Jump to content

"Allah Tekrarını Yaşatmasın"mış!


Recommended Posts

http://haber.sol.org.tr/bilim-teknoloji/kandilli-den-allahlik-aciklama-haberi-42692

KANDİLLİDEN ALLAHLIK AÇIKLAMA

Türkiyenin deprem konusundaki resmi bilim merkezi olan Kandilli Rasathanesinin Simav depremi açıklamasına Allah tekrarını yaşatmasın diye başlandı.

Kütahya Simavda meydana gelen depremle ilgili olarak Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mustafa Erdik bir açıklama yaptı.

Erdik, açıklamasına Milletimize geçmiş olsun diyoruz, Allah tekrarını yaşatmasın sözleriyle başladı.

Kandilli Rasathanesi, Türkiyede deprem konusundaki resmi bilim merkezi. Bilimsel bir tekel.

Kandillinin başındaki profesör, depremleri Allahın yaşattığını mı düşünüyor? Depremleri Allahın tetiklediğini düşünen bir kişinin başında bulunduğu rasathane, bu konuda nasıl bilimsel araştırmalar yapabilir?

Bilimsel bir gerçeği, o dille hatırlatalım: Allah, tekrarını yaşatacak. Türkiye bir deprem ülkesi. Ve muhtemel İstanbul depreminde, Türkiyeyi Allah kurtarmayacak. Ancak AKPnin almaya hiç istekli görünmediği önlemler kurtarabilecek halkımızı.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu dinci cenahin bilim askini bir turlu anlayamadim gitti. Yahu kardesim, bilim insani olmak oyle cok matah birsey oldu da benim mi haberim yok. Cogu zaman adam yerine koyup laflarini dinleyen olmuyor zaten. Rant desen o da yok. Halihazirda muteahit olup milyarlari cukkaliyorlar. Bilimi evirip cevirmekten ne elde ediyorlar anlamiyorum. Bilim zaten bunlarin zihniyeti paketleyip geri iade edeli yillar gecmis, bu yillarda cemaatlerinde adam azalmis mi? Aksine dahada artmis. Milleti kuzu sarma yapmislar, televizyonlarla uyutmuslar, bilim insanini dinleyen mi var. Varsada bir avuc insan. Onlarida istedikleri gibi itip kakiyorlar zaten. Butun bilim insanlari birlesip bir deklerasyon yayinlasa bu halkin anca %10'u oturupda bunlar ne demis diye okur.

Cemaatlerine bilimden zarar gelmeyeceginin ve kitleleri pesinden suruklemek icin bir insanda olmamasi gereken herseyin bu bir avuc insanda zaten oldugunun farkina varamayacak kadar analiz yoksunu bir zihniyetin, adam akilli yapilan bilimin hepimize, butun insanliga fayda getireceginin farkina varmasini beklemenin biraz hayalci bir yaklasim olacaginin farkindayim ama beyni olan hicmi dusunmez; "hasta olunca kosa kosa eczanede antibiyotik sirasina giriyorum, bari birakayimda bunlar adam akilli bilim yapsinlar, yarin banada lazim olur". Ama bunlari hesap edemiyorlar. Iste bunlar, bu kadar dusunce engelliler.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Türkiye'de bu kadar imam hatip lisesi açarsan olacağı budur. Bu adamlar şimdi her yerdeler ve artık bilimin de başına geçtiler. Üniversiteler içler acısı vaziyette. Tübitak ve KAndilli Rasathanesi'nin de artık ruhuna el fatiha demek gerekiyor. Yazık gerçekten yazık. Bari Başındaki kuruma hakaret etme.

Hâlâ bazıları da daha ne diyeydi diyorlar. Ya madem depremi Allah yapıyorsa neden yapıyor bunu bir açıklasana.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Birinin bir yakını ölse,

Allah evlat acısı göstermesin,Allah anasız babasız bırakmasın diye temenni de bulunur.Bunlar ütopik gerçek dışı saçmalıklar.

Allah depremi göstermesin diyeceğine depremden daha az zarar görmenin yollarına bakılsa daha güzel temenni olur.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...