Genco 0 Oluşturuldu: Nisan 1, 2011 Raporla Share Oluşturuldu: Nisan 1, 2011 Uzun süredir aklımda bir ateistforum buluşması yapmak vardı. Birkaç kişinin de böyle bir şey istediğini görünce buraya yazmaya karar verdim. Yer ve zamanı özelden belirliycez. Ama kadıköy veya taksim civarlarında düşünüyorum. Yaş sınırlaması yoktur. Buluşmaya katılmak isteyenler konuya katılmak istiyorum diye belirtsinler veya bana özelden mesaj atsınlar. Ben buraya ekleyeceğim adlarını. Şu anda katılacaklarını belirtmiş kişiler: MrAtheistPhilosopher -Secret- Satsuma54 Link to post Sitelerde Paylaş
batatesci 0 Nisan 1, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 1, 2011 gönderildi Konya'da buluşmak isteyen olursa ben gelebilirim. (Maksat konu güncellensin.) Link to post Sitelerde Paylaş
batatesci 0 Nisan 1, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 1, 2011 gönderildi Konya'da buluşmak isteyen olursa ben gelebilirim. (Maksat konu güncellensin.) Link to post Sitelerde Paylaş
VahsisBack 0 Nisan 1, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 1, 2011 gönderildi yer varsa gelebilirim ama kesin değil Link to post Sitelerde Paylaş
Genco 0 Nisan 1, 2011 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 1, 2011 gönderildi Kişi sayımız artıyor:(10-15 kişi olmasını düşünüyorum maksimum sonra özelden yer ve zaman belirlenecektir. MrAtheistPhilosopher -Secret- Satsuma54 VahsisBack Spud epitaph Link to post Sitelerde Paylaş
Sistem 0 Nisan 2, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 2, 2011 gönderildi bende katılıyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
ataizm 0 Nisan 2, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 2, 2011 gönderildi bende varım Link to post Sitelerde Paylaş
KaraCat 0 Nisan 2, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 2, 2011 gönderildi bende varım Sen önce ayaklarini yika,annenden izinsizde bir yere gitme... Link to post Sitelerde Paylaş
Genco 0 Nisan 2, 2011 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 2, 2011 gönderildi bende varım Yaş kaç ataizm? Onu sormak zorundayım ayrımcılık gibi olmasın ama. Link to post Sitelerde Paylaş
Karalayan 0 Nisan 2, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 2, 2011 gönderildi Burada 2 aydır varsın. Eskileri bilmiyorsun. Sana neden güvenelim? Link to post Sitelerde Paylaş
Sistem 0 Nisan 2, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 2, 2011 gönderildi saat ve günü belirledik mi? Link to post Sitelerde Paylaş
Temple Grandin 0 Nisan 2, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 2, 2011 gönderildi Aha yazdım. Link to post Sitelerde Paylaş
Genco 0 Nisan 2, 2011 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 2, 2011 gönderildi (düzenlendi) aslında 4 aydır varım. İnanmıyorsanız Facebookta TheGodJoke sayfasının kurucusu ve adminiyim. Bu forumda ayerkayayla tanrı var mı yok mu tartışması yaptım(Hodri Meydanda yapılmış son tartışmadır). IFEELGOOD'a da sorabilirsiniz ateist olduğumu onaylayacaktır. Kişi sayımız artıyor:(10-15 kişi olmasını düşünüyorum maksimum sonra özelden yer ve zaman belirlenecektir. MrAtheistPhilosopher -Secret- Satsuma54 VahsisBack Spud epitaph NiHiLAriuS 3-4 kişi sonra gün, yer ve buluşma saati belirlenecektir. Burada adı yazmayanlar tekrardan konuya yazsın veya özel mesaj atsın. Nisan 2, 2011 tarihinde MrAtheistPhilosopher tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
ataizm 0 Nisan 2, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 2, 2011 gönderildi Burada 2 aydır varsın. Eskileri bilmiyorsun. Sana neden güvenelim? banamı dedin Link to post Sitelerde Paylaş
Karalayan 0 Nisan 2, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 2, 2011 gönderildi banamı dedin cıx. Dediğim kişi cevapladı zaten. Link to post Sitelerde Paylaş
placebo 0 Nisan 3, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 3, 2011 gönderildi Duruma göre katılabilirim..Özel'den ulaşın.. Link to post Sitelerde Paylaş
IFeelGood 0 Nisan 5, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 5, 2011 gönderildi aslında 4 aydır varım. İnanmıyorsanız Facebookta TheGodJoke sayfasının kurucusu ve adminiyim. Bu forumda ayerkayayla tanrı var mı yok mu tartışması yaptım(Hodri Meydanda yapılmış son tartışmadır). IFEELGOOD'a da sorabilirsiniz ateist olduğumu onaylayacaktır. MrAtheistPhilosopher ateisttir. Bu forumda çok eski değildir ancak özel yaşamında da oldukça aktif olan sağlam bir ateisttir, genç ve çok dürüst bir kardeşimizdir. Link to post Sitelerde Paylaş
Anti-you 0 Nisan 5, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 5, 2011 gönderildi Uzun süredir aklımda bir ateistforum buluşması yapmak vardı. Birkaç kişinin de böyle bir şey istediğini görünce buraya yazmaya karar verdim. Yer ve zamanı özelden belirliycez. Ama kadıköy veya taksim civarlarında düşünüyorum. Yaş sınırlaması yoktur. Buluşmaya katılmak isteyenler konuya katılmak istiyorum diye belirtsinler veya bana özelden mesaj atsınlar. Ben buraya ekleyeceğim adlarını. Şu anda katılacaklarını belirtmiş kişiler: MrAtheistPhilosopher -Secret- Satsuma54 S.a gardaş, görüşlerini çok beğeniyorum. Yer ve tarih ver buluşmaya bende katılayım bir çayımı için. Link to post Sitelerde Paylaş
Mohammed 0 Nisan 5, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 5, 2011 gönderildi Geçen seferki (Yaman'ın organizasyonunda) buluşmada çok eğlenmiştik.. Tarih uyarsa Turkiyedeysem gelebilirim. Link to post Sitelerde Paylaş
Zerdüşt 0 Nisan 6, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 6, 2011 gönderildi (düzenlendi) keşke gelebilsem ama malesef istanbula uzağım. ben zaten forumun tanınmış eski bir ateistiyle görüştüm şehrimde bunu da bulamayabilirdik. Nisan 6, 2011 tarihinde CCR tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts