inevitable 0 Oluşturuldu: Nisan 18, 2011 Raporla Share Oluşturuldu: Nisan 18, 2011 Merhaba arkadaşlar, Aynı isimli iki notepad dosyası olsa. Bunlardan biri masa üstünde diğeri flash bellekte kayıtlı olsa. Sonra masa üstündekini flasa "gönder" desek. Ve masa üstündeki dosya flastaki ile yer değiştirse. Biz sonra flastaki eski dosyaya ulaşabilir miyiz? Geri getirme yolu var mıdır? Yoksa geri getirilemez mi? Link to post Sitelerde Paylaş
PearlyGates 0 Nisan 18, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 18, 2011 gönderildi Bunun için benim kullandığım Ontrack data recovery programı var.Ama flash bellekte hiç denemedim.Netten bir google yap bakalım belki bir kaç birşey çıkar. Link to post Sitelerde Paylaş
BABAYARO 0 Nisan 18, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 18, 2011 gönderildi hiç sanmıyorum. geçmiş olsun... Link to post Sitelerde Paylaş
inevitable 0 Nisan 18, 2011 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 18, 2011 gönderildi Bunun için benim kullandığım Ontrack data recovery programı var.Ama flash bellekte hiç denemedim.Netten bir google yap bakalım belki bir kaç birşey çıkar. Ama yer değişimi oldu silinme değil. Dosya üstüne dosya yazılmış olmuyor mu? Link to post Sitelerde Paylaş
PearlyGates 0 Nisan 18, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 18, 2011 gönderildi Değiştirdiğin dosyanın üzerine sağ tıklayıp önce ki sürümleri geri yükle yap.. Eğer oda işe yaramazsa yada öyle birşey çıkmazsa; http://www.tamindir.com/program/20218/DiskDigger.htm şu programla hallet. Link to post Sitelerde Paylaş
Spenser 0 Nisan 18, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 18, 2011 gönderildi büyük ihtimal geri getirirsin sakın yeni dosya atma belleğe Link to post Sitelerde Paylaş
inevitable 0 Nisan 19, 2011 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 19, 2011 gönderildi (düzenlendi) Değiştirdiğin dosyanın üzerine sağ tıklayıp önce ki sürümleri geri yükle yap.. Eğer oda işe yaramazsa yada öyle birşey çıkmazsa; http://www.tamindir.com/program/20218/DiskDigger.htm şu programla hallet. Woerdpad dosyası geri sürümleri yükle çıkmadı. Sizin verdiğiniz programın da licence code u yok... Not defteriymiş pardon... Nisan 19, 2011 tarihinde inevitable tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
href 0 Nisan 19, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 19, 2011 gönderildi Merhaba arkadaşlar, Aynı isimli iki notepad dosyası olsa. Bunlardan biri masa üstünde diğeri flash bellekte kayıtlı olsa. Sonra masa üstündekini flasa "gönder" desek. Ve masa üstündeki dosya flastaki ile yer değiştirse. Biz sonra flastaki eski dosyaya ulaşabilir miyiz? Geri getirme yolu var mıdır? Yoksa geri getirilemez mi? Hiç sorun değil. Üstüne yazma diye bir şey yoktur, eskisi silinir yerine yenisi geçer. Belleği boşaltıp recovery programlarından biriyle taratın geri gelecektir. Kullandığınız program bulamazsa başka bir tane deneyin, bazen birinin bulamadığını diğeri bulabilir çünkü. Varsayalım ki olmadı. o zaman bilgisayarınızı taratın o programla. ilk yazdığınız dosya orada da vardır. Link to post Sitelerde Paylaş
AteistLight 0 Nisan 19, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 19, 2011 gönderildi dosya içeriği değştirği için geri getirmen imkansız ama flas bellekler içinde sistem geri döndürme olursa başka. Link to post Sitelerde Paylaş
inevitable 0 Nisan 19, 2011 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 19, 2011 gönderildi dosya içeriği değştirği için geri getirmen imkansız ama flas bellekler içinde sistem geri döndürme olursa başka. flasın kendi özelliği olarak mı sistem geri döndürme olacak? Link to post Sitelerde Paylaş
batatesci 0 Nisan 19, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 19, 2011 gönderildi İnevitablen, üzerine yazılmadığı sürece her dosya teorik olarak geri gelebilir. Sen üzerine yazdın diye harddiskin ya da flash belleğin üzerine yazdığın dosyanın hardiskteki yerini bulup sektör sektör üzerine yazmaya çalışmaz, boş yerlere de yazabilir. Hard disk, orjinal dosyaya ait izleri gidip silmez, sadece mftsine (bir nevi adres defteri gibi düşün) bu dosya artık falan yerde yok diye yazar. Yenisi de farklı bir yere yazma olasılığı çok fazla. Çünkü bir text dosyasının boyutu en fazla ne olabilir? Öncelikli yapman gereken artık flash diskine yeni bir şey yazmaman. Çünkü yazdığın verinin artık orada yok gözüken fakat izlerinin saklı olduğu sektöre denk gelme olasılığı var. Dosya kurtarma yazılımlarının bir kaç tanesini dene bence. Bir de çözümü yanlış yerde arıyorsun. Link to post Sitelerde Paylaş
AteistLight 0 Nisan 19, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 19, 2011 gönderildi (düzenlendi) flasın kendi özelliği olarak mı sistem geri döndürme olacak? ...................... Nisan 19, 2011 tarihinde AteistLight tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
AteistLight 0 Nisan 19, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 19, 2011 gönderildi (düzenlendi) flasın kendi özelliği olarak mı sistem geri döndürme olacak? ...................... Nisan 19, 2011 tarihinde AteistLight tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
AteistLight 0 Nisan 19, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 19, 2011 gönderildi (düzenlendi) flasın kendi özelliği olarak mı sistem geri döndürme olacak? ............... Nisan 19, 2011 tarihinde AteistLight tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
AteistLight 0 Nisan 19, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 19, 2011 gönderildi flasın kendi özelliği olarak mı sistem geri döndürme olacak? öyle bişi oldugunu sanmıyorum ama varsa dedim işte dediğim gibi sen ötekinin üstünü yazmış oluyorsun yeni bilgiyi geri getirmen zor malesef. kısacası eski silinmiş dosya olarak bulamazsın çünkü silinen bişi yok evrime uğruyor yeni eski dosyan. Link to post Sitelerde Paylaş
inevitable 0 Nisan 19, 2011 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 19, 2011 gönderildi öyle bişi oldugunu sanmıyorum ama varsa dedim işte dediğim gibi sen ötekinin üstünü yazmış oluyorsun yeni bilgiyi geri getirmen zor malesef. kısacası eski silinmiş dosya olarak bulamazsın çünkü silinen bişi yok evrime uğruyor yeni eski dosyan. tamam anladık AteistLigft ) yeterince aydınlatıldım... Link to post Sitelerde Paylaş
Pante 0 Nisan 19, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 19, 2011 gönderildi tamam anladık AteistLigft ) yeterince aydınlatıldım... Aydınlandıysan benim sorunumu yazabilirim artık. Bakalım çözüm bulunabilecek mi? Toshiba Satellite L505D kullanıyorum. Windows 7 yüklü. Harici mause kullanıyorum. Touchpad sorunum var. Hızlı yazarken elim touchpad'e dokunuyor ve o anda tüm yazdıklarım siliniyor. Yani, bir anda önce yazılanları seçiyor, ardından siliyor. Bu sorundan dolayı tauchpad'i iptal etmek istiyorum. Diğer notebooklardaki gibi Fn +9 tuşu iş görmüyor. Denetim masasındaki mause sayfasında da touchpad'i iptal seçeneği yok. Toshiba destek sayfasında touchpad'i iptal için bir yazılımı denedim, olmadı. Çünkü Windows 7'ye uygun değilmiş. Ne yapabilirim? Çözümü var mı? Link to post Sitelerde Paylaş
everest. 0 Nisan 19, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 19, 2011 gönderildi Aydınlandıysan benim sorunumu yazabilirim artık. Bakalım çözüm bulunabilecek mi? Toshiba Satellite L505D kullanıyorum. Windows 7 yüklü. Harici mause kullanıyorum. Touchpad sorunum var. Hızlı yazarken elim touchpad'e dokunuyor ve o anda tüm yazdıklarım siliniyor. Yani, bir anda önce yazılanları seçiyor, ardından siliyor. Bu sorundan dolayı tauchpad'i iptal etmek istiyorum. Diğer notebooklardaki gibi Fn +9 tuşu iş görmüyor. Denetim masasındaki mause sayfasında da touchpad'i iptal seçeneği yok. Toshiba destek sayfasında touchpad'i iptal için bir yazılımı denedim, olmadı. Çünkü Windows 7'ye uygun değilmiş. Ne yapabilirim? Çözümü var mı? Walla genelde masa üstü kullandığım için kesin çözüm sunamicam , birde notebook ta notebook a çok değişiyior özellikler ama bir kaç öneri sunayım belki işe yarar . Diğer notebook lar gibi fn+9 iş görmüyor diyosun belki seninkinde başka bir tuş işi görüyordur buna dikkat et , gerçekten fn de problem varsa touchpad in etkin olduğu durumda sağ altta touchpad ikonu bulunur ona tıklayıp disable seçeneğini bulduysan şanslısın , Yukardakilerde bir işe yaramdayısa aygıt yöneticisinden touchpadin driverini kaldır ( bu kısmi olarak kalıcı bir çözümdür ona göre ) Bi üstteki de işe yaramadıysa driverına uygun yazılımı internetten indirip bilgisayarına kur ve o şekilde de devreden çıkarmayı dene . kolay gelsin . Link to post Sitelerde Paylaş
empirical 0 Nisan 19, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 19, 2011 gönderildi Windows7 de aygıt yöneticisini aç. Görünümden gizli aygıtları göster de. Touchpad yazan hangisi ise üzerine sağ tıkla özellikleri seç. Genel sekmesi altta bu aygıtı devre dısı bırak de. Bilgisayarı yeniden baslat. Link to post Sitelerde Paylaş
PearlyGates 0 Nisan 19, 2011 gönderildi Raporla Share Nisan 19, 2011 gönderildi Aydınlandıysan benim sorunumu yazabilirim artık. Bakalım çözüm bulunabilecek mi? Toshiba Satellite L505D kullanıyorum. Windows 7 yüklü. Harici mause kullanıyorum. Touchpad sorunum var. Hızlı yazarken elim touchpad'e dokunuyor ve o anda tüm yazdıklarım siliniyor. Yani, bir anda önce yazılanları seçiyor, ardından siliyor. Bu sorundan dolayı tauchpad'i iptal etmek istiyorum. Diğer notebooklardaki gibi Fn +9 tuşu iş görmüyor. Denetim masasındaki mause sayfasında da touchpad'i iptal seçeneği yok. Toshiba destek sayfasında touchpad'i iptal için bir yazılımı denedim, olmadı. Çünkü Windows 7'ye uygun değilmiş. Ne yapabilirim? Çözümü var mı? Eğer touchpad yazılımı kurulu değilse denetim masasında çıkmaz. Birde Fn+9 mu yapıyorsunuz yoksa Fn+F9 mu? Toshibalarda Fn+F9 ile kapanıyor. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts