Jump to content

İŞTE ALLAH'INIZIN ADALETİ


Recommended Posts

Ben humanistim , farkettiysen burda allahın adaletsizliği topici altında tartışıyoruz , banane elin zengin ateistiydi dinsiziydi , bana bunu misal verme ve kıvırma , burda anlattığım şey siz , ateistleri pislik ve taş kalpli görüyor olmanız !

Ben kahroluyorum , yardım etmeyenleri de kınıyorum ama allah israiloğullarına o kadar yardım gönderiyor , şu helak olayı neden devam etmiyor , ya etsede neden endonezyalar tsunamilerle , haitiler salgın hastalıklarla , afrikalılar hem açlık hem salgınlarla kırılıp geçiyor ? O insanlarınki de can değil mi ? Böyle imtihan mı olur nolur söyleyin bana hangi akıl alır bunu , biz hiçbir zaman bilemeyiz o insanların çektiklerini , siz tutup hala bana allahın adaletini savunuyorsunuz , lütfen yapmayın diretmeyin bana dininizi böyle akla zarar şeyleri savunarak.

Kalsın uzak olsun ...

Sevgili zerdüşt..

Ben, zenginlerin ateist olduğunu idda etmedim. Sadece, örnek verdim. Şayet, israfı eleştirecek isek, bunlarıda eleştirmeliyiz.

2. si, ateistleri taş kalpli filan gördüğüm yok. Yanılmaktasın.

3.sü, Allah, herkese yetecek kadar rızk vermiştir. Fakat, bazı insanlar acımasızca israf ediyolar ve bazı insanların haklarını yiyorlar. Sonuç olarak, Dünyada olan açlığın fakirliğin tek nedeni insanlardır. Ve, fakirlikle mücadele etmek, israfı önlemekte, iyi insanların görevidir. İyi insanlar görevini yaparsa, dünyada ne aç kalır nede fakir. Bu mücadelenin temeli, çocukları nasıl eğittiğimize bağlıdır. Onlara, israf yapmamalarını, haksızlık yapmamalarını anlatalım.

4. sü, İsrafın her türlüsüne karşı olduğum için, Hacc farizasının dahi, 1 den fazla yapılmaması gerektiğini düşünmekteyim.

tarihinde Karagümrüklüü tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 60
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...