sadeceta 0 Oluşturuldu: Mart 7, 2011 Raporla Share Oluşturuldu: Mart 7, 2011 SİZCE AVRUPA ; yaşadığı sosyal değerlerinden memnunmu ? aile yaşantılarına baktığımızda bir karmakarışıklık olduğu gözleniyor ! bu doğrumu ve benimseyebiliyormusunuz ! avrupa menşeli aile filmleri size normal geliyormu ? görüşlerinizi almak istiyorum Link to post Sitelerde Paylaş
kirec 0 Mart 7, 2011 gönderildi Raporla Share Mart 7, 2011 gönderildi avrupadakileri filmlerden gördüğümüz kadarıyle tanıyoruz... bilimdeki başarıları çok takdir edilesi... insana ve hayvanlara yaklaşımları da gayet merhametli yani övgüye değer... temizlik dürüstlük gibi konularda da baya iyiler... ailevi ilişkiler konusunda da genel olarak iyiler ama ... kadın erkek ilşkileri konusunda ben ya fazla tutucuyum ya onlar fazla serbestler... Link to post Sitelerde Paylaş
garibist 0 Mart 7, 2011 gönderildi Raporla Share Mart 7, 2011 gönderildi avrupalılar sosyal değerlerinden memnunmu avrupalı birine sormak lazım.. doğru ne bakımdan karmaşıklık cinsel konudansa her ailede bu yok nominali yine düzgün aile çocuklarını belli bir yaştan sonra evden ayırıyorlar ve kendi ayakları üzerinde durmalarını sağlıyorlar. iyi yani bence. filmler normal geliyor kişi öz değerleri kimseyi ilgilendirmez. yetiştiğimiz topluma aykırı hal ve haraketler olabilir ama onlar içinde aynı durumu biz yaşıyoruz. Link to post Sitelerde Paylaş
PearlyGates 0 Mart 7, 2011 gönderildi Raporla Share Mart 7, 2011 gönderildi SİZCE AVRUPA ; yaşadığı sosyal değerlerinden memnunmu ? aile yaşantılarına baktığımızda bir karmakarışıklık olduğu gözleniyor ! bu doğrumu ve benimseyebiliyormusunuz ! avrupa menşeli aile filmleri size normal geliyormu ? görüşlerinizi almak istiyorum Bir Avrupalı olarak merak ettiklerini cevaplayım.Bu şansı bir daha yakalayamazsın bak Avrupa sosyal değerlerinden gayet memnun.Aile yaşantılarında ki karmakarışıklığı bir tek sen ve senin gibi düşünenler gözlemliyor.Yoksa gayet düzenli aile yaşantısı vardır.Bizim Türklerden daha düzenlidir. Filmler bana gayet normal geliyor.Sana gelmez ama oda normal.Hayata bir pencereden bakarsan senin dışında ki tüm kültürleri sapıklık olarak görürsün.Türk kültüründe ki bir çok şey bana saçma gelir.Eski Türk filmlerinde aramadığın kadar saçmalık var.Bir Avrupalıya izletsen adam neresiyle güleceğini bilemez.Ama saygısızlıkta yapmaz.Sizde bu yok işte. Eminim Avrupa deyince aklına gelen ilk şeylerden biri "Deli gibi sevişen kızlar" dır. Link to post Sitelerde Paylaş
Uyecik 0 Mart 7, 2011 gönderildi Raporla Share Mart 7, 2011 gönderildi Eminim Avrupa deyince aklına gelen ilk şeylerden biri "Deli gibi sevişen kızlar" dır. :D Link to post Sitelerde Paylaş
Gates 0 Mart 7, 2011 gönderildi Raporla Share Mart 7, 2011 gönderildi Avrupa'lı oldukça memnun, Ruslar falan memnun değil, biz Türkler'de ise durum karışık... Link to post Sitelerde Paylaş
VahsisBack 0 Mart 8, 2011 gönderildi Raporla Share Mart 8, 2011 gönderildi (düzenlendi) peki orta doğu memnun mu ? şuanki düzenden, kültürden, gerilikten, bağnazlıktan memnun mu acaba türkiye hariç tabi, buranın insanları farklı rahat batıyor insanımıza Mart 8, 2011 tarihinde VahsisBack tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
powerr 0 Mart 8, 2011 gönderildi Raporla Share Mart 8, 2011 gönderildi Eminim Avrupa deyince aklına gelen ilk şeylerden biri "Deli gibi sevişen kızlar" dır. Bunun hurafe olmadığını söyle Bu hayalle yaşıyorum ben ya Link to post Sitelerde Paylaş
fethullah ilyiç gülenin 0 Mart 8, 2011 gönderildi Raporla Share Mart 8, 2011 gönderildi evropada yaşamış mütedeyyin bir arkadaşımın anlattığı iki şey ne zaman hatırlasam yüreğimi sızlatır.. 1- ergenlik çağına giren kızlara, babaları kendi elleriyle doğum kontrol hapı alıp kullanmasını tembih ediyormuş. 2- bir keresinde de bu arkadaşım bir akşam üstü işten dönerken genelevin önünden geçiyormuş. genelevde çalışan bir kadın mesaisini bitirip dışarı çıkmış. dışarıda küçük çocuğu ve kocası da onu bekliyormuş. oradan birlikte evlerine dönüyorlarmış.. her ne kadar bir ateist olsam da kökü dine dayanan bazı ahlaki değerlere sahip bir toplumda yaşadığım için kendimi şanslı görüyorum.. Link to post Sitelerde Paylaş
VahsisBack 0 Mart 8, 2011 gönderildi Raporla Share Mart 8, 2011 gönderildi evropada yaşamış mütedeyyin bir arkadaşımın anlattığı iki şey ne zaman hatırlasam yüreğimi sızlatır.. 1- ergenlik çağına giren kızlara, babaları kendi elleriyle doğum kontrol hapı alıp kullanmasını tembih ediyormuş. 2- bir keresinde de bu arkadaşım bir akşam üstü işten dönerken genelevin önünden geçiyormuş. genelevde çalışan bir kadın mesaisini bitirip dışarı çıkmış. dışarıda küçük çocuğu ve kocası da onu bekliyormuş. oradan birlikte evlerine dönüyorlarmış.. her ne kadar bir ateist olsam da kökü dine dayanan bazı ahlaki değerlere sahip bir toplumda yaşadığım için kendimi şanslı görüyorum.. zaten senin gibi ateistleri bile bu topraklar çıkarabiliyorsa sorun insanlarımızda değil. Link to post Sitelerde Paylaş
batatesci 0 Mart 8, 2011 gönderildi Raporla Share Mart 8, 2011 gönderildi SİZCE AVRUPA ; yaşadığı sosyal değerlerinden memnunmu ? aile yaşantılarına baktığımızda bir karmakarışıklık olduğu gözleniyor ! bu doğrumu ve benimseyebiliyormusunuz ! avrupa menşeli aile filmleri size normal geliyormu ? görüşlerinizi almak istiyorum Bana gelmiyor. Şöyle on-on bir yaşında kızların dedeleri yaşında adamların bilmem kaçıncı karısı oldukları diziler daha çok hoşuma gidiyor benim. Hele bir kadınlar aile içi tacize, tecavüze uğruyor da dertlerini zina ile suçlanmaktan korktuklarından kimseye anlatamıyorlarsa tadından yenmiyor o diziler. Link to post Sitelerde Paylaş
batatesci 0 Mart 8, 2011 gönderildi Raporla Share Mart 8, 2011 gönderildi Bunun hurafe olmadığını söyle Bu hayalle yaşıyorum ben ya Yok yav, gerçek o. Oralarda kızlar teklif ediyorlarmış hatta. Link to post Sitelerde Paylaş
Gates 0 Mart 8, 2011 gönderildi Raporla Share Mart 8, 2011 gönderildi Bunun hurafe olmadığını söyle Bu hayalle yaşıyorum ben ya Yok hurafe değil imkanın varsa git ve gör tabi elin yüzün olsun Link to post Sitelerde Paylaş
BA'AL 0 Mart 8, 2011 gönderildi Raporla Share Mart 8, 2011 gönderildi SİZCE AVRUPA ; yaşadığı sosyal değerlerinden memnunmu ? aile yaşantılarına baktığımızda bir karmakarışıklık olduğu gözleniyor ! bu doğrumu ve benimseyebiliyormusunuz ! avrupa menşeli aile filmleri size normal geliyormu ? görüşlerinizi almak istiyorum diyelimki değiliz ve normal gelmiyor. Ne olacak? Şırınga elinde hazır bekliyor musun? Link to post Sitelerde Paylaş
powerr 0 Mart 9, 2011 gönderildi Raporla Share Mart 9, 2011 gönderildi Yok hurafe değil imkanın varsa git ve gör tabi elin yüzün olsun Ya yaptığım kinaye sizin tarafınızdan anlaşılmadı ya da ben sizin kinayenizi anlamadım Link to post Sitelerde Paylaş
quantum 0 Mart 9, 2011 gönderildi Raporla Share Mart 9, 2011 gönderildi evropada yaşamış mütedeyyin bir arkadaşımın anlattığı iki şey ne zaman hatırlasam yüreğimi sızlatır.. 1- ergenlik çağına giren kızlara, babaları kendi elleriyle doğum kontrol hapı alıp kullanmasını tembih ediyormuş. 2- bir keresinde de bu arkadaşım bir akşam üstü işten dönerken genelevin önünden geçiyormuş. genelevde çalışan bir kadın mesaisini bitirip dışarı çıkmış. dışarıda küçük çocuğu ve kocası da onu bekliyormuş. oradan birlikte evlerine dönüyorlarmış.. her ne kadar bir ateist olsam da kökü dine dayanan bazı ahlaki değerlere sahip bir toplumda yaşadığım için kendimi şanslı görüyorum.. 1- Yaşı her ne olursa olsun hamile kalıp bir tek babası değil çevresindeki herkesin korkusundan tir tir titreyip çocuğunu aldırmaya kalkan ve kürtaj sırasında can veren kızlarda yüreğini sızlatıyor mu? 2- Avrupa'yı kötülemek için vere vere bu örneği mi verdin. Türkiye'de hiç yok değil mi? İstisna bunlar genele yayamazsın. O zaman kızını erkeklerle gezerken gördü diye diri diri gömen -kökü dine dayanan bazı ahlaki değerlere sahip bir toplumda yaşayan- bu rezil aileyi baz alarak Türkiye'ye sövüp sayalım. http://www.bugun.com.tr/haber-detay/92095-ailesi-genc-kizi-diri-diri-gomdu-haberi.aspx Link to post Sitelerde Paylaş
Sol Invictus 0 Mart 9, 2011 gönderildi Raporla Share Mart 9, 2011 gönderildi avrupa menşeli aile filmleri size normal geliyormu ? görüşlerinizi almak istiyorum Hangileri mesela. ? Link to post Sitelerde Paylaş
Gates 0 Mart 9, 2011 gönderildi Raporla Share Mart 9, 2011 gönderildi Ya yaptığım kinaye sizin tarafınızdan anlaşılmadı ya da ben sizin kinayenizi anlamadım Bence ikinci şık; ama sağlık olsun. Link to post Sitelerde Paylaş
KaraCat 0 Mart 9, 2011 gönderildi Raporla Share Mart 9, 2011 gönderildi Avrupa anlatilmaz yasanilir... Link to post Sitelerde Paylaş
powerr 0 Mart 9, 2011 gönderildi Raporla Share Mart 9, 2011 gönderildi Avrupa anlatilmaz yasanilir... Davetini bekliyorum Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts