Jump to content

Müslüman mantığı...


Recommended Posts

Bir Tv proğramında izliyorum şimdi (10.11.2010 - 14:50 civarları). Konuk, büyük profesör, allame-i cihan Bayraktar Bayraklı SAV. Spiker, bu değerli konuğun KPSS sınavları ve bu sınavlardaki kopya iddialarıyla ilgili düşüncesini istendiğinde "Okuldaki bir öğrencinin sınavda kopya çekmesi belki anlaşılabilir de burada kopya çeken, bir diğer kişinin hakkını çalmış oluyor..." türünden sözler sarfediyor. Spiker, ardından da Tarkan'ın kurbanla ilgili söylediği "Bazı gelenekler değişmeli, umarım daha az hayvan kesilir" şeklindeki sözlerini aktarıp konuğun düşüncelerini soruyor. Konuk da "Kendisi kurban kesmeyen adamın kurban hakkında konuşması yanlış" diye yanıtlıyor bu düşünceyi.

Kendisi kurban kesmeyenin kurban hakkında konuşması, cinayet işlemeyenin, cinayet hakkında konuşması veya hırsızlık yapmayanın hırsızlık hakkında konuşması yanlışsa eğer, bu değerli bilim adamı, birilerinin hakkını çalıp haksız yere prof. olduğunu, ünivesitelerde ders verdiğini mi ima etmiş oluyor acep? E, insan yapmadığı bir şey hakkında konuşamaz ya hani... :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Dincinin isi gücü calakalayip kivirmak Cakircali kardesim.

Ismini yazdigin adam baska bir programda kuranin evrensel hukuk kitabi ve kadin erkegin esit haklara sahip oldugunu yazdigini ballandira ballandira anlatti.

:)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Şimdi sayın hocama iki soru sormak istiyorum.

Birinci soru

İslamda insanlar allaha ibadet ve inançlarından dolayı sınıflandırılıyorsa, o zaman bir orospu çocuğu ile normal bir adam arasında neden niteliksel ilişki kuruluyor ve orospu çocuğu allahın gözünde daha kötü ve aşağılık birisiymiş gibi gösteriliyor? Eğer bu uygulama yanlış ise, o zaman allah katında normal bir insanla orospu çocuğu arasında hiçbir fark yok mudur? Yoksa neden halen orospu çocuğu kötü bir sıfat olarak kalmaktadır.? (tüm bunları tek soru gibi düşününüz)

İkinci soru

Sayın hocam eğer cennetle müjdeleneceğini bilseydiniz, allahın çok sevdiği kulları arasında olacağınızın garantisi olsaydı tüm bir hayatınızı orospu çocuğu olarak geçirmeye razı olur muydunuz?

Saygılar ve selamlar

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...