Jump to content

İnsanoğlu İlkel Bir Türdür.


Recommended Posts

İlkel olsa iyi... Bir de süper akıllı(!) tasarım... alın size örneği:

254228_221305391232496_218129538216748_852251_5072915_n.jpg

Çoğu kişi bilmez, hemen size örnek vereyim. Bu genelde sporcularda olan bir sakatlık çeşidi vardır ve spor hayatını bitirir... Ön çapraz bağ kopmasıdır bu. Dizin stabilizasyonunu sağlar bu ön çapraz ve arka çapraz bağlar... Bu bağlar 4cm'ciktir ve koptuğu an menisküsler yırtılabilir(iç-dış), ileri zamanda tedavi edilmezse dizde kıkırdak lezyonu oluşur, kireçlenme başlar. Ameliyat edilmezse diz protezi gerekir.

Tıp sayesinde hamstingten alınan bağla, güya allah(cc)'nin yaratmış olduğu bağa göre güçlendirildiğinde %16O kadar eski allahın bağına göre daha güçlü olabilir. Allahınız neden o bağı daha güçlü yapmamıştır sorarım size. Bağı güçsüz olanların spor yapmadan ters hareketle bu bağlarını koparmaları içten bile dğeildir.

Alın müslümancıklar size akıllı(!) tasarım...

intelligent design'a bak ya! :) :) :)

tarihinde negatif_ateist tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 47
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

kalpleri olup da bunlarla anlamayan, gözleri olup da bunlarla görmeyen, kulakları olup da bunlarla işitmeyenlere yapılan bir tenkittir bu.

Tıpkı senin azevvel yaptığın tavşan kurnazlığın vardı hani "ebedi cehennem" ile ilgili.

aha! :) daha dünm okudum bu ayeti.... gözler görür tamam, ceyvahcubbeli checked! kulaklar işitir tamam checked! kalp anlar hayır!!!! FAILED!!!!

kalp kan pompalar topitop, beyin beyin diyecekti de, o zaman kalp sandığı için kalp demiş... 1400 yıl önceye asılı kalmış ilkel insan "eyvahcübbeli" yahudi patentli müslümancık! :) :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

İnsan vücudunda hergün 5000 Dna harf hatası oluyor

http://www.dailymotion.com/video/x7xnwf_nsan-vucudunda-hergun-5000-dna-harf_news

Ben bundan bahsetmiyorum.

Buna zaten mutasyon diyorlar. Ve bahsettiğin şey genelde kansere neden oluyor.

Ben tüm insanların, dünyadaki tüm insanların genlerinde var olan %8 lik bir paydan bahsediyorum. İnsan genomunun %8 i retrovirus kaynaklıdır. Bunun dışında var olan hurda DNA parçaları da vardır. Ancak virus DNA sı %8 lik paya sahip.

Allahın Ademine %8 lik virus DNA sı neden koydu. İşin komiği aynı lokalizasyonda aynı hurda DNA parçaları şempanzelerde de mevcut. Birebir aynı olmak üzere.

Yoksa bu tesadüf değil de biz şempanzelerle gerçekte akraba mıyız cübbeli....???

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yoksa bu tesadüf değil de biz şempanzelerle gerçekte akraba mıyız cübbeli....???

Cambridge Üniversitesi'ndeki araştırmacıların yaptığı bir çalışmada, kara canlılarının bazı proteinleri karşılaştırılmaktadır. Hayret verici bir şekilde, yaklaşık bütün örneklerde insan ve tavuk, birbirlerine en yakın akraba olarak eşleşmişlerdir. Bir sonraki en yakın akraba ise timsahtır. (New Scientist, no. 103, 16 Ağustos 1984, s. 19 )

Link to post
Sitelerde Paylaş

kalpleri olup da bunlarla anlamayan, gözleri olup da bunlarla görmeyen, kulakları olup da bunlarla işitmeyenlere yapılan bir tenkittir bu.

Tıpkı senin azevvel yaptığın tavşan kurnazlığın vardı hani "ebedi cehennem" ile ilgili.

Geç bu ayakları, bunlarla ateistleri kastettiğin açık. İnsanların beyniyle değil kalbiyle anladığını sandığın için bir tarafını yırtsan ne dediğimizi anlamayacaksın. Bizim kalp gözümüz sizin beyin algınız kapalı. Beynimi kullanarak sen dahil hepimizin komik primatlardan başka birşey olmadığımızı biliyorum. Ben senin seviyene inip bilimin bulgularını reddedenlere hakaret etmem. Sen hiçbir somut kanıtı olmayan fikirlerine inanmadılar diye kardeşlerine hakaret edebilen bir primatsın.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Chandra Wickramasinghe:

Bir bilim adamı olarak aldığım eğitim boyunca, bilimin herhangi bir bilinçli yaratılış kavramı ile uyuşamayacağına dair çok güçlü bir beyin yıkamaya tabi tutuldum. Bu kavrama karşı şiddetle tavır alınması gerekiyordu... Ama şu anda, Allah'a inanmayı gerektiren açıklamaya karşı olarak öne sürülebilecek hiçbir argüman bulamıyorum. Biz hep açık bir zihinle düşünmeye alıştık ve şimdi yaşama getirilebilecek tek mantıklı cevabın yaratılış olduğu sonucuna varıyoruz, tesadüfi karmaşalar değil.

Robert Shapiro:

Bizi basit kimyasalların var olduğu bir karışımdan, ilk etkin replikatöre (DNA veya RNA'ya) taşıyacak bir evrimsel ilkeye ihtiyaç vardır. Bu ilke "kimyasal evrim" ya da "maddenin kendini örgütlemesi" olarak adlandırılır, ama hiçbir zaman detaylı bir biçimde tarif edilmemiş ya da varlığı gösterilememiştir. Böyle bir prensibin varlığına, diyalektik materyalizme olan bağlılık uğruna inanılır.

Geoffrey Clark (Arizona State Üniversitesi'nden antropolog):

Önümüzdeki bir grup alternatif araştırma sonucundan bir tanesini, daha önceki varsayımlarımıza ve ön yargılarımıza göre seçiyoruz, bu hem politik hem de subjektif bir işlem...

tarihinde eyvahcubbeli tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Komedi gibi bunlar cübbeli. Bizler için kolay sorular bunlar.

Tesadüfi bir insulin yaratmak istersen belki dediklerin doğru olabilir.

Ama burada doğayı ve çalışma biçimini anlamayan bir ahmaklık görüyorum.

Doğa insulin yaratma niyeti ile yola çıkmaz. Rastgele bir protein yaratır. Bu rastgele protein bir problemin çözüm parçasıdır. Son derece küçük olsa da ufak bir fark yaratabilir. Aynı problemi rastgele başka proteinlerle de çözme imkanı olabilirdi. Ancak başlangıç rastgelelik üzerine kurulu olduğu için milyon çözümlerden sadece biri oluşmuştur.

Daha sonra bu çözüm evrim ile mükemmelleştirilir. Protein büyür yapı kompleksleşir.

Başka bir rastgele basit çözüm bulunmuş olsaydı evrim bu çözüm üzerinden gidecek ve yapı daha farklı mükemmellik kazanacaktı.

Örnek verelim:

Bizlerin kamera göz yapısı vardır. Bu bize atalarımızın basit gözlerinin geliştirilmesinden gelir. Böceklerin ise hücre göz yapısı vardır. Onların atalarının basit gözleri bu şekilde evrilmiştir. İki göz de basit gözlerden türemiştir. Aynı probleme farklı yollardan farklı sonuçlarla çözüm bulunmuştur. Benzer şekilde bizler demir içeren kan hücreleri kullanırız hava oksijenini bu sayede tutarız. böcekler ise bakır içeren hemosiyanin kullanır. Problem aynıdır ama çözüm gene farklıdır.

Dolayısı ile aslında bir problemin çözüm yolları milyonlarca farklı basit seçenekle başlar. Sonradan bu basitlik karmaşıklığa doğru evrilir. Senin dediğin gibi birden olmaz. Birden olduğunu da hiçbir evrimci iddia etmez. Yukarıda yazdıklarının doğru olabilmesi için değişimlerin birden olduğunu iddia ediyor olmak gerekir.

İnsan ya da bir canlı sorunlarına olan çözümlerden sadece birini kullanmış ve evrim ile kompleksliği, karmaşıklığı artırmıştır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Dolayısı ile aslında bir problemin çözüm yolları milyonlarca farklı basit seçenekle başlar. Sonradan bu basitlik karmaşıklığa doğru evrilir. Senin dediğin gibi birden olmaz. Birden olduğunu da hiçbir evrimci iddia etmez.

Bakteriler... çok sayıda üremeleri nedeniyle, en çok mutant (mutasyon geçirmiş canlı) ortaya çıkaran canlılardır. Ancak bakteriler... kendi türlerine çok büyük bir sadakat gösterirler. Escherichia coli bakterisinin mutantları çok dikkatli bir biçimde incelenmiştir ve bu konuda çok iyi bir örnektir. Okuyucular da kabul edecektir ki, evrimi kanıtlamak ve mekanizmalarını keşfetmek için örnek olarak seçilen bu canlının bir milyar yıldır hiçbir değişime uğramamış olması son derece şaşırtıcıdır. Eğer evrimsel bir değişim meydana getirmiyorlarsa, bu canlıların geçirdikleri bunca mutasyonun ne anlamı vardır? Sonuçta, bakterilerin ve virüslerin geçirdikleri mutasyonel değişimlerin, belirli bir genetik ortalamanın etrafında dönüp dolaşan kalıtsal dalgalanmalardan başka bir şey oluşturmadıkları ortaya çıkmaktadır; biraz sağa, biraz sola dalgalanma olmakta, ama nihai bir evrimsel değişim yaşanmamaktadır. Pierre-Paul Grassé, Evolution of Living Organisms, Academic Press, New York, 1977, s. 87

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sen onu bunu bırak da Allah neden %8 virus DNA sı yerleştirmiş Ademe onu söyle.

Hiçbir işe yaramayan bir DNA yerleştirmiş.

Soruma cevap ver:

Allahın abeste istigal etmiş midir?

''Allah hiçbirşeyi nedensiz yaratmaz ve vardır bir hikmeti'' demekten başka çareleri olamaz.

Ve bizim onlardan ayrıldığımız yollardan biri de bu;

Bilinmezcilik üzerine kurulu bir şeye körü körüne inanmak.

Cevap veremezler, verirlerse de saçmalarlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş

topitop "eyvahcübbeli" ! ! ! Kalple düşünülme olayına açıklık getir önce sen... yalandan konuyu değiştirme! Kulaklar işitir, gözler görür, kalpler anları açıkla ve arz et müslümancık. Raina muhammedin torunu. Muhammed normalde isimdir, Muhammed'in diye yazılır ama sizin pedofili için cins isim olduğundan kullanmıyorum apostrof - kesme işareti! :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hile (aldatma) bazen bilinçsiz olur, ama her zaman değil, çünkü bazı insanlar, tarafgirlikleri nedeniyle, amaçlı olarak gerçeği görmezden gelirler ve inançlarının yetersizliğini ve yanlışlığını kabul etmeyi reddederler. (Pierre Paul Grassé, Evolution of Living Organisms, Academic Press, New York, 1977, s. 8.)

Seninle evrim tartışmasına girecek değilim. Evrim hakkında cahil bile sayılırım. Başka kullanıcılar benden çok daha iyi cevap verebilir. Belki ben yanılıyorum. Belki evrimi araştıran bilimadamları da yanılıyor. Bilime sizin dine inandığınız gibi inanmıyoruz ki biz. Bilime inanmıyoruz, evrim teorisi yanlışsa bile bilimsel yöntemlerle buna ulaşılacağına güveniyoruz. Gerçeklere ulaşmak için elimizdeki en güvenilir yolun bilimsel yöntemler olduğunu savunuyoruz. Çürütmek için araştırma yapsanız bilime bir katkınız olur belki onu yapmıyorsanız bu konuların araştırılmasını engellemeye kalkmayın yeter. Allah yarattı deyip bıraksaydı herkes sizin gibi, bugün ne biyoloji ne genetik ne tıp bu durumda olabilirdi.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Seninle evrim tartışmasına girecek değilim. Evrim hakkında cahil bile sayılırım. Başka kullanıcılar benden çok daha iyi cevap verebilir. Belki ben yanılıyorum. Belki evrimi araştıran bilimadamları da yanılıyor. Bilime sizin dine inandığınız gibi inanmıyoruz ki biz. Bilime inanmıyoruz, evrim teorisi yanlışsa bile bilimsel yöntemlerle buna ulaşılacağına güveniyoruz. Gerçeklere ulaşmak için elimizdeki en güvenilir yolun bilimsel yöntemler olduğunu savunuyoruz. Çürütmek için araştırma yapsanız bilime bir katkınız olur belki onu yapmıyorsanız bu konuların araştırılmasını engellemeye kalkmayın yeter. Allah yarattı deyip bıraksaydı herkes sizin gibi, bugün ne biyoloji ne genetik ne tıp bu durumda olabilirdi.

Geri dönüşü olmayacak kadar deney ve fosil var.

Yani teoride ufak açıklamalar değiştirilebilir,

Mesela nasıl iki ayak üstünde yürüdük meselesinde farklı farklı açıklamalar var bilim adamları tarafından,

ben öyle okudum.

Bir türleşmenin olduğu su götürmez bir gerçek,

Evrimin olgu ve teori kısmını birbirinden ayırırsak, olgu kısmı inkar edilemeyecek kadar güçlü.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hücrelerin Yapı Taşları Olan Proteinlerin Tek Bir Tanesinin Dahi Tesadüfen Oluşması İhtimali Yoktur

Ama bir boşalmayla salgılanan milyonlarca farklı canlı biriminden bir tanesinin TAMAMEN TESADÜFEN kadın yumurtasına girmesinin ihtimali vardır :D

Öyle ki;

Misyoner pozisyonu yerine kadın üstte pozisyonu denendiğinde TAMAMEN TESADÜFEN yaşayacak sperm değişiyor.

Yani eyvahcubbeli denen zır cahil herif yerine farklı kombinasyonda bir herif türeyecekti.

eyvahcubbeli, seni üreten pozisyon hangisiyse tespit edip o pozisyonda seks yapılmasını yasaklamak lazım.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Doğal seçilim de nice türleri yok etti.

Bunda da ibretlik bir şey mi görmemiz gerekir ?

Şimdiye kadar ki var olmuş olan türlerin %99'u yokoldu.

Ama bundan bir ibretlik ders çıkaramazsın çünkü evrimin bir mekanizmasıdır.

Gertrude Himmelfarb, bu konuda şu soruyu sorar:

"Eğer doğal seçilim, en basitten en karmaşığa; en aşağıda olandan, en üst seviyedekine kadar; tüm türlerin gelişimini açıklamak istiyorsa; o zaman, basit ve aşağı seviyede olan türlerin varlıklarını nasıl açıklayabilir? Daha üstün veya daha yüksek formda bulunan türler, niçin daha bayağı veya daha aşağı türleri alt etmemiş ve onların yerini almamışlardır?"

Gerçekten de doğa, bu modası geçmiş alt türlere müsaade etmekle, "evrim teorisinin tutarsızlığı"nı ortaya koymaktadır. Örneğin; yabanarıları, kuzenleri olan balarılarından, çok daha az yetenekli olmalarına rağmen; gelişip çoğalmaya devam etmişlerdir. Balarılarından daha az mükemmel fizyolojileri ile; elimine olmadan, ekolojik zincirdeki yerlerini korumaktadırlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...