Jump to content

Forum üyeleri nereye gitti?

Recommended Posts

• İleti 56
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Yanıt yazanlar yalnızca ateizm tutumlu kişiler olmuş. Karşıt düşünceler olmadıktan sonra müslüman forumlarına döneriz. Birisi bir konu hazırlar, hep birden "Allah razı olsun kardeşim" der geçilir, müslüman forumlarında..

Ben şöyle güzel bir konu ve tartışma bekliyorum. Bakalım...Umalım..

Sitelerde Paylaş

Durum queenofhearts'in dedigi gibi, bi ara cok kavga tarsima filan olmustu burada, cok kisi atildi. Nereye gittiler bilmiyorum, saniyorum baska forumlara filan gitmislerdir, arada diger ateist forumlarda tanidik yuzler goruyorum ama herkesi diil tabi.

Bizim attıklarımızın büyük çoğunluğu bir araya gelmiş, başka forumlarda Said-İ Nursi'yi savunuyor şimdi. Ama ne savunma... Nurcular onlar kadar ateşli savunamaz herhalde. Adamı demokrat, özgürlükçü, hürriyet savaşçısı ve modernist ilan etmişler.

E biz onlara boşuna "ateist bozuntuları" demiyorduk..

Bizden uzak, Nurculara yakın olsunlar...

Bu arada, onlar kendilerine "liberal" diyorlardı. Nurcu liberaller olarak tarihe geçtiler.

Sitelerde Paylaş

Bizim attıklarımızın büyük çoğunluğu bir araya gelmiş, başka forumlarda Said-İ Nursi'yi savunuyor şimdi. Ama ne savunma... Nurcular onlar kadar ateşli savunamaz herhalde. Adamı demokrat, özgürlükçü, hürriyet savaşçısı ve modernist ilan etmişler.

Bu arada, onlar kendilerine "liberal" diyorlardı. Nurcu liberaller olarak tarihe geçtiler.

hangisi savunuyor merak ettim şimdi...

Sitelerde Paylaş

Evet..Ben de bunun duyumunu aldım..Belki dedikodudur, gidip bizzat bakayım dedim.. Bir de ne göreyim ; Hepsi Nurcu kesilmiş..Said-i Nursi aşağı Said-i Nursi yukarı,yere göğe sığdıramıyorlar adamı..

tarihinde placebo tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

hangisi savunuyor merak ettim şimdi...

Valla yazmayayım kireç. Doğru olmaz. Ama ipucu verdim sayılır, baksana. O liberal geçinenlerin hemen hepsi Deli Said'i savunuyor ateistlere karşı.

Bana da geçenlerde bizim üyelerimiz söyledi. Onları attığımız için bize kızıyorlarmış vaktiyle. Şimdi ne kadar haklı olduğumuzu söylemek istemiş, onların oraya yazdıklarını kopyalamış vs.

ilk bir iki satırı okudum, yetti.

Hoşuna gitti değil mi?:)

Sitelerde Paylaş

Evet..Ben de bunun duyumunu aldım..Belki dedikodudur, gidip bizzat bakayım dedim.. bir de ne göreyim ; Hepsi Nurcu kesilmiş..Said-i Nursi aşşağı Said-i Nursi yukarı,yere göğe sığdıramıyorlar adamı..

Hahaha..

Sen olayı yerinde gördün yani? Ama dedikodu olmadığı belliydi çünkü kopyalanmış yazılardı bize gelenler. İnanamamışlar ki..

Ben inandım ama. Burada da dincileri savunuyorlardı, adına da özgürlük falan diyorlardı. Artık dayanamayıp atmıştık ama daha öncesinde de bin kere atmıştık. Yüzsüz oluyor bunlar genellikle.

Hem biliyosun, bunların abilerini Fethullah beslediği için bu savaşçı olma hali doğal..

Şaka gibi, değil mi?

Ateist liberal Nurcu.:)

Çığır açtı bizim liberal ateistler.

Sitelerde Paylaş

Hahaha..

Sen olayı yerinde gördün yani? Ama dedikodu olmadığı belliydi çünkü kopyalanmış yazılardı bize gelenler. İnanamamışlar ki..

Ben inandım ama. Dincileri savunuyorlardı, adına da özgürlük falan diyorlardı.

Hem biliyosun, bunların abilerini Fethullah beslediği için bu savaşçı olma hali doğal..

Şaka gibi, değil mi?

Ateist liberal Nurcu.:)

Çığır açtı bizim liberal ateistler.

Evet izleyici olarak çaktırmadan bi bakındım..Olayın yaşandığı yer zaten öyle bir platform haline geldi, üstteki bir kaç kişinin sempatisi sebebiyle..

Adam kendine böyle fikirlere yakın hissetmese zaten orada ne işi olur..

Ruhen bütünlenmişler oradakilerle beraber..Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar işte aralarında..

tarihinde placebo tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Turan Dursun sitesini mi diyorsunuz? Oraya ben de arada bakarim, o tarz tartismalar gormustum sanirim.

Sitelerde Paylaş

Haksızlık etmeyelim arkadaşlar.

Bilmeyen de direk Said-i Nursi'yi göklere çıkarıyor, baştacı ediyorlar zannedecek. :D

Her zamanki gibi liboş bir tarzla savunuyorlar, endirekt yani.

Said-i Nursi'yi ve nurculuğu cilalayıp parlatan bir aydın müsveddesi akademisyeni överek ve Nurculuğun Kemalizme göre modern bir hareket olduğunu savunarak Fetullahçılara destek çıkıyorlar.

Benzer durumu bildiğiniz gibi AKP için de yapıyorlardı.

Her AKP eleştirisinin karşısına CHP'yi getirerek endirekt iktidar savunması içindeydiler, hala da öyleler.

Artık bunların yaptığını BDP'liler bile yapmıyor. BDP'nin diğer partiler umurlarında değil, sürekli AKP'ye yükleniyorlar.

Daha önce bu liboş takımı BDP üzerinden AKP'yi savunuyordu. Şimdi onu da yapamaz durumdalar.

Bunların özgürlükçülükleri, demokratlıkları kesinlikle yalan. Fetullahçılar ne kadar demokratsa, bunlarınki de o kadar.

İşte Odatv operasyonu ve basın özgürlüğü karşısındaki tutumları.

Türkiye'nin basın özgürlüğünde sonlarda yer almasını bile savunmaya kalkıştılar.

Hiç ciddiye alınmayan bir kurumun istatistikleriyle utanç tablosunu yumuşatmaya yeltendiler.

Mapushanelerde F tipi tertiplerle tutsak edilen yazarlarımız, aydınlarımız, akademisyenlerimiz, siyasilerimiz var.

Ama sanalda da bir tutsağımız var. Ona yakışmayan zihinlerin elinde adı tutsak bir aydınlanma şehidimiz.

Sitelerde Paylaş

demek ki forumun %90 ı liboş muş...ne acı..logonun yanına rüzgarda yuvarlanan çalı efektini ne zaman ekleyeceksiniz?hani vahşi ve ıssız forum ambiansını tam yansıtsın diye söylüyorum..uyduruk üyeler kalabalık forum illuzyonu yaratmıyor da ondan söyledim..:)

Sitelerde Paylaş
demek ki forumun %90 ı liboş muş...ne acı..logonun yanına rüzgarda yuvarlanan çalı efektini ne zaman ekleyeceksiniz?hani vahşi ve ıssız forum ambiansını tam yansıtsın diye söylüyorum..uyduruk üyeler kalabalık forum illuzyonu yaratmıyor da ondan söyledim..smile.gif

Şu yaptığınız zavallılıktan başka bir şey değil!

Ateistforumda ıssızlık ya da konu-tartışma sıkıntısı yaşandığı falan yok.

Kendinizi "Bak biz ayrılınca ne oldu" saçmalarıyla avutmayın.

Kuru kalabalığın olduğu ve içi boş kalitesiz topiclerle dolu forumlara ve şişirilmiş online verilerine de aldanmayın.

Sizin yaptığınız tartışmak değil, her fırsatta yönetime saldırmak, siteyi sabote etmekti.

Belli ki gittiğiniz yere alışamamış, kuru-can sıkıcı ortamdan bıkmış durumdasınız.

İçinizi yemek yerine, katılacaksanız adam gibi katılın, provake niyetlerinizden vazgeçin.

Burada her konu özgürce tartışılır.

Yeter ki tartışanın niyeti gerçekten görüş sunmak, fikir alışverişi yapmak olsun.

Kimse liboşluğundan dolayı atılmış değil. Bozguncu liboş olduğundan atılmış olabilir. :D

tarihinde Pante tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7

• Yeni Oluştur...