Jump to content

Kasımpaşa Gitti, Sıra Kasımpaşalı'da..


Recommended Posts

Biliyorsunuz, ligin en zayıf ekiplerinden Kasımpaşa, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki son maçında berabere kaldığı Konyaspor'la birlikte Süper Lig'den düştü. Üçüncü düşenin Bucaspor olması da kesin gibi.

Kasımpaşa Spor takımı, sayın başbakanımızın semtinin takımı olması hasebiyle onun her türlü maddi ve manevi desteğini de almıştı (Stadın adına dikkat edin). Her konuda laklak konuşmakta üstüne olmayan Başbakan'ın, takımının ligden düşmesi konusunda ağzını açmaması ilginç. Anlaşılan, çok bozulmuş.

Ama durmak yok; şimdi sıra onda. 12 Haziran seçimlerinde, İnşaallah, takımı gibi onu da küme düşüreceğiz. Ülkesini, ulusunu, cumhuriyetini seven herkesin bu korku imparatorluğunu yıkmak için sandığa gidip oy vermek boynunun borcu.

Haydi bakalım, kolay gelsin.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bugün Göztepem şampiyonluğu garantiledi.Seneye Bank Asya'dayız. O yüzden bugün dünyanın en mutlu insanlarından biriyim :) Kasımpaşanında düşmesi bu mutluluğa mutluluk kattı.Bu akşam Yalı'da şampiyonluğu kutlarken biz 5-6 arkadaş Kasımpaşa'ya da bolca saydırdık.Baya güzel bir akşamdı :)

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...