Jump to content

Arap'a tapmanın kaçınılmaz zorunluluğu.


Recommended Posts

Hiç bir müslüman inkar etmesin; dindar olmasa dahi, her müslümanda az da olsa Arapçılık vardır. Dindarları ise Arap'tan daha Arap saymak ise azdır.

Ispatlarına geçecek olursak, önce kendilerinin ve ailelerinin isimlerine bakalım. Yakın akrabaları içinde, Arap ismi taşımayan müslüman aile var mıdır sizce? Dindar ailelerin isimlerinin neredeyse tamamı Arapça. Diğerlerinin ailelerinde ise az sayılmayacak kadar çok.

Birbirlerine selam verişlerine bakalım. Selam sözcüğünü bile mecburen Arapça söyledik. Çünkü Türkçesini bilmeyecek kadar Araplaşmışız. Merhaba desen, Arapça. Selam desen Arapça, dindar ise bununla bile yetinmeyip, "Selamın Aleyküm" der ve o da Arapça'dan daha Arapça.

Dinin Arap'ın dini, peygamberin Arap, adın Arap adı, selamın dahi Arapça. Devlet kurmuşsun,(Osmanlı), onun bile adı Arapça. Bütün bunlardan sonra, Arap değilim dersen, gülerler Arap'a.

Dildeki ve kültürdeki diğer Araplıklara değinmeden geçiyorum.

Bunu, ırkçılık yapmamak gibi saçma kılıflara sokmak da mümkün değildir. Çünkü öyle olsaydı, müslümanlarda Japonca, Çince, Fince gibi farklı adlara ve kültürlere de rastlardık.

Fakat benim bahsetmek istediğim asıl konu bu değil. Çünkü müslüman olmayan herkes, müslüman ülkelerin insanlarının Araplığının zaten farkında. Benim asıl anlatmak istediğim şey, İslamdaki Arapçılığın bir zorunluluk olup olmadığıdır. Yani bu Arapçılığın nedeni İslam mıdır, değil midir? İslam Araplığa neden olur mu? Olmaz mı?

Evet! Islamda Arapçılık kaçınılmazdır. Müslüman olursan aynı zamanda da Arap olursun. Zaten aksi söz konusu olsaydı, müslüman olmayan ülkelerde de Arapçılık görebilirdik. Oysaki tam aksine, Araplar, müslüman olmayan insanların neredeyse tümünün dünyada en nefret ettikleri millettir. Dünyada Arap kadar sevilmeyen başka bir millet daha yoktur.

Ne kadar tezat değil mi? Müslüman insanlar Arap'a adeta tapıyor(Taptıklarını da ispatlayacağım), diğerleri ise nefret ediyor, iğreniyor. Sadece bu bile, İslamın Araplığa neden olduğunun ispatıdır.

Bu Arap olma mecburiyetinin sebeplerini aşağıda anlatacağım fakat ilk önce sevgili Ata'mın da aynı fikirde olduğunu belirtmek isterim. Yani Ata'm da İslamiyette Araplığın bir mecburiyet olduğunu söylüyor. Lütfen dikkatle okuyun:

"...Türkler Arapların dinini kabul etmeden evvel de büyük bir millet idi. Arap dinini kabul ettikten sonra bu din...Türk milletinin rabıtalarını (bağlarını) gevşetti; milli hislerini, milli heyecanını uyuşturdu. BU PEK TABİİ İDİ. Çünkü Muhammed'in kurduğu dinin gayesi bütün milliyetlerin fevkinde, şamil, bir Arap milliyeti siyasetine müncer oluyordu. Bu Arap fikri "ümmet" kelimesi ile ifade olundu. Muhammed'in dinini kabul edenler, kendilerini unutmaya, hayatlarını Allah (sözcüğünün) her yerde yükselmesine hasretmeye MECBURDULAR. Bununla beraber Allah'a, kendi milli lisanında değil, Allah'ın Arap kavmine gönderdiği Arapça kitapla ibadet ve münacatta (Tanrı'ya yalvarıda) bulunacaktı. Arapça öğrenmedikçe, Allah'a ne dediğini bilemeyecekti. Bu durum karşısında Türk Milleti birçok asırlar ne yaptığını, ne yapacağını bilmeksizin, adeta bir (sözcüğünün) anlamını bilmediği halde Kur'an'ı ezberlemekten beyinleri sulanmış hafızlara döndüler..." Kemal Atatürk.

ne demiş atam? "BU PEK TABİİ İDİ"

Başka ne demiş? "MECBURDULAR"

Sadece neden mecbur olduklarını tam olarak anlatmamış, yarısını da bana bırakmış.

Hatta size çarpıcı bir başka örnek daha vereyim. Sizlere defalarca anlattım. Arap ve Arapça dünyanın en yeni milleti ve dilidir. Allah kelimesi de dahil olmak üzere, miladdan öncesine ait, Arapça kelime içeren tek bir tarihi kalıntı bulamazsınız. Bunun sebebi, Arapların, Arapoğulları denen bir kabileden türemesidir.

Topu topu 2000 yıl önce, adından eser bulunmayan bir dil ve bir millet, bu gün ne durumda bir bakalım:

Arapça konuşan kişi sayısı:

Resmi olarak: 300 milyon Toplam konuşan sayısı: 425 milyon.

Gördüğünüz gibi, resmi dil olarak bile 300 milyon kişi Arapça konuşuyor.

Tarihte en çok adı geçen, girip çıkmadığı, yaşamadığı ülke bırakmayan Yahudi milletinin sayısı ise, tüm dünyada toplam 15 milyon.

Bunun manası şudur: Bu gün kendisine Arap denilen milletlerin halklarının çoğunluğu, hatta neredeyse tamamı İslamdan önce Arap değildi. Yani, Arapların neredeyse tamamını İslam Araplaştırmış. Yoksa 2000 yıl önce tarihte adı geçmeyen bir milletin bu gün 300 milyon civarında bir nüfusa ulaşması başka hiç bir şekilde açıklanamaz.

Bu da Islamın insanları Araplaştırdığının ayrıca bir ispatıdır.

Evet, açıklayalım şimdi; Ata'mın da dediği gibi, neden Arap olmaya mecburdurlar?

Çünkü en büyük kutsalları Arap'tır da ondan. Hz:Hazret ne demektir bilir misiniz? Bir kişiyi kutsamak demektir, onu yüceltmek demektir.

İslamda en büyük hazretler kimlerdir?

1- Muhammed hazretleri.

2- Hazreti 4 halife hazretleri.

Bunların hepsi Araptır.

Dahası:

Hazreti Muhammed'in, karıları hazretleri. (Hazreti Ayşe, Fatma, vs.)

Bunların da hepsi Arap'tır ve değer bakımından ilk hazretlerden sonra gelen hazretlerdir. Bu Arap hazretlerinin dahası dahası da var. Bunlardan sonra gelen, her milletin kendi hazretleri de var. Evliyalar, yatırlar, ermişler ve dervişler. Fakat kendi milletinin, (örneğin Türk) hazretleri, Arap hazretlerinin sayesinde hazret olmuşlardır. Çünkü Arap hazretlerinin hazretliği yalan olsa, Türk hazretlerinin de hazretliği bitecektir. Dolayısıyla, Arap olmadan hazretsiz kalırsın. En hazret Arap'tır.

En hazret olan, Arap olduğu için, en kutsanması gereken insanlar Arap hazretlerdir. En önemli hazretler Arap ise, o halde Araplar mükemmel insan olmalılar. Varsayım budur. Aksi söz konusu olsaydı, en önemli hazretler arasında başka milletlerden hazretler de olurdu.

Bundan daha da önemlisi, Arap'ı dünyanın en mükemmel insanı varsayma mecburiyeti da var. Neden? Çünkü Arap'tan başka hiç bir millet, Muhammed hazretlerini görmemiştir. Ayet indiğine şahit olmamıştır. Ay'ı ikiye böldüğünü sadece Arap görmüştür. Kuran'ın yazıldığını sadece Arap görmüştür. Yani İslamın gerçek bir din olarak geldiğine sadece Arap şahit olmuştur.

O halde, inanılan kişi Muhammed değil, sonraki Araplardır. Çünkü Allah'a Muhammed'in beyanına göre, Muhammed'e ise Arap'ın beyanına göre inalmaktadır. Arada yalan söyleyecek tek bir kişi bile olmaması gerekir ki, inanmak olsun. Aksi halde inanmanın da bir dayanağı olamaz.

Netici itibari ile, Arapların beyanlarına güvenilerek bu dine inanıldığı için, Arap'ı güvenilir millet olarak varsaymak bir MECBURİYETTİR. Bu din, bu mecburiyet üzerine kuruludur. O halde Arap milletini kutsamak da zorunluluktur. Dindar olmayanların söylediği, "Ne şam'ın şekeri, ne Arap'ın yüzü" sözü ise, sadece insanların iki yüzlüğüdür. Bir yüzüyle yerse bile, öbür yüzüyle Arap'ı kutsar. Çünkü onun baş hazretleri Araptır.

Pekiyi bu millet kime tapıyor?

Eğer Muhammed'i görmüş olsaydı, farkında olmadan ona tapıyor olacaktı. Çünkü Muhammed'e inanç ortadan kalkınca, varsayılan tanrının Allah olduğu inancı da boşa çıkar.

Muhammed'i görmediğine göre, kime tapıyor? Arap'a. Çünkü Muhammed'in yaşadığı ve sahtekarın biri olmadığı Arap'ın beyanları üstüne kuruludur. Arap olmasa ne Muhammed kalır, ne Allah. O halde Arap, hem Muhammed'den hem de Allah'tan daha önemlidir.

Gördüğünüz gibi, bırakın Araplığı kutsamayı, Arap'a tapmak bile zorunlu. Çünkü ha bana tapmışsın, ha benim tap dediğim bir şeye tapmışsın. Benim için farketmez, aynı şey.

Şimdi anladınız mı Arap'a tapmanın mecburiyetini? Bir tane değil, kaç tane ispat verdim.

Pekiyi Arap kimdir, nedir, bu dine bakış açısı nedir? Bakalım kimmiş Arap?

** 1957 yılında Muhammed'in evini yıkıp, yerine Mekke ve Hac ile ilgili kaynakların bulunduğu bir kütüphane(!) yapan,

** 1200 yıllık Ebu Kubeys Camisini yıkarak, yerine Suudi sarayı yapan,

** 1781 tarihinde yapılan Ecyad Kalesini yıkıp , yerine 2001 yılında Zem Zem Towers otelini yapan,

** 1994 yılında, Halife Ebu Bekir'in evini yıkıp, yerine Hilton otelini diken,

Kaynak: http://tr.wikipedia.org/wiki/Mekke

Gördüğünüz gibi, Arap'ın kendisinin ne tarihe saygısı var, ne Muhammed'e, ne diğer hazretlere, ne de camiye.

Bizdeki Arapçılık Araptan daha Arap. Bırakın 1200 yıllık bir camiyi yıkmak, daha inşaatı bile bitmemiş camiyi yıksanız kıyamet kopar. Türkiye'de öyle yerlerde camiler vardır ki, trafiği allak pullak ettiği halde kılına dokunulmaz. Üstelik bunlar tarihi eser de değil. Örneğin Pendik'te öyle bir yerde bir cami var ki, araç trafiğini inanılmaz bir şekilde katletmekte. Eğer o yapı cami değil de başka ne olursa olsaydı, onu orada 1 gün bile tutmayıp derhal istimlak edip yıkarlardı.(Tarihi değil) Türkiye'de bırakın cami yıkmayı, şehir plancıları, yolları bile çizerken camilere göre çizerler. Ama Arap hazretleri, Peygamberin evi de dahil olmak üzere, ne tarihi cami dinliyor, ne başka bir şey.

Bunun da haricinde, Arap;

** Savaşta, düşmana tüfeğini parayla satıp kaçan,

** Düşman bellediği Yahudiye parayla ülkesini satan,

Son derece güvenilir bir hazrettir.

Taptığınız şey, Allah filan değil, işte bu millettir. Zaten adı üstünde değil mi? İnanç. İnanç nedir? İnanmak. O halde kime inanmak? Arap'a.

Allah'la, Muhammed'le konuşmadığına göre, kime inanıyorsun? Arap'a. Hangi Arap'a? İşte yukarıda özelliklerini saydığım Arap'a.

Saygılar, sevgiler.

Link to post
Sitelerde Paylaş

bizim müslümanların arap yalakası olduğunu suratlarına tokat gibi çarpan bir yazı olmuş..

arapça porno yazı bulsa sokakta öper alnına sürer sonrada duvarına asar bu safolozlar..

bütün hayatı boyunca biriktirdiği parayı arabın cennetine gidecem diye arabın yollarına dökerler..

adamlar size dötleriyle gülüyor, siz muhonun şeyinin kılını görünce ağladığınız zaman..

haberiniz yok..

günde 5 vakit domalın allahcana, en sevdiğiniz şey de bu değil mi zaten, arap şeyi yalamak..

sen elin dötü boklu arabına tap, sonrada yok şöyle asilim, yok böyle büyüğüm diye yanından havadan geçilmesin..

Link to post
Sitelerde Paylaş

vay vay vay işkembeden atmalara devam

ey vicdan sahibi olmayanlar, madem islamiyet demek arapçılık demek o zaman niye hristiyanlığı veya yahudiliği kabul etmiyorsunuz. niye hala Allah'ı inkar ediyorsunuz.

ŞUARA 198

"Eğer Biz Kur'ânı arap olmayanlardan birine indirseydik de onu kendilerine okusaydı, yine de ona iman etmezlerdi."

kendinizi ve safları kandırmayı bırakın artık.gerçekleri söyleyin

Link to post
Sitelerde Paylaş

madem islamiyet demek arapçılık demek o zaman niye hristiyanlığı veya yahudiliği kabul etmiyorsunuz.

ahanda arapların nasıl bu kadar iyi yayıldıklarının ispatı..

tamam koçum sen yayılmaya devam et, biz yahudiliğe geçiyoruz..

bu ne lan..

Link to post
Sitelerde Paylaş

ahanda arapların nasıl bu kadar iyi yayıldıklarının ispatı..

tamam koçum sen yayılmaya devam et, biz yahudiliğe geçiyoruz..

bu ne lan..

Anlama kabızlığı çeken arkadaşım,

Umarım yahudiliğe geçersin ama haberin olsun haaa, onlar Allah'a inanıyorlar

hadi koçum görim seni.

Link to post
Sitelerde Paylaş

ey vicdan sahibi olmayanlar, madem islamiyet demek arapçılık demek o zaman niye hristiyanlığı veya yahudiliği kabul etmiyorsunuz. niye hala Allah'ı inkar ediyorsunuz.

yahudi yada hristiyan olunca arapların pisliğinden kimse kurtulamıyor...

tam tersine araplardan aldığınız yahudi düşmanlığı nedeniyle vahşice katledilebiliriz!!!

nede olsa sizin için cennete gitme yollarından biri bu...

Link to post
Sitelerde Paylaş

ondan mı yahudi düşmanlığı yapıyosunuz sürekli :D

arkadaşım şahsen yahudi düşmanlığım yok,

biraz haber izliyorsan dünyada olup bitenlerden biraz haberin varsa filistinde ne olduğunu biliyorsundur herhalde.

insanlar hergün televizyonlarda masum insanların topraklarından sürüldüğünü, dayak yediğini,öldürüldüğünü izliyor doğal olarak israil devleti şahsında yahudilere kızgınlar.

bunu söyleyenler ve görenler sadece müslümanlar değil, aklı ve vicdanı olan herkes buna katılıyor. Müslüman olmayan birçok avrupalı örgüt hatta içlerinde yahudi olanlarda var bu zalimliğe tepki gösteriyor. Tepki göstermekle kalmayıp israil tankı altında can veriyor ama o kadar kalbiniz katılaşmışki bunu bile göremeyip suçlu müslümanlar diyorsunuz.

anladık ateistsinizde bu sizin vicdan sahibi olmanızın önüne neden geçiryor onu anlamadım.

Link to post
Sitelerde Paylaş

arkadaşım şahsen yahudi düşmanlığım yok,

biraz haber izliyorsan dünyada olup bitenlerden biraz haberin varsa filistinde ne olduğunu biliyorsundur herhalde.

insanlar hergün televizyonlarda masum insanların topraklarından sürüldüğünü, dayak yediğini,öldürüldüğünü izliyor doğal olarak israil devleti şahsında yahudilere kızgınlar.

bunu söyleyenler ve görenler sadece müslümanlar değil, aklı ve vicdanı olan herkes buna katılıyor. Müslüman olmayan birçok avrupalı örgüt hatta içlerinde yahudi olanlarda var bu zalimliğe tepki gösteriyor. Tepki göstermekle kalmayıp israil tankı altında can veriyor ama o kadar kalbiniz katılaşmışki bunu bile göremeyip suçlu müslümanlar diyorsunuz.

anladık ateistsinizde bu sizin vicdan sahibi olmanızın önüne neden geçiryor onu anlamadım.

Arapların toprağı geniş.

Bence filistinlileri bütün arap ülkelerine orantılı şekilde pay etsinler.

İsrail filistinlilerin ceplerine yeni bir hayat kuracak para koysun.

Mesele kapansın.

Bu itiş kakışı seyretmek gerçekten yoruyor bizleri.

Ama bu itiş kakıştan bile nemalananlar var. Onları ne yapacağız?

Link to post
Sitelerde Paylaş

abı benım yakın arkadasım var adam en kolay ögrenılen dıl rapçadır dıyo arapça ona göre en guzel dılmıs aynı anda.. en kutsamıstaa... vs vs. adam hç bi bok bılmıyor dın konusunda soruyorum böle böyleymıs dıyorum ha ozaman öyleymıs dıyo ya annemlerede kurandan salakça mısaller verırım onlarda hım der acaşoo

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 years later...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...