Jump to content

Ateizm.Org Uzantılı E-mail Adresi


Recommended Posts

Değerli Ateistforum katılımcıları,

 

"kullanıcıadı@ateizm.org" biçiminde e-mail adresi almak isteyen üyelerimiz kendilerini bu başlık altında belirtebilir, belirtmek istemeyenler yöneticilere PM atarak taleplerini iletebilirler.

 

Bu uzantılı adres Google bağlantılıdır, Gmail benzeri bir arayüz ile kullanılmaktadır. Bu da demektir ki herhangi bir Gmail hesabında yapabildiğiniz her şeyi bu hesapla da yapabilecek, Google'ın sunduğu tüm hizmetlerden yararlanabileceksiniz.

 

Kullanıcı adınız, forumumuzdaki mevcut kullanıcı adınız olmalıdır. Bu adın dışında herhangi bir ad ile adres istememenizi rica ederiz.

ateizm.org uzantılı adresi olan üyelerimizin ve diğer pekçok eski üyemizin bildiği gibi, bu yeni bir uygulama değildir, bu olanağın anlatıldığı bir başlığımız daKURALLAR & DUYURULAR forumunda durmaktadır.

 

Bu biçimde güncellememizin nedeni pekçok üyemizin, hepimizin haberdar olduğu internet sansürünün uygulanması durumunda foruma girememekten endişe etmesi, forum üyeleriyle iletişimi yitirmemek için kendi özel adreslerini foruma asacak kadar

bu iletişime önem verdiğini göstermesidir.

 

ateizm.org adreslerini edinmenin, sizlerin ve tabii bizlerin de işini kolaylaştıracağını düşündük.

...@ateizm.org uzantılı e-mail adresiniz ve şifreniz, hesabınıza erişebileceğiniz sayfanın linki ile birlikte PM yoluyla tarafınıza bildirilecektir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 86
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

bende alayım

protagoras@ateizm.org

 

ve diyorumki bu mail adresleri ile inciciler gibi tv lerde yayınlanan programlara mail twit falan gönderelim mesela şeriatçı veya normal bir kanalda yayınlanan bir din programına bu uzantılı maillerden 50 tane mail gitse (fikir ve arguman anlamında) adamların ezberinin bozulacağına tepetaklak olacağına kesin eminim.

Link to post
Sitelerde Paylaş

bende alayım

ve diyorumki bu mail adresleri ile inciciler gibi tv lerde yayınlanan programlara mail twit falan gönderelim mesela şeriyatçı veya normal bir kanalda yayınlanan bir din programına bu uzantılı maillerden 50 tane mail gitse (fikir ve arguman anlamında) adamların ezberinin bozulacağına tepetaklak olacağına kesin eminim.

Kesinlikle sizin gibi düşünüyorum. Bu adresler imza gibi.

Bu adreslere sahip çok fazla üyemiz vardı zaten, daha da artacak ve örgütlenmiş gibi (ki bu bir örgütlenmedir zaten) her yerlerde kullanacağız.

Yine aynı adreslerle herkesin istediği kişiyi bulması ve haberleşmesi daha kolay olacak.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...