Jump to content

Forum üyeleri nereye gitti?

Recommended Posts

Evet izleyici olarak çaktırmadan bi bakındım..Olayın yaşandığı yer zaten öyle bir platform haline geldi, üstteki bir kaç kişinin sempatisi sebebiyle..

Adam kendine böyle fikirlere yakın hissetmese zaten orada ne işi olur..

Ruhen bütünlenmişler oradakilerle beraber..Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar işte aralarında..

Yeni bir ateist ekolü türedi...

...Yavsak düsünceli nurcu libos cakma ateistler.Adresleri de belli.

Eee cemaat yeni bir is ve para kazanma kapisi oldu.Bir insan para icin sahsiyetini onurunu satiliga cikartirsa ondan her sey beklenir.Bunlar kendilerini de ateist sanmaktalar!Pabucumun kenarinin ateistleri!

Pabucumun kenari ateist olmuslar ama insanlarin aydinlanmasi icin hayatini hice sayan sevgili Turan Dursun'un adinin arkasina saklanmalari insanin zoruna gitmekte.

Lagim fareleri Turan Dursun'un adinin arkasina saklanarak kamuflaj olduklarini sanmaktalar ama lagim kokularina engel olamamaktalar.

Cok pis kokuyorlar.

Sitelerde Paylaş
  • İleti 56
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Evet..Ben de bunun duyumunu aldım..Belki dedikodudur, gidip bizzat bakayım dedim.. Bir de ne göreyim ; Hepsi Nurcu kesilmiş..Said-i Nursi aşağı Said-i Nursi yukarı,yere göğe sığdıramıyorlar adamı..

Şerif Mardinin Mustafa Kemal konusundaki degerlendirmelerine katılabilir,önemli bir sosyolog diye onu olumlu bulabilirsiniz.Ama her görüşünü kabul etmek zorunda mısınız?Mustafa Kemal karşıtlıgınızı anlayabilirim.Ama onun karşısına bir ateistin Said Nursiyi çıkarması inanılacak gibi degil.

Sitelerde Paylaş

Mapushanelerde F tipi tertiplerle tutsak edilen yazarlarımız, aydınlarımız, akademisyenlerimiz, siyasilerimiz var.

Ama sanalda da bir tutsağımız var. Ona yakışmayan zihinlerin elinde adı tutsak bir aydınlanma şehidimiz.

Sevgili Pante

Zamanında buradan def edilip atılan ve sadece kokmuş bozuk mantaliteleri bağlamında değil reelde sürdürdükleri çirkef ve insanı öğürtecek derecedeki çirkin yaşamlarıyla da midemi alt üst eden ateist kisveli arsız ruh hastası bu rezillerin ( bir zamanlar burayı üstelik de kasıtlı bir şekilde nasıl tımarhaneye benzetmeye çalışmış ve eğer önlem alınmasaydı resmen çingenin söylediği aptalın oynadığı utanç abidesi bir arenaya çevirmeye kalkışmışlarsa ) orayı da çok kısa bir süre içerisinde adeta yiril yiril kokan bir çöplüğe çevireceklerinden kimsenin kuşkusu olmasın.

Beni üzen, bunların gittiği yerde aydınlanma mücadelesi veren Atatürkçü veya düzgün yurtsever solcu, eğitimli ve bir o kadar da mücadeleci ateist arkadaşlarımızın buradan atılan bu çirkin ve de çirkef ruh hastası pisliklerin şimdilik sadece iğrenç fikirleriyle karşılaşmış olmaları ve bu ahlaksızlardaki pisliğin sadece düşüncelerle sınırlı olduğu zannına kapılmalarıdır. Bilselerdi ki gerçekler çok daha berbat ve en toleranslı insanın dahi kabul edemeyeceği kadar vahim.

Gönül arzu eder ki orada bulunan bu değerli Atatürkçü, solcu, yurtsever, namuslu arkadaşlarımız en kısa sürede doğru adrese ( ateistforum’a ) yönelir ve bu, gerek fikirsel bağlamda gerekse reel yaşamları gereği tepeden tırnağa insan pisliğine bulanmış 'kokarcalar' tarafından necaset yağmuruna tutulmadan orayı terk ederler.

Sitelerde Paylaş

Şu yaptığınız zavallılıktan başka bir şey değil!

Ateistforumda ıssızlık ya da konu-tartışma sıkıntısı yaşandığı falan yok.

Kendinizi "Bak biz ayrılınca ne oldu" saçmalarıyla avutmayın.

Kuru kalabalığın olduğu ve içi boş kalitesiz topiclerle dolu forumlara ve şişirilmiş online verilerine de aldanmayın.

Sizin yaptığınız tartışmak değil, her fırsatta yönetime saldırmak, siteyi sabote etmekti.

Belli ki gittiğiniz yere alışamamış, kuru-can sıkıcı ortamdan bıkmış durumdasınız.

İçinizi yemek yerine, katılacaksanız adam gibi katılın, provake niyetlerinizden vazgeçin.

Burada her konu özgürce tartışılır.

Yeter ki tartışanın niyeti gerçekten görüş sunmak, fikir alışverişi yapmak olsun.

Kimse liboşluğundan dolayı atılmış değil. Bozguncu liboş olduğundan atılmış olabilir. :D

Olanı söylüyoruz adı zavallılık oluyor..

Şimdi ben de senin yaptığına yağdanlık diyeceğim, sonra sen bana çemkireceksin, sonra ben sana..

Sonra buraya üşüşecekler, vay şerefsiz liboş diyecekler, atacaklar..

Daha sonra arkamdan ne adi liboştu diye "delikanlıca dedikoduya" başlanacak..

İyi ki atmışız forum böyle daha güzel havaları..

De ben sizin bahsettiğiniz liboşlardan hiç olmadım ki..

Yok yok sen o sun bu sun şu sun diye hafiyelik mi yapacaksanız?

Bunlara gerek yok, forumu uzun zamandan beri takip eden sessiz çoğunluktanım..

Benim gördüğüm bu dur, adım hıdır dır..

Sanıyorum her söylenileni provake olarak algılayan bir saplantıya girmişsiniz..

Yapacak bir şey yok, geçmiş olsun..

Sitelerde Paylaş
Uzun bir zaman sonra ilgili foruma bir göz attımda dediğiniz kadar varmış. Burada kişi kültü üzerinden, sanki bunu sorumlusu oymuş gibi dolaylı yoldan Atatürk'e bir saldırı var.

Bu tür konuların tartışılması gayet doğal.

Bunu bir saldırı olarak görmemek gerekir.

Bir şekilde, ya yobazlar tarafından ya ırkçı-şovenler ya da liboşlar tarafından bu tür suçlamalarda bulunulur.

Atatürk'e saygının dozunu kaçırıp sapkınlığa vardıracak kadar abartanlar olduğu gibi, heykelini put diye nitelendirecek sapkınlar da mevcut.

Dolayısıyla tartışılması yarar getirir bence. Bu tür konuların tartışılması üzerinden TD'nun eleştirilmesi doğru değil.

Sitelerde Paylaş

jadı seksihuri kahharulzaman ? vardı bir ara neredeler se

seksi huri gibi değerli ve çalışkan katılımcılar forum yönetiminin mübarekvari tavırlarına daha fazla tahammül edemedi.

ateistforum kimse kusura bakmasın ama Baskılar konusunda AKPyi bile geçmiştir.

thecrow vardı mesela. atıldı.

astur da öyle.

ve şuan aklıma gelmeyen niceleri.

bu insanlar forumun zenginliğiydi.

xzer vardı o da atıldı.

hele sexsi hurinin atılışını gün gibi hatırlıyorum. nasıl kıyabildiniz hala anlayamıyorum?

şimdi kendi kendinize masturbasyon yapın bakalım.

şurada iki kelime yazmaya çekiniyoruz.

daha önce de söyledim.

forumun adını CHPforum şeklinde değiştirin.

forum yönetimi CHP il teşkilatları gibi konuşuyor.

böyle devam ederse insanlar bu yanlı duruştan tiksinip forumdan uzak kalmaya devam edecek.

hoş bu durumdan zevk alanlar da yok değil.

fakat bu çok tehlikeli bir durum.

mesela ben bu forum sayesinde ateizmle tanışmış ve gerçekleri anlamış biriyim.

oysa bu siyasi duruş pek çok müslümanın foruma gelip ateismi ve kendi dininin iç yüzünü öğrenmesini engelliyor.

Sitelerde Paylaş

seksi huri gibi değerli ve çalışkan katılımcılar forum yönetiminin mübarekvari tavırlarına daha fazla tahammül edemedi.

ateistforum kimse kusura bakmasın ama Baskılar konusunda AKPyi bile geçmiştir.

thecrow vardı mesela. atıldı.

astur da öyle.

ve şuan aklıma gelmeyen niceleri.

bu insanlar forumun zenginliğiydi.

xzer vardı o da atıldı.

hele sexsi hurinin atılışını gün gibi hatırlıyorum. nasıl kıyabildiniz hala anlayamıyorum?

şimdi kendi kendinize masturbasyon yapın bakalım.

şurada iki kelime yazmaya çekiniyoruz.

daha önce de söyledim.

forumun adını CHPforum şeklinde değiştirin.

forum yönetimi CHP il teşkilatları gibi konuşuyor.

böyle devam ederse insanlar bu yanlı duruştan tiksinip forumdan uzak kalmaya devam edecek.

hoş bu durumdan zevk alanlar da yok değil.

fakat bu çok tehlikeli bir durum.

mesela ben bu forum sayesinde ateizmle tanışmış ve gerçekleri anlamış biriyim.

oysa bu siyasi duruş pek çok müslümanın foruma gelip ateismi ve kendi dininin iç yüzünü öğrenmesini engelliyor.

Sen ne yalancı, ne iftiracı, ne pis bir adamsın yahu. Dinci beslemesi tayfanın hepsi aynı.

Sexy Huri bizim forumumuzla hiç mi hiç ilgisi olmayan kişisel bir tartışma nedeniyle gitti. Son dakikaya kadar gayet güzel yazan, forumla hiçbir sıkıntısı olmayan biriydi; özel bir tartışma, bu forumu hiç ilgilendirmeyen bir nedenle gitti. Kimse de onun arkasından bir şey söylemiş değildir. Keşke olmasaydı o kavga da gitmeseydi.

Thecrow da atılmamıştır. Hatta forumu boğup herkesi rahatsız eden bir katılımcıyı atmadığımız için bizi bir tür protesto etmek amacıyla gitmek istemiş, hepimiz tarafından durdurulmuştur. O da bir tartışma sonucu küfür hakaret edip iki gün uzaklaştırıldığı vakit bu cezayı çekmek istememiş, kendisi sessizce üyeliğini sonlandırmıştır.

Astur ve kankaları da en az bin kere atılmış, istenmedikleri halde tekrar tekrar gelmiş, onlarca troll üyelikle rezaletler çıkarmış forum zararlılarıdır. Yine de kendilerini dürüstçe belirttiklerinde yazmalarna izin verilmiştir hiç haketmedikleri halde.

Ve şimdi o ve kankaları Said-i Nursi'yi canla başla savunur hale gelmiş, ateist bozuntuları olduklarını bir kere daha kanıtlamışlardır.

Bu tür dinci beslemelerinin bu forumda hiçbir zaman yerleri yoktur, olmayacaktır da.

Senin gibi AKP beslemesi, dinci savunucusu şakirt kılıklılara ihtiyacı yok bu forumun. Beğenmiyorsan kapı orada. "Ateist oldum bu forum sayesinde, aman da ne güzel forumdu bu" diyerek, AKP propagandası yapmana izin verilmeyecek. Burası parti propagandası yapmanız, dincileri beslemeniz için açılmamış.

Ahlaksızsın sen. Daha önce de söyledim. Bu forumu istediğin şey ilan et.. İstediğini yaz..

Altı üstü AKP savaşcısı şakirt bozuntusu sözde bir ateistsin.

Sen bu forumdan tiksinip gitsen ne olur, gitmesen ne olur.. Çok matah biriymiş gibi...

Senin gibi dinci beslemelerinin toplaşıp yazdığı başka liberal bozuntusu AKP ve cemaat savunucusu forumlar var.

Gider orada mutlu mesut yazar, birbirinizi yağlayıp ballarsınız.

Bu forum yanlı elbette. Ateist olduğunu söylüyor. Daha ötesi mi var?

Cahil seni..

Tereciye tere satacak şakirt aklıyla.

Sitelerde Paylaş

Uzun bir zaman sonra ilgili foruma bir göz attımda dediğiniz kadar varmış. Burada kişi kültü üzerinden, sanki bunu sorumlusu oymuş gibi dolaylı yoldan Atatürk'e bir saldırı var.

http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=23340

Bu tür başlıklardan, tartışmalardan bu forumda da tonla var. Bunlar elbette tartışılır, bunda sorun yok.

Bizim söylediğimiz şey, ateist olan bu vatandaşların Said delisini canla başla savunmaya başlayıp modern, demokrat, özgürlük savaşçısı vs. ilan etmesi.

Kafayı yemiş onlar. Buradan bin kere atılmaları nedensiz değildir kısacası. Bu tür ateistler burada pek barınamaz.

Sitelerde Paylaş

Uyduruyorsun!! Sexyhuri atılmadı, bir şeye bozuldu, "üyeliğimi sonlandırın" deyip kendi ayrıldı.

Temelsiz salladığın, olmayanı olmuş gibi gösterdiğin, bir de kafadan attığın şeyi dramatize ettiğin için yukarıda yazdığın yazının da bir kıymeti kalmadı...

Sitelerde Paylaş

Biz gittik ya ondandır..

İşin gerçeği hakikat arayanların değil zaman geçirmek isteyenler forumu oldu burası..

İllegal,

Hiç kimse, hiçbirimiz vazgeçilmez değiliz. Birileri gider birileri gelir. Kimse sonsuza dek yazmaz, yazamaz. Gider gider gelir insanlar. Bu forum düşüşe geçti gibi görünen zamanları daha önce de olmuştur ama hiçbir zaman sürmemiştir.

Burası çok okunan, çok izlenen, çok dinamik bir forum. İlginç olarak kendi tarafsız duruşuyla ve özgürlük anlayışı nedeniyle sürekli saldırıya uğrayani provoke edilmeye çalışılan bir yer.

Burada her tür insan var. Yobaz müslümanı, light müslümanı, reformisti deformisti...

Ateisti de türlü türlü.

Buraya sadece geyik yapmak için takılanı da var, din forumundan çıkmayanı da, politika yapmak için geleni de. Bir dönem kafe çok dinamiktir, bir dönem din forumu. Bir dönem tümden durgunlaşır, bir dönem takip edilemeyecek kadar hızlanır.

Kimse vazgeçilmez değil... Çok değerli yazarlar var, çok bilgili bir dolu insan var. Onlar fırsat buldukça yazarlar ve buradan gitmezler. Ara verirler, falan olur filan olur ama devam ederler.

Ben sadece üç yıldır buradayım ve gördüğüm hep bu oldu. Benden önceki 9 yılı da ekle...

Bu forum bütün zor zamanlarını bugüne kadar kazasız belasız atlattıysa, bundan sonra da öyle olacak demektir.

Kurulduğundan beri bir araya gelmiş çekirdek bir kadro var burada. Onlar burada durdukça buraya hiçbir şey olmaz.

Sakin dönemlere aldanmayın.

Sitelerde Paylaş

Ateistforum hiçbir zaman number one'lardan olmadı ve uzun bir süre boyunca da olamayacak.

Bunun nedenleri çok çeşitlidir; uzunca tartışılabilir. Ama burada altı çizilmesi gereken, ateistforumun (yada ateist düşünceyi yayma girişimlerinin) kitleselleşmeyi bir reklam aracı olarak kullanma gereksinimi duymasının mantıksızlığıdır.

Ne olmuş ateistforum ıssızlaşmışsa?

Ateistler niçin buradalar?

Forum yazarları düşüncelerini magazine dönüştürmeden iletemezler mi?

Ateizm mücadelesi için engin yığınların kalabalık gücüne ihtiyaç var mıdır?

Veya hergün farklı bir yoruma acilen gereksinim mi vardır?

Ateizmin tanıtılması için her allahın günü yorum yapacak yazarların varlığı elzem midir?

--------------------------------------------------------------------------

Boşuna kafanızı yormayın.

Internette yazı yazmakla olacak kadarı zaten var ve yapılıyor ateizm adına.

Siz birşeyler yapmak istiyorsanız işe içinizdeki müslümanları ayıklamakla başlayın.

Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7

• Yeni Oluştur...