Jump to content

  

30 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

canım istedikçe bir paket alır içerim. ama düzenli içmiyorum. 18 yaşımdan beri içmekteyim, içkiylede güzel gider bir arada. yemekten ya da malum işten sonra :) sigara yakılması bünyeyi psişik orgazma sürükler. tapdk(tütün ve alkol piyasası denetleme kurulu)'ya kadrolaşan akpliler yüzünden paketlerin üstüne önce sözlü sonra görsel tacizleri eşek kadar puntolarla asmaları iğrenç oldu. sigaradan soğuduğumdan değil o rezil iddiaları görünce aklıma akp mikrobunun gelmesinden dolayı iğreti duyarım daima. sanane ya, içen içer içemeyen içmez sanamı kaldı elalemin kısırlığından kanserinden bilmem nesinden. bu başkasının özgürlüğüne taciz etmekten öte nedir? paralarıda bir acayip etti bu mikroplar. resmen insanların üstüne sivil diktatörlük kuruyor pislikler.ne zaman arınabileceğiz bu hastalıklılardan hiç bilmiyorum. gözümde bağırsak solucanı kadar değeri yok bu pisliklerin.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sigaraya çok erken yaşlarda başlayanlardanım.15-16 yaşlarımdayken başladım.Bir çok defa bırakmak istedim ama bırakamadım.Sigara içenlere tavsiyem dişlerini düzenli olarak fırçalasınlar ve her gece muhakkak süt içsinler.

Oğlum adamın iç organları iflas oluyor sen hale görüntüye bakıyorsun, vallahi pes doğrusu;)))

Link to post
Sitelerde Paylaş

14 yaşımda başladım, 29 yaşımda, 5 gün evvel bıraktım. Yanlız üçüncü bırakışım. İlk iki seferinde 5-6 ay sonra alkollü bir ortamda tekrar başladım. 1. ile 2.nin arasında 2 sene, 2. ve 3.ün arasında 5 ay var. Umuyorum yine aynı hatayı yapmam.

Suicide da AKP'ye takmış. Halbuki AKP'de Avrupadaki standart'ı kopyalamış. Bir tek sanırım Romanyada farklı uyarı yazısı, ki orada çok daha beter, kanserli ciğer resmi, boğazına nefes deliği açılmış insanlar falan birsürü resim koymuşlar. Bulgaristan da olabilir. Hatırlamıyorum hangisi. Ama kimsenin özgürlüğüne birşey yok. İnsan Hakları Evrensel Beyannamesinde cahil kalma özgürlüğü, pembe camlı gözlük hakkı yok. Sigara rezalet birşey.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu aralar günde 1, ya da 2 günde 1 adet içiyorum. Bazen birkaç hafta, hatta ay hiç içmediğim oluyor. Yazları günde 3-5'e çıktığı oluyor. Pis bir olay ama içkiyle ya da iyi bir yemekten sonra çay veya kahveyle iyi gidiyor namussuz. :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Geçmişte bi aralar bi tadına bakayım diye aldım . Bir nefes çekmem le akciğerlerim sanki İçe doğru kapanmışta dumanı almaz olmuştu . Ama çok şiddetli bir öksürük takip etti onu . Vücudum mu kabul etmedi nedir anlamadım . Sonrasında da hiç içmedim zaten . Zararlıymış cart mış curt muş o umrumda değilde herhangi bir şeye bağımlı olmak hiç sevmediğim şey .

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...