Jump to content

akp yi tanimak icin bir oyun


Recommended Posts

Akp ve Chp tanimak icin beyin jimnastigi , bir oyun da dene bilir yapalim mi ?

Oyuna basliyalim

Ilk olarak zamani geri ye aliyoruz

2001 secimlerini Akp deyil Chp kazandi diyelim 334 milletvekili ile meclise giris yapdi diyerek icraatlari yazalim.

-Chp iktidara gelir gelmez daha Bismillah demeden Misyonerligi yasal izin verildi, sundugu sebep ise avrupa birligi icin mis.

soru- Yunanistan 20 yildir Avrupa birligi tam üyesi peki yunanistanda niye misyonerlik kanunen yasak ,niye bir katholik evangelist veya baska bir kilise ortodoks yunanistanda misyonerlik yapmasi yasak ,Chp Milleti kandiriyor mu ?

-Chp lideri aciklamasinda tam 3 kere "Ben Bop un esbaskani yim benim bir misyonum var ortadoguda" dedi billindigi gibi bu Bop projesi bir Abd (amerika) Ab (Auvrupa birligi) ve Vatikan uygulamaya koydugu bir stratesi.

Peki bunlarin projesi Müslümalar icin fitne fesat ve savas tan baska birsey getirirmi sizce ?

-Chp stratejik ortaklari ile Irak icin havalimani acmistir(7 liman 6 havalimani) Afganistan, Libanon Yemen denizinde ve Libyada askeri olarak birlikte bati ile hareket edmekdedir bunu Türk ve Müslüman Milletine nasil aciklaya bilir hükümet.

-Istiklal savasindan sonra yabanci vakiflar (katholik,evangelist ve digerleri) cikarilmistir ,Chp vakiflar kanunu degistirerek bu yabanci vakiflari yine Türkiye ye soktu ,Osmanli devletini yikan bu yabanci vakiflar yine Türkiye ye sokulmasi Türk Milleti icin ne faydasi ola bilir komsu ülkelerin durumunu gözden kacirmadan bu soruya cevab verin Lütfen?

-2003 te imar yasasinda "Cami" kelimesi "ibadethane" olark degistirlidi , Türkiye de Camiden baska imari kanunen yasak iken Chp kiliseler ve ev kiliselerin kanunen yolunu acti , cem evleri daha engeleniyor niye ?

-Chp domuz etine devlet tesvigi sagladi ve Türk gida si olan inek koyun gibi kurbanlik ve helal etlerle ayni siraya koydu domuz etini bunlar kanunen yapildi peki niye?

-2005 te Chp zina yi (fuhus) suc olmaktan sikartti , zina süctu hem Kurana hemde Türk kanununa göre niye helal yapdi zinayi,Haram olan bir şeyi helal sayan ise dinden çıkarmi?

-kagitta Cami olarak gecen Iznik Ayasofya Camisinde kilise ayini yapilmasina izin verildi bunlara beraber baska Camilerde ve müzelerde hiristiyan ayini yapilmasina bakanlik tarafindan bildiri dagitildi,

Orhan Gazinin Cami yaptigi mekan pazar günleri kilise oluyor,bu hükümet Osmanli torunumu yoksa Osmanli ya ihanet edenmi?

-2004 Yunanistan iki Türk adasi olan Bulamac ve esek adasina bayrak cekti ve insan yerlestirdi, ilk imar kilise.

-2009 Kürt acilimi diye basladi su an Türkiye nin geldigi duruma bakin , Bop esbaskani olan basbakan acaba Türkiyede icinde fitne ve fesat mi cikarmak misyonu?

-Dünya kirizi döneminde Chp nin uygulamasi yabanci mallara vergi indirimi idi Türk malarina niye vergi indirimi yapmadin senin yoksa isin gücün bati yi güclendirmek mi?

-Chp Türkiyede herseyini satiliga cikardi bankalarin %53 satildi para getiren hersey satildi, Türk sanayisi güclendirdikten sonra kapitalist ve Sömürgecileri Türkiyeye soksaydin,?

daha cok hain icratlari var ama bunlari sizler arastirin ,lafa degil icraat lara bakin Müslüman icraata bakar cünki Müslüman aptal ve cahil degildir

bu kadar beyin jimnastigi yeterli sonuc olrak yukarda siralanan icraatleri chp deyil Akp yapmistir sizlerinde bildigi ve tahmin ettigi gibi

peki bu icraatleri chp yapsa idi yapmak isterdi ama gerceklestiremezdi cünki Islami ve Milli direnis cogalirdi

Müslümanlar icin bukadar kritik ve hayati dönemde batinin planlari ve tuzaklari ni uygulamasi icin dindar gözüken bir siyasi parti Türkiye nin basinda olmasi gerekirdi ve olduda.

Akp Islam ile tek ilgi alani retorik edebiyat ve görünüs ama icraatlari ve faliyetler buna dahil cikarilan kanununlar hepsi ama hepsi abd ,ab ve vatikan emri ile oluyor ve onlarin misyonuna uygun kararlar veriyor AKP.

Akp nin maskesi düstü ,akp idareciler in vatan perverligini birakin Müslüman olduklarindan süphe eildmelidir cünki yapilan

ihanetleri ancak papaz ve sovalye yapar bir Müslüman isi deyil akp icraat lari,bilindigi gibi Abdullah Gül 2010 kasimda sovalye nisani almistir Türk kanununa göre suc olmasina ragmen .

Eyvâh! Beş on kâfirin îmanına kandık;

Bir uykuya daldık ki: cehennemde uyandık!(Mehmet Akif Ersoy)

Akp=Anadolu Kilise Papazlari, nin imanina kanmayin ümmeti Muhammed

İman edenlerle karşılaştıkları zaman, İnandık derler. Fakat şeytanlarıyla (münafık dostlarıyla) yalnız kaldıkları zaman, Şüphesiz, biz sizinle beraberiz. Biz ancak onlarla alay ediyoruz derler. Bakara /14

lbette Allah, doğru davrananları ortaya çıkaracak ve yalancıların da kimler olduğunu gösterecektir.Ankebut 3

Diri olanı uyarsın ve inkârcılar üzerine söz hak olsun diye indirilmiştir. Yasin 36/70

(Vasil b.Ata- Amr b. Ubeyd - Cahiz- Kadi Abdulcebbar- Cubbai- Alläf- Nazzam- Hanefi.-Bisr el Mu'temir)

Link to post
Sitelerde Paylaş

...,bilindigi gibi Abdullah Gül 2010 kasimda sovalye nisani almistir Türk kanununa göre suc olmasina ragmen ...

95 yıl önce 60.000 şehit ve Ödül;

"Birinci Dünya Harbi'nde bu kadar insanın ölmesine harbin ağır masraflara mal olmasına, denizlerde 5,000 tane ticaret ve savaş gemisinin batmasına başlıca neden, Türkler tarafından bir gece önce atılan ve incecik bir çelik halat ucunda sallanan 26 adet mayındır."

Winston Churchill 1930

(Nusret mayın gemisinin döşediği mayınları tespit edemeyen İngiliz pilot İngilizlerce kurşuna dizilmiştir.)

______________________________

17 Ocak 1916 Atatürk'e, "Anafartalar Grubu Komutanlığı"ndaki üstün başarıları sebebiyle "Muharebe Altın Liyakat Madalyası" verildi.

______________________________

"9 Kasım 1918" İskender'in bir İngiliz müfrezesi tarafından işgali ve İngilizlerin Seddülbahir ve Kumkale'ye kuvvet çıkararak Çanakkale Boğazı'nın her iki tarafını işgal etmeleri.

______________________________

9 Kasım 2010 Kraliyet Uluslararası İlişkiler Enstitüsünün T.C. Cumhurbaşkanı Gül’e ödülünü İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth verecek.

______________________________

Hürriyet; Y.ÖZDİL yazısı; (9 kasım 2010)

Yarın 10 Kasım

Bir tornacının oğlu...

Windsor Hanedanı’nın vârisi, Kral 6’ncı George’un kızı, Birleşik Krallık Hükümdarı, Büyük Britanya Kraliçesi, 2’nci Elizabeth’in elinden “devlet adamı” ödülü alıyorsa bugün...

*

Bir esnafın kızı...

Peri masalındaki balkabağının faytona dönüşmesini andıran gecede, Yunan Kralı’nın torunu, Danimarka Prensi, Merioneth Kontu ve Greenwich Baronu’yken, kuzeni 2’nci Elizabeth’le evlenip, Edinburgh Dükü ilan edilen Prens Philip Mountbatten’le sohbet edebiliyor ve Veliaht Galler Prensi’yle, onun biraderleri York Dükü ve Wessex Kontu’nun hatırını sorabiliyorsa...

*

Prens, Dük ve Kont da, sıradan tornacının torunuyken, henüz 15 yaşında işadamı olup, biriktirdiği harçlıklarıyla okumaya Harvard Üniversitesi’ne giden mahdumun başarısını tebrik ediyorsa...

*

Mustafa Kemal’e “mahluk” diyen gazeteci Ali Kemal’in, şu anda Londra Belediye Başkanı olan torunu Boris, töreni izleyen Türk gazetecilere “onurlu birey” muamelesi yapıyorsa...

*

En başta tornacının oğlu...

Herkesin, yarın sabah Anıtkabir’e gidip, dua etmesi lazım.

*

Çünkü, o olmasaydı...

Sıradan vatandaşların bırak Buckhingham Sarayı’ndan ödül almasını, Dolmabahçe Sarayı’nda bahçıvan bile olması imkânsızdı. Bahçıvanlık bile babadan oğula geçiyordu, o kovana kadar.

*

60 milyon dolarlık Gulfstream tipi makam jetimiz Başbakanımıza lazım olduğu için, Airbus tipi makam jetimize binerek Londra’ya giden... Dorchester Hotel’in süiti, üç aylığına bir Arap şeyhi tarafından kapatıldığı için, bu seferlik Mandarin Hotel’de kalan... Dört geceliğine, 35 bin liracık ödeyen cumhurbaşkanımız, ihmal etmeyecek, yarın sabah gidecek Anıtkabir’e.

*

E siz gidemeseniz bile... Cumhuriyetimizin geldiği şahane seviyeyi görüp, bi fatiha okursunuz artık.

tarihinde osarici tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...