Jump to content

"Dekolte Giyene Tecavüz Ederler"


Recommended Posts

yakup cemil tamam ben de cevap vereyim ama cevaplarım olmasını istediğim ve malesef ki en son mecbur kaldığım şeklinde olacak ama

olmasını istediğim. iş yerimde varsa böyle bir durum erkeklerin üzerine düşerdim. bir kadınla performans düşüyorsa bu adamlar rakip firmaların lafına bakarak ta beni satabilirler. burada erkeklerin suçlu olduğunu düşünürdüm. nasıl gece hayatına fazla giren futbolcuların kara listeye girmesi gibi. bayan da kendini bilen birisi ise laf etmezdim muhtemelen. ama onda da bir anormallik, ajanlık, işini safsatalama görürsem ona da düşünürdüm birşeyler. şirketim olmadığı için kolay söylüyorum ama şirketim olsa idi kararlarım daha da keskin olurdu. sonuçta o gemi batar sa bende boğulurum. bir de zamana bırakma taktiğimde olurdu. Bu davranışlar ortadan kalkabilir diye.

otobüs te yanına isteyen kişi otursun ne olacak ki. bi yanlış yamuk bakan olmaz. Nasıl benim milletin ana,eş,kızkardeşleriyle muhatap olmam gibi düşünürüm.

İstediği vakit gelsin ama sorumlu olduğu bazı şeyleri ihmal etmeden.

Mecbur kaldığım şekilde cevaplarım: İşyerinde böyle bir durum olmasıyla güvendiğim akıllı birilerinin fikirlerini alır ve strateji üretirdim. verimin düştüğünü söyler aba altından sopa gösterirdim falan filan. Ama tek suçlu kadını ilan etmezdim.

Bu ülkede damacanaya,morgta ki ölüye,17 aylık bebeğe, ilkokul çocuklarına tecavüz ediliyorsa ve taksimde kıyafeti açık saçıktı diye taciz ediliyor sa bunların ışığında acaba eşim,annem,kızkardeşimin yanına kimin oturduğu çok önemli olurdu. Gerçi burada annem ve eşim varken ve de kızkardeşim çok ta ufak değilken bana pek laf düşmez. Kızlar kişiyi hemen analiz edip ona göre önlem alırlar ama ben yardımcı fikir babında adama odaklanırdım nasıl birisi diye ama asıl top kızlarda.Yukarda saydığım haberler varken ve gazetelerde 2.3. sayfalarda hergün tecavüz taciz haberleri varken ben çok ta modern olamıyorum açıkçası

Gece gelme konusunda ise istediği vakit gelsin cevabı gerçekçi olmadığı alenen aşikar. Burada kadın ne yapacağını benden daha çok bilir ama diyelim ki gece oldu da böyle durum olduğunda insan endişe eder tabi. Gece dışarı çıktığında kadın yanında ben olursam daha sorun da yok.

tarihinde maximus25 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 88
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

şu atasözü söylenene yeter de artar diş köpek kuyruk sallamayınca erkek köpek peşinden gitmez. bunu tr de söyleyen 60 milyon adam var. tersini ve doğrusnu söyleyen ise bir avuç insan.

Erkek köpek kuyruk sallayamiyor mu?Yoksa kuyruklari yok mu?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Doğrusu Maximux arkadaşı kınıyorum burada ben.İnsan , ''ateist oldum gerisini koyverdim '' dememeli hiç bir zaman.Bu toplumun cehaletini ateistler değil de başka kimler ortadan kaldıracaktır? Çok ibretlik konuşuyorsunuz açıkcası ve beyni uçmuş bir yobazdan ne farkınız var merak ediyorum.Kendi adıma konuşayım genelde hep bana kuyruk sallarlar.Sallanan kuyruğa tepkisiz kalınca havlamaya başlarlar.Böyle konuşmaya zorladın beni değerli Maximux.

Erkeğin de kuyruk sallayanı çıkar kadının da..Bu zamana kadar bunu anlamadıysanız bir hiçsiniz...

tarihinde şahika tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

maximus'a haksızlık ediyorsunuz yahu.

