kişi olduğunda sadece kışkırtma amacı kusmuk dolu iletini önüne gelene sıralamandan dolayı da bariz ortada. Ya yazılanları oku ya da başlığa uğrama . Burası fantazi sahası değil haberin olsun . Yoksa ceza sahası olacak . Daha da yazma benim başlığıma sözünde dur . Yazacaksan da adam gibi şeyler yaz ki ona göre muamele edeyim . Link to post Sitelerde Paylaş
queenofhearts 0 Ekim 28, 2010 gönderildi Raporla Share Ekim 28, 2010 gönderildi kimse kendini kandırmasın bence..hangi görüşten olursa olsun,bir türk erkeği kendi yapar yapar, ama sahiplendiği kız yapınca hemen küfür eder..her erkek gibi türk erkeği de az salaktır.herkes üstüne alınmasın istisnalar hariç .yüzüne gülene hemen yelkenleri indirir ama küsüverip de açmazsan(çiçekiz ya biz hani) ,vay haline!! goncagüller solarsa geriye dikenler kalır ... Link to post Sitelerde Paylaş
Crafterman 0 Ekim 28, 2010 gönderildi Yazar Raporla Share Ekim 28, 2010 gönderildi (düzenlendi) kimse kendini kandırmasın bence..hangi görüşten olursa olsun,bir türk erkeği kendi yapar yapar, ama sahiplendiği kız yapınca hemen küfür eder..her erkek gibi türk erkeği de az salaktır.herkes üstüne alınmasın istisnalar hariç .yüzüne gülene hemen yelkenleri indirir ama küsüverip de açmazsan(çiçekiz ya biz hani) ,vay haline!! goncagüller solarsa geriye dikenler kalır ... Başlığı okudun mu ? Niye o kısma takıldın ? Benim vermek istediğim mesajı bu şekilde mi anladın ? Kadınlar arka planda olduğu müddetçe toplum kalkınamaz . Kuşun iki kanadı misali bir kanadı kırık kalır . O yüzden kadınlara değer verilmesi gerektiğini söylüyoruz . Kadınları cinsel obje görüp tatminkar arayışlar aracı olarak görüp değer vermekten bahsetmiyoruz.Lütfen sen de sabote etme . Kızmaya başlıyorum ... Ekim 28, 2010 tarihinde Crafterman tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
queenofhearts 0 Ekim 28, 2010 gönderildi Raporla Share Ekim 28, 2010 gönderildi sabote için yazmadım craftcım anlayana yazdım sadece pardon ^_^ Link to post Sitelerde Paylaş
placebo 0 Ekim 28, 2010 gönderildi Raporla Share Ekim 28, 2010 gönderildi (düzenlendi) Senin yazıları okudum craft..Benim yazım bergüzarın altta alıntıladığım yazılarına. Anlayamadın heralde?..Bana Bergüzar cevap yazdığına göre, kendisine yazdığımı şıp diye anlamış..Sen de bu başlıkta olmasa da çoğu başlıkta islamiyeti hoşgördüğün için işin içine çekilmişsin sadece, o kadar.. Ne yani, sadece sana mı cevap yazacağım?..Konunun içerisinde başka bir şeyden dem vuran birisine cevap vermek yasak mı?.. Bana olan düşmanlığın haddini aşmış görünüyor..Allah ıslah eylesin... Ve bunda en baş etkilerin başında dinin çıkara alet edinmesinden kaynaklı güç gösterisindeki önemli yeridir. Zaten peygamberin ölümünden 200 yıl sonra uydurulan hadisler eşliğinde kurulan imparatorluklar, bu hadis üretim tesislerinin hala dimdik ayakta oluşu bunun bir göstergesidir. Kuranın kadına verdiği evrensel hakları, peygamberi alet ederek kadının elinden çeken yine insandır, erkektir. Ekim 28, 2010 tarihinde Electra tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Crafterman 0 Ekim 28, 2010 gönderildi Yazar Raporla Share Ekim 28, 2010 gönderildi Yaw sana niye düşman olayım ? Sen kimsin ? Sen neyimsin ? Seni ne kadar tanıyorum ? Hukuk kuralları ile ilgili de yazılar yazdım . Oku dedim sana sen de ipe sapa gelmez şeyler yazma bana dedin . Eeeeee ne diyeyim ondan sonra ? Hayret birşeysin gözünü seveyim ya . İşim gücüm yok sana düşman mı olayım ? Zihnimde seninle kavga edeceğime , laf ebeliği yapacağıma seni içten bağışlar daha rahat ederim yaw . Sana kızgınlığım yok . Sana özgü bir tavrım da yok . Sadece gereksiz yazılara kızıyorum . Link to post Sitelerde Paylaş
hubbez 0 Ekim 28, 2010 gönderildi Raporla Share Ekim 28, 2010 gönderildi (düzenlendi) Şu emeğe saygı teranesi nedir? İçeriği ne olursa olsun, eksik meksik, zırva mırva, yararı vardır ya da yoktur yine de 1500 satır kopyalayıp yapıştırdım bari ona saygı duyun mudur? Yok öyle beleşten saygı. Dinler, ki burada anlatılan semavi dinler, kadınlara hayatlarını zindan etmiş ahlaksız sistemlerdir. Ataerkilliğin, cinsiyet ayrımcılığının getirdikleri hangi kültür, devlet, topluluk olursa olsun şirin olası bir tarafı yoktur. Neymiş...yine de bu dinler içerisinde en güzel iyileştirmeyi İslam yapmış mış. Böyle bir sentez içeren bir emeğin saygı duyulası bir tarafı yoktur. Cemaatten kadına kadın adına bir yarar çıkmaz... ...şurada kadınlarla iki lafın belini kırabiliyor, kadınlardan bir alay laf işitiyor, öküzsünüz möküzsünüz gibisinden sıfatlarla anılabiliyorsanız bunun nedeni dinler ve onları yaşatan cemaat kafalı kul kertesindeki ataerkil organizmalar değil... ...cemiyet, birey, toplum zihniyetidir. Saygı dileneceğinize saygın sentezler yapınız. Yazdıklarınızı beğenen de var beğenmeyen de. Sadece beğenenlerden bir hevenk istiyorsanız özel mesaj atınız onlara... Ekim 28, 2010 tarihinde hubbez tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Crafterman 0 Ekim 28, 2010 gönderildi Yazar Raporla Share Ekim 28, 2010 gönderildi Şu emeğe saygı teranesi nedir? İçeriği ne olursa olsun, eksik meksik, zırva mırva, yararı vardır ya da yoktur yine de 1500 satır kopyalayıp yapıştırdım bari ona saygı duyun mudur? Yok öyle beleşten saygı. Dinler, ki burada anlatılan semavi dinler, kadınlara hayatlarını zindan etmiş ahlaksız sistemlerdir. Ataerkilliğin, cinsiyet ayrımcılığının getirdikleri hangi kültür, devlet, topluluk olursa olsun şirin olası bir tarafı yoktur. Neymiş...yine de bu dinler içerisinde en güzel iyileştirmeyi İslam yapmış mış. Böyle bir sentez içeren bir emeğin saygı duyulası bir tarafı yoktur. Cemaatten kadına kadın adına bir yarar çıkmaz... ...şurada kadınlarla iki lafın belini kırabiliyor, kadınlardan bir alay laf işitiyor, öküzsünüz möküzsünüz gibisinden sıfatlarla anılabiliyorsanız bunun nedeni dinler ve onları yaşatan cemaat kafalı kul kertesindeki ataerkil organizmalar değil... ...cemiyet, birey, toplum zihniyetidir. Saygı dileneceğinize saygın sentezler yapınız. Yazdıklarınızı beğenen de var beğenmeyen de. Sadece beğenenlerden bir hevenk istiyorsanız özel mesaj atınız onlara... Sen de içinde adam gibi tek eleştiri getiren olmadı . Başlığı okumadan yazı yazan kullanıcılara karşı kızgınlık belirtisi göstermem elbetteki hakkım. Bu yazıyı kopyala yapıştır yapmadım okuduğum birçok kitaptan alıntılar yaparak kendi yorumumla yoğurdum . Emeğe kimse saygı göstermek mecburiyetinde değilse bile hiçkimse de okumadığı başlık hakkında yorum yapma lüksüne sahip değildir. Seni de üçdür uyarmama rağmen halen çıban gibi arada bir çıkıp saçma sapan iletilerle konuyu boğuyorsun. Ataerkilliğin bugune dek değişmez kural olduğunu bilmeyen zaten yok . Aydınlatma çabasında isen yanlış adamı seçtin . Ben bilmediğim konuda başlık açmam , açtığım konuda da mat etme telaşı duymam , saçma sapan ileiler yazana karşı da bir kin duymam . Bunlar da haddini aşman gerektiğini göstermiyor. Sen de ağzı bozuksun , limonu fazla salata gibisin. Surat ekşitip duruyorsun. Ya adam ol , ya da adam yerine konulduğun bir başlığa abone ol . E - mail ile bilgilendirilirsin . Bir halt biliyorsan kuzla , bilmiyorsan uza.... Link to post Sitelerde Paylaş
Arthur S. 0 Ekim 28, 2010 gönderildi Raporla Share Ekim 28, 2010 gönderildi Nelermiş bu çelişkiler? İslam ülkelerindeki kadının durumu objektif bir gözle analiz edilmiş yazıda. Ve çok da önemli bir yazı bu. Çarşafa özgürlük sloganını savunan sözde ateistlerin gözlerinin içine sokulası bir yazı. Sen ateist geçinenlerin türbanı savunmasından daha büyük ve önemli bir çelişki mi gördün bu yazıda? Şimdi söyle bakalım nelerdir bu çelişkiler? Bu yine mi zincirini koparmış ya . Link to post Sitelerde Paylaş
placebo 0 Ekim 28, 2010 gönderildi Raporla Share Ekim 28, 2010 gönderildi Yaw sana niye düşman olayım ? Sen kimsin ? Sen neyimsin ? Seni ne kadar tanıyorum ? Hukuk kuralları ile ilgili de yazılar yazdım . Oku dedim sana sen de ipe sapa gelmez şeyler yazma bana dedin . Eeeeee ne diyeyim ondan sonra ? Hayret birşeysin gözünü seveyim ya . İşim gücüm yok sana düşman mı olayım ? Zihnimde seninle kavga edeceğime , laf ebeliği yapacağıma seni içten bağışlar daha rahat ederim yaw . Sana kızgınlığım yok . Sana özgü bir tavrım da yok . Sadece gereksiz yazılara kızıyorum . Yanlış anlamadan dolayı kızdık demek ki birbirimize..Barıştık.. Ne de olsa bir nevi ateistsin..Zaten ateist bulmak zor bu toplumun içinde...Kayırırım açıkçası Link to post Sitelerde Paylaş
Crafterman 0 Ekim 28, 2010 gönderildi Yazar Raporla Share Ekim 28, 2010 gönderildi (düzenlendi) Hubbez sana herkesin içinde hodri çekiyorum . Gel orada aydınlat beni istersen . Gelemiyorsan da en azından konuyla ilgili yaz ya da sabırlı ol . Yok olamam diyorsan da en azından nazik ol . Sana hodri meydan . Bu konuyu seneler sürse bile seninle tartışırım . Kendine güveniyorsan gel Ekim 28, 2010 tarihinde Crafterman tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Crafterman 0 Ekim 28, 2010 gönderildi Yazar Raporla Share Ekim 28, 2010 gönderildi Yanlış anlamadan dolayı kızdık demek ki birbirimize..Barıştık.. Ne de olsa bir nevi ateistsin..Zaten ateist bulmak zor bu toplumun içinde...Kayırırım açıkçası Canım benim bak cidden kızmıyorum sana . Kızmaya da hakkım yok . Burada hem eğlenirken hem de birşeyler öğrenme maksadıyla birlikteyiz . Benim burada neyi savunduğumun bile bu kadar önemi olmaması gerek . Sana da sakin olmak , kibar olmak , sağduyulu olmak çok yakışıyor . Keşke hep böyle olsan . Eminim çok iyi anlaşırız . Link to post Sitelerde Paylaş
hubbez 0 Ekim 28, 2010 gönderildi Raporla Share Ekim 28, 2010 gönderildi (düzenlendi) Neden DİNLER ve ERKEK diye bir konu hiç olmaz? Eeee...hali hazırda süregiden rezilliğin tuzu biberi olur da ondan. Kleopatra da kadın idi. Nefertiti de. Kaynakça: Google a "Saharasya ve James DeMeo" yazınız. Ekim 28, 2010 tarihinde hubbez tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts