Jump to content

Noel Baba'yı bıçakladılar ( temsili)


Recommended Posts

bas bas bağırıyor haberler olan rezilliklerden,içip yapılan kazalardan,tacizlerden kalkıp bunu savunmuyormusunuz! sayfa sayfa kurban için başlık açmayı bilirsiniz ama,bi kurban bayramına birde şu noel saçmalığına bakın! birinde ziyaretler akrabalarla görüşmeler,diğerinde koluna girilmiş kendinden geçmiş insan görünümlü mahlukatı taşıyan tablolar! kurbana hayvan vahşeti diyenler buda bi insan vahşeti!

siz tanrı din tanımazsınız o sebeple düşüncenizin arkasında durun keyfe göre hareket etmeyin!

Noel mi ? Biz hangi ülkeden bahsediyoruz ? Türkiyeden mi ? Başka bir hristiyan ülkesinden mi ?

Başka bir hıristiyan ülkesinden bahsediyorsan böyle bir ülkede kurban bayramı müslüman ülkelerinde kutlanıldığı gibi kutlanmaz . Çünkü yeterli müslüman yoktur .

Türkiyeden bahsediyorsan burda da genel olarak noel kutlaması yapılmaz . Çünkü burda da yeterli hıristiyan yoktur .

Bu senin tutarsızlığının ve saçmalıklarının bir yönüydü .

Bir diğer yönü ise türkiyede yada benzeri herhangi başka bir müslüman ülkesinden 3 yada 4 gün içinde yapılan kıyımı , katliamı veya vahşeti ( hepsi aynı kapıya çıkıyor nasıl olsa ) yılda sadece bir kez , ve bir gün için düzenlenen , dünya genelinde yaygın olarak kutlanılan , sadece eylence amaçlı katılım oluşturan bir etkinlik ile kıyaslayamazsın . Ki sen kıyaslamışsın .

Hangi akla hizmet bu şekil bir kıyaslama yaptığını anlıyorum aslında . Çünkü Sen şu bahsettiğim virüslerdensin ve kimbilir kaç çocuğun aklına bu ve benzeri saçmalıkları sokuyorsun .

Bakın sizi bir tavsiye . Kendi halinizde istediğiniz kadar cahil , yobaz ve geri kafalı olabilirsiniz . Ancak bunu toy kafalara empoze etmeye sakın kalkmayın . Başka beyinlere sakın ola hastalık bulaştırmayın .

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 106
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

bas bas bağırıyor haberler olan rezilliklerden,içip yapılan kazalardan,tacizlerden kalkıp bunu savunmuyormusunuz! sayfa sayfa kurban için başlık açmayı bilirsiniz ama,bi kurban bayramına birde şu noel saçmalığına bakın! birinde ziyaretler akrabalarla görüşmeler,diğerinde koluna girilmiş kendinden geçmiş insan görünümlü mahlukatı taşıyan tablolar! kurbana hayvan vahşeti diyenler buda bi insan vahşeti!

Niye öyle diyon Meçhule? Yılbaşında meydana gelen hadiselerle Kurban Bayramı’ndakiler bir mi?

Sadece bu yılki Kurban Bayramı’nda ve yine sadece Türkiye’de tam 147 kişi trafik kazasına ''kurban'' gitti. ( Kimbilir daha kaçı da hastanede ölmüştür. Onlar istatistiğe girmiyor. ) 771 kişi de yaralanmış. Heba olup giden diğer maddi kayıpları saymıyorum bile.

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=16340801&tarih=2010-11-21

Yapma böyle kurban olduğum, gadasını ( günahını ) aldığım.

Not: Yavu Meçhule'ye kurban da gitsek, gadasını da alsak ikna edemeyeceğiz anlaşılan. Electra neredesin Electra? Bu Meçhule'yi ancak ''şefkat tokadı'' paklar. Onu sana emanet ediyorum. :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

bas bas bağırıyor haberler olan rezilliklerden,içip yapılan kazalardan,tacizlerden kalkıp bunu savunmuyormusunuz!

yani sen diyorsunki trafik kazalarının yarıyı geçtim,%30u alkolden,tacizlerin 30u geçtim %10-15i alkolluyken yapılıyor ?

yanlış biliyorsun

Link to post
Sitelerde Paylaş

bir ateist niçin noeli kutlar? biri bunu bana açıklasın?

ben müslüman olduğum için karşıyım,siz hristiyan olmadığınıza göre niye savunuyorsunuz?

tarihinde mechule tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

bak nasıl kabul etmiyorsunuz,bal gibide noeli kutladınız hristiyanlar gibi üstelik!!

Mechule noel 24 aralıkta kutlanır.Bizim kullandığımız takvime göre 1 ocakta yeni bir yıl başlar.Bizde tıpkı doğum günü gibi, evlilik yıl dönümü gibi yeni yılın gelişini kutluyoruz.Okey?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ooooooo çorba olmuş burası.

meçhule lafı dolandırmış dolandırmış yine milletin diline düşmüş forumun zırvalayanı olarak.

noel ile yeni yıl kutlaması aynı şey değildir bu bir canım.

ikincisi yeni yıl kutlamaları evrenseldir , nasıl sen miladi takvimi kullanıyorsan ; Yeni yılı kutlamak istemiyorsan arap ülkelerine gidebilirsin.

Onu bunu eleştireceğine başta kendi dininin rezilliklerini bir güzel eleştirde millet ondan sonra seni ciddiye almaya başlasın.

Yeni yılı kutlamanın ne gibi bir rezilliği var ki ? İçen adam her zaman içer, herkes rezillik mi çıkarıyor ki insanların haklarına tecavüzde bulunarak ?

Bence sen kutlayamıyorsun, annen baban muhafazakar olabilir , boşuna sen de böyle bi tuhaf olup çıkmamışsın.

Dolayısıyla da bize saldırıyorsun. Yeni yılı kutlayan birinin , kendisinin gözünde bi değeri yokmuşmuş, iyi kalsın istemeyiz zaten . :)

Saygılarımla

tarihinde Zerdüşt tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

bas bas bağırıyor haberler olan rezilliklerden,içip yapılan kazalardan,tacizlerden kalkıp bunu savunmuyormusunuz! ...

Mechule sacmalama artik yeter

Türkiyede dar alana insanlari toplarsan olacagi bu olur. Ayni eglenceler gelismis ülkelerdede yapiliyor ve bu kadar kaza, taciz, rezillik duymuyoruz. Bu müslümanlar eglenmesinide bilmiyor. Birde ne oldugunu bilmiyor. Ben eminim rezillikleri, tacizleri, ve kazalari yapanlarin %80 i yine kurban bayraminida kutluyor. Yani olay nerelere geldi. Yilbasi ile kurban bayrami kiyaslanmis pehhhh kimlerle muhatap oluyoruz...

SAYGILAR

Link to post
Sitelerde Paylaş

ve konuşmamı atalarımızın sözlerinden biri ile tamamlamak istiyorum ;

bu ne lahana turşusu bu ne perhiz..

^_^

Sana 50 sayfa yazmalarına rağmen halen rezil rüsva olmaktan utanmıyorsun değil mi ? Kurban bayramı denen vahşet ile eğlenmesini bilmeyen ilkel insanlarımızı birbiriyle muadil tutmaya nasıl çalışabiliyorsun anlamıyorum gerçekten . Kuzum yılbaşı gelenekleşmiştir . Kimse Hristiyanlığın birgünü diye bunu kutlamaya kalkışmıyor . İnsanlar biraraya gelerekten güzel vakit geçirmek istiyor . Yılbaşında da bu fırsatın doğmasıyla insanlar birarada vakit geçirip eğleniyor. Ne kadar kıt akıllısın yaw ! Filmsin wallahi !

Burada o kadar yazıyorlar , anlatıyorlar ama halen aynı mavalları okumaya devam ediyorsun . Başlarım Allahına , kitabına ! Dinin insanları ne hale dönüştürdüğünü tescili meçhule! Bir kez de adam akıllı birşeyler yaz .

tarihinde Crafterman tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...