Jump to content

EY DİNCİLER, ÇOĞUNUZ KÖTÜSÜNÜZ!


Recommended Posts

İyilik göreceli bir kavram mıdır bilmem( ki sanmıyorum) ama ey islamcılar gerçekten siz çoğunuz kötü insanlarsınız.ülkemizi 4 gruba bölsek akp-chp-mhp-bdp diye, benim zannımca akp ve bdp lilerin çoğu kötü insanlardır.neden mi?bir kere iyi insanın kimseye zararı olmaz, ama sizin ve bdp lilerin zararı var topluma, birine kafayı taktınız mı onu hırpalamadan rahat etmezsiniz, kavga sizde, döğüş sizde, şiddet sizde.insanlara zorla başını ört, namaz kıl, şöyle yap, böyle yap dersiniz, baskıcısınız.ikinci olarak iyi insan sanatı, edebiyatı, müziği, resmi, heykeli, en az birini sever, ama size göre resim, müzik, heykel, edebiyat, fotoğraf hepsi haram.üçüncü olarak iyi insan kırk yılda bir de olsa iki tane bira içip kafa yapayım der, yılbaşını kutlar, doğum günlerini kutlar, sevgililer gününü kutlar, anneler gününü kutlar,siz de o da yok, hepsi haram!.dördüncü olarak iyi insan çok fazla propaganda yapmaz, siz hemen hemen hergün islamın propagandasını yapıyorsunuz, siz bıkmadınız mı yahu?valla biz bıktık.beşinci olarak iyi insan oturaklı olur, edepli olur, siz de o oturak o edep de yok.altıncı olarak iyi insan eşitlik, kardeşlik, demokrasi, insan hakları, adalet için çalışır, siz sadece menfaat için, cennet için namaz kılar durursunuz.işte bu yüzden kusura bakmayın SEVMİYORUZ SİZİ! diğer sebepleri de ilerde yazarım.kısacası SİZ KÖTÜSÜNÜZ KÖTÜ!

tarihinde defineadası tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Konudaki iyi ve kötü kalıbını akıllı insan, salak insan yada aciz insan, gerçekçi insan olarak da düşünebiliriz. Birde şöyle bir durum var: o dinci dediğimiz insanlar emin ol ki kendi dinleri hakkında hiçbir şey bilmedikleri gibi bazı kalıplar haricinde hiçbir gereğini de yerine getirmiyor. O yüzden onları inançlarıyla eleştirmek ,ne kadar onlar bunu kaldıramasa da, çok doğru değil çünkü onlar inançlarına uygun şekilde yaşamıyorlar.

tarihinde Reasonable tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

ben inançlarından çok karakterlerinden, tavır ve hareketlerinden bahsettim.

Zaten olayda tam olarak o. Sizi dini inancını hakkında uyaran bir arkadaşınız oldu mu hiç? En basitinden oğlum böyle davranma cehenneme gideceksin tarzı davranışlar. Ama o arkadaşınıza namaz kılıyor musun, içki içmiyor musun, kul hakkına hiç dikkat ediyor musun, bir kere olsun kuranı okudun mu... tarzı sorular sorduğunuzda göreceğiniz şey ya suratında aptalca bir gülümseme yada kafasının karıştığını çaktırmamaya çalışan bir surat ifadesi. Hiçbir inançları yok aslında. Onların sadece korkuları ve toplumsal ahlakları var, hep de böyle olacak.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ama o arkadaşınıza namaz kılıyor musun, içki içmiyor musun, kul hakkına hiç dikkat ediyor musun, bir kere olsun kuranı okudun mu... tarzı sorular sorduğunuzda göreceğiniz şey ya suratında aptalca bir gülümseme yada kafasının karıştığını çaktırmamaya çalışan bir surat ifadesi. Hiçbir inançları yok aslında. Onların sadece korkuları ve toplumsal ahlakları var, hep de böyle olacak.

evet haklı olabilirsin.her ne kadar dinlerini bilenler olsa da çoğunluğu dediğin gibidir sanırım.gerçi çok incelemedim ama.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İyi insan diye birşey olmadığını herkes bilmiyor mu? Çünkü hepimiz biliyoruz ki "iyi" tanımı kişilere ve düşünceye göre değişir.Herhangi bir davranış yada davranışı gerçekleştiren kişinin bana yada bir başka kişiye göre iyi olması tüm dünyaya göre iyi olacağı anlamına gelmez.İçinde bulunduğumuz düzenin içerisinde sıkışıp kalmış ve doğduktan sonra kendine ne öğretilirse onu ömrü boyunca hiç sorgulamadan uygulamaya devam eden "bireylerin" ortaya çıkmasıyla sistemin "iyi insanları" türemiştir.

Ama sistemin sürekliliği için desteklenirler ve hep doğru olanın onlar olduğu sistem tarafından insanlara empoze edilir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Azrailin secde ettigi adam isımlı bır kitap cıkmıs alıp okuyun azcık din iman ögrenin :D yazarı ise halkın en zayıf yonunu kullanan sahtekar yazar erdal demirkıran..

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...