brother 0 Nisan 11, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 11, 2011 gönderildi Burdan yazıları okudu mu şu aklıma geliyor.Yavuz hırsız ev sahibini bastırır ya, aynı o hesap, mağdur olan bir bayan var, bizim laikçi şebeklerimiz, aynı bu hesap gibi, bu olayda da suçluyu bulmuşlar. Allah insanın akletme yetisini elinden almasın. Ama bu olaylardan sevinen laikçi şebeklere bir kötü haberim var. Ak Parti en az yüzde 45 ile tekrar başa geldi mi, ben sizin o mosmor olmuş, k.a dönmüş suratınızı görmek isterim. :lol: Link to post Sitelerde Paylaş
Rochader 0 Nisan 11, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 11, 2011 gönderildi Üc cocuk yapin diyen basbakanin demekki cok polisi var. Bir kizini 150 polis koruyorsa!? Diger bakanlarin cocuklarinida kimbilir yirmiser polis koruyordur. Bütün polis zaten bunlari koruyor. Demekki isler yolunda degil. Ayrica AKP 150 ye yakin yeni aday cikaracak. Eee adamlar meydanda ne diyecekti? Bir sey deseler -sekiz senedir niye yapmadin? diyecekler Yeni yüz yeni yalan ve sanirim yeni gelenlerin coguda "baskanlik" sistemine razi kesimdir. SAYGILAR Link to post Sitelerde Paylaş
batatesci 0 Nisan 11, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 11, 2011 gönderildi Burdan yazıları okudu mu şu aklıma geliyor.Yavuz hırsız ev sahibini bastırır ya, aynı o hesap, mağdur olan bir bayan var, bizim laikçi şebeklerimiz, aynı bu hesap gibi, bu olayda da suçluyu bulmuşlar. Allah insanın akletme yetisini elinden almasın. Ama bu olaylardan sevinen laikçi şebeklere bir kötü haberim var. Ak Parti en az yüzde 45 ile tekrar başa geldi mi, ben sizin o mosmor olmuş, k.a dönmüş suratınızı görmek isterim. :lol: Mal mısın sen evladım? Hani nerede taciz? Ne olmuş taciz olmuş? Elle mi taciz, sözle mi? Hangisi? Belli ki her zamanki gibi bir çeşit şov yapılmış. Böyle kız kuruları vardır ya hani, kimse bunlara yüz vermediği için en basit şeyden kendilerine pay çıkarırlar. Öyle bir durum mu var yoksa? Oyuncu göz atmışsın sahneden kendisine. Bak bak bak... Bak şu terbiyesiz adamın yaptığına. Ayrıca aynı anda iki tane mayonez türevi çekilmiyor, kusura kalma. Kafa bulduğunu bile bile ben neden cevap veriyorum, onu da bilemedim şimdi. Link to post Sitelerde Paylaş
AteTürk 0 Nisan 11, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 11, 2011 gönderildi Benim dikkatimide basbakanin korumalarinin olaya mudahil olmasi cekti, sanki mafya babasinin kizina sarkintilik olmus adamlarini yollamis gibi, burasi hukuk devleti degilmiydi kardesim, olay yerinde de 150 polis var, sikayet olsaydi herhalde o oyuncuyu alip sabaha kadar anasini aglatirlardi, bu ne ilkellik bu ne ilkesizlik, bu ne cirkeflik böyle. Sanata ucube diyen adamin kizinin sanat etkinliginde isi ne gitsin Kuran hatmetsin, zikir mikir ceksin. Link to post Sitelerde Paylaş
IFeelGood 0 Nisan 11, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 11, 2011 gönderildi Bu ülkede başı örtülülerin "onuru" kırılırlırsa bunu Laik refleks yapmıştır demesini bilen zihniyet keşke o yana bu yana göt atmadan Necip Hablemitoğlu'nun Uğur Mumcu'nun hakkını teslim edebilse.Çakma bir insan hakları mücadelesinin içinde olanların Çakma onurunu korumak için devletin (ama hangi devletin) 150 polisini diken zihniyet ülkenin onurunu korumak adına zerre kadar icraat yapmıyor. Tüm değerleri faili meçhul şekilde kaybedilirken sesini çıkarmayan zihniyete haka dansı müstehaktır. Kainata bakıp güzelliklerini göremeyecek kadar onursuz omurgasız bir topluluk ne hikmetse her fırsatta kainatın güzelliğinden Allaha ulaşıyor. Çok güzel bir ileti. Elinize sağlık arkadaşım. Link to post Sitelerde Paylaş
analiz 0 Nisan 11, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 11, 2011 gönderildi adalet derki her iki tarafı yüzyüze dinlemek lazım karşılıklı. Gazetelerdeki haberlere göre yorum yapamıyorum. Sümeyye erdoğana biri hareketmi çekmiş yoksa oyun içinde var olan birşeymi onu iyidce irdelemek lazım. Eski kız arkadaşım vardı, nurcuydu kendisi ve bana kapalı şey daha çok merak edilir derdi. kendisi 100 kiloya dayanmıştı ve hiçte cazip gelmiyordu. Genelde kapalı kadınlarda bu mantık var. Genel konuşmuyorum ama konuşacağım artık genç kızlarda kapananlarda genel olarak hep çirkinler gibi geldi bana. Böyle koca bulamayınca iyi kız ayağına birşeyler götürürüm diyenler sanki. Link to post Sitelerde Paylaş
brother 0 Nisan 11, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 11, 2011 gönderildi adalet derki her iki tarafı yüzyüze dinlemek lazım karşılıklı. Gazetelerdeki haberlere göre yorum yapamıyorum. Sümeyye erdoğana biri hareketmi çekmiş yoksa oyun içinde var olan birşeymi onu iyidce irdelemek lazım. Eski kız arkadaşım vardı, nurcuydu kendisi ve bana kapalı şey daha çok merak edilir derdi. kendisi 100 kiloya dayanmıştı ve hiçte cazip gelmiyordu. Genelde kapalı kadınlarda bu mantık var. Genel konuşmuyorum ama konuşacağım artık genç kızlarda kapananlarda genel olarak hep çirkinler gibi geldi bana. Böyle koca bulamayınca iyi kız ayağına birşeyler götürürüm diyenler sanki. Kapalı kızlar çirkin kızlardır, :lol: :lol: Link to post Sitelerde Paylaş
Sol Invictus 0 Nisan 11, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 11, 2011 gönderildi (düzenlendi) Kapalı kızlar çirkin kızlardır, :lol: :lol: Yok bazıları süper. Yakında Rahibe/Türban fantazileri başlarsa şaşırma. Nisan 11, 2011 tarihinde Sol Invictus tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
analiz 0 Nisan 11, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 11, 2011 gönderildi Kapalı kızlar çirkin kızlardır, :lol: :lol: Çevremde görüyorum ve ciddi söylüyorum bazı kızlar mümkünse kapansın hatta car falan yapsın O açık göze de güneş gözlüğü taksın tamamdır Böyle bir gözlem yapan varmı? Kapalı kızların çoğunluğu çirkin. Sanki bana güzellikten ötürü koca bulayacağız iyi kız ayağına birşeyler yapalım düşüncesie sevk ediyorlar. Varmı böyle gözlem yapan Link to post Sitelerde Paylaş
quantum 0 Nisan 11, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 11, 2011 gönderildi (düzenlendi) Koskoca Sümeyye Erdoğan gelmiş nasıl haka dansı yaparlar. Ve yaparken nasıl seyircilere bakarlar. Karşında "Sümeyye Erdoğan" oturuyor başını yerden kaldırmaman lazım senin be adam. Kız bir de bekar. Semazenler gibi fır fır döneydiler ya haka dansı şart mıydı. Sırf gerilim yaratmak amaçlı yapıldı o dans, gün gibi ortada işte. Ağır tahrik var. Sırf kapalı diye yapıldı bunlar. Nisan 11, 2011 tarihinde quantum tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
zensen 0 Nisan 11, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 11, 2011 gönderildi Böyle bir şımarıklığı daha önce hiç görmedim.Avam bir üslupla "çöplükte bittim,GÜL bittim"denilebilir bu tip insanlara Olayın aslını neslini bilmiyorum ama Oyuncu protkolde izleyici olan Sümeyye Erdoğan'a göz kırparak üstü örtülü bir biçimde reverans yapmış..saygıdır bu. Sıradan ahmet mehmet bey'in kızı değil kendisi.Bir tiyatro oyunu,ya da bir konserde Sanatçı,devlet erkanından herhangi bir kimseye,kendisinden çok farklı hayat görüşü,politik duruşu olsa da saygı gösteriminde bulunur. çok utanç verici bir olay. Link to post Sitelerde Paylaş
analiz 0 Nisan 11, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 11, 2011 gönderildi bana tiyatroda göz kırpsa birisi ben bu yakınlığa sevinirdim Link to post Sitelerde Paylaş
herakles79 0 Nisan 11, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 11, 2011 gönderildi bana tiyatroda göz kırpsa birisi ben bu yakınlığa sevinirdim Meselenin göz kırpmak olduğunu sanmıyorum aslında.Henüz içerikten habersiziz.Sümeyye Erdoğan belli taciz vs durumundan rahatsız olup çıkmış olabilir bence asıl sıkıntı 150 polise ne oluyor? Link to post Sitelerde Paylaş
Yer Su 0 Nisan 11, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 11, 2011 gönderildi Ak Parti en az yüzde 45 ile tekrar başa geldi mi, ben sizin o mosmor olmuş, k.a dönmüş suratınızı görmek isterim. :lol: Niye moraralım ki? Çok oy almaları haklı olduklarını mı kanıtlayacak? O zaman o mantığına göre Hıristiyanlık Müslümanlıktan daha doğru bir din. İsterse %99 olsun yine de yobazlık yobazlıktır. Link to post Sitelerde Paylaş
Pante 0 Nisan 11, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 11, 2011 gönderildi bana tiyatroda göz kırpsa birisi ben bu yakınlığa sevinirdim Olay göz kırpma falan değilmiş. Oyuncu Sümeyye'yi tanımıyor. Önlerde oturan türbanlı bir kadın ağzında sakız cak-cak çiğniyor. Oyuncu da buna tepki veriyor. Ne bu cak-cak diye o da ağzını açıp kapatıyor. Moraran Sümeyye de tiyatroyu terkediyor. Ardından da türbanlı olduğu için bu tavırla karşılaştığını iddia ediyor. İki taraf da hatalı. Ama ben 150 polisi daha önemsiyorum. Ne Sümeyye'nin sakızı, ne oyuncunun küstahlığı. Bu 150 polis ne iş?! Uğur Mumcu'lardan, Hrant'lardan bir tek korumayı esirgediler. Bir kadın "eski kocam beni öldürecek" diye koruma istedi. Verilmedi, öldürüldü. Saldırıya uğrayan hakim koruma alamadı, her an öldürülebilir. Ama Sümeyye'nin peşinde 150 polis. Link to post Sitelerde Paylaş
PearlyGates 0 Nisan 11, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 11, 2011 gönderildi Bu Sümeyye ne kadar sevimsiz birşeymiş yahu.Meymenet yok suratında. Link to post Sitelerde Paylaş
thaless 0 Nisan 11, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 11, 2011 gönderildi İlgili haberin linkine tıkladım fakat haber yoktu.. Bunun üzerine biraz Google ajanlığı yaptım, karşıma türlü türlü yorumlar çıktı.. Hadise, bir bardak suda fırtına çıkarma hadisesi gibi duruyor. Tabi bunu çıkaranlar kraldan çok kralcı olanlar bence.. Şu da olabilir tabi; seçimler yaklaşırken iktidar muhalifi çevrelerin oylarının, din kertikli eye ile eğeleme girişimi.. Dini haber sitelerini okuduğunuzda olayın içeriği türban a odaklanıyor çünkü. Tabi dindar-muhafazakar liboşlar da özgürlük çığırtkanlıkları yaparken, kötenciliğin sihirli kelimesini de kullanmadan edemiyorlar;Laiklik İşte size özgürlükçü bir yorum: http://www.ensonhaber.com/sumeyye-erdogan-krizinin-seyirci-yorumu-2011-04-10.html Link to post Sitelerde Paylaş
hafız 0 Nisan 11, 2011 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 11, 2011 gönderildi Sümeyye Erdoğan'a hakaret eden tiyatrocunun sabıkası kabarık "Genç Osman" isimli tiyatro oyununda sahneden başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ailesine hakaret eden oyuncu Tolga Tuncer'in sabıkasının kabarık olduğu iddia edildi. Tolga Tuncer gibi Devlet Tiyatroları sanatçısı olan bir ekşisözlük yazarının anlattıklarına göre Tuncer oyun sırasında haddini aşıyor ve seyirciye küstahlık yapıyor. Oyunun yönetmeni tarafından defalarca uyarılmasına rağmen Tuncer'in seyirciyle haddi aşan diyaloğlar kurduğuna dikkat çekiyor. Olayı oyunda rolü olan biri arkadaşından dinlediğini belirten "sekko" rumuzlu yazar, tapki veren kişinin Sümeyye Erdoğan olduğunu bilmeden "Kalktıysa hakkıdır abi, millet oyun izlemeye geliyor oraya. Sahneden üzerine laf atan bir adama saygı göstermek zorunda değil." şeklinde tepki verdiğini belirtiyor. Tolga tuncer'in "takılma" kalıbından biraz çıkıp bariz bir şekilde terbiyesizlik yaptığını öğrendiğinde ise kalkıp giden seyirciye bir kez daha hak verdiğini dikkat çekiyor. "Salonu terk eden seyircinin Ahmet, Mehmet veya Sümeyye Erdoğan oluşu beni ilgilendirmiyor. Bu keyfi terbiyesizlik karşısında tepkisini kişisel olarak koymuştur ve bu durumda (benim gözümde) tamamen haklıdır." diyen tiyatro oyuncusu yazdıklarına ise aynı oyunda oynayn tiyatro oyuncusu arkadaşlarını şahit gösteriyor ve şunları yazıyor: "Kimse bunu kaldırmak mecburiyetinde değil. Kaldıracak insan var, kaldıramayacak insan var. Tolga bey bu riski alıyorsa yaptığının da arkasında durmalı. Üzerine çıkıp oyun oynadığı o sahne "karakter" kalkanına bürünüp seni izlemeye gelmiş insanlara terbiyesizlik yapma yeri değil." http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1120157&title=sumeyye-erdogana-hakaret-eden-tiyatrocunun-sabikasi-kabarik Link to post Sitelerde Paylaş
brother 0 Nisan 11, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 11, 2011 gönderildi Sümeyye Erdoğan'a hakaret eden tiyatrocunun sabıkası kabarık "Genç Osman" isimli tiyatro oyununda sahneden başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ailesine hakaret eden oyuncu Tolga Tuncer'in sabıkasının kabarık olduğu iddia edildi. Tolga Tuncer gibi Devlet Tiyatroları sanatçısı olan bir ekşisözlük yazarının anlattıklarına göre Tuncer oyun sırasında haddini aşıyor ve seyirciye küstahlık yapıyor. Oyunun yönetmeni tarafından defalarca uyarılmasına rağmen Tuncer'in seyirciyle haddi aşan diyaloğlar kurduğuna dikkat çekiyor. Olayı oyunda rolü olan biri arkadaşından dinlediğini belirten "sekko" rumuzlu yazar, tapki veren kişinin Sümeyye Erdoğan olduğunu bilmeden "Kalktıysa hakkıdır abi, millet oyun izlemeye geliyor oraya. Sahneden üzerine laf atan bir adama saygı göstermek zorunda değil." şeklinde tepki verdiğini belirtiyor. Tolga tuncer'in "takılma" kalıbından biraz çıkıp bariz bir şekilde terbiyesizlik yaptığını öğrendiğinde ise kalkıp giden seyirciye bir kez daha hak verdiğini dikkat çekiyor. "Salonu terk eden seyircinin Ahmet, Mehmet veya Sümeyye Erdoğan oluşu beni ilgilendirmiyor. Bu keyfi terbiyesizlik karşısında tepkisini kişisel olarak koymuştur ve bu durumda (benim gözümde) tamamen haklıdır." diyen tiyatro oyuncusu yazdıklarına ise aynı oyunda oynayn tiyatro oyuncusu arkadaşlarını şahit gösteriyor ve şunları yazıyor: "Kimse bunu kaldırmak mecburiyetinde değil. Kaldıracak insan var, kaldıramayacak insan var. Tolga bey bu riski alıyorsa yaptığının da arkasında durmalı. Üzerine çıkıp oyun oynadığı o sahne "karakter" kalkanına bürünüp seni izlemeye gelmiş insanlara terbiyesizlik yapma yeri değil." http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1120157&title=sumeyye-erdogana-hakaret-eden-tiyatrocunun-sabikasi-kabarik Bir insan şereften mahrum olursa ancak böyle olur. Sen kafanı yorma, bu forumda bundan sonra bile Sümeyye Hanım'ı eleştirirler. Emin olabilirsin Link to post Sitelerde Paylaş
AKB 0 Nisan 11, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 11, 2011 gönderildi brother yani ilericimuhafazakar burda akp propagandası yaptıgın yeter daha öncede dediğim gibi sttr git al ak partini de al başbakanını da ... Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts