Cinci-Hoca 0 Mart 19, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 19, 2013 gönderildi Person of interest izleyen yok mu? Birka baktım ama sürükleyi gözükmedi bana. The big bang theory i izleyin. Sonra.. House MD var. Bir de metafizik içerikli diziler izlemeyin. Bazı bilimkurgular bile artık ruh- cadı hikayelerinden farklı değil. Big Bang how i met your mother bunlar plase zaten her daim bunlara bakılıyor House MD özellikle herkese tavsiye ediyorum. Ben en çok bu ukala doktorun 10. bölümünü seviyorum. Bir de 3-12 bölümüydü sanırım.. Bir de tanrıya karşı house diye bir bölümü var ki 2-19. harikadır.. How i met your mother ı izlemeyi bıraktım. Sakız gibi uzatıyorlar. Şu an yayımlanan sezonunu da tamamlasınlar. Hep birlikte indirip hepsini izleyeceğim. Artık merak sarmıyor.. Sex and the City var mesela.. 4 tane New York kaşarının maceraları anlatılıyor.. Link to post Sitelerde Paylaş
Kaunos 0 Mart 19, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 19, 2013 gönderildi Stargate serisi favorimdir her zaman, bilim kurgu seviyorsanız şiddetle tavsiye ederim Stargate dizileri Kesinlikle dandiktir.. İmdb punları da yerlerde sürünür.. İşin gerçeği yüksek puanlı bir bilimkurgu dizisi mevcut değildir.. Link to post Sitelerde Paylaş
Protagoras 0 Mart 20, 2013 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 20, 2013 gönderildi Ben en çok bu ukala doktorun 10. bölümünü seviyorum. Bir de 3-12 bölümüydü sanırım.. Bir de tanrıya karşı house diye bir bölümü var ki 2-19. harikadır.. How i met your mother ı izlemeyi bıraktım. Sakız gibi uzatıyorlar. Şu an yayımlanan sezonunu da tamamlasınlar. Hep birlikte indirip hepsini izleyeceğim. Artık merak sarmıyor.. Sex and the City var mesela.. 4 tane New York kaşarının maceraları anlatılıyor.. House da belki tanrı konusu belki daha fazla işlerlerdi ama ABD de FOX kanalında yayınlandığı için bu kanalda cumhuriyetçi olduğu için fazla abartmadılar HBO dizisi vs olsa belki daha süper olurdu. House da bu arada TV tarihin gördüğü en pozitif ateist karakterlerdendir. Link to post Sitelerde Paylaş
bellerophon 0 Mart 20, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 20, 2013 gönderildi House da belki tanrı konusu belki daha fazla işlerlerdi ama ABD de FOX kanalında yayınlandığı için bu kanalda cumhuriyetçi olduğu için fazla abartmadılar HBO dizisi vs olsa belki daha süper olurdu. House da bu arada TV tarihin gördüğü en pozitif ateist karakterlerdendir. HBO'da da yayınlandı hatta ilk orada başladı diye hatırlıyorum. Gerçek hayatta Hugh Laurie'de pozitif ateist yanlış bilmiyorsam, o yüzden rahat oynamıştır. Link to post Sitelerde Paylaş
Protagoras 0 Mart 20, 2013 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 20, 2013 gönderildi Gene beyninizi tokatlayacak her sezon bir kaç kere yok artık diedrtecek dizilerden biri. Nip/Tuck, Sean McNamara (Dylan Walsh) ve Christian Troy (Julian McMahon ) isimli iki plastik cerrahın hayatı etrafında şekillenmektedir. Dizi son sezonunda Amerika'da kablo yayınları içinde en yüksek izlenme oranına ulaşmıştır. Dizinin 4. Sezonu 4 Eylül, 2006 tarihinde Fox Tv'de başlamıştır. Dizi Amerika'da bazı kurumlar tarafından, özellikle ameliyat ve cinsellik içeren sahneleri nedeniyle eleştrilmektedir. Dizinin sevilmesinin en önemli nedenlerinden biri, kritik ve tartışma yaratacak konulara yaklaşımında sınır koymaması olarak görülebilir. Tabi bu tarz bir yaklaşım, aynı zamanda büyük eleştirileri de getirmektedir. Link to post Sitelerde Paylaş
hallac 0 Mart 20, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 20, 2013 gönderildi İşin gerçeği yüksek puanlı bir bilimkurgu dizisi mevcut değildir.. The X Files, Doctor WHO'nun İMD puanını görmediniz anlaşılan Bunların dışında sayılacaklar da var tabiki. Vikings'i tavsiye ederim. Daha 1'inci sezon 4'üncü bölümde... Link to post Sitelerde Paylaş
enkia 0 Mart 20, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 20, 2013 gönderildi Stargate dizileri Kesinlikle dandiktir.. İmdb punları da yerlerde sürünür.. İşin gerçeği yüksek puanlı bir bilimkurgu dizisi mevcut değildir.. sg1 8.3 atlantis 7.8 universe 7.6 gerçekten yerlerde sürünüyor Link to post Sitelerde Paylaş
Protagoras 0 Mart 20, 2013 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 20, 2013 gönderildi HBO'da da yayınlandı hatta ilk orada başladı diye hatırlıyorum. Gerçek hayatta Hugh Laurie'de pozitif ateist yanlış bilmiyorsam, o yüzden rahat oynamıştır. Yok HBO da hiç yayınlanmadı ilk olarak NBC yapmış sonra FOX a satmış diye biliyorum sürekli FOX ta yayınlandı. Hugh Laurie'de ateisttir ve babasıda gerçek doktordur bunun için bilim temelli yetiştirldiğini söyler. Link to post Sitelerde Paylaş
Bağbozan 0 Aralık 12, 2013 gönderildi Raporla Share Aralık 12, 2013 gönderildi Millet şu iki diziyi kesin izleyin The Blacklist Scandal Link to post Sitelerde Paylaş
Tester 0 Aralık 12, 2013 gönderildi Raporla Share Aralık 12, 2013 gönderildi tomorrows people ve dracula gayet güzel sleepy hollow da varda o pek iyi değil ya 2ci bölümden sonrası bozdu. Link to post Sitelerde Paylaş
Hercümerç 0 Aralık 27, 2014 gönderildi Raporla Share Aralık 27, 2014 gönderildi Şöyle house m.d., prison break, breaking bad tarzı fantastik içerik barındırmayan akla hitap eden gerçekçi dizi yok mu bildiğiniz? hangi diziyi açsam gerçek hayatta gerçekleşme ihtimali olmayan saçma sapan fantastik şeyler çıkıyor içinden. Link to post Sitelerde Paylaş
dawkin 0 Aralık 27, 2014 gönderildi Raporla Share Aralık 27, 2014 gönderildi Şöyle house m.d., prison break, breaking bad tarzı fantastik içerik barındırmayan akla hitap eden gerçekçi dizi yok mu bildiğiniz? hangi diziyi açsam gerçek hayatta gerçekleşme ihtimali olmayan saçma sapan fantastik şeyler çıkıyor içinden. Oz - Hapishane dizisi.Gerçekçilik istemişsiniz,izleyin.Dizi tarihinin en muazzam dizilerinden biridir. The Wire - Oz ile benzer kulvarda gerçekçilik açısından.Ben de yeni izlemeye başladım ama kaliteli dizidir. Black Mirror - Benim favori dizim.Bilim kurgu temelli,sistem eleştirisi yapan şahane bir dizidir.Gerçekten "black"tir. Link to post Sitelerde Paylaş
NOLAN 0 Aralık 27, 2014 gönderildi Raporla Share Aralık 27, 2014 gönderildi Şöyle house m.d., prison break, breaking bad tarzı fantastik içerik barındırmayan akla hitap eden gerçekçi dizi yok mu bildiğiniz? hangi diziyi açsam gerçek hayatta gerçekleşme ihtimali olmayan saçma sapan fantastik şeyler çıkıyor içinden. Fargo müthiş bir dizi..Ayrıca true detective dizisini de tavsiye ederim.. Link to post Sitelerde Paylaş
hacidayih 0 Aralık 27, 2014 gönderildi Raporla Share Aralık 27, 2014 gönderildi Ray donovan http://www.imdb.com/title/tt2249007/ Müthiş bir dizi şiddetle tavsiye ediyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
Türk Torunu 0 Aralık 28, 2014 gönderildi Raporla Share Aralık 28, 2014 gönderildi Medcezir. Link to post Sitelerde Paylaş
Yâdellerdeki Yurtdaş 0 Aralık 28, 2014 gönderildi Raporla Share Aralık 28, 2014 gönderildi Bu ne yahu? Çoğunluk, fantestik dizileri izliyor! Hepsi de sömürgeci yapıtı diziler! Oysa benim yazdedığım "yarı fantestik" öykü dizisinden ötürü, yemediğim küfür kalmadı! Önemsenmek için, sömürgeci olmak mı gerekiyor? Link to post Sitelerde Paylaş
yonca 0 Aralık 28, 2014 gönderildi Raporla Share Aralık 28, 2014 gönderildi Flight of the Choncords Link to post Sitelerde Paylaş
Anarşistateist 0 Aralık 28, 2014 gönderildi Raporla Share Aralık 28, 2014 gönderildi Eskiden suskunlar vardır.Bana göre gelmiş geçmiş en iyi Türk dizisiydi. Link to post Sitelerde Paylaş
Audaz 0 Aralık 28, 2014 gönderildi Raporla Share Aralık 28, 2014 gönderildi - Fargo - True Detective - Breaking Bad Bunlar şu ana kadar izlediklerimden favorilerim. Link to post Sitelerde Paylaş
TheChosen 0 Aralık 29, 2014 gönderildi Raporla Share Aralık 29, 2014 gönderildi "Fargo"der geçerim Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts