Jump to content

Bahçeli'ye Açık Tehdit!


Recommended Posts

Bahçeli'ye açık tehdit

Geçtiğimiz günlerde MHP'li 4 ismin gizli kamera görüntülerini internetten sızdıran 'farlıülkücülük' isimli grup, bu kez MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef aldı Yayınladıkları gizli kamera görüntüleri nedeniyle, kurdukları siteler kapatılan ‘Farklıülkücülük’ isimli grup, yeni bir siteyle bu kez MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi tehdit etti.

Bugüne kadar yaptıkları uyarıların Bahçeli tarafından önemsenmediğini öne süren grup, Bahçeli’nin 18 Mayıs saat 10:00’a kadar istifa etmesini istedi. Grup istifanın gerçekleşmemesi halinde “başımıza gelecek tüm sıkıntıların vebali size aittir” uyarısında bulundu.

İşte internetten yayınlanan ültimatomda 18 Mayıs’a kadar yapılması istenen 4 maddelik yol haritası:

1. Sn. Bahçeli derhal genel başkanlıktan ve milletvekilliği adaylığından istifa edin.

2. Başkanlık divanı üyelerinden geriye kalanlar içinde ahlaksızlığı ve fikri ihaneti olanlar, derhal partideki görevlerinden ve milletvekilliği adaylıklarından istifa etsinler. Herkes kendisini ve birbirini çok iyi biliyor. kimse kafasını kuma sokmasın.

3. Sn. Oktay Vural geçici genel başkan sıfatıyla partiyi derhal toparlasın ve kurultaya hazırlasın. Böylece 12 haziran seçimlerine “tertemiz ve güçlü bir MHP” olarak girelim.

4. Seçimlerden sonra vakit geçirmeden kurultay toplansın, ülkücüler kendilerine yaraşan liderini ve yönetim kadrosunu seçsin.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sağ partilerin oyunu bölen MHP. Gülen cemaati o yüzden MHP ile uğraşıyor. Kasetler vs de bana göre Gülen cemaatinin polisleri tarafından evlere yerleştirilmiş kasetler. Bana öyle geliyor...

Tabi canım. Fetonun çok eskiden beri uzmanı olduğu metod bu zatan, şantaj.. böyle güçlendi. İmamın Ordusunu okuyun.

Link to post
Sitelerde Paylaş

devlet bahçeliye bu kadar yüklenmeyin. 25 yaş ve üzeri arkadaşlar bilirler eskiden ülkü ocağı diye bir kavram vardı.(hala var tabi ama hafifletilmiş versiyonu) gençler lise çağına geldiğinde birçoğu daha okul kapısından girmeden buralara giderdi ve "arka yapmak" nın verdiği güvenle etrafta huzursuzluk çıkarır, saçma sapan toplu olaylara karışırlardı. ülkü ocaklarındaki reisler her okuldan öğrenci reisi seçerlerdi ve okullara kadar kollarını uzatırlardı. bahçelinin liderliğinde bu tarz kavramlar artık kalmadı.

evet devlet bahçelinin kültür düzeyi,mizacı başbakan olmaya yetmiyor olabilir ama temiz bir yüreği olduğu kanaatindeyim.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...