weaned 0 Haziran 29, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 29, 2012 gönderildi "tanrıkent" diye çevrildi bu, orjinal adı da city of god değil zaten, portekizceydi ismi, azizler şehri de ayrı bir filmdi Teşekkürler, artık düzeltemiyorum ama linkten ve iletinden bulunur sanırım. Link to post Sitelerde Paylaş
albastı 0 Haziran 29, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 29, 2012 gönderildi Gerçek bir kült istiyorsanız ; Kelebek (Papillon)/ 1973 / Dustin Hoffman, Steve McQueen Link to post Sitelerde Paylaş
pilgrim 0 Temmuz 1, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 1, 2012 gönderildi Gerçek bir kült istiyorsanız ; Kelebek (Papillon)/ 1973 / Dustin Hoffman, Steve McQueen bunun asıl romanını okumak lazım. tvde izledim, filmi konu olarak romanın ortasında sap gibi bitiyordu. kelebeğin devamı niteliğinde banko diye bir kitapta var ama o kelebek kadar sürükleyici değil.. Link to post Sitelerde Paylaş
killerqueen 0 Temmuz 1, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 1, 2012 gönderildi (düzenlendi) Gerçek bir kült istiyorsanız ; Kelebek (Papillon)/ 1973 / Dustin Hoffman, Steve McQueen gerçekten müthiş bir filmdir. gerçekten yaşanmış olması da filme farklı bir boyuttan bakmamızı sağlıyor. Temmuz 1, 2012 tarihinde YuceEgo tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
bambina 0 Temmuz 2, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 2, 2012 gönderildi Alexander the great! Colin farrell ve jared leto'nun mükemmel oyunculuğu Link to post Sitelerde Paylaş
elevation_ 0 Temmuz 5, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 5, 2012 gönderildi PSYCHO (SAPIK)- 1960 Bu filmi izlemeyene lanet olsun, Alfred Hitchcock tarafından çekilen ve Anthony Perkins abimizin Norman Bates rolünü mükemmel canlandırdığı bir başyapıt, klasiktir. Bunu takiben 18 yıl sonra John Carpenter tarafından Halloween (Yabancı) filmi çekilmiş.. Onu da izlemenizi tavsiye ederim.. İzleyin ve Norman Bates'in ne tür bir psikopat katil olduğuna siz karar verin. Film Dissosiyatif Kimlik Bozukluğunu ele almaktadır. Link to post Sitelerde Paylaş
weaned 0 Temmuz 5, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 5, 2012 gönderildi PSYCHO (SAPIK)- 1960 Bu filmi izlemeyene lanet olsun, Alfred Hitchcock tarafından çekilen ve Anthony Perkins abimizin Norman Bates rolünü mükemmel canlandırdığı bir başyapıt, klasiktir. Bunu takiben 18 yıl sonra John Carpenter tarafından Halloween (Yabancı) filmi çekilmiş.. Onu da izlemenizi tavsiye ederim.. İzleyin ve Norman Bates'in ne tür bir psikopat katil olduğuna siz karar verin. Film Dissosiyatif Kimlik Bozukluğunu ele almaktadır. Spoiler mı olmuş biraz? Link to post Sitelerde Paylaş
geycan 0 Temmuz 6, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 6, 2012 gönderildi kızarmış yeşil domatesler harika bir film ilk olarak 15 yaşımda izlemiştim seneler önce star da pazar gecesi sineması kuşağı vardı ki şimdilerde tekrar başladılar bu geleneğe işte o zaman izlemiş çok etkilenmiştim çokda ağlamıştım biraz sulugözdüm o sıralar bu filmle birlikte benim tavsiye edeceğim film ilk aklıma gelen: ADA the island sanırın ingilzicezi http://www.warezturkey.net/turkce-dublaj-filmler/6657-ada-the-island-2005-turkce-dublaj-brrip-indir.html Link to post Sitelerde Paylaş
pilgrim 0 Temmuz 6, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 6, 2012 gönderildi psikolojik film sevenlere yakupun merdivenini tavsiye ederim. Link to post Sitelerde Paylaş
Sith'ari 0 Temmuz 6, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 6, 2012 gönderildi tüm christophar nolan filmleri izlenecekler listesine girer: çünkü din ve devlet propagandası asla yapmazlar (dogville'i izlemedim, dolayısıyla analizin dışında bırakmak gerekli). man from earth gerçekten de güzeldi, tek bir mekanda geçiyor olması, bilimle iç içe olan arkadaşlarının tamamı ile tartışmalarından mantıklı sonuçlarla galip çıkması oldukça güzeldi(her ne kadar argüman mantık dışı olsa da). super 8 filmini tavsiye ederim, özellikle de elle fanning'in oyunculuk yeteneklerini görmeniz için. tabii film orijinal e.t. ile çok fazla benzerliğe sahip, fakat günümüzde bu tarz naif ve eğlendirici filmlerin eksikliği göz önünde bulundurulunca super 8 çok iyi bir seyirlik oluyor. x-men:first class iyi bir macera-bilimkurgu filmi sayılabilir: iki üç güzel sahneye sahip; favorim charles xavier'ın mutasyon, evrim ve genleri konu ederek kızları tavlama uğraşları. Link to post Sitelerde Paylaş
TanrıBeniNiyeKorudu 0 Temmuz 11, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 11, 2012 gönderildi http://www.imdb.com/title/tt0139654/ film böyle olur Link to post Sitelerde Paylaş
TanrıBeniNiyeKorudu 0 Temmuz 11, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 11, 2012 gönderildi http://www.imdb.com/title/tt0307901/ ayrıca bu filmide kolay kolay hiçbir filme değişmem Link to post Sitelerde Paylaş
nihilistik 0 Temmuz 11, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 11, 2012 gönderildi Cube Kanada yapımı. 7.4 puan almış. http://www.imdb.com/title/tt0123755/ Link to post Sitelerde Paylaş
A.Artaud 0 Temmuz 12, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 12, 2012 gönderildi Bay Hiçkimse güzel filmdi, tavsiye ederim. Link to post Sitelerde Paylaş
alavarez 0 Temmuz 13, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 13, 2012 gönderildi Link to post Sitelerde Paylaş
Kitab'da Beni De An 0 Temmuz 13, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 13, 2012 gönderildi Komedi sevenler için charlie chaplin filmleri önerilir.The circus, Modern times, The kid, City lights..bunlardan bir kaçı. Link to post Sitelerde Paylaş
IFeelGood 0 Temmuz 13, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 13, 2012 gönderildi Başlıkta var mı bilmiyorum ama The Usual Suspects (Olağan Şüpheliler) de çok iyi, mutlaka izlenmesi gereken film listesinin ilk sıralarında yer alan filmlerden biridir. Az önce başladı TV'de, bir kere daha izleyeceğim. MMX Stars (HD)'da, izlemek isteyenler kaçırmasın... Link to post Sitelerde Paylaş
AKB 0 Temmuz 13, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 13, 2012 gönderildi Prometheus. Link to post Sitelerde Paylaş
pilgrim 0 Temmuz 13, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 13, 2012 gönderildi (düzenlendi) köpek dişi http://www.imdb.com/title/tt1379182/ izlediğim en sapkın filmlerden biri. yunan yapımı. konusu çok orjinal, farklılık arayanlara tavsiye ederim. Temmuz 13, 2012 tarihinde pilgrim tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
doodslag 0 Temmuz 13, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 13, 2012 gönderildi bisiklet hırsızları hayat güzeldir piyanist beyin avcıları Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts