analiz 0 Oluşturuldu: Nisan 5, 2011 Raporla Share Oluşturuldu: Nisan 5, 2011 Şu an türkiye ygs deki şifre olaylarını konuşuyor ve ben akşam haberlerinde ( kanal d ) şu olayı gördüm ve bazı vatandaşlarımızın çok işe yarar riyalar gördüğüne şahit oldum nedense 25,03,2011 de görülen rüya: http://www.frmtr.com/ygs-ve-lysye-hazirlik/3961617-ruyamda-gordum-mod-medyan.html Link to post Sitelerde Paylaş
BABAYARO 0 Nisan 5, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 5, 2011 gönderildi sınav olayı milleti şizofren yapmış işte nolcakkk Link to post Sitelerde Paylaş
Alpr 0 Nisan 5, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 5, 2011 gönderildi Sınavdan önce bi' arkadaşımın dershanesinden 'mod-medyan çıkacak' duyumu geldi. Onlar da dinci dershanelerden duymuşlar sanırım. Link to post Sitelerde Paylaş
VahsisBack 0 Nisan 6, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 6, 2011 gönderildi bu ülkenin sonu hiç iyi görünmüyor. Link to post Sitelerde Paylaş
Pante 0 Nisan 6, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 6, 2011 gönderildi Cumhurbaşkanının Twitter'ına tweet atıp, mod medyan'ı soralım. Link to post Sitelerde Paylaş
BABAYARO 0 Nisan 7, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 7, 2011 gönderildi radikal gazetesinde, bir yetkili itiraf etmiş, mod-medyan şeklinde bir şifre varmış, yani doğru cevaplar mod-medyan kuralına göre düzenlenmiş... sınavdan önce bazı dersanelerde mod-medyan meselesi konuşulmuş.. sınavdan önce internette de bu konuda çok araştırma yapılmış yazılmış çizilmiş birçok şey.. mod-medyan söylentilerinin nereden geldiği belli oldu.. Link to post Sitelerde Paylaş
hafız 0 Nisan 7, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 7, 2011 gönderildi bilgisayardaki bir dosyanın oluşturulma/değiştirilme tarihlerini bazı programlarla değiştirmek istenen tarihe ayarlamak mümkün.. o forumdaki 25 mart tarihli gibi görünen konu ve mesajın da benzer bir mantıkla komplo ve siyasi amaçlı sonradan oraya konulmadığını nereden bileceğiz? şahsen ben ikna olmadım.. Link to post Sitelerde Paylaş
batatesci 0 Nisan 7, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 7, 2011 gönderildi (düzenlendi) bilgisayardaki bir dosyanın oluşturulma/değiştirilme tarihlerini bazı programlarla değiştirmek istenen tarihe ayarlamak mümkün.. o forumdaki 25 mart tarihli gibi görünen konu ve mesajın da benzer bir mantıkla komplo ve siyasi amaçlı sonradan oraya konulmadığını nereden bileceğiz? şahsen ben ikna olmadım.. Seni biz tatmin edemeyiz zaten. Seni Ösym başkanı tatmin eder. İyi tatminler... Bilemeyiz tabi, olabiliyor böyle şeyler. Mesela polis yanlışlıkla bir askerin telefonuna Hizbullahçıların telefonlarının da bulunduğu bir rehberi ekleyebiliyor. Gene yanlışlıkla olmuş olabilir. Nisan 7, 2011 tarihinde batatesci tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
hafız 0 Nisan 7, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 7, 2011 gönderildi (düzenlendi) Bilemeyiz tabi, olabiliyor böyle şeyler. Mesela polis yanlışlıkla bir askerin telefonuna Hizbullahçıların telefonlarının da bulunduğu bir rehberi ekleyebiliyor. Gene yanlışlıkla olmuş olabilir. olabiliyor tabi. çok karanlık işler dönüyor çok.. özellikle seçim öncesi böyle bir komplo ve propaganda çok düşündürücü ve kasıtlı. açıkça ak parti yıpratılmak, linç kampanyası başlatılmak isteniyor.. ama halk bu yıpratma projesini yutmayacak.. Nisan 7, 2011 tarihinde hafız tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Pante 0 Nisan 7, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 7, 2011 gönderildi o forumdaki 25 mart tarihli gibi görünen konu ve mesajın da benzer bir mantıkla komplo ve siyasi amaçlı sonradan oraya konulmadığını nereden bileceğiz? şahsen ben ikna olmadım.. olabiliyor tabi. çok karanlık işler dönüyor çok.. özellikle seçim öncesi böyle bir komplo ve propaganda çok düşündürücü ve kasıtlı. açıkça ak parti yıpratılmak, linç kampanyası başlatılmak isteniyor.. ama halk bu yıpratma projesini yutmayacak.. Bu ne yüzsüzlük! Bu ne kepazelik yahu! Forumtr gibi aynı anda binlerce online'ı olan Türkiye'nin en büyük forumlarından birinde kalkıp da o kadar üyenin gözü önünde eski tarihe topic açacaklar. Yalakalık kafayı yedirmiş anlaşılan sana! Bırakın forumtr'yi, oradaki haberi okuyan biri sınav öncesinde donanımforum'da da topic açmış. http://forum.donanimhaber.com/m_47781253/tm.htm Donanımforum da binlerce takipçisi olan bir site. Kalkıp da düzenbazlığa mı yeltenecekler binlerce üyenin önünde. Hem de iki büyük forum birden. Düzenbazlığı yapanlar apaçık olarak ortada iken, düzenbazlığın kanıtları olan siteleri düzenbazlıkla suçlamak yüzsüzlüğün daniskası. Bu arsızlığa yuhh! demek bile az. Link to post Sitelerde Paylaş
hafız 0 Nisan 7, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 7, 2011 gönderildi Bu ne yüzsüzlük! Bu ne kepazelik yahu! Forumtr gibi aynı anda binlerce online'ı olan Türkiye'nin en büyük forumlarından birinde kalkıp da o kadar üyenin gözü önünde eski tarihe topic açacaklar. Yalakalık kafayı yedirmiş anlaşılan sana! Bırakın forumtr'yi, oradaki haberi okuyan biri sınav öncesinde donanımforum'da da topic açmış. http://forum.donanimhaber.com/m_47781253/tm.htm Donanımforum da binlerce takipçisi olan bir site. Kalkıp da düzenbazlığa mı yeltenecekler binlerce üyenin önünde. Hem de iki büyük forum birden. Düzenbazlığı yapanlar apaçık olarak ortada iken, düzenbazlığın kanıtları olan siteleri düzenbazlıkla suçlamak yüzsüzlüğün daniskası. Bu arsızlığa yuhh! demek bile az. dedim ya pante, bunlar seçim öncesi çok düşündürücü şeyler.. bu kritik dönemde ak parti hem ülke dışında hem de ülke içinde çok büyük baskılar ve saldırılara maruz kalıyor.. şifre gündemi de bu doğrultuda bir proje olabilir. sen merak etme olay kanıtlanırsa ben de kabul edeceğim, reddecek değilim.. ama konu henüz spekülasyon aşamasındayken pusuda yatan ergenekoncuların arabasına binip ak parti lincine katılmamı bekleme benden. çünkü onların amacı üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek.. Link to post Sitelerde Paylaş
BABAYARO 0 Nisan 7, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 7, 2011 gönderildi bilgisayardaki bir dosyanın oluşturulma/değiştirilme tarihlerini bazı programlarla değiştirmek istenen tarihe ayarlamak mümkün.. o forumdaki 25 mart tarihli gibi görünen konu ve mesajın da benzer bir mantıkla komplo ve siyasi amaçlı sonradan oraya konulmadığını nereden bileceğiz? şahsen ben ikna olmadım.. senin aklından zorun mu var?? salak falan mısın??? komplo falan yok ortada, ösym yetkilisi kendisi itiraf etmiş, şifre var diyor.. daha ne anlatıyorsun sennn........ Link to post Sitelerde Paylaş
AteistLight 0 Nisan 7, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 7, 2011 gönderildi bilgisayardaki bir dosyanın oluşturulma/değiştirilme tarihlerini bazı programlarla değiştirmek istenen tarihe ayarlamak mümkün.. o forumdaki 25 mart tarihli gibi görünen konu ve mesajın da benzer bir mantıkla komplo ve siyasi amaçlı sonradan oraya konulmadığını nereden bileceğiz? şahsen ben ikna olmadım.. sen cenneti gerçekden hakkeden bir muminsin ne diyeyim BAŞARILAR DİLİYORUM DEVAM ET FİKİRLERİNE. Link to post Sitelerde Paylaş
analiz 0 Nisan 8, 2011 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 8, 2011 gönderildi (düzenlendi) ÖSYM İtiraf Etti: "Mod-Medyan Şifresi Bu Testte İşliyor" http://www.elmahaber.com/osym-itiraf-etti-mod-medyan-sifresi-bu-testte-isliyor-45128h.html işte itiraf Nisan 8, 2011 tarihinde analiz25 tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
analiz 0 Nisan 8, 2011 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 8, 2011 gönderildi dedim ya pante, bunlar seçim öncesi çok düşündürücü şeyler.. bu kritik dönemde ak parti hem ülke dışında hem de ülke içinde çok büyük baskılar ve saldırılara maruz kalıyor.. şifre gündemi de bu doğrultuda bir proje olabilir. sen merak etme olay kanıtlanırsa ben de kabul edeceğim, reddecek değilim.. ama konu henüz spekülasyon aşamasındayken pusuda yatan ergenekoncuların arabasına binip ak parti lincine katılmamı bekleme benden. çünkü onların amacı üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek.. haydi arkadaşa itiraf edelim artık.adamın gözünden kaçmadı. Biz yaptık bu karalamayı. seçim öncesi akp oylarını azaltmak için bir ajanımız ösym bürosuna gitti ve sorulara mod medyanlı şirfeledi Sonra 17 okulda sadece kızların sınava girmesinide biz yaptık. her önüne gelen geliyor seçim yapmazsan böyle olur forum üyeliklerinde Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts