Jump to content

Dizi Tavsiyeleriniz Takip Ettiğiniz Diziler


Recommended Posts

Dr.Who - Bilim kurgu. 1963 ten beri çekiliyor. süper bir kurgusu var. tavsiye ederim. 3 yıldır izliyorum.

The Walking Dead - Gerilim,Korku. yeni başladım.gerçekten tavsiye ederim.fakat şuan yeni bölümü yayında değil.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki - gerçekten güzel bir senaryoya sahip.osmanın gözünden anlatılanlara çok dikkat edin.son bölümlerinde ahlak felsefesi ile ilgili müthiş mesajlar veriyor.

Geniş Aile - Komedi. Güzel bir dizi bunuda izliyom ara sıra.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 69
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Supernatural

http://www.imdb.com/title/tt0460681/

6 sezondur oynayan bir dizi imdb puanı 8,9 bir aralar 9,7 ye kadar çıkmış olması lazım. içinde her türlü şeytandı, iblisti, büyüydü gibi ne ararsanız bulabilceğiniz çok güzel bir dizi. ilk sezon biraz yavaş olsada 2-3-4 ve 5. sezonları çok sürükleyici bir dizi.

özellikler tapu kadastro memuru kılıklı melek castielin hastasıyımdır.

Bilimkurgu sevenler içinde fringe isimli diziyi tavsiye ederim. paralel evren merkezli bir dizi. şu an 3. sezonunda.

Fringe

http://www.imdb.com/title/tt1119644/

dram sevenler içinse rescue me ve mad men isimli dizileri öneririm.

Rescue Me

http://www.imdb.com/title/tt0381798/

9/11 ikiz kuleler olayından sonra bir grup newyorklu itfayecinin hikayesi denilebilir kısaca. oyuncular çok iyi oynuyorlar. dizi normal normal giderken birden zıvanadan çıkıp sizi şaşırtıyor. 7 ve son sezonuna girecek yaz başında.

Mad Men

http://www.imdb.com/title/tt0804503/

manhattan reklamcılık dünyasını anlatan bu dizinin en önemli özelliği 1960 ların amerikasını çok iyi yansıtması. dekor olsun, o dönemim dünya görüşleri olsun, kılık kıyafet olsun üst düzeyde uyarlanmıştır.

sitcom olarak da tek geçerim;

The Big Bang Theory

http://www.imdb.com/title/tt0898266/

harika espriler var. nerdeyse her bölüm çok kaliteli.

bunların haricinde de tabiki link bile vermeye gerek duymadan dexter'ı sölememek olmaz. seri katillerin seri katili DEXTER

Dizi indirmek için şu linkteki http://www.warez-bb.org/index.php?sid=71bffd1427cbea31accc5fd5d310a77f warez-bb forum bence her türlü dl için yeterli.

yabancı dizi takibi içinde tv countdown sitesi en anlaşılabilir olanı

http://tvcountdown.com

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 9 months later...

burada yazılmış olanların birkaçı dışında hepsi boktan diziler,sırf havalı ve entel görünmek adına birçoğu eminim beğenmediği -hatta aslında izlemediği- dizileri buraya ileti diye asıyor.

şahsen senaryousunu yazdığım diziyi bir yapımcıdan geçirebilirsem siz o zaman görün diziyi :)

tarihinde Çağlar_t tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...

Geçenlerde Dexterın 6 Sezonunu bitirdim dizi baya toparlandı. Bu arada dizide 9 ay ara verdi.

***** 6.Sezon Hafif spolier *******

.

.

.

.

.

6 sezon özellikle din tanrı inanç konusuna çok atıf vardı. İnciller falan havada uçtu. :)

tarihinde Protagoras tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

The Closer bizdede E2 de yayınlanıyor. Polisiye macera.

7 Sezonu yeni bitirdim. Hani bazı diziler iyi başlar seneler ilerledikçe düşüşe geçer bazıları normal başlar giderek yükselişe geçer The Closer hem oyunculukla hem çekim kalitesi ile giderek yükselişe geçen dizilerden.

250px-The_Closer.jpg

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 year later...

The Wire, Baltimore, Maryland'de geçen bir drama dizisidir. ABD'de HBO'da yayınlanan dizinin yapımcısı ve yazarı, eski polis muhabiri David Simon'dır. Yayınına 2 Haziran 2002'de başlanan dizi beş sezonun ardından, 9 Mart 2008'de sona erdi.

Dizinin her bir sezonu Baltimore şehrinin ayrı bir yüzüne odaklanmıştır. Bunlar sırasıyla, uyuşturucu trafiği, liman, şehir yönetimi ve bürokrasi, eğitim sistemi ve yazılı basındır. Geniş oyuncu kadrosu, genelikle diğer rolleriyle fazla ünlü olmamış karakter oyuncularından oluşur. Simon dizinin bir suç draması olarak sunulmasına rağmen, "gerçekten Amerikan şehriyle, bir arada nasıl yaşadığımızla ilgili. Kurumların bizi bağımsız bireyler olarak nasıl etkilediğiyle ilgili ve ister polis, ister yükleme işçisi, ister uyuşturucu satıcısı, ister politikacı, yargıç ya da avukat, en sonunda riske girerek bağlı olduğunuz kurumla mücadele etmeniz gerektiğine ilişkin" olduğu yorumunu yaptı.

the-wire1-138087_630x210.jpg

Link to post
Sitelerde Paylaş

Set at ISIS, the International Secret Intelligence Service (cf. SIS, ASIS, CSIS, NZSIS, U.N.C.L.E.) in New York City, suave and incredibly self-centered master spy Sterling Archer deals with global espionage; his domineering, emotionally-cold mother/boss, Malory Archer; his ex-girlfriend (and fellow ISIS agent), Lana Kane; and his other ISIS co-workers (including fellow agent Ray Gillette, accountant Cyril Figgis, Human Resources Director Pam Poovey, secretary Cheryl Tunt, and Applied Research head Doctor Krieger); as well as a less-than-masculine code name: "Duchess" (after his mother's deceased Afghan Hound)

DVD_Season1.jpg

Link to post
Sitelerde Paylaş

Six Feet Under HBO tarafından yapılmış bir televizyon dizisidir. Türkiye`de CNBC-e tarafından yayınlanmaktadır. Dizinin 63. ve son bölümünün yayın tarihi 1 Temmuz 2007'dir. American Beauty’nin senaristi Alan Ball’ın senaryosunu yazdığı dizi, bir cenaze evi işleten ve bu evde yaşayan Fisher ailesinin yaşantılarına dair bir kara mizahtır. 2003 yılında En İyi Drama Dizisi dalında Altın Küre ödülü alan yapım, 2005 yılında 5. sezonuyla ekranlara veda etmiştir.

2004 Altın Küre'de iki ayrı dalda aday gösterilip Frances Conroy ile Televizyon dizilerinde en iyi kadın oyuncu ödülünü almıştır. Aynı yıl Screen Actors Guild Awards'da (Conroy ve tüm casting ekibi ile) iki ödül almıştır. 32 kez Emmy adaylığı alıp 7'sini, 8 Golden Globe adaylığından 3'ünü kazanmıştır.

six-feet-under.jpg

Link to post
Sitelerde Paylaş

Person of interest izleyen yok mu?

Birka baktım ama sürükleyi gözükmedi bana.

The big bang theory i izleyin.

Sonra.. House MD var.

Bir de metafizik içerikli diziler izlemeyin. Bazı bilimkurgular bile artık ruh- cadı hikayelerinden farklı değil.

Big Bang how i met your mother bunlar plase zaten her daim bunlara bakılıyor

House MD özellikle herkese tavsiye ediyorum.


Link to post
Sitelerde Paylaş

Tüm türk dizeleri, ve filmleri katışıksız bok. Kalitesizlikte, saçmalıkta, yapmacıklıta, taklitcilikte bir numara. Bunlardan herhangibirini hayranlıkla izleyen insan kesinlike oldukça düşük zeka seviyesindedir diyebilirz.

Yabancı dizilerin tamamı kalitelidir de demiyorum. Amerikan yapımı dizlerin &90 ı bok püsür dür. Birkaç tane gerçek sağlam yapım var sadece.

İzleyeceksniz oları izleyin.

Hangileri olduğunu yazmıycam. Gördüğünüz zaman anlarsınız hangisi kaliteli hangisi gerzekler için.Bu ayrımı kendiniz yapamıyorsanız size tasiye vermek de tavsiye edilen sanat eserlerine tecavüz etmek olur.

tarihinde NiHiL tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...