Jump to content

TÜRKİYE GARİP BİR ÜLKE

Recommended Posts

ilkel ve ahlaksız bir adamsın.

İnsanları tanımak adına iyi bir adım gibi geldi bana. Onca kusmuğun arasından bir sonuca varılmış.

Ahlaksızsın çünkü samimi değilsin.

Sende ahlaklısın, çünkü içindeki islamı atamamışsın. Kutsayacak başka şeyler arıyorsun. Narsistsin, kendini göklere sığdıramamak peşindesin.

Çünkü anlamak ve doğru düşünmek için en ufak bir gayret göstermiyorsun. Bozuk plak gibisin.

Gelip burada manevi kusmuklarını döktükten sonra, ne anlayışı bekliyorsun sen?

Sitelerde Paylaş
  • İleti 82
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Daha öncede bir kez sanirim bir muslumandan özur dilemistim bu forumda onun yazdigini eksik okumustum Haci'nin mesajinda ise tamamen yanlis anlamisim bir arkadasin uyarisi ile ne derece haksizlik ettigimi farkettim.

Ben, benim baska bir konuda ve hakli olduguma inanarak son derece agresif yazilmis mesajimin bana gösterilmek amaciyle yapistirildigini farketmedim direkt benim sözlerimle bana hakaret ediliyor olarak algiladim ondan sonra zaten frenler bosaldi. Aslinda bir iki mesaj daha eklemek istedim dun gece ama forum hata verdi hatadan dolayi gönderemedim iyi ki gönderememisim su ana kadar ki yaptigim salakliktan dolayi bile yeterince utanc duyuyorum.

Kan beyine sicrayinca göz hicbirsey görmuyor, tabi benim bu denli hakaret dolu mesajima karsi ne desen hakliydin Haci, maalesef söz agizdan bir kere cikiyor ve actigi yara bicak yarasi gibi zamanla gecmiyor hele burada yazili durdukca bu aptalligimi kimse kolay kolay unutmayacaktir ama özür dilemeninde bir erdem olduguna inaniyorum ve samimiyetle herkesin önunde senden özür diliyorum Haci.

Ben kimsenin benimle ilgili nedenlerden dolayı üzülmesini istemem.

İletinizi çoktan unuttum gitti.

Ben geçmişte yaşamam. Benim için gelecek önemlidir.

Özür dilemenize gerek yoktu.

Ama madem dileme gereksinimi duymuşsunuz, ben gereksiz bulmama rağmen, sizin için kabul ediyorum.

Ateistforum akıcı.. o andaki hislerimizi yansıtıyor. Bir süre sonra artık o hisleri hissetmiyoruz.

Ben de hislerimin etkisi ile sizi kırmış olabilirim... Ben de özür diliyorum. Çünkü artık o hislerimin etkisinde değilim. Daha sağlıklı düşünebiliyorum..

Kendinize iyi bakın..

Sitelerde Paylaş

Tartışmayı anlamadım ama birisi bir özür dilemiş. Bunu takdir ediyorum. Özür dilemek iyidir, insanın geleceğe kendisine olan saygısını aşınrıdmadan yürümesini sağlar. Düşünüyorum da, iyi ki zamanında özür dilemem gereken durumlarda özür dilemişim. Çünkü kendine saygı çok önemli birşeydir. Sağlıklı kişilik olma yönünde hiç değilse.

Sitelerde Paylaş

İşte böyleee,

Pekiiiii,suıcıde sen eskere gitme ,ben gitmiyim,kim koyuyacak bu ülkeyi.

Yolsa birileri gidibde senidemi koyuyacak.

700,000 kişilik ordu oldugu halde bu ülkenin vatandaşları yeterli korunamıyor,ya senin gibi kimse gitmezse eskere Amarıkalılar Iraklıları DÜDÜKLEDİKLERİ gibi,seni ,beni düdüklemeyheceklerinimi san ıyorsun?

Bu ülkede yaşayan,bu ülkede eskere gitmek zorundadır.Eskere gitme

Vergi verme

Candarma polis görme

Elektrik parası verme

Ahırını elektrikle ısıt

Un elden ,suda gölden dimi.

Oh ne güzel dünya.

Milletin sırtından geçin ASALAK olarak.

LÜKÜS HAYAT , YAN GELDE YAT.

OH NE RAHAT , LÜKÜS HAYAT.

Sen gider köyleri köylüleri bebeleri anaları babaları kurşunlarsan,seninde kurşunlanacagın bir gerçektir.

Ne demiş ,VURMA KAPIMAKİ , BENDE VURMAYIM KAPINA.

Her azgınlığın bir ceremesi vardır.

Osmanlı azgınlığının ceremesini 620 yıl sonra ödedi.

Yanı ,er geç ödetirler adama.

Bu nedenle,ya herkes gibi eskere gedecen,yada bu diyardan gedecen.

Bunun başka yolu yohdur.

Bu dunyanın hemen hemen her yerinde böyledir.

Tolonbeg

bende bunların tam aksini düşünüyorum tolonbey. devlet bence insanların üstünden geçinen asalak bir kurum. vergilerle bilmem nelerle soyuyor. benim bir tabak yemeğim, basit barınağım ve diğer geçim araçlarımın kime ne asalaklığı var. asıl asalak milyarlarca doları ve kuruluşları sermaye sınıfına peşkeş çeken burjuva devlettir.

üstelik ben bu devletin isteğimle vatandaşı olmuş birisi değilim. elimde maddi imkanlar olsa nüfus kaydımı sildirip anında kaçarım bu lanet yerden. ama ne yazık ki burada doğmuşuz, fakat burada doğmuş olmamız buranın kölesi olacağımız anlamına gelmiyor. benim orada bahsettiğim vicdani ret ve total ret, liberal demokratların savunması gereken şeydir. yoksa ben zaten liberal demokratta değilim, daha derin görüşlerim var bu konuda.

kimse gelsin beni korusun demiyorum, bu devletin en ufak bir kamu hizmetine başvurmuş bile değilim. ihtiyacım olursa da korumasınlar. ama bir şekilde bu dünya'da yaşamak zorundayız. bu dünya'nın kara parçaları üzerinde. çünkü biyolojik varlığımız bizi buna zorluyor. devletin bütün kamu hizmetlerinden yararlanma hakkını kaybetmeyi kabul ediyorum. ama kimse kusura bakmasın, bu toprakları terk edip başka yere gidecek halimde yok. toprak kimsenin tapulu malı değil, milyonlarca yıldır bu kıtalar ve topraklar var. şimdi gelmiş devlet ya da devletler neye tekel kuruyor bunun üzerinde.

burjuva devletin ordusuna gelirsek, bir şekilde halledecek. ama gitmek istemeyenleri zorla askere götürmeyecek. gönüllü olanları bir kere değil bir den fazla askere alsınlar. kadın gönüllüleride alsınlar. faşistleri milliyetçileri kafatasçıları toplayıp yollasın, faşizan cinayetlerini onlara işletsinler. ben kimse için üniforma giymem kusura bakmayın.

faşist pkk için ne düşündüğünü sormayayım da

vicdani ret yasallaşırsa önüne gelen retçi olmaz mı??

sen bu ülke vatandaşısın türkçe konuşuyosun türkiyede yaşıyosun ama olayı etnik olarak görüp ben tük değilim diyosun

electra da etnik türk değilmiş, peki kafadan kontak mı da türk gibi yazıyor?

saçma polemikler olsun diye sormuyorum ciddi olarak soruyorum

ciddi cevap verirsen sevinirim

PKK ulusalcıdır, faşist için aynaya bakabilirsin. Üstelik PKK militanlarınu gönüllü topluyor, sizin gibi gencecik insanları zorla askere götürtüp 3 aylık basit bir eğitimden sonra canını hiçe sayarak harcamıyor. bu bile durumu özetler nitelikte. diğer yazdıklarında tolonbeye verdiğim cevapta yanıtlanmış. orayı oku.

tarihinde Suicide tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Sen neye, neden ve hangi temelde yanıt verdiğini bilmeden ve düşünmeden klavyene davranıp cevap yazan, güdülerinle hareket eden ilkel ve ahlaksız bir adamsın.

Ahlaksızsın çünkü samimi değilsin. Çünkü anlamak ve doğru düşünmek için en ufak bir gayret göstermiyorsun. Bozuk plak gibisin.

şu forumda doğru dürüst yazan ender insanlardan birine ahlaksız demek nedir gitar??

o islamdan çıkamamış da sizler çıktınız mı??

türkün ateisti de aynıdır müslosu da

neden mi????

Sitelerde Paylaş

bende bunların tam aksini düşünüyorum tolonbey. devlet bence insanların üstünden geçinen asalak bir kurum. vergilerle bilmem nelerle soyuyor. benim bir tabak yemeğim, basit barınağım ve diğer geçim araçlarımın kime ne asalaklığı var. asıl asalak milyarlarca doları ve kuruluşları sermaye sınıfına peşkeş çeken burjuva devlettir.

üstelik ben bu devletin isteğimle vatandaşı olmuş birisi değilim. elimde maddi imkanlar olsa nüfus kaydımı sildirip anında kaçarım bu lanet yerden. ama ne yazık ki burada doğmuşuz, fakat burada doğmuş olmamız buranın kölesi olacağımız anlamına gelmiyor. benim orada bahsettiğim vicdani ret ve total ret, liberal demokratların savunması gereken şeydir. yoksa ben zaten liberal demokratta değilim, daha derin görüşlerim var bu konuda.

kimse gelsin beni korusun demiyorum, bu devletin en ufak bir kamu hizmetine başvurmuş bile değilim. ihtiyacım olursa da korumasınlar. ama bir şekilde bu dünya'da yaşamak zorundayız. bu dünya'nın kara parçaları üzerinde. çünkü biyolojik varlığımız bizi buna zorluyor. devletin bütün kamu hizmetlerinden yararlanma hakkını kaybetmeyi kabul ediyorum. ama kimse kusura bakmasın, bu toprakları terk edip başka yere gidecek halimde yok. toprak kimsenin tapulu malı değil, milyonlarca yıldır bu kıtalar ve topraklar var. şimdi gelmiş devlet ya da devletler neye tekel kuruyor bunun üzerinde.

burjuva devletin ordusuna gelirsek, bir şekilde halledecek. ama gitmek istemeyenleri zorla askere götürmeyecek. gönüllü olanları bir kere değil bir den fazla askere alsınlar. kadın gönüllüleride alsınlar. faşistleri milliyetçileri kafatasçıları toplayıp yollasın, faşizan cinayetlerini onlara işletsinler. ben kimse için üniforma giymem kusura bakmayın.

PKK ulusalcıdır, faşist için aynaya bakabilirsin. Üstelik PKK militanlarınu gönüllü topluyor, sizin gibi gencecik insanları zorla askere götürtüp 3 aylık basit bir eğitimden sonra canını hiçe sayarak harcamıyor. bu bile durumu özetler nitelikte. diğer yazdıklarında tolonbeye verdiğim cevapta yanıtlanmış. orayı oku.

kan döken örgütü pozitif bulan birinden başka yanıt gelmezdi.

pkk hiç mi adam kaçırmamış ,hiç mi okumadın duymadın, hayatını karartığı insanların hikayelerini?

sana kimse çek git demiyor sen kendin kendini ayrıştırıp duruyorsun sen buraya aitsin dediğin gibi biraz daha sahiplenici olursan kkan döken örgütleri sempatik bulmazsın

hem ululsalcılık iyiyse neden pkkyı lanetleyen herkes tukaka oluyor

kurtuluş savaşını da sen şimdi pkknın mücadelesi kadar bile önemsemezzsin umarım yanılıyorumdur

Sitelerde Paylaş

Bunları yeni farketmiş değilim....

Öteden beri bizle ilgili bazı sorunların olduğunun farkındayım.

Ama son yıllarda bu farkındalık bir üst boyuta tırmandı. Daha bilinçli bir düzeye ulaştı.

Türkiye ve Türk'ler hakkınnda yaptığım bazı gözlemler netleşti sanki....

Kristalleşti.. Kesinleşti..

Türkiye'de İslamcılar İslam'ı bilmiyorlar.

değil mi?

Yoksa bana mı öyle geliyor.

Her ülkede her millette olan şeyler.

Geç bunları..

Evet! Sana öyle geliyor..

tarihinde Leo tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

kan döken örgütü pozitif bulan birinden başka yanıt gelmezdi.

pkk hiç mi adam kaçırmamış ,hiç mi okumadın duymadın, hayatını karartığı insanların hikayelerini?

sana kimse çek git demiyor sen kendin kendini ayrıştırıp duruyorsun sen buraya aitsin dediğin gibi biraz daha sahiplenici olursan kkan döken örgütleri sempatik bulmazsın

hem ululsalcılık iyiyse neden pkkyı lanetleyen herkes tukaka oluyor

kurtuluş savaşını da sen şimdi pkknın mücadelesi kadar bile önemsemezzsin umarım yanılıyorumdur

PKK'nin verdiği mücadele ilhaklara karşı ulusal kurtuluş mücadelesidir.

Türklerin 1922 de sona eren savaşı ise ilhak değil bilindik sömürgeciliğe karşı mücadeledir.

Ayrıca ulusalcılık ilerici karakterdedir, milliyetçilik ise gerici. ikisi aynı şey değil. Ulusalcılık ilhak ve sömürgeciliğe karşı mücadelede öne çıkan bir olgu. Diğeri ezen ulus milliyetçiliğine ve faşizme dayanan.

PKK ulusalcıdır, siz milliyetçisiniz. Kendinize ulusalcı demeniz, bu durumu değiştirmiyor.

Sitelerde Paylaş

Her ülkede her millette olan şeyler.

Geç bunları..

Evet! Sana öyle geliyor..

Kaç yabancı ülkede ne kadar yaşadın?

Kaç yabancı ülkeyi yakından inceledin?

Palavracı seni...

Müslüman kökenli olduğunuz için yalancı olduğunuzu biliyoruz ama, desteksiz sallamanıza tahammül etmek zor.

Sitelerde Paylaş

PKK'nin verdiği mücadele ilhaklara karşı ulusal kurtuluş mücadelesidir.

Türklerin 1922 de sona eren savaşı ise ilhak değil bilindik sömürgeciliğe karşı mücadeledir.

Ayrıca ulusalcılık ilerici karakterdedir, milliyetçilik ise gerici. ikisi aynı şey değil. Ulusalcılık ilhak ve sömürgeciliğe karşı mücadelede öne çıkan bir olgu. Diğeri ezen ulus milliyetçiliğine ve faşizme dayanan.

PKK ulusalcıdır, siz milliyetçisiniz. Kendinize ulusalcı demeniz, bu durumu değiştirmiyor.

e biz de o kuvayi milliye ruhuyla hareket ediyoruz ama :D

sen bu ülkedeki gericiliğin kaynağını araplarda ve kürtlerde hiç aramazsan bunu garipserim ben

24 saat dalga geçtiğin din de araplardan geldi ama onlara laf yok

nurculuk oluşumu kürtlerden ama onlara da laf yok

ben türk milleti öküzdür dediğimde sadece etnik olarak kastemem mesela

ama sanırım biz böyle deyince sadece türkler anlaşılıyor

her türlü olumsuz örneklerde bütün azınlıklar yok olur

Sitelerde Paylaş

sen bu ülkedeki gericiliğin kaynağını araplarda ve kürtlerde hiç aramazsan bunu garipserim ben

Şu terörist pisliğe yanıt verme.

Yakında kıçına tekmeyi yiyip gider.

Bunun gibi sapıklara cevap vermekle kendi seviyeni düşürmüş olursun Queenciğim.

Ne bilir bu Kuva-yı Milliye'den falan.

Öküze laf anlatılır mı?

Yorma güzel çeneni.

Sitelerde Paylaş

bana türklerden daha çok zarar geldi. o dalga geçtiğim dinide müslüman türklerin baskısı nedeniyle öğrendim. doğrudan bir araptan değil. ne yapalım yani, arap kökenli biri islamı uydurdu diye bütün araplar mı suçlu? böyle kıt bir mantık ancak senin düşüncene benzer kişilerden gelebilir.

Sitelerde Paylaş

faşist pkk için ne düşündüğünü sormayayım da

vicdani ret yasallaşırsa önüne gelen retçi olmaz mı??

sen bu ülke vatandaşısın türkçe konuşuyosun türkiyede yaşıyosun ama olayı etnik olarak görüp ben tük değilim diyosun

electra da etnik türk değilmiş, peki kafadan kontak mı da türk gibi yazıyor?

Nickim pkk ile aynı satırlarda geçmiş...Etnik olarak "Türk değilim" deyince akla kürt gelebiliyor.. Ben Sırp'ım... Eklemekte fayda görüyorum.Kasap falan değilim...Manavım...

Sitelerde Paylaş

Her ülke bana göre baya garip.. En garibi de Amerika.. Onca bilim ve teknolojik önderliğine rağmen bizdeki HaY'nın birlikte çalıştığı ve bilim düşmanı ICR gibi bir kuruluşun ve onun ardından giden bir sürü Evangelist'in ve diğerlerinin olmasına şaşıyorum.. Bu da gösteriyor ki Türkiyede olanlar ABD merkezli.. Buna şaşmak mı lazım bilemiyorum..

Bana göre Türkiye gibi cahil halk sürüsünün hakim olduğu bir ülkede HY gibilerin türemesi gayet normaldir ama Amerika gibi bir yerde ICR gibi bir kuruluşun bu kadar prim yapacağı şaşırtıcıdır..

Sitelerde Paylaş

Her ülke bana göre baya garip.. En garibi de Amerika.. Onca bilim ve teknolojik önderliğine rağmen bizdeki HaY'nın birlikte çalıştığı ve bilim düşmanı ICR gibi bir kuruluşun ve onun ardından giden bir sürü Evangelist'in ve diğerlerinin olmasına şaşıyorum.. Bu da gösteriyor ki Türkiyede olanlar ABD merkezli.. Buna şaşmak mı lazım bilemiyorum..

Bana göre Türkiye gibi cahil halk sürüsünün hakim olduğu bir ülkede HY gibilerin türemesi gayet normaldir ama Amerika gibi bir yerde ICR gibi bir kuruluşun bu kadar prim yapacağı şaşırtıcıdır..

ABD özgürlükler ülkesi..

Din de özgür, dinsizlik de..

Demokrasi de özgür, demokrasi düşmanlığı da.

Orada ateistler dinciler gibi düşünmezler ve dinci hükümetleri desteklemezler.

Laikliğin ne olduğunu dinciler de bilir ateistler de.

Ve ateistler laikliğe sahip çıkarlar. Dinciler de onu delmek için ellerinden geleni yaparlar.

Ama herkes yerini ve haddini bilir.

Bence ABD ile Türkiye'yi karşılaştırmak ikisine de haksızlık.

Biri demokrasinin çoktan yerleştiği, her bakımdan özgür bir ülke..

Diğeri kanunların kale alınmadığı, demokrasinin yanlış anlaşıldığı, dinci bir rejimle yönetilen, rüşvet ve kayırmanın yaygın olduğu bir ülke.

ABD'de Harun Yahya gibiler de var tabii. Daha çok zengin ve halkı soyan preecher'ler var. Ama devlet onları arada bir yakalar ve cezalandırır.

Türkiye'de bir trilyon çalan Erbakan'ı bile cezalandıramadı.

Yine de ABD'de kiliseler düşkünlere yardım ederler. Tabii sapık papazlar da çok..

Nerede din varsa orada her türlü pislik vardır..

Türkiye'de yalnız pislik var..

ABD'de ise herşey var.. Fark orada. Bence önemli bir fark...

Sitelerde Paylaş

Kaç yabancı ülkede ne kadar yaşadın?

Kaç yabancı ülkeyi yakından inceledin?

Palavracı seni...

Müslüman kökenli olduğunuz için yalancı olduğunuzu biliyoruz ama, desteksiz sallamanıza tahammül etmek zor.

Üstelik yabancı dil bilmediği halde yabancıları benden daha iyi tanıdığını idda eden bir kişiktir kendisi

Sitelerde Paylaş

işte böyleee,

Türkiyede simit satıp geçinenler başbakanlığa kadar yükselebiliyor.

Türkiyedeki olanaklar çogu ülkeden daha fazla.

Halk olarak kafamızı çalıştırıpda Arapcılıgın lafına bahıpda sohup sohup çıkarmasak Türkiye bu günkünden çok daha iyi yerlerde olacagımız bir gerçektir.

Sen Allah rızgını verir deye Fellahın lafına baharsan,her dogumda senin ekmeyin dahada küçülür.Bu ülke için 80 milyon nufus çok fazla.Bu ülkenin rahat mutlu yaşayabilmesi için 40 milyonlarda bir nufusa sahap olması gerekir.

Sen iki çocuk yerine 10 çocuk yaparsan devletten degül onların rızgını Allahdan ve onun pıropogandasını yapan din adamlarından isteyecen.

Gelelim vergiye.

Güney doğu verdigi verginin on katını devletten alıyor.

Siz vergimi verşyorsunuz?

Siz size getirilen hertürlü hızmeti yıkıp yok edıyorsunuz.

PKK nın üstüne atmayın sahın bunu.

Yüzlerce yıllardan beri bu böyledır.

Yavuz Iran seferine giderken Siirt yakınlarında bir su başında ordusunu konaklatır.Dönüşündede burdan geçecegini düşünerek oraya çok büyük bir çeşme yaptırır.

Dönüşüne oraya ugrarki çeşme tozolup uçmuş.

Yavuzun tepesi atmıs.

Tiz bu HINZIRLARI bulun getirin demiş.

Etrafda bir araştırma,kimi o taşlarla ahır yapmış,kimisi ev kimisi bilmemne.

Suclular sızlere ömür tabi.

Çeşmeyi yeniden yaptırır.

Ve çeşmeye farsca bir yazı oydurur.

Ben kısa kısa yazıyorum.

Yazı şöyle;

Bu çeşmeden Arap içsin

Ermeni içsin

çingene

Çıfıt içsin

Ama Kürde nasıp olmasın dimiş Yavuz efendi:-))))).

Adam hahlı.

Fazla dogumdan

Aşiretciligi birtürlü aşamamalarından

yasalar yerine ,

Aşiretlerinin

Tekkelerde şeyhların

Ayle mahkemelerinin geçerli olmasıda kürtlerin kalkınmasını engellemıştir.

Aralarında dostluh çok az ,düşmanlıhsa çok fazladır.

En ufak şeyden çoh büyük olaylar yaratan bir toplumdurlar.

Geçen yıllarda bir dügünde ülkenin başka yörelerinde hiç olmayan bır olay yaşanmıştır.

Bir dügünde karşı taraftan tam 44 kişi öldürülmüştür.kim olduhlarına bıle bahılmadan.

Çoluk çocuk ,küçük büyük demeden.

Güney dogudan batıya göçün nedenlerınden bırıde kürtler arasındaki kan davalarıdır.

Yeni,Kürtler kendi hayatlarını zorlaştırmah için ne mümkünse yapmahdadırlar.

Aylelerin çoh çocuh yapmalarında başlıca neden,komşudan daha fazla erkek çocugu olup komşuyu baskı altına almak.hatta onu göçe zorlamak.

Sener Şenin , Kemal Sunalın filimlerinde bunlar çok işlenmiş halada bir sürü filimlerde bu olaylar işlenmektedir.

Suçlu çoğunlukla kendileridir.

Güney doğu zatan verimsiz bir topraga sahaptır.

Aralarındaki bol olaylarda ne yazıkkı üstüne tuz biber oluyor.

Askerlik yapmak istemiyorsan vergi verki devlet paralı asker tutsun.

Vergide yok.

Bırakalım Güney doguyu.

Büyük şehırlere göç edenlerde gittikleri yerlerdede asalaklar.

elektrik su çogu yerde kaçak.

Atıyor ana ceryan hatlarına kancayı ordan elektrik yürütüyor.

Polis gece saat 3 sıraları Istanbulda sokak aralarında dolanan 3 çocuk yakalar.7,8,9 yaslarında,Polis soruyor napıyorsunuz buralarda?

Yanıtları dolanıyoruz.

Adreslerini sorar polis bizim evimiz yoktur dediler.

Polis sıkıştırınca söyledilr.

Eve götürüldü çocuklar.

Kapı tıklandı bır kadın çıhtı.

Polis soruyor,bu çocuklar gece sokaklarda ne arıyor?

Kadın şöyle yanıt veriyor.

Ben uyumuşum, bu cocıhlar açıp gapıyı gaçmışlardır dışarı.

Türkiyede dogum kontrolu şart.

Aksinede bu ülkede

100,000 Ermeni

200,000 cıvarında Gürcü

1,000,000 aşkın ıranlı ilticacı

Rusu

Ukraynalısı

Azarısı

Ve daha neçe ülkeden insan çalışmaktadır.

280,000 Rus gelınımiz vardır.

Bu durumda EN AZ 3 ÇOCUH isterem demek ne demege geldigini siz süleyin.

tolonbeg

Sitelerde Paylaş

Simdi senin seviyene dusmemi bekliyorsun benim bir baska konuda yazdigim iletimi bana karsi kullanarak haci efendi ama ben sana yine senin yazdigin bir iletinle cevap vereyim Arthur S. gibi kimmis arsiz, namussuz, ahlaksiz, terbiyesiz, vicdansiz, karektersiz, pis, adi, serefsiz bir mahluk

İzleyenler versin o kararı..

Sen kendini ne saniyorsun ya haci? Alti ustu bir domainin var sen kendini islamin allahimi saniyorsun? Sövmek sana serbest, hakaret sana serbest, tehdit sana serbest.

Sende azcik onur var mi haci? Durustluk var mi? Utanma var mi?

Sana ne desem bos ama sen kendini cok dolu bir insan göruyorsun senin gibi ateistten utaniyorum ama maalesef burda deger verdigim insanlar var yazmaya devam edecegim sana ragmen.

Yazdiklarin, dusuncelerin, önermelerin ne kadar dogru olursa olsun, sen yanlis bir insansin haci, kibirli, kustah, vicdansiz, utanmaz, zavalli bir insansin.

Banlayacak misin? Banlamazsan senden adisi olmasin, beni susturabilirmisin keh keh kehhhh.

Bu domainde guc sende olabilir, despotsan, diktatörsen, sana köle gibi bagli moderatorlerin varsa elbet hicbir vicdani degerlendirmeye tabi tutmadan beni uzaklastiracaklardir sirf allahlarina onlar gibi tapmadigim icin ama eger onlar senin gibi degilde onur sahibi vicdanli insanlarsa sana ragmen yazmaya devam edecegim.

Gariptir eyvahcubbeli dahil hicbir musluman senin kadar nefret uyandirmadi bende. Uzuntum o ki bunca insan bunca degerli dusunceyi senin gibi degersiz bir insanin domaininde dile getirmis yaziklar olsun sana.

Yukarıdaki onca şeyi söyledikten sonra Hacıyı yanlış anlayıp hakaret ettiğini ve bundan dolayı özür diliyorsun.

Şimdi benim senin anlattıklarını gerçek sanmam ne olacak?

Hacı diktatörmü?

Hacı despotmu?

Hacı moderatörleri köle gibimi kullanıyor?

Hacı dürüst değilmi?

Hacı onursuzmu?

Hacı küstahmı?

Hacı kibirlimi?

Hacı utanmazmı?

Hacı vicdansızmı?

Yukarıdaki yazdıkların hakaretmiydi yoksa gerçekmi?

İnsan kızdığı için olmayan şeyleri söylerse o insana ne denir? Bu kadar lafı bir insana atıf yapıp sonra özür dilemede neyin nesi?

Neden özür diliyorsun? Hacının yukarıdaki saydıklarının birer hakaret olduğundan dolayımı, yoksa Hacının gerçekten bu tanımlamalara uygun olduğu ve sen bunları ifşa ettiğin içinmi?

1 - Eğer kızdığın için söylediysen senin gibi birine nasıl güvenip adam yerine koyucaz, ileride kızdığında bizlerede aynı yakıştırmaları yapmayacağının garantisi nedir?

2 - Yine eğer, kızdığından dolayı Hacının küstah, vicdansız, utanmaz, kibirli, onursuz, despot, diktatör ve moderetaröleri köle gibi kullanmasını ifşa ettiysen bunu neden daha önce yapmadında kızınca yapıyorsun?

Her iki durumdada sen yukarıdaki saydığın tanımlamalara daha uygun gibisin, bundan böyle senin bu forumda dürüstlükten bahsetmenin yasaklanmasını talep ediyorum.

tarihinde BOSS tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7

• Yeni Oluştur...