Jump to content

Bilim ve Din Sitesi


Recommended Posts

Cahil olduğunu itiraf ediyorsun yaniii. Bak bu da bir başlangıçtır,,,ileriye doğru yol alman için ilk adım..........

Bak şimdi tebrik ettim seni sağduyu........ayrıca benden öğreneceğin çok şey var......Daha yeni başlıyoruz....

sana dünya ile,elementler ile ilgili birçok bilgi öğreteceğim....Aslında bana teşekkür etmen gerekiyor....

neyse,,şimdiden rica ederim........

7 yy araplarına tapan birisi bana ne öğretebilir acaba, merak ettim. 6 yaşında bir çocukla evlenip 9 yaşında gerdeğe giren birisinin kuyruğuna takılmakla ne elde edeceğini sanıyorsun? Buradan başka istersen.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 months later...
  • İleti 143
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

  • 1 month later...
  • 4 months later...

İşte böyleee,

                     Muhammet çok çirkin olduğundan diğer arap gençler gibi 15 yaşlarında evlenemedi.Hatice onu goca olarak degilde Kervan yöneticisi olarak aldı sayılır.Başkada  KARI  Nah alabildi.Hatice cenderme gibi karıydı.

                     HECCİK öldükten sonra karılar sıralandı.Bir tarafdan Allah,bir taraftan savaşlardan alınan çeriyeler.Herkes GARI  taşımaya çalıştı Mehemmede.Akrabalarda garı pırahmadı İREHMETLİK:-)Bir gün garısı Ayşaya dediki,azönce benim ıcadım olan kureyşül  el akbar tele nAKIL adlı telefonuma biri bir haber bırahmış deyince Ayşe dediki kimmiş obahdınmı?Mehemmedde bahdım dedi.Ayşe kimmiş O?Mehemmedde dediki beni çoh seven,benim için dünyeyi yaratan benim garı işlerime bahan EL-İLAH  yanı Allah.Ayşe peki ne istiyür?Benim bir GARPUZ  MEMELİ,tombul galçalı,ataşlı bir garıya daha ihtiyacım varmış deyince genç ve güzel AYŞA  PATLAR,ULAN  SENİN  ALLAHININ  HİÇ  BAŞKA  İŞİ  YOKMUDA hep senin etek işlerini düşiniy?

                      Senin Allahın arhadaşı bir bozulduku sorma getsin.Ayşada güzelliğinin verdiği GÜVENLE  Mehemmede posta koyabilen tek avrattı.Muhammedin çirkin olmasıda Ayşaya güç veriyürdü.Mehemmet işi birez daha üstelese belkide Ayşa ANAMIZ, Al  TASINI  TARAĞINI  BEN  GEDİYOM demesinden korkuyordu Mehe.

                    Zeten bu görhudan peygemberin garıları kimseynen evlenemez deye ınsancıl  AYAT  peygemberin ricesi üstüneAllah Emrikenim yıldırım postaıyla gönderdi.

                   Bizim müslümen postaneler gelenmektupları neydeyse ekşidecek.Almanyadaki sigortama telefon ettim otomobilimin bir önemli küçük parçasını İsviçre havayollarıyla yolladılar.Türkiyeye gelişi 1,5 gün sürdü.İzmir postasından alışımsa tam bir ayda alabildim.Nerdeyse izmirde ev kıralayacaktım.Bu nedenle Allahda gavır postasını tercin etti.

                   İsviçrede BASEL sokaklarında yürüyürüm,öte köşeden bir arap çıktı,SALAMUNALAYKUM  dedi ve  KERHANANIN  nerde olduğunu sordu.Dedimki kERHANAYI bilmiyümde, az ilerde bir bar var,orasıda kerhana sayılır.Deme dediiiiii.Evet dedim.Gel o zaman oraya birlikte gidelim masraflar benden.Yok dedim oraya gelirsem hastalık gaparız garılardan deyince amannnn boş ver ben Allaha ınanıyom beni hasta etmez.Sende Türk olduğuna göre sende Müslümansın.Yok dedim ben Müslüman değilim,o nedenle oraya gelemem.Arap üzüldü,BARA girmeden dönüp gitti.Olaki beni yardımcı olarah götürecekti.Arabın peygemberinin yardıma gereksinimi olurda Arabın olmamı.

              İnsanlar mükemmel hele müslümenler mükemmelinde mükemmeli yaratılmış.Emmeeeee USA gereksinim duyulan binaların yapılmasında bülem araplar  gavur mühendis çağırıylar.Demekki Allah müslümenleri gavurlar kimin AHILLI yaratmamış.Emmeee ben bütün gebeyeti EL-İLAHA  bulıyam.Eger Allah göklere çıhan  Mehemmedi geri göndermeseydi bugün 1,5 milyar ınsan bu TUFANIN  göbeğinde olmayacahdı.BARIŞ  GARDAŞLIH  İÇİNDE BİR  ELİ  TOMBUL  MEMELİ  15 gızlarda öte elide bilmem nede  gartallar kimin hür yaşayacahtıh.YAZUHKİ  ne YAZUH  OLDU  bizlere.

Dedeniz

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Jen unpinned this Başlık
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...