Jump to content

Aya Çıkış Gerçek mi , Yalan mı ?


Recommended Posts

bakın teist aklı bile sizden bir adım ileride:

http://yenisafak.com.tr/yazarlar/?i=750&y=AliMuratGuven

Ay'a elbette ki gidildi. Bu -eğer bilim diliyle konuşacaksak- tartışılmaz bir gerçek. Hem de bir kez değil, Apollo 11, 12, 14, 15, 16 ve 17 uçuşlarıyla tamı tamına altı kez gidildi. Bu büyük başarının ardında da dünyanın her köşesinden gelip birbirine kenetlenmiş binlerce bilim insanının emeği, sabrı ve cesareti vardı. O 6500 kişi NASA'nın dev monitörlerinde günler, haftalar ve aylar boyunca ortak bir halisünasyon görmediler. Kendi alanlarında dünyanın en değerli bilginleri olarak kabul edilen Werner Von Braun, Gene Krantz, İslâm dünyasının gururu Faruk El-Baz, ayrıca onlara bu çalışmalar süresince var güçleriyle destek olan daha nice araştırmacı, bu kadar sefil bir yalanın oyuncağı olacak kadar basit, sıradan ve şahsiyetsiz tipler miydi?

Dikkat ediniz; burada 6500 kişilik bir "bilim insanları ordusu"nun -ki bunlar Ay yolculukları sırasında tek bir mekânda değil, hem ABD'nin hem de dünyanın dört bir köşesindeki laboratuar ve üslerde olayı takip etmekteydiler- 37 yıldır ağızlarından tek bir kelime kaçırmadan, bunu eşlerine, çocuklarına, kardeşlerine, arkadaşlarına bir an bile anlatmadan özenle sakladıkları "kollektif bir yalan"dan söz ediyoruz. Tabiî, bu arada, o dönemin komünist Sovyetler Birliği ve Çin hükûmetleri, Apollo uçuşlarını başlangıcından bitimine kadar ellerindeki bütün o gelişmiş iletişim araçlarıyla saniye bile sektirmeksizin takip ederken böyle bir yalanı yaşatmak nasıl mümkün olabiliyorsa!

bu kadar adamın aynı anda aynı yalanı söyleyebileceğine, arkalarından gelenlerinden de durumu çaktıkları halde buna ses çıkarmadıklarına inanan insan, herşeye inanır. böylelerine laf anlatmaya çalışmak vakit kaybı. bu saatten sonra da öncesinde olduğu gibi sorulara yönelik bir cevap gelemeyeceğini bildiğim için boşuna sinirlerimi bozmak yerine, vaktimi daha değerli şeylere harcamanın çok daha akıllıca olduğunu düşünüyorum.

ilgili başlıkta da belirteceğim, üyeliğimi bir şekilde sonlandırılsanız sevinirim.

sevgiler, saygılar...

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 561
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Aya inen hayali modülün kapsülden ayrilisi, birlesmesi ve modülün icine astronotlarin gecisleri görüntülerinin hic birisi yok...

Neden?

NASA'nin 1969 senesinde bunlari yapabilecek sanal teknigi dahi yoktu...

...gerceklerini sormuyoruz, sanalini dahi yapamadilar.

Alintida sorulan görüntüleri rica edelim.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Durum kaç kaç?

Ben çoktandır takip etmiyorum da..

Kim yeniyor?

:)

Yenme yenilme yok ateist.bakis kardesim.Tartisip beyin jimnastigi yapiyoruz.

:)

Yukarida yazdigim görüntüleri istiyorum ve NASA nin orijinal cekim kayitlarini neden vermedigini soruyorum.

Bu gün Cin'li bir mühendis arkadasimla tesadüfen bu konuyu tartistik.Görüntülerin asla kaybolmiyacagini ve NASA nin bu konuya aciklik getirmek mecburiyetinde oldugunu, orijinal görüntüler incelenmedikce aya gidilmis olduguna inanmadigini söyledi.

Link to post
Sitelerde Paylaş

hubblez demiş

>>>Unutmayınız ki cisimler yansıttıkları ışık ile görünebilirler. Verilen örnekte kameranın lensinin hemen önündeki bir saç kılının lense çok yakın olması nedenli yansıtamadığı ışık nedenli beyaz zeminde kaybolmasından bahsedilmekte. Oysa ki ayda çekilen fotoğraflarda o ARTI İŞARETLERİ makinanın kendisinde var.

O lense yapıştırılan saç kılı lense çok yakın diye ışık yansıtamıyorsa daha koyu bölgelerde neden görünür oluyor da güneş ışığının yansıdığı alanda silikleşiyor. Yaptığın açıklama açıklama değil. Kimi kandırıyorsun?

Anlat bakalım bu resimlerde işaretler neden parlak yerlerde silikken diğer yerlerde belirgin.

http://www.thekeyboard.org.uk/Cross%20hairs%20over

http://www.clavius.org/img/as14-66-9254-strut.jpg

http://www.clavius.org/img/as15-88-11863-flag.jpg

Bunların da bir kısmı cismin arkasına kaçmış bir kısmı da önde kalmış hemi canım benim!!! Geç yahu geç martaval okuma bize.

yine hubblez:

>>>>Ay yüzeyinde FARKLI yerlerde çekilen videolar gösterildiğinden NASA sözcüsü yine bir açıklama getiremiyor. Çünkü NASA nın kendisi farklı zaman ve yerler diyor.

Nasada sadece BİR YETKİLİ Mİ çalışıyor?? O yetkili de o belgeselde konuşan değil mi? Puahahaah

Git verdiğim linki oku bakalım adam teyit etmek için gidip video kaynağına sorduğunda ne cevap alıyor. Farklı yerler değil aynı yer ve bir kaç dakika ara var.

>>>Mars ın yüzeyinden (55 milyon km) yüzlerce fotoğrafı elde eden NASA burnunun dibindeki ay dan (385.000 km) elde edemiyor öyle midir? Bunca iddiayı çürütemiyor.

Azıcık izan yahu.

Sana azıcık izan yahu. İyi niyetini takdir ettim, galiba marsın dünyaya en yakın uzaklığını yazmışsın karşılaştırma yapıyorsun. O gördüğün çok net mars yüzey fotoları buradan çekilmiyor gardaş. Marsdan elde edilen görüntüler uydu ile veya yüzeye indirilen araştırma robotlarıyla alınıyor. Sen o çok yakından çekilmiş fotoğrafları uydudan veya teleskop ile mi alındı sanıyorsun. Diyorum birşey bilmiyorsunuz anca ahkam kesiyorsunuz. Uydu dediysek marsın yörüngesine oturtulan uydu diyoruz. Sen şimdi dünya yörüngesindeki uyduları filan sanırsın.Mesela şudur.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mars_Global_Surveyor

Ki bunun çektiği fotolarda öyle küçük bir nesnenin görüldüğü var mı?

Yüzeye indirilen araçlarda görürsün anca küçük ayrıntıları.

Attın tutttun sivilceyi bile çekebilen teleskop diye, birşey getirebildin mi? Hayır. Al sana teleskoplar neyi ne kadar çekebilirmiş hesabıyla anlatan bir sayfa.

http://www.rocketroberts.com/astro/flag_on_moon.htm

İşkembeden sallamayla olmuyor bu işler. O kadar küçük bir nesneyi çekecek bir alet yok, çekilebilen kadarını da beğenmiyor BEYZADELER. Size fotoğraf beğendirmek için robot yollayacak da resim çektirecek NASA. Parasını verecek misin?

Roket yakıtından anlıyorsunuz, fizikten anlıyorsunuz, mühendislikten anlıyorsunuz, kameralardan anlıyorsunuz..ee ne duruyorsunuz yapın bir araç da gidin siz bakın.

Bu konu hakkında güzel bir site

http://www.clavius.org/index.html

http://www.thekeyboard.org.uk/Did%20we%20land%20on%20the%20Moon.htm

Uyduruk belgeselle ilgili açıklamalar burada

http://www.badastronomy.com/bad/tv/foxapollo.html

Bunların mühendis diye peşine takıldığı adamın kafayı yemiş biri olduğunu şurada dökümü yapılan konuşmalarından rahatça anlarsınız.

http://nardwuar.com/vs/bill_kaysing/index.html

''Nardwuar: How much space stuff since 1959 has been real? What space stuff is real today? Did the Challenger blow up? Did NASA know it would blow up?

Yeah, and you know why it blew up? Because Christa McAuliffe, the only civilian and only woman aboard, refused to go along with the lie that you couldn't see stars in space. So they blew her up, along with six other people, to keep that lie under wraps. I claim that Christa McAuliffe was murdered.

Bilirsiniz challenger uzay mekiği patladı öldü hani içindekiler. Ölenlerden biri de kadın bir öğretmendi. Bu herif diyor ki, gemideki tek sivil buydu ve uzayda yıldızların görünemeyeceği yalanını reddettiği için challengerı patlattılar.Bu kadını öldürdüler diyor..

hahaha sen onca eğitim ver mekik kalkışa geçsin kadın telsizden şey demiş herhalde ---hehehe kandırdım kandırdım herşeyi söyleyeceğim..nasa da düğmeye basıp patlatmış diğer 6 mürettebat ile.

Yaaaa komşu işte böylee..sende başka dedikodu var mı??

Marstan dünya ve ayın fotusunu koyayım mı.

http://craphound.com/images/214812main_EarthMoon-browse.jpg

Koydum.

Yıldız yok, marsa hiçbir araç gitmemiştir uleynn..

Link to post
Sitelerde Paylaş

cigi

>>>Alintida sorulan görüntüleri rica edelim.

O görüntülerrin çekilip çekilmediği konusunda kesin bir bilgi var mı elinde.

Gidip nasadan istesene

Kisisel yazmayin lütfen.

tarihinde Rochader tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Gelir gelmez ayni uslüple benimle ugrasmaya baslamis.

Bir seyin var oldugunu iddia eden onu kanitlamak zorundadir...

Zihniyet ayni zihniyet.Görüntüleri soruyorum "git kendin bul" diyor.

Heee oldu...

Aya'da gidip gelsem nasil olur?

Soru sormasini bilmeyen ahmaklar her seye inanirlar.

Olmasi gereken görüntüleri izlemedikce ve NASA görüntüleri incelenmesi icin bilim adamlarina vermedikce aya gidildigine inanmiyacagim.

Birileride "cigi aya gidildigine inanmiyor" diye catir catir catlasin.

Link to post
Sitelerde Paylaş

DüşünebilenTanrı ,

Ne yapsak/yapsalar olmuyor arkadaş . Bildiklerini okuyorlar . Boşu boşuna uğraştık/uğraşıyoruz . Bunların bir kaynakları var . Şüpheleri kendilerine ait değil . Çünkü kendilerinde şüphe edebilecek bilgi bile yok . Başkalarının bilgileri ( komplo teorileri ) ile şüphe duyuyorlar . Aslında gülmeincinirim de güzel bir benzetme yapmış .

Yahu o kadar soruya cevap yazdık . Link verdik . Hep biz savunmada kaldık . Ne için ? Amerikanın kara kaşına kara gözüne mi ? Ama gel gelelim bu insanlara bir soru sorduğumuzda hep oryantal hep oryantal .

Hadi hepsini geçtik . Aya inişin tüm ispatlarını falan . Yahu kardeşim şuna cevap ver diyoruz . Sen bu işin "i" sinden anlamıyosun ve bu kadar çığırtkanlık yapıyosun da . Bu işin orasından girmiş şurasından çıkmış , bu konuda uzmanlaşmış , okulunu okumuş , deneylerini yapmış bunca insan demiyorum , Bunca "BİLİM ADAMI" ne diye farketmemiş ?

Yahu onuda geçtik . Bu videolar stüdyoda hazırlanmış diyolar değil mi ? Sonrada çıkıp neden aya 1972 yılından beri hiç gidilmedi diyolar . ok . Bende şunu derim o zaman .

Bu insanların o görüntüleri o teknolojiyle çekebilecek ve günümüze kadar bizim gibi insanları inandırabilecek kabiliyeti varsa Neden Ondan sonrada teknoloji geliştikçe inandırıcılık düzeyi artan stüdyo çekimleri yapıp insanlara " Neden 1972 den sonra aya gidilmedi hıı ??" sorusunu sormalarına engel olmadılar ?

Kızıl gezegen filmini izleyen var mı ? Ulan adamlar orda marsa gitti . Sadece basit bir hollywood filmi ile . Arık nasa teknolojisiyle ve milyarlarca insanı kandırmaya yönelik bir çekim yapıldığını düşünün . Aklınız alıyor mu ya ?? Cevap verin bunlara cevap .

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kızıl gezegen filmini izleyen var mı ? Ulan adamlar orda marsa gitti . Sadece basit bir hollywood filmi ile . Arık nasa teknolojisiyle ve milyarlarca insanı kandırmaya yönelik bir çekim yapıldığını düşünün . Aklınız alıyor mu ya ?? Cevap verin bunlara cevap .

Everest sordugum sorulara yanit verip görüntüleri izlettirip kanitlayabiliyor musun?

Hayir...

Hepsi havada sallanip duruyor.

O görüntüler olmadikca ve NASA görüntülerin incelenmesi icin bilim adamlarina vermedigi sürece aya gidildigine inanmiyorum...

...sen inanmaya devam et.

Aya gidildigine inananlar benim icin bir sorun yaratmiyor ve umurumda degil...

...inanmayanlar neden problem oluyor onu anlamiyorum.

Saglam yanit verilmesi gereken sorular soruyorum fakat kimsede tik yok.Isiniz gücünüz düsünce sahipleri ile ugrasip onlari asagilayip karalamaya calismak...

Bir konu tartisilirken baska baska konulara ilintilendirme yapan dallamalara da ritm tutup calkalattirmak gerekir diye düsünüyorum.

Düzgün ve seviyeli bir sekilde tartismaya calisan insanin tepesine sican bir zihniyete ne denir?

400 sene...zihniyet olarak tam 400 sene geridesiniz...

...unutmayin bunu.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Konu çok karışmış.

Gidilmediğini iddia eden taraf, bir bütün halinde iddialarını madde madde, tek bir post halinde yazsın. Varsa fotoğraf-resim-video, onlarıda eklesin.

Gidildiğini savunan tarafta sadece bu post'u dikkate alarak, maddelere karşı kendi maddelerini yazarak cevap versin.

Yoksa bu şekilde bir yere varılmaz.

Saygılarımla

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ay'a gidilmediğini iddia edenlere sesleniyorum:

Bi kere sizin mantığınız alıyor mu Ay projesinde çalışan yüzlerce mühendis, binlerce teknisyenin hepsinin birden anlaşarak olmamış bir olayı olmuş gibi göstermeleri ve bu kadar büyük bir sırrın bu kadar zamandır hiçbir şekilde dışarıya sızmaması mümkün mü? Biraz mantıkla bu sorunun cevabını herkes verebilir bence. Veya vermesi gerek diye düşünüyorum ama bu komplo teorileri gerçekten de insanların kafasını karıştırıyo ki biraz araştırma yapınca sadece uydurulmuş olduğu anlaşılıyo...

Ben bu konuda mythbusters'ın 1 saatlik belgeselini izledim aya gidilmediği hakkında söylenen bütün herşeyi incelediler işte aya gidilmediği hakkındaki yorumları inceleyip deneyler yaptılar. Yok ayda bayrak sabit dururmuşta gölgeler farklı açıda olurmuş falan filan bunlar gibi birçok söylenen şeyi incelediler ve bu komplo teorilerin hepsini çürüttüler, sonuç olarak da aya kesinlikle gidildiğini söylediler. Bu linkten söylediğim videoyu bulabilirsiniz:

http://dsc.discovery.com/tv/mythbusters/

Belgeselin özeti:

http://dsc.discovery.com/videos/mythbusters-lunar-lunacy.html

Youtubeden izlemek isteyenler için:

http://www.youtube.com/watch?v=NOv_zvM-oJQ&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=oCNV1hiKpLI&feature=related

www.youtube.com/watch?v=mefEKqzq8cg&feature=related

Mythbuster'in bu konuda açıkladığı şeylerin ufak bir özetini geçip konuya noktayı koymak istiyorum:

*Birinci efsane şuydu: Ay'da hava olmadığı için nem de yoktur. Nem olmadığı için ayak izi de olmamalı. Buna örnek deniz kumu verildi. Deniz kumuna kuru iken bastığımızda ayak izi oluşmaz. Çünkü nem yoktur. Ama ıslakken ayak izi oluşur. Ayda hava yoksa nem de olmamalı. Nem yoksa ayak izi olmamalı. Ayak izi oluşuyorsa başka faktörler var demek.

NASA'da deney yaptılar. Ay kumu gibi olan bir kum kullandılar. Bir astronot ayakkabısı aldılar.

Havasız ortamda kuma ayakkabı bastırıldı ve ayak izi oluştu. Bu efsane kendi deyimleri ile çuvalladı.

Bu arada aklıma gelmişken yazıyım dedim internette bu konuda araştırma yapıcak olursan birsürü aya basılmadığına dair komplo teoricilerin sözde kanıtlarını bulursun ama bunların hepsi nasa tarafından çürütüldü ve aya ayak basıldığı kanıtlandı. Tıpki evrim teorisi diye arattığında harun yahya'nın siteleri çıktığı gibi bu konudada araştırma yapınca malesef komplo teoricilerin sahte kanıtlarını ve bu sözde kanıtlara inanmış saf insanlarımızın yorumlarını bütün forumlarda görebilirsin.

*İkinci Efsane: Yine havasız ortamda bayrak dalgalanmamalı.

Bunun için yine NASA'nın havasız ortamını kullandılar. Önce bayrağı hava olan ortamda dalgalandırdılar. Sonra içerideki havayı vakumladılar ve bayrağı havasız ortamda az sallandırdılar. Bayrak hava olan ortamdan daha uzun süre dalgalandı. Ayda bayrak dikerken bayrak bi harekete giriyor ve dikildiğinde de hava olmadığı için bu hareket sürüyor çünkü sürtünmesiz ortam. Bayrağı dikerken eliyle bayrağın demirini sallayıp sağlam bir şekilde bayrağı dibe gömbek için demiri oynatınca bayrağında sallandığını kanıtladılar yani durduk yere bayrağın sallandığı yok söylediğim belgeseli izlersen zaten daha iyi anlıcaksın.

Kısaca bu efsane de çuvalladı.

*Üçüncü Efsane: Aydaki yürüyüş için çekilen video yarı yavaşlatılmış video. Gerçek değil.

Programı sunan iki tipitip gerçek hayatta özel efekt uzmanları. Önce astronot kıyafetleri giydiler ve aydaki astronotlar gibi yürümeye ve zıplamaya çalıştılar.

Bu çekilen video yarı yavaşlatılmış olarak izlendiğinde aydaki görüntülere benziyor ama bu efsaneyi çürütecek bir bulgu buldular.

Eğer bu yürüyüş dünyada olsaydi kaskın hareket etmesi gerekirdi. Yani kask yerçekimi nedeniyle sallanmalıydı. Ama asıl video da sallamıyordu. En sonunda bu deneyi yerçekiminin Ay gibi olacağı uçakta denediler. Uçaktaki hareketler videodaki hareketlere benziyordu.

Yani bu efsane de çürütüldü.

Özetle Ay'a gidildi sonucuna varıldı.

Şimdi gerçeklere bir daha bakalım:

''Ay’a gitmek üzere 16 Temmuz 1969’da Kennedy Uzay Üssü’nden bir Satürn V roketiyle yola çıkan Apollo 11 uzay aracı, 20 Temmuz 1969’da Neil Armstrong, Edwin Eugene "Buzz" Aldrin Jr. ve Michael Collins’i Ay’a ulaştırdı.

Armstrong ve Aldrin, Eagle uzay aracı ile inerek Ay yüzeyi üzerinde yürüyen ilk insanlar olurken, Collins, Ay etrafındaki yörüngesinde dolanan komuta modülü Columbia’da bekledi.

20 Temmuz 1969’da Ay’a ayak basan ilk insan Neil Armstrong, "Bir insan için küçük, insanlık için büyük bir adım" sözüyle tarihe geçti.''

Kaynak:

http://www.cnnturk.com/2009/bilim.teknoloji/bilim/07/19/aya.yolculugun.40.yili.kutlaniyor/535576.0/index.html

Bu arada bu linkteki yazıyıda okumanızı tavsiye ederim:

http://onurbaykal.com.tr/2009/08/aya-gidildi-mi-ay-gorevleri-bir-ay-hikayesi/

Birde bu linkleri inceleyin:

http://tr.wikipedia.org/wiki/Uzay_Yarışı

http://tr.wikipedia.org/wiki/Apollo_Ay_inişi_aldatmacası_suçlamaları

Aya gidilmediği üzerine komplo teorilerinen inananlara inandıkları yaratıcının akıl fikir vermesini diliyorum :) Bu yazdıklarım dışında nasa kendi sitesinde bütün iddialara da yanıt vermiştir. Arada nasa bunları neden açıklamıyor diyenleride gördüğümden bunu belirtmek istedim.

Neyse bırakalım şimdi ayıda bazılarınızın aya veya marsa uzay aracı gitmediği konusundada çok inatçı. Hadi ayı geçelim aya sadece uzay aracı indirmeyi geçin insan bile indirildiğinden aya gönderilen uzay araçlarından bahsetmicem.

Buyrun Mars'a giden uzay araçlarının listesi: Bunlar hakkında da bir komlo teoriniz var mı =)

Mars'a gönderilen uzay araçları:

Abd tarafından gönderilenler;

mariner 3-4

mariner 6-7

mariner 8-9

viking 1

viking 2

mars observer

pathfinder (mars'a indi bu)

climate orbiter (başarızız oldu)

mars polar lander/deep space 2 (başarısız oldu)

mars global surveyor (mars yörüngesinde)

2001 mars odyssey (mars yörüngesinde)

spirit (şu an görev başında)

opportunity (mars'a inmek üzere)

Avrupa uzay ajansı esa tarafından gönderilen:

mars express (mars yörüngesinde)

beagle 2 (ses soluk çıkmadı bundan)

Japonya tarafından gönderilen:

nozomi (mars yörüngesine bile giremedi, başarısız oldu)

Eski sovyetler birliği'nin de 1960'lardan başlayarak gönderdiği pek çok araç vardır. Bunların çoğu ya fırlatma anında ya da gönderildikten sonra iletişimin kaybedilmesi sonucu başarısız olmuştur. Fakat mars 3 adı verilen rus uzay aracı 1971'de kızıl gezegen'e yumuşak iniş yapmayı başarmıştır.

Rusların gönderdiği yada göndermeye çalıştığı araçlar:

marsnik 1 (mars 1960a) - 10 ekim 1960 - fırlatma başarısız

marsnik 2 (mars 1960b) - 14 ekim 1960 - fırlatma başarısız

sputnik 22 - 24 ekim 1962

mars 1 - 1 kasım 1962 - uzayda kaybolmuş

sputnik 24 - 4 kasım 1962

zond 2 - 30 kasım 1964 - uzayda kaybolmuş

zond 3 - 18 temmuz 1965 - aya gitmiş mars test aracı

mars 1969a - 27 mart 1969 - fırlatma başarısız

mars 1969b - 2 nisan 1969 - fırlatma başarısız

cosmos 419 - 10 mayıs 1971 -

mars 2 - 19 mayıs 1971 - marsa gitmiş, inememiş

mars 3 - 28 mayıs 1971 - marsa gitmiş, inmiş/herşey yolunda

mars 4 - 21 temmuz 1973 - marsa gitmiş inememiş

mars 5 - 25 temmuz 1973 - marsa gitmiş yörüngeye girmiş

mars 6 - 5 agustos 1973 - marsa inmiş kaybolmuş

mars 7 - 9 agustos 1973 - marsa gitmiş inememiş

phobos 1 - 7 temmuz 1988 - bilmiyom

phobos 2 - 12 temmuz 1988 - marsa gitmiş, phobos'a inmeye çalışmış, kaybolmuş

Bide 'mars reconnaissance orbiter' var. Bu araçlar Marsa insanlı gidiş öncesi birçok bilgi kazandırdı bilim insanlarına. Ve bu bilgiler doğrultusunda bakalım 2030 da söyledikleri şeyi başarabilceklermi bekleyip göricez...

tarihinde erseavetir tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

belli bir noktaya kadar şüpheci olmak iyi bir şey, ama aynı şüpheciliği dandirik komplo teorilerine karşı göstermediğinizde tutarsız oluyorsunuz. Gösterseniz bu komplo saçmalıklarına inanmazsınız zaten.

Kami benimki komplo teorilerine inanmak degildir...

Üc tane mantikli soru soruyorum ve bu sorularin olmasi gereken yanitlari yok.Yanitlarin olmayislari beni rahatsiz etmiyorlar.Firsat buldukca arastiriyorum.Bir kaybim yok diye düsünüyorum.

Sevgili DreiMalAli ile ayrica bu konuda yazisiyoruz ve sagolsun zaman buldukca bana belgeler yolluyor, bende inceliyorum.

Istersen sende 911 konusu ile ilgili bir baslik ac iki soruda sana sorayim.

:)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kami benimki komplo teorilerine inanmak degildir...

Üc tane mantikli soru soruyorum ve bu sorularin olmasi gereken yanitlari yok.Yanitlarin olmayislari beni rahatsiz etmiyorlar.Firsat buldukca arastiriyorum.Bir kaybim yok diye düsünüyorum.

Sevgili DreiMalAli ile ayrica bu konuda yazisiyoruz ve sagolsun zaman buldukca bana belgeler yolluyor, bende inceliyorum.

Istersen sende 911 konusu ile ilgili bir baslik ac iki soruda sana sorayim.

:)

Komplo teorilerine inanmak değil diyorsun, ama 9/11 komplo teorilerine de inandığını bu mesajında görüyorum. Zeitgeist'da dile getirilen diğer komplo teorilerini falan da benimsediğini tahmin ediyorum. Yanılıyor muyum? :)

DreiMalAli akıllı adamdır, o ne düşünüyor bu konuda? Aya çıkıldığına inanıyor mu?

9/11 konusu da geçmişte forumda epeyce tartışıldı, o başlıklara arama tuşunu kullanarak ulaş, eski nickimle o başlıklarda epeyce yazmıştım, tekrar uğraşasım yok. Yazılanları okuduktan sonra hâlâ tartışmak istersen tartışırız.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...