Çocuk o lafı onayladığı için söylememiş. Bu ülkede böyle düşünen en az altmış milyon insanın olduğunu, ve fakat doğrusunu, yani bu lafın yanlışlığını sadece bir avuç insanın bildiğini söylemiş.

O deyimi onaylamıyor, bilakis eleştiriyor. O sadece toplumun bakış açısını dile getirmek istemiş.

Bence o sorduğu sorulara ilişkin kişisel fikirlerini check etmeye veya kararsız kaldığı ve henüz yanıtlayamadığı yanları oluşturmaya, karar vermeye çalışıyor.

---------------

maximus,

Ben yine aynı şeyi yineleyeceğim.

Kadın iş yerinde veya mahallesinde, bindiği otobüste, restoranda vs. birileri tarafından taciz edilirse mutlaka gereken ne ise onu yapar, kendisini korur. Kadın istemedikçe kimse ona bir şey yapamaz, kadın buna izin vermez.

Gece dışarı çıkmak meselesi de durumuna göre değişir. 17 yaşındaki bir kız gecenin 11'inde kalkıp bir bara gidemez zaten, ama arkadaşının evine kalmaya gidebilir. Ne bileyim, tanıdığın bildiğin bir evdir orası, senin için sakıncası yoktur vs.. Veya bir doğum günü partisi için 12'ye kadar dışarıda kalmasına izin verilir.

Bunlar kişiden kişiye değişen, yanıtları çok öznel olacak sorular.

Ama prensipte bir erkek gece dışarı çıkabiliyorsa kadın da çıkabilir diye düşünürüm, gerekiyorsa ve istiyorsam çıkarım da.

Ben mesela bütün okul dönemi başka bir şehre taşınıyorum kızımla ve bırak geceyi, akşam hava karardıktan sonra markete bile gitmiyorum. Eşim geldiğinde ise çok daha rahat ediyorum. Çok özgür, çok rahat bir yerde olmama, evim de son derece güvenli bir sitede bulunmasına rağmen..

Çıkmak zorundaysam ve gideceğim mesafe çok yakınsa bile arabamla gidiyorum, sokakta yürümüyorum. Çünkü artık tecavüze ve tacize uğramak dışında da riskler taşıyor sokaklar. Her taraf bağımlı dolu. Kimileri tehlikelidir. Yapacak bir şey yok..

Kadına güvenin. Onlar nerede nasıl davranmaları, ne tür önlemler almaları gerektiğini sizden daha iyi bilirler.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Azgın dişiler için şöyle derler .

Dişi guyruğunu sallamazsa erkek yanaşmaz.

Erkek köpekler daha fazla kuyruk sallarlar tolonbey abicim.

Bunun gibi sacma sapan yanlis sözlerin baz alinmasini kabul etmiyorum.Dinin dogmalarin sacmaliklari yetmiyormus gibi bir de "ata sözü" sacmaliklari ile ugrasiyoruz.

Evrimi red eden zihiniyet isine geldigi zaman hayvanla insani es degerde göstermekten cekinmemekte.

Karsi cinse sevgi saygi begeni olmadan cinsel iliski olabilir mi?

Bu nasil manyaklik ilkelliktir?

Insanlari biraktik köpeklerle mi tartismaya basladik?

Link to post
Sitelerde Paylaş

quote name='placebo' timestamp='1298054647' post='704083']

Şap ye şap..

Ya da koyver gitsin..Verirler elbette bununla ilgili de bir fetva kardeşim...

hadım ol cigi :lol: :lol:

Kardeslerim beyinlerinin evrimlesmeleri 400 sene geride olanlarin daha iyi anlayabilmeleri icin ironik yaziyorum ama gene anlamiyorlar "saldirgan" olarak yaftalaniyorum.

Beyinleri uckurlarinin icinde olanlari egitmek gercekten cok zor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben

küçük

Pembe

Etli

ayak bilekleri düz hatunların ayahlarına bayılırım.

Sutun gibi bacaklar

Dün doktora gittim.

Genç hemşire geldi buyrun deyıp düştü önüme

...

ayahlarınıda çirkin yarattınmı Tolondede dönüpde bahmaz.

DEgülmü arhadaşlar.

Tolondede.

Tolon dedemin çapkın olduğunu, öyleki havada uçan dişi sineği bile gözden kaçırmadığını biliyorduk da bir yönünü daha öğrendik:

Dedem tam bir ayak fetişistiymiş. :lol::lol:

Alem adamsın Tolon Dede.

Sen bizi güldürdün, Yüce Manitu da seni güldürsün.

Link to post
Sitelerde Paylaş

shef belkide ben alıngan davanmış olabilirim. cevabına bir daha baktım da sanki haksızlık etmişim sana gibi. saldırgan cevabı ağır kaçmış. asıl ben özür dilerim.

şahika ve cigi yazım da o atasözünü onaylamadım aksine eleştirmiştim. ve eleştirdiğim bir çok atasözü var. yazıma tekrar baktım ve onaylamadığım aşikar ki Ifeelgood ablam da aynı şeyi yazmış.epitapt ise yanlış yönlendirmeden kendince cevaba ulaşmış. tolon dedem de anlamış durumu hayvanlarda durum böyle. Hatta keçilerde bizzat ben şahit oldum. döllenmesi gelen keçi durumunu gözle görülür derece belli ediyor. "tekesedi" deniliyor bu duruma da ama gelin görün ki mevzu bahis insan. aklı olan fikri olan insan.

Gece dışarı çıkma konusunda işin içine taciz ve tecavüzü katmak konuyu çok dar kalıplara koymak olmuş. erkek ken bile bırakın geceyi gündüz girilmeyecek yerler mevcut. hatta polisin giremediği yerlerden bahsediliyor. Böyle durumları da işin içine katarsak adama derler sen kendini korudun da kadını da koruyacaksın :) Ifeelgood ablam kişinin karakterine göre değişşiyor ama kadında ufaktan bir baba durumundan dolayı korunma durumu var olduğu gerçek. hatta bilimsel araştırma vardı kadınlar erkek varken ( sevgili , baba) ve yokken ki durumlarda erkek yokken daha güçlü cevaplar veriyordu falan. onu bulursam koyacağım buraya. Bundan doalyı ben kadınların nazik yapısından dolayı bir güç olarak görüyorum erkekleri ve bunu da hemen hemen bütün kadınlarda kabul eder, bilimde. Ama şu var güçlü erkek kavramından dolayı kadının özgürlüğünü kısıtlama durumu artık kişinin görüşüne göre değişiyor.Bu konuyu daha detaylı gene değineceğim sanırım :)

dişi köpek kuyurul sallamaz sa erkek köpek...

kadının sırtından sopayı karnından sıpayı

kız boğazı kaz boğazı

kızın gülüşüne kışın güneşine

Allahım kadını yarattın neden beni yarattın (şeytan söylemiş sözde)

........

Bir adama bak kzı şöyle böyle giyinir se şöyle olur demek yerine dişi köpek erkek köpek... de adama vurucu darbe yapmış olursun ve mevzu kapanır eğer kişi sıradan vatandaş ise...Burada artık fikirler değil de kalıplar daha etkili vuruş yapıyor. Biz de kalıplarımızı ortaya koymalıyız. Ben müslümanken herşeyi red ederdim ama şu laf cidden düşündürdü beni uzun uzun."Bütün savaşların çoğu dinden dolayı çıkmıştır." bu gibi kalıplar üretmeliyiz ve ağzımıza sakız olmalı atasözü gibi.

tarihinde maximus25 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben müslümanken herşeyi red ederdim ama şu laf cidden düşündürdü beni uzun uzun."Bütün savaşların çoğu dinden dolayı çıkmıştır." bu gibi kalıplar üretmeliyiz ve ağzımıza sakız olmalı atasözü gibi.

Savaşların temel sebebi çıkar, menfaattir.

Dinler bu konuda daha çok 'basamak' olarak kullanılmıştır. Taraftarlar diğerine karşı dinsel motiflerle kışkırtılmıştır.

Dolayısıyla ''savaşların çoğu dinden dolayı çıkmıştır'' cümlesindeki iddia biraz eksik bence.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte böyleee

Bizim çigi Şener şenle bilmem Ne salmanın oynadıgı güldürü filmindeki bekçiye benziyor.

Zabdiye komutanı gelip bekcıyı soruyor.Diyorlarki o kendını katıhsız hapsetti:-))))

Amir diyor ,alın gelin şunu.

Karagoldaki diger kişiler ben burdan çıhmam.

Ben suçluyum ve kendimi hapsettim diyür.

Zaptiye amiri diyorki vallahı bu adam nesli dükenenlerden biri.

Bu adamın yüzünden rüşvette alamayacagız.

Aca bu adamı yonsa devlet casus olarahmı içimize sohdu.

O filmi görmüşünüzdür.

Şimdi bizim çigide nesli tükenenlerden biri sanırım.

Bahın ne diyor?

Karsi cinse

sevgi

saygi

begeni olmadan cinsel iliski olabilir mi?

Bah gardaşım,

Cinsel ilişki,birşey olmadan olmaz.

Begeni olmazsa olmaz.

Begeni oldumu gerisine ehtiyeç yohdur.

Bunu sen ve senin gibilerden gayrı herkes onaylar.

Hatta yüzünü gözünü beyenmeyede gerek yoh.

Şenerşen bahıyorki Ayşen guruya çirkin,yüzüne gapatın gızı becermeye galhıyor.

Almanyada Hanımın iş arkadaşına gittik.

Kadın pek güzel birşey degildi.

Laf kadınların güzelligi çirkinliginden açılıncı,ben dedimki bence her kadın güzeldir :-)))).

Alman kadın ne dedi biliyormusunuz?

LAMBA SÖNÜNCE HER KADIN GÜZELDİR.

Yani bazı hallerde kadında o iş için güzellikte aranmaz.

Yatağa girinceyorganın altında herşey güzel olur.

Roma belediyesi kerhanaları galdırmah ister.

Bir kamu oyu yohlaması yaptırır.

Kadınlara sorarlar karhanalar galhsınm ı ,galhmasınmı?

Tüm Romalı kadınlar şimdi gorhuyoruz Roma sokaklarında dolanmaya.

Karhalanar galharsa gapıdan dışarı çıhamayız.

Italyada bir bekçi , orta yaşını birez aşmış bir dul kadının rahat vermez.

İkide bir gelir kadının evine uzun uzun dil döker.

İtalyada bekçilere Maraşalo derlermiş.

Kadın diyorki.ben seninle evlenmem bırah yahamı.

Maraşalo yoh illada gel evlenelim der durur.

Bir gün Maraşalo gene gelince,sinyora tamam der evlenmeden önce gel yataga girelim.

Maraşalo uçar sevincinden.

Kadının sırtı adama dönük kadın önce üstünü sonrada donunu aşagı indirince Maraşalo bir baharki kadının kalçaları tıpkı gergedanın böynu gibi Maraşalo garının götünü öyle görünce süratla evi terk eder.

Kadın geri dönerki Maraşalo TOZ olmuş.

Eger kadının götüyani kalçaları muntazam olsaydi Maraşalo toz olmıyacahdı.

Cigimizi tahtır ediyem.

Ondan ınsanlar arasında %1 zor çıhar.

Hürriyet kadın muhabirlerinden biri araştırma için Rizeye gider.

Rus Nataşalar gibi geyinip bir parkta oturur.

Onu gören hamsilerden biri yanaşır yanına.

Çat pat Rusca birşeyler sorar.

Kız yanıt vermez Hamsi başlar sarkıntılıh yapmaya.

Kiz derki yapalım ama bende ölümcül mikropvar.

Hamsi derki ya kit oraya atun elümi arpadan olsun.

Kel şu işi yapalum.

Muhabir baharki adamın fikri bozuk,Başlar bagırmaya yetişin bu adam bana tecavuz edecek deye.

Bazıları ucunda ölüm bile olsa sallamıyor vallaaa.

Bu şey nasıl birşeyse :-))))))))).

Tolonbeg

Link to post
Sitelerde Paylaş

Neden sorun açık giyinen kadında?

Açık giyinen erkek neden tahrikkar algılanmıyor?

Şortlu üstsüz dolaşan erkek neden cinsel olarak kadın gibi algılanmıyor?

Sorun dindarların sisteminde..

Erkek egemen sistem...

Kadını bohça gibi kapanması gerektiğini dinen öngörmelerinde..

Diğer toplumda yaşayan erkekler açık meme gördüğünde Wooow derken Müslümanlar tecavüze yelteniyor..

Gelinlikle Türkiye yi geçmeye çalışan zavallı İtalyan bayanı unuttuk.. O;nca Avrupa ülkesini bu şekilde geçmişken neden Türkiye de tecavüze uğrayıp öldürüldü?

Maalesef bunu sorgulamadık...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Dinler Erkek egemen bir algı içersinde doğmuştur.

Kadın, diğer dinler içinde geçerli olan, şeytanlaştırma, kötülüğün nedeni gibi sözlere mazur kalmışdır.

Kadınlar'a olan korku çok ama çok eskilere dayanıyor.

Gündeme gelen bu durum ise yeni bir şey değil. Sürekli olarak korkuyu bir şekilde dışa vurmak isteyenleri görüyoruz.

İktidar ise, eğlence merkezi olarak görünen, daha çok genç insanların gittiği Taksim gibi yerleri kıskaç altına alıyor.

Polis, gece tacize uğrayan, sonra polis'e şikayet eden kadınlar'a, '' Bu saatte buraya geliyorsan, bunun olacağınıda biliyorsundur, diyor '' Görevi insanları korumak olan polis, Tacizcinin algısıyla hareket ediyor.

Taksim'de içki ruhsatı, vergisi vb bir çok yasal işlemleri yaptırmak neredeyse imkansız hala gelmiştir. Bu sıkıntılar yüzünden kapanan bar, cafe sayısı hiç az değil.

Gündüz asayiş amaçlı istiklal caddesin'de turlayan polisleri gece ancak meydan'da görebiliyoruz.

Artık kadınların gece eğlenmek için taksim'e gitmesi imkansız. Gerçi bir erkek olarak, geceyarısından sonra istiklali gördüğümde benim için bile imkansız olarak görüyorum.Bi erkek için taciz vb şeyler istisnai olsada gasp, yaralama, öldürme gibi bir çok şey başımıza gelebilir. Hele birde, İstiklal caddesinin ara sokaklarından geçiyorsanız kesinlikle kendinizi koruyacak bir şeylere ihtiyacınız var.

Yıllardır taksim'e giderim. Bu tür olaylar önceden de olurdu ama sayısı çok azdı. Ama son yıllarda resmen bu tür olaylar hortladı. Önlem yok denecek kadar az. Bu söylediklerim geceyarısını geçince olan olaylar.

Yani bu olayların sorumlusu polis ve iktidarın baskıcı, kurnaz tavırlarıdır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Dinin yaftalaması olmasaydı ortada bukadar tecavüz taciz hadisesi de olmazdı.

İnsanlar özgürce sevişebilseydi ortada ne abaza kalır ne de teşhircilik bu denli artardı.

insanın doğal dürtülerine dışarıdan yapılan bu baskı kaçınılmaz olarak tecavüzü doğurmakta.

Kadına yönelik cinsel saldırının bir başka boyutu da dünyanın hemen her köşesinde bir şekilde ortaya çıkıyor olmasıdır.En sert cezaların uygulandığı İran'da da İsviçre'de de her yıl bu tarz suçların işlendiği bir gerçek.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Savaşların temel sebebi çıkar, menfaattir.

Dinler bu konuda daha çok 'basamak' olarak kullanılmıştır. Taraftarlar diğerine karşı dinsel motiflerle kışkırtılmıştır.

Dolayısıyla ''savaşların çoğu dinden dolayı çıkmıştır'' cümlesindeki iddia biraz eksik bence.

doğrudur..

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...