Jump to content

bedri baykam bıçaklandı

Recommended Posts

Şerefsiz sen ve senin gibi düşünmekten yoksun mahluklardır. Hayatında hiç bıçaklandın mı? Bir insan bıçaklanınca ne hisseder, nasıl düşünür, nasıl hareket eder bunları bilirmisin? Politikayı, siyaseti, düşünceleri bırak bir kenara da insan gibi düşünebilmeyi öğren.

Haysiyetsizler sizi..

Hayatımda çok şey yaşadım.

Ölümden bu denli şerefsizce korkan insanlardan nefret ederim.

Benim için insan kategorisin en alt seviyesinde seyrederler. Kendisini tanımam etmem, videoyu görünce yalnızca tiksindim.

Sevgiler.

tarihinde Benist tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş
  • İleti 92
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Benim için insan katagorisin en alt seviyesinde seyrederler. Kendisini tanımam etmem,videoyu görünce yalnızca tiksindim.

Sevgiler.

İnsan bıçaklandığı zaman ne yaptığını bilmez..O an düşünemiyorsunuz,şok haline giriyorsunuz, hareketlerinizin bir çoğunu şuursuzca yapıyorsunuz. Birde ilk defa böyle birşey yaşıyorsanız o an size rüya gibi gelir. Sizi bir köpek bile koştursa korkudan nereye kaçacağınızı bile bilemezsiniz, elleriniz ayaklarınız birbirine dolaşır ki insanın canına kast edilince böyle davranması gayet normal.

Burada o arabalarını açmayan insanlar yerine Bedri Baykam'ın hareketlerini böyle saçma sapan bir şekilde eleştirmeniz daha garip.

Sitelerde Paylaş

Benim için insan kategorisin en alt seviyesinde seyrederler. Kendisini tanımam etmem, videoyu görünce yalnızca tiksindim.

Sevgiler.

Haspam, sokakta gelip senin sırtına odunla vursalar şok yaşar altına s...sın , bırak bıçaklanmayı..

Bu durumda acaba etraftan nasıl göründüğünün ,ne tepkiler alacağının hesabını yapamazsın..Gazeteciler çekiyor diye poz vermeyi,karizmayı düşünemez hormonlarının indüklemesiyle korku duygusu yaşarsın..Siz ne cahil kişilersiniz yahu..Bir de çok bilirler gibi konuşuyorlar..

tarihinde placebo tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Benim yaptığım bir yorumdur, kendi düşüncelerimdir. Yorumumu kişisel saldırıya dönüştürecek kadar zavallı bazı kimselere bu sözlerim;

Kişinin karakteri en iyi bu durumlarda belli olur. Bundan emin olun. Gerçek insan olabilen hiçkimse en kötü durumlarda bile böyle davranmaz.

Ben ölümden korkmadığımdan, ölümden korkan insanları anlayamam. Bir de bu denli şerefsizce olursa korkaklık ancak nefret duyarım ki kolayına nefret edebilen biri de değilimdir. İnsanın her türlüsünü, davranış nedenlerini anlayamayan biri de değilim.

O bıçaklanmış şahıs şokta ise, böyle bir durumla karşılaşmamış kimseler de şoka girmiş ve o yüzden yardım etmeden arabalarını kilitlemiş ve olay yerinden uzaklaşmış olabilirler değil mi?

Hmmm bir de unutmadan bu durumda kameramanlar ne yapıyor?

Sevgiler.

Sitelerde Paylaş

çok az insan kendi yaşamı tehlikedeyken ve şok halindeyken diğerini düşünebilir.

yani bu durumda iken bile olayı görüp de yardım etmeyen insanları değil de bıçaklanmış kişiyi eleştirebiliyorsanız, o zaman sizin tüm ahlaki ve insanı yargılarınız göçmüş demektir.

fanatizmden , öfke ve cahillikten körleşmiş, sevgisi tükenmiş.

hiç inanılası değil.

Sitelerde Paylaş

Benim yaptığım bir yorumdur, kendi düşüncelerimdir. Yorumumu kişisel saldırıya dönüştürecek kadar zavallı bazı kimselere bu sözlerim;

Kişisel yorumunu saldırıya dönüştüren zavallı kişi!..Kendinin farkına varamayan,kişiliği defectli,insan olmayı becerememiş ama hayvandan geldiğini de inkar eden zıpıtıkların ahmakça yorumları ve sözleri bir kulağımdan girer ötekinden çıkar...

İnsan ol öyle gel..Ben Mevlana değilim...

tarihinde placebo tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Bir insanın şerefsizliği en iyi bu durumlarda belli olur.

Şaka gibi.

Ne şerefsiz herifmiş. Asistanı gencecik sesi soluğu çıkmıyor üstelik bir de bu şerefsizi korumak için çabalıyor, bu herif onu bırakıp atladığı gibi taksiye bırakıp gidiyor.

Ölümden korkan alçağın teki işte.

Yok kimse yardım etmemişmiş vs. Kime yardım edilecek? Hayvan gibi böğürerek insanların üstüne saldıran birine mi?

Afedersiniz ama millet paniklemiş, şoka girmiştir onu görünce.

Yardım etmek için koluna giren birini bile aşağılarcasına emirvaki iteleyip kakalıyor.

Hayvanın tekiymiş diyeceğim ama hayvanlara hakaret oluyor bu sözlerim.

En tiksinç insan tipleri, gerçek yüzleri böyle işte. Yaralıyken bile azgın gibi.

Bunlardan kimseye ne bir hayır ne bir fayda gelmez.

Ağzını toplamazsan, üslubunu düzeltmez de böyle böğürmeye devam edersen seni bir kere daha atacağım.

Ne manyak kadınsın sen yahu..

Kafayı mı çekiyorsun, şizofrensin de hastalığın alevlendiği anlarda mı buraya geliyorsun bilmiyorum ki..

Millet seni tanımıyor, ciddiye alıp sinirleniyor.

Sinirlenmeyin arkadaşlar. Deli o deli.

Garip, dengesiz bir müslüman. Küfür eder eder, altına da "sevgiler" yazmayı ihmal etmez.

Elin delisi için kendinizi üzmeyin.

Sitelerde Paylaş

Kişinin karakteri en iyi bu durumlarda belli olur. Bundan emin olun. Gerçek insan olabilen hiçkimse en kötü durumlarda bile böyle davranmaz.

Ben ölümden korkmadığımdan, ölümden korkan insanları anlayamam. Bir de bu denli şerefsizce olursa korkaklık ancak nefret duyarım ki kolayına nefret edebilen biri de değilimdir. İnsanın her türlüsünü, davranış nedenlerini anlayamayan biri de değilim.

O bıçaklanmış şahıs şokta ise, böyle bir durumla karşılaşmamış kimseler de şoka girmiş ve o yüzden yardım etmeden arabalarını kilitlemiş ve olay yerinden uzaklaşmış olabilirler değil mi?

Sevgiler.

Bak insancık, insan o bıçak darbesini yediğinde ne hisseder çok iyi biliyorum.Sen burada yaptığın sadece zırvalamak.Her zaman yaptığın gibi.. Belli ki o adamın başına ilk defa böyle olay geliyor. Ama o biraz şoktan sonra yine kendini biraz toparlayıp taksiye binip gidiyor hastaneye.

Hayatımda senin gibi o kadar çok insan tanıdım kii..Şöyle korkmam, böyle korkmam, ölüm vız gelir tırs gider diyenler of of dolu. Ama gel gelelim bir köpek havlayınca sıçacak delik arıyorlar.Eminim sende onlar gibisin.Tarzlarınız bire bir aynı çünkü.

Sitelerde Paylaş
Bunlar eski kızılbaş oyunları..

Atılma psikolojisi ile maskeni indirmiş, ortodoks sünniliğini sergilemeye başlamışsın.

Bu forumda senin gibileri eksik olmuyor hiç.

Ateist-deist geçinenleri bile var.

Sonra da dürüstlük taslarsınız.

Kimin oynadığı açık değil mi?

Sitelerde Paylaş

bir yumrukla yerlere kapanıp abi öp beni diyen ayakkabıları öpenler gördüm bu adam bıçaklanmış ve bıçakda yerinde değil bıçak yerinde olsa koşarakda gidilir hastaneye ama bıçak çıkmış üstelik organları kesmiş 3 5 dakika gecikirse ölüceğini bilen insanın şoke girmesinden doğal ne olabilir bu adamla dalga geçenler önce bir iğneği parmaklarına hafifden batırsınlar ondan sonra gelip burda dinci sloganlar atsınlar

anadoluda bi hikaye anlatılır moğol zamanında bi moğol asker gelmiş 8 tane müslüman askeri tek tek kılıçdan geçirmiş korkudan biri bile karşılık verememiş sıranın kendisine gelmesini beklemiş eğer utanacaksanız bunlardan utanın kubilayı kestikden sonra asılma vakti gelince kurana sıçan şehylerden utanın.

Sitelerde Paylaş

Sevgiler.

Kameramanlar ve habercilerin olay anında nasıl tavır alacakları konusu tüm dünyada tartışılagelen bir sorundur...

Bu sorun hep tartışılacaktır...

Ama sizin ölümden korkmamanız beni şaşırttı, hayatı sevmeyenler ölümden korkmaz...

Sitelerde Paylaş

Kameramanlar ve habercilerin olay anında nasıl tavır alacakları konusu tüm dünyada tartışılagelen bir sorundur...

Bu sorun hep tartışılacaktır...

Ama sizin ölümden korkmamanız beni şaşırttı, hayatı sevmeyenler ölümden korkmaz...

Yalan söylüyor..Cool abla moduna girecek..

Hayvandan insana kadar her canlı hayatta kalma mücadelesi verir,tabii eğer aklından zoru yoksa...Bunun olabilir..

Sitelerde Paylaş

Yalan söylüyor..Cool abla moduna girecek..

Hayvandan insana kadar her canlı hayatta kalma mücadelesi verir,tabii eğer aklından zoru yoksa...Bunun olabilir..

Vermesi ayrı şeydir, kedinin şeyini görmesi misali bunu öküz gibi böğürüp belirtmesi ve asistanını yerde bırakıp hastaneye gitmesi ayrı birşeydir

Sitelerde Paylaş
Ne maskesi lan keykubat...

Salak salak konuşma..

Sahtekar herif!

Ben miyim birkaç nickle danseden?

Ben miyim seviyeli pozlarında modern inançlı ayaklarına yatan?

Şimdi ne oldu da küfürbaz ve ırkçı bir yobaz oluverdin?

Kesersiniz, yakarsınız, katledersiniz ondan sonra da suçu katledilenlere yıkmaya yeltenirsiniz.

Sanki Kubilay'ı dinciler kesmedi, sanki Kanlı Pazar'da bunlar katliam yapmadı, sanki Sivas'ta 37 canı bunlar yakmadı, sanki Uğur Mumcu'ları, Bahriye Üçok'ları, Turan Dursun'ları bunlar katletmedi.

Rahip'leri de kesen siz, Bedri Baykam'ı kesen de.

Bilmediğimiz bok musunuz?

Sitelerde Paylaş
Vermesi ayrı şeydir, kedinin şeyini görmesi misali bunu öküz gibi böğürüp belirtmesi ve asistanını yerde bırakıp hastaneye gitmesi ayrı birşeydir

Teşekkürler. Güzel yanıt, cevabı siz vermişsiniz aslında.

Ölümün de yaşam gibi doğal bir olgu olduğunu anlayamayanlar, kabul edemeyenler ölümden korkarlar. Ölüm bir son, ölümden beter olgular var ki ölüm onların yanında bir kurtuluş. O olgularla karşılaşmak korkunç olan yoksa ölüm nedir ki?

Yalnızca bir son.

Siz bir çiçekten değerli misiniz? Nedir sizi bir çiçekten değerli kılan ki onu hiç düşünmeden koparıp koklayabiliyorsunuz.

Ya da bir hayvandan değerli misiniz? Onu rahatça parçalayıp yerken onun da bir canı olduğunu, öldürdüğünüzü düşünüyor musunuz?

Onların sonunu hiç umursamadan izleyen insan, kendi gibi birçok insanın öldüğünü de görmüyor, buna şahit olmuyor mu? Kendinin de bir gün öleceğini bilirken kendi sonundan ne için bu kadar korkuyor?

Eninde sonunda olacak değil mi bu?

Bu son birgün gerçekleşecek. Bu her an, her saniye olabilir.

Bu korku çok saçma.

Bu konu altında durmadan bu bıçaklanan şahsa yardım etmeyen kişi ve kişiler eleştiri konusu olmuş. Bu şahıs kendinden önce bıçaklanan yardımcısını kanlar içinde yere yığılmış bir halde bırakıp kaçarken, sözde insanlık anıtına siper olacak bu kişi asıl insanlığı orada öldürürken neden hiç söz konusu olmamış.

Sizlerin bakış açısına şaşırıyor değilim çünkü ben zaten insanları olduğu gibi kabul etmiş biriyim. Çarpık bakış açılarıyla, tuhaflıklarıyla, akılla, insanlık dediğimiz olgularla bağdaşmayan davranışlarıyla.

İşte o yüzden yolda gördüğüm, tanımadığım yabancı birini arabama almam. Otostop çekenleri, arabamın üstüne atlayıp yaralı (belki yaralı numarası yapanları) olanları, düşüp kalanları.

Acili arar bildiririm hemen.

Dilenenlere de yardım etmem ben.

Bu ne ölüm korkusu, ne de merhamet yoksunluğu. Bu yalnızca çağımızda kullanılmamanın, insanlığı korumanın tek yolu. O yüzden eleştirenler atıp tutarken biraz alçaktan atıversinler malum yaşadığımız dünyanın hali. Ben olsaydım şöyle yapardım, ben olsaydım böyle yapardım vs.

Ancak kendinizi kandırırsınız öyle.

Görmüyor musunuz adamdaki vicdansızlığı? Kendi yardımcısını dahi bırakıp kaçacak kadar vicdan yoksunu olduğunu...

Sözde ona (tanımadığı birine) yardım etmeyenler mi insanlığı öldürenler yoksa yoldaşını, yardımcısını kanlar içinde yolda bırakan kendisi mi insanlığı öldüren?

Cevabı belli değil mi?

Sevgiler.

Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7

• Yeni Oluştur...