Jump to content

"Avrupa İslam'a koşuyor!"


Recommended Posts

İslamcıların bir iddiası vardır; Avrupa'nın İslam'a koştuğunu söylerler. Bu iddia doğrudur arkadaşlar. Aşağıdaki fotoğrafta İslam'a koşmuş İsveçli bir kızcağızı görüyorsunuz.

swedenrape.jpg

İsveç'te son yirmi yıl içinde tecavüz vakaları 4 katına çıkmış. Tecavüzlere öldürmeye yakın bir dayak da eşlik ediyor. Tecavüzden hüküm giyenlerin %85'i göçmen. Göçmenlerin çoğu müslüman ülkelerden. İsveç, son yirmi yılda çok sayıda göçmen kabul etmiş. Tipik bir İsveçli aile başına 1.6 çocuk düşerken göçmenler fare gibi üremişler ve Malmö gibi bazı kentlerin bazı semtlerini kurtarılmış bölge ilan etmişler. Örneğin Rosengard semtine polis desteği olmadan itfaiye bile giremez olmuş. Kentte yıllardır barış içinde yaşayan yahudiler, müslümanlardan gelen saldırılar sonucu yerlerinden olmuşlar. Müslümanların düzenlediği ve şiddete dönüşen protesto gösterileri, bina ve araba yakmalar, büyük çapta kundaklamalar, göçmenlik davalarına bakan savcılara tehditler, tecavüzler, tacizler artık sıradan hale gelmiş.

Yapılan anketler İsveçli kadınların %82'sinin akşam dışarı çıkmanın tehlikeli olduğunu düşünündüğü gösteriyor. Tecavüzlerden korunmak için bekaret kemeri bile geliştirenler olmuş. Durum o kadar ciddi yani...

Norveç'ten de bir istatistik vereyim; başkent Oslo'da göçmenler nüfusun %23'ünü oluştururken tecavüz vakalarının %65'inde göçmenleri fail olarak görüyoruz. Norveç'te bir Tecavüz Vakaları Komisyonu (Voldtektsutvalget) kuruluyor ve bu komisyon imamları cemaatlerini uyarmaya davet ediyor, zira Norveç'te müslüman erkeklerin tecavüz olaylarına karışma oranları nüfusun geneline göre 6 kat daha fazla.

Tabi tipik müslüman kafasının bu konuda üretebildiği tek yorum var; "O kızlar açık giyinip erkekleri tahrik etmişler, tecavüzü haketmişler" Danimarka'da Kopengan'da bir müftü başlarını örtmeyen kadınların erkekleri tecavüze davet ettiklerini söylemiş. Tam da beklenilen yorum!

Bu ilkeller kendilerine kucak açan İsveç'e, Norveç'e ve tüm Avrupa'ya pisliklerini olduğu gibi taşımışlar. Bu vahşilere kapılarını açan ahmaklar kendi vatandaşlarının tecavüze uğramalarına, öldürülmelerine neden olmuşlar.

Evet, Avrupa İslam'a koşuyor... Avrupa'da müslüman sayısı göç ve üreme yolu ile gitgide artıyor. Sonuçları da ortada...

muslimprotestersburnasw.jpg

malmoswedenantiisraelpr.jpg

malmo19dec08vi.jpg

swedenmuslimriots.jpg

Hakedenlere sevgiler, saygılar,

Bilgehan

tarihinde BilgehanBengi tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 67
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Haberi buradan mı buldun Bilgehan: http://majorityrights.com/index.php/weblog/comments/muslim_rape_wave_in_sweden/

Eğer onaylarsan -ki onaylamazsan bu habere nasıl eriştiğini sormak durumunda kalacağım-, işbu sitenin hal-i pür melaline dair bir şeyler söylemek istiyorum.

tarihinde ibrahimsaid tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

http://www.thelocal.se/19124/

''Sweden needs to do much more to clamp down on rapists, according to reports from Amnesty International and the United Nations. Jennifer Heape examines the disparity between the country’s high incidence of rape and its low conviction rate. In addition to challenging victim and crime stereotypes, perceptions surrounding ‘typical’ perpetrators must also be considered. The UN Special Report discusses how there is a widespread belief that the type of men who commit intimate-partner violence are not typical, ‘normal’ Swedes. They are usually imagined as somewhat ‘deviant’ — unemployed, uneducated, alcoholic or from non-Western backgrounds, and so on. However, as Ertürk challenges: “In absolute numbers, the vast majority of the perpetrators of intimate-partner violence are ‘ordinary’ Swedish men.” In its conclusion, Amnesty blames “deeply rooted patriarchal gender norms“ of Swedish family life and sexual relationships as a “major societal flaw” and a reason for the continued prevalence of violence against women in Sweden''

Hiç utanmıyorsunuz değil mi böylesi bir başlık açmaya?

tarihinde ibrahimsaid tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

avrupada türkler kötülenince ağzını açmayanın müslüman kötülenince tepki koyması dumurluk..

yalan mı??

kendine müslüman diyen pek çok manyak avrupada düzeni bozmuyor mu??

aynısını burda da yapmıyorlar mı??

fair play ....

tarihinde queenofhearts tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Arkadasin verdigi rakamlar ve bilgiler dogrudur fakat bunlar adi politikalar sayesinde gelismektedir.Kimsenin müslüman oldugu filan yok aksine ateist insanlarin sayisi her gecen güngittikce artmaktadir.

Bilerek potansiyel yobazlarin önlerini acip diger insanlarin bunlarla mesgul olmalari saglanmaktadir.Ekonomik kazanclar saglanirken yobaz potansiyelin gelismesi engellenmektedir.Ayrica uluslar arasi iliskilerde getirileri de bulunmakta.

Sistemin carklarinin nasil döndügünü anlayan insan sisteme karsi mücadele eder ve diger insanlarla birlikte güc olusturmaya calisir.Yobaz bir insan bunu bilmez ve anlamaz karsisina insani alir.

Ipleri ellerinde bulunduran güclerin adi poltikalari yüzünden sokakta olan huzurlu görüntü degismeye ve esitlik bozulmaya baslayinca ateistler parti kurma calismalarina baslamislardir.(Hollanda)Adi politikalara ve sisteme karsi baska sekilde mücadele etmenin olanagi yoktur...

...odun kafali ilkel yobazlarin zincirlerini bosaltanlardan hesap sorulmasi gerekir.

Müslüman tarikatlara cemaatlere kucak acip milyonlarca euro yardim yapilmasi ve son on sene icinde camii hortlamasi yasanilmasinin arkalarinda olan politikalar irdelenmelidir.

Gelinen bu noktada kokmaz bulasmaz ot gibi ateistlerin bilinclendirilmeleri ve seslerinin daha cok cikartmalari saglanmalidir.Yobaz karsisinda konustugu insanin ateist oldugunu ve onunla nasil konusmasi gerektigini bilecek.

Bir ateist insanin demokratik haklarinin farkinda olmasi gerekir diye düsünüyorum.Türkiye Islam Hurma Cumhuriyetini kastedmiyorum.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Nerden başlasak bilmiyorumki

Öncelikle denizin içindeyken kıyıdan nasıl göründüğünüzü bilemezsiniz. Sürekli denizde yüzerseniz denizin değerini kıyılardakiler kadar bilemezsiniz.

Memlekette kadın kelimesine feministler karşı çıkar. Kadın-kız ayrımı cinsel ayrımdır ve bayan diyelim tarafındadır. Aslında bu bağlam yerel islami tutumda da ana olarak görülür.Memleketimizde kadın, dişi değildir kadın anadır. Nüfusun çoğunluğuda anaerkildir ama babaerkil görünür.Kutsal ana, Bu toprakların öncesinde hristiyanlıkla da işlenmiştir. Hristiyanın kutsal ana ve müslümanlığın ana kutsalı kültür olarak birleşerek günümüzde bu topraklarda tüketilmiş cinselliğin en ileri örneğini oluşturmakta.

Ne yazıkki Tanrı cevizleri verir ısırıpta kırmaz onları dendiğinde memleket bunu Allah bize ceviz verdi şimdi onu yiyelim o kutsaldır olarak algılar. Cennet annelerin ayakları altındadır sözünü memleket bu çocuklara değil annelere söylenmiştir, anne eğitimci olmalıdır, eğitimci olmayan anne kötü annedir şeklinde anlamaz sürekli analar kutsaldır propagandası devam eder.

Benim tespit ettiğim ana kutsallığının düzeyleri aşağıdaki gibidir;

Birinci düzey;

Bu düzeyde kadın namazın bir karış arkasındadır. Evde ana erkil durum dışarıda kısıtlandırılmış dünyayı yaşamayı mecbur kılar. O dünya içinde herşey serbest dışına gerek yoktur.Yozlaşmamış ve aşırıdindar erkeklerde görülür.

İkinci düzey;

Bunun en güzel örneği taksimdeki yılbaşı saldırılarıdır. Erkek kültüründeki bayanları ana olarak gördüğünden kültürünün dışındaki bayan dişi hemde en uçtaki dişi olarak görülüyor. Popüler TV gençliğinde görülür. Alamancılarımızda bu gruptandır.

Üçüncü düzey;

Biraz modernite edinen erkek yorgun ve çalışan kadın iktidarı karşısında ideal kadını tasavvur eder. Genelde melankoliye sebebiyet verir. Nataşalar gibi sarışın pürüzsüz. Sahip olduğunu beyenmeyen tiplerdir.

Dördüncü düzey;

Tavşan modeli erkeklerdir. Her kadınla birlikte olmanın yolunu kadın özgürdürde arar...

Cinsel-beyin olarak sağlıklı nesiller yetiştirmemiz için memleketin ana kutsallığından kurtulmasını dilerim...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Modern dünyada binlerce yıl önceki kurallarla serseri mayın gibi dolaşılırsa olacağı budur.

Bu aynen bir boz ayının vahşi ortamından alınıp şehrin ortasına yerleştirilmesine benzer.

Şimdi o haberdeki kızın resmini alalım.

Şöyle yapalım.

swedenrape.jpg

Doğada piknik yapan kız Ayı saldırısına uğradı.

Şimdi Hangisi daha gerçekçi?

Bilgehan Bengi'nin yazdığı İslam mağduru kız mı, yoksa benim yazdığım ayı saldırısına uğrayan kız mı?

Buradan anlaşılabilir durum sanıyorum.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte böyleee,

Avrupa ıslama degil BUDİZME koşuyor.

İslamda ınsan yaşamının kıymatı yoktur.

Budizimde ise ınsan çoh önemli bir yer tutar.

Islama giren Avrupalı gerçekleri ögrendimi TOZ oluyor ıslamdan.

Dikket ederseniz son yıllarda güney Asyalılarla evlenmede büyük bir patlama yaşanmaktadır.Avrupa ufak esmer hanımlarla doldu.

Avrupalı Aklı kullananların önünde gelir.

Usla İslam barışık deyildir.

Usda yaya olan Avrupalıların ıslama girdigi dogrudur.

Ama koşuyoruysa yalan.

Daha sonralarıda çoğuda geri dönmektedirler.

Bir kısmıda açıh gözler,müslümanların sırtından geçinmek isteyenler.

Öylelerinide çoh gösdük.

Tolonbeg

Link to post
Sitelerde Paylaş

Avrupa,AMerika ya da kısaca dünya da hiç bir bölge islama falan koşmuyor.Ne de alternatif herhangi bir dine..Ayrıca kirec'in zannettiği gibi insanlık iyiliğe,sevgiye ve merhamete falan da gitmiyor.

İbrahimsaid gerekeni yazmış zaten.

İnsanları ırk,cinsiyet,inanç gibi temel özellikleri sebebiyle aşağılayan ve hatta bu insanları ötekileştirip eyleme teşvik eden bu nefret söylemi artık yerel sınırlar dahilinde kalmayıp internet ve yeni medyalar aracılığıyla küresel bir kıvama gelmiş durumda.

Bilgehan'ın paylaştığı bilgiler de içerik olarak nefret söylemi olmaktan öte gidememiş.

Bugün Irak'a sözde demokrasi için giren amerikan askerlerinin yaptıkları yıkımları,yanlışlıkla! bombaladıkları sivilleri evlerinde naklen maç yayını izler gibi takip eden Amerikan halkının ve diğer medeni milletlerin bu düzeni olumlamacı tavrını görmezden gelebiliyoruz ama..Irakta tecavüze uğrayan binlerce müslüman kadın olduğu söyleniyor mesela.Ne yazık ki isveçli kız gibi "haber değeri" taşımıyor!

Bu arada her nekadar takip etmese de julian assange'a sevgilerimi sunayım.

Gerçekten ciddi muhalefete ihtiyaç var :)

tarihinde zensen tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Avrupa,AMerika ya da kısaca dünya da hiç bir bölge islama falan koşmuyor.Ne de alternatif herhangi bir dine..Ayrıca kirec'in zannettiği gibi insanlık iyiliğe,sevgiye ve merhamete falan da gitmiyor.

İbrahimsaid gerekeni yazmış zaten.

İnsanları ırk,cinsiyet,inanç gibi temel özellikleri sebebiyle aşağılayan ve hatta bu insanları ötekileştirip eyleme teşvik eden bu nefret söylemi artık yerel sınırlar dahilinde kalmayıp internet ve yeni medyalar aracılığıyla küresel bir kıvama gelmiş durumda.

Bilgehan'ın paylaştığı bilgiler de içerik olarak nefret söylemi olmaktan öte gidememiş.

Bugün Irak'a sözde demokrasi için giren amerikan askerlerinin yaptıkları yıkımları,yanlışlıkla! bombaladıkları sivilleri evlerinde naklen maç yayını izler gibi takip eden Amerikan halkının ve diğer medeni milletlerin bu düzeni olumlamacı tavrını görmezden gelebiliyoruz ama..Irakta tecavüze uğrayan binlerce müslüman kadın olduğu söyleniyor mesela.Ne yazık ki isveçli kız gibi "haber değeri" taşımıyor!

Amerikan ordusunun misyon ve vizyonlarında onun bunun karısına tecavüz etmek yoktur.

Ancak İslamın misyonunda ona buna şiddet uygulanacağı hatta öldürülebileceği de kapı gibi yazar.

Neyle neyi kıyaslıyorsun.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ibrahim Said ne yazmis?

Türkce foruma yabanci dil asmak olmaz!Beyinleri gelismemis kompleksli yavsak düsüncelilerin astigi yabanci dilde olan iletileri okumuyorum, okumak zorunda degilim.

Kim ne derse desin Bilge Han Bengü'nün astigi tespitler dogrudur ve Avrupa ülkelerinde müslüman yobazlarin zincirlerini serbset birakmislardir.

Kimse yasamadigi ve bilmedigi ortamnlar ülkeler konusunda ahkam kesip bos yere sabun köpügü üfürmesin.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu tarz haberler ne ilk ne de son olacak.Bırak adamlar gittiği yerdeki huzuru da bozuyor.Şu barış gelinini hatırlarsınız..Kadın, İtalya'dan İsrail'e otostop çekerek gitmek istiyor, bunuda barış için kendi çapında bir eylem olarak yapıyor.Ama Türkiye'de tecavüze uğrayıp öldürülüyor.Al sana müslüman ahlakı.

İslamın varolduğu yerde huzur olmaz..

Link to post
Sitelerde Paylaş
]Ibrahim Said ne yazmis?

Türkce foruma yabanci dil asmak olmaz!Beyinleri gelismemis kompleksli yavsak düsüncelilerin astigi yabanci dilde olan iletileri okumuyorum, okumak zorunda degilim.

Yaptığın psikolojik tespit için teşekkür ederim, bilimsel değeri olduğunu bildiğim bu tespiti ciddiye alacağım.

Bu konuda yapılmış araştırmalar, söz konusu mevzuya ilişkin haber ve yorumlar -maalesef- genelde Batı Avrupa dillerinde bulunuyor. Metni baştan sona çevirecek vaktim yoktu, paylaşımımı yapıp gündelik hayatıma geri dönmek durumundaydım.

Komplekslerini açığa çıkaran bu tespitini dillendirmek yerine, insan gibi metni çevirmemi isteseydin, bunu yapardım: İletide kabaca, ''İsveç'te tecavüz oranları ile, hüküm giyme oranları arasında ciddi bir dengesizlik bulunduğu, mağdurun yakınlarından ya da partnerinden kaynağını alan cinsel şiddetin büyük kısmının ''sıradan, normal'' İsveç vatandaşlarınca gerçekleştirildiği, İsveç aile anlayışına nüfuz etmiş katı patriyarkal normların, cinsel şiddetin süregelmesinde üst düzey bir etkisi bulunduğu'' yazıyor. Alıntı bir İsveç gazetesinden yapıldı, Uluslararası Af Örgütü, bir araştırmacı ve bir parlamentere atıf yapılıyor.

Vurgulanması gereken esas nokta, Bilgehan'ın verdiği rakamların ''resmi'' filan olmadığı; açıkçası Türkçe yazılmış bir mesajdaki delil eksikliğine/yokluğuna takılmak yerine, yabancı dilde yazılmış ufak bir iletiyle cebelleşmen komik olmuş dostum.

Bu tezler Avrupa aşırı sağının tezleri: Bunlara rağbet eden, bu tarz söylemler tutturan partilerin müdavimi olan Avrupalılar -bu söyleyeceklerimi sosyolojik araştırmalar ışığında delillendirebilirim- eğitim düzeyi düşük, düzenli bir iş hayatına sahip olmayan, IQ seviyeleri normal ila normalin altında bulunan vatandaşlardır. Avrupa'nın döküntülerinin ''tezlerine'' itibar ederek ne kadar ''çağdaş'', ''akılcı'' olduğunuzu ispat etmeye çalışmanızı hayretle takip ediyorum.

Kimse yasamadigi ve bilmedigi ortamnlar ülkeler konusunda ahkam kesip bos yere sabun köpügü üfürmesin.

İstatistiki veriler ve metodoloji üzerine bir tartışma yürütmek için hiç de İsveç'te yaşamak gerekmiyor: Ben Avrupa'da Müslüman yobazların bulunmadığı, ya da oradaki Müslüman cemaatin entegrasyon problemleri olmadığını iddia etmiyorum. Dikkat edersen Bilgehan'ın mesajının iskeletini ''tecavüzcü Müslümanlar'' imgesi oluşturuyor. Buna dair bir şeyler yazıyoruz.

tarihinde ibrahimsaid tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte böyleee,

Zensen,sen ateist Bakışın dem ek istedigini anlamıyorsun.

Ateist Bakış diyürki,Amerikanın silehli kuvvetler yasalarında

Kadınları becerin

Halkını öldürün

Acımayın

Acızlıh göstermeyin deye bir teşvik yasası yoktur.

Amaaaaaaaa,islamda yeni kur,anda bunların hepsi var demek istiyor.

Evet buda bir gerçek.

Peki Amarıkanın yasalarında yok deye Amarıkalılar bunları yapmıyorlarmı?

Yapıyorlar tabiii.

Ama yasalar yapın demiyor.

Kur,ansa insan ı bunlara bizzat teşvik ediyor.

Sen sanırım anlamak istemiyorsun.

Yoksa arkadaş yeteri kadar açıh yazıyor.

Tolonbeg

Link to post
Sitelerde Paylaş

avrupada birilerinin artık tehlikeyi farketmesi ve islam ülkelerinden ya müslüman almaması yada sadece çok düşük oranda nitelikli,ordu gibi ailesi olmayan medenileşmiş insanları ülkesine alması gerekiyor

avrupa burjuvazisi farkındamı bilmiyorum ama müslümanları ülkelerine bu kadar almaları ülkelerindeki müslüman nüfusunun artması kendi halkına,kendi çocuklarına torunlarına zarar veriyor ve verecekte

Link to post
Sitelerde Paylaş

Avrupa'daki Müslüman nüfusundaki büyüme, tümüyle Müslüman göçmenlerin hızlı nüfus artışından kaynaklanmaktadır.

Avrupalıların İslam'a koştuğu falan yok.

Tam tersine, özellikle 11 Eylül İkiz Kuleler olayı ile İngiltere ve İspanya'daki terör saldırıları İslam'a fatura edilmiştir.

Günlük yaşamda sıkılaştırılan güvenlik önlemleri, Avrupa toplumlarında büyük çaplı sıkıntılara yol açmaktadır ama insanlar, bunları Müslüman teröristlerin faaliyetlerini önlemeye yönelik çabalar olduğuna yormaktadır.

Kısacası, Hıristiyanlıktan Müslümanlığa geçme niyeti olanlar varsa bile, bu sıkıntılı ortamda bunu gerçekleştirmeyi ertelemektedir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...