Jump to content

'Alkol alırlar fuhuş yaparlar'


Recommended Posts

Nikahsız ilişkiler mideni bulandırıyor ama haremler,cariyeler son derece ahlaklı öyle mi?

Ahlaksız bir şey bir imzayla ahlaklı hale gelmez,bu çelişkiden bir an önce kurtulun.

Ama anlaşılmayan bir şey var bu onlara göre çelişki değil tam tamına göre olması gereken bir şey çünkü tanrı böyle buyurmuş tanrı böyle buyurduktan sonra artık gerisini doldurmak demogojiye kalır yap yapabildiğin kadar.

Yok eski dönemler, yok savaşlar, yok araplar tam anlamamış, yok özgürlük, yok çocuklar yok şöyle yok böyle bizim bütün millet böyledir.

Olayın köküne inelim kardeşim allahın ne sex gibi bu kadar sıkıntı bir konuyu yaratması mümkün değildir allahın trilyonlarca yıldızın sistemin gezegenin olduğu evrende birebir muhammed ve çevresinin yatak odasına müdahale etmesi ve bütün insanlığın sex hayatını buradan düzenlemesi mantık dışıdır izahı yoktur. Önce bunu anlasınlar sonra ahlak değerlerine bakarlar

tarihinde Protagoras tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 70
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Mechule,size ne milletin uckurundan,ona giren size de mi töbe töbe,allah cezasini verir sen merak etme o her b..ku bilir :huh:

Milletin uçkuru için kendini paralayacak kadın sonunda. Gençler sevişiyormuş, çocukları camdan fırlatıyormuş. Sana ne be kadın? Bir de kürtajı korkunç bir şey sanıyordur bu kesin. Manyak kadın.

Şüphesiz ki o her boku bilendir :D

tarihinde MissAtheist tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

,evlilikle,dinle,bi yangından bahsediyorum,kıymayın bu gençlere,

Öyle bi konuştunki konuyu okumasam yazık derim acırım.

Görende 9 yaşındaki kızı peygamberlik iddasıyla kandırıp harcore sex yapmış birisi sanıcak.

17 yaşındaki kız seks yapıyor kendi rızasıyla öyle bi bahsediyorsunki sanki kızın hayatı kararmış :)

Seks yapmak eğlenceli birşey.

Sandıgın gibi işkence gibi olan bir süreç degil.

Zaten zevki artırmak için alkol alıyorlar buda tercih meselesi , fantezi yani.

Çok fazla tecavüz pornosu izledin galiba. Bilinç altına bak kızdaki. Birisi seks yapınca ayyy iğrenç pislikler falan diyor.

Birde erkege hiçbir suçlama yok full kıza yazık falan diyor.

Üzülme mechule belkide erkek alttaydı.

:)

Ayyyy yazık bu kızlarla seks yapan erkeklere.Kızlar ayıp , erkeklerin hayatını karartmışsınız pislikler. Kim bilir ne kadar canları yandı , midem bulanıyor bıdı bıdı bıdı...

Link to post
Sitelerde Paylaş

nefislerine ram olmuş insandır midemi bulandıran! bu çirkinliği sakın dine yaftalamayın sakın!nikahla alakası olmayan şeyler söylüyorum,evlilikle,dinle,bi yangından bahsediyorum,kıymayın bu gençlere,yoksa zinanın her türlüsü yaşı başı kaç olursa olsun kişinin ahlaksızlıktır,ama üzüldüğüm nokta bu değil gençlerin böyle kişiliklerini yitirdikleri tuzaklara düşmesi,ve koca insanların buna göz yumması hatta ve hatta onay vermesi,insanlık dışı!sınıfından bir öğrenciden hamile kalan lise öğrencisi kız bebeğini doğurduğu gibi camdan fırlattı!kanaması durmayan genç anneyi doktora götüren ailesi,doğum yaptığını o esnada öğrendi!!!!!!! kışın olan bi olay,bumudur özgürlük!

Eğer rahatsız olduğun şey istenmeyen çocuklarsa,evli olduğu halde kürtaj yaptıran da çok insan var.Hatta türkiyedeki hastanelerde sadece evli kadınlara kürtaj yapılıyor dikkat!

Bu istenmeyen hamileliklerin nedeni ise tam olarak seksin tabu olması,yasak olması.Gençlerin seks konusunda bilgisiz olması,ve hamile kaldıklarında ne yapacaklarını bilememesi.İstenmeyen hamileliklerin önüne geçmek çok kolaydır.Ama bizim toplumumuzda seks ağza alınmayacak kadar ayıp bir şey olduğundan, sırf prezervatif almaya utandıkları için daha sonra kürtaj yaptırmak zorunda kalan gençler az sayıda değildir.

Kısaca hamile kalmamanın yüz çeşit çaresi var,ama ya bilmediklerinden,ya utandıklarından,ya toplum baskısından korktuklarından bu yöntemleri uygulamıyorlar.Öyleyse istenmeyen hamileliklerin önüne geçmenin yolu sevişmeyi yasaklamak değil,gençleri seks hakkında bilgilendirmektir.

tarihinde taopaipai tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Ateistim ama seks konusu da sonsuz içki gibi birtakım kuralları zorunlu kılar. Sonsuz özgürlükler diğer insanların hayatını etkilerse bu durumda toplum refahı sağlanamaz. Tabi ki, kişi banane toplumsallıktan derse kendi bileceği iştir bu da... :) Dinci olsam toplumsal kurallara kesin uymak zorundadır birey derdim zaten. Ayrıca aseksüel değilim ama, cinsel ilişki de bence insanın hayvandan farkı olmadığını gösteren(zaten öyle) :) bir ihtiyaçtır. Evrimsel süreçte cinsellik evriminin tamamlamış mıdır bunu bilemiyorum tabi. Zaten adalet mülkün temelidir olayı da aslında evlenme olgusunun önemine dikkat çekmek içindir. Kim kimin çocuğu, bağı ne yönde filan gibi konulara net cevap bulmak içindir! Ben böyle düşünüyorum ama tabi ki dediğim gibi eşcinsel veya aseksüel değilim ama tanrının madem böyle bir kadın yaratma isteği vardı ve bu sorunu bilseydi bu seks olgusunu, o zaman bu türden bir üreme yolu yapmazdı.. haliyle allah yoktur! :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu arada mal müslolar gibi islamcılar gibi kadını mal olarak görmüyor, erkeğin ve kadının seks konumundaki durumunu da eleştiriyorum. Madem allahınız var, eşit yaratsaydı diyorum o zaman seks konusunda herşeyi... kadının istemeyince erkeğin seks yapamaması gibi mesela... :) Ayrıca, dünya seksten ibaret değil. Seks size göre en zevkli şey midir dünyada? Bana kalırsa seksten çok daha zevkli şeyler de vardır. Sen evli değilsen seks yapamıyorsan evli değilsin diye veya yalnızsan kız arkadaşın yoksa ve bir şekilde şansına olmuyorsa seksi istersin ve en önemli şeymiş gibi istersin ama değildir aslında. Mesela, çok açken bir tabak iskender yemenin tadına paha biçilemez veya ne biliyim kumarda paran varsa yaşanan adrenalin hissini verebilecek en ufak bir zevk bilmiyorum pokerde. Bunu bilen bilir. :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

ne kadar özgürce sexi istesenizde sonuçta o belli bir evrimsel kararlı durumu benimseyecektir....

bu durumda tek eşli yaşamaktır....

en kararlı durum budur....

bundan sonraki en kararlı durum dişinin tek eşli erkeğin birden fazla eşli olabildiği durumdur....

yani her iki durumda da dişinin tek eşli olması birincil önceliktir....

dişinin çok eşli yaşaması evrim tarafından elenir....

buna yönelenlerin soyları devam edemez....

Link to post
Sitelerde Paylaş

ne kadar özgürce sexi istesenizde sonuçta o belli bir evrimsel kararlı durumu benimseyecektir....

bu durumda tek eşli yaşamaktır....

en kararlı durum budur....

bundan sonraki en kararlı durum dişinin tek eşli erkeğin birden fazla eşli olabildiği durumdur....

yani her iki durumda da dişinin tek eşli olması birincil önceliktir....

dişinin çok eşli yaşaması evrim tarafından elenir....

buna yönelenlerin soyları devam edemez....

Ataerkilliği çok benimsemişsiniz bakıyorum.Şu bilinen bir gerçektir ki,insanlar ataerkil olmadan önce anaerkildi,tek eşlilik falan da yoktu.Daha sonra erkekler kadınları devirip hakimiyeti ele aldıklarında,kadınlara tek eşli olmalarını dayattılar.

İnsanın en yakın akrabası bonobolar anaerkildir mesela,bu konuda bir çok belgesel var.

İnsanlar/hayvanlar grup dayanışması içinde yaşadığı sürece kimin kimden çocuğu olduğunun çok önemi yoktur.Bu hayvanlarda böyledir,insanlarda da öyle olmalıdır.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...