Jump to content

7 Ağustos 2011 İstanbul Ateistforum Buluşması


Recommended Posts

  • İleti 115
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Alla alla ne var bunda, gözüme çarpanları yazdım. Elimde herkesin fotosunun olduğunu mu söyledim :lol:

Ya o değil de telefonuna da ulaşamadım, sen geliyon mu bu olaya? :)

Telimi de yazaydın aaa aşkolsun yani..:D

Rabbime şükürler olsun ki, resmim elinde yokmuş .(yoksa var mıydı yav :huh: )

Anacım forum sayfalarını da telefonunun sms fonksiyonu yapmışsın.Demek birbirimize telefonla ulaşamayınca buraya mesaj bırakıyoruz...

Olayımız buysa, aha ben de sana cevap vereyim bari;

İmhocum, Telefonun falan farkında bile değilim..Çok yoğunum,kafam da çok yoğun. Telefonlarımı bazen kapatıyorum..Sanırım şu sıralar konuşmadığım ve kapalı tuttuğum hattımdan aramışsın..Ben seni yarın ararım dedikodu yaparız..:D..

Gelmeyi çok isterim ama taşınıyorum İmho..Eğer fırsat olursa gelmeyi isterim..

Allah'a emanet..

tarihinde placebo tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Olmaz mı olmaz mı? Herkesin herşeyi var bende :lol:

Valla ne yapayım abla be, mesaj atıyom yok, arıyom yok, en sonunda Sinan Çetin'in programına çıkacaktım seni bulayım diye, neyse buraya yazayım bari gören duyan olur belki dedim. Sen de üç harfliler gibi adının anılmasını bekliyormuşun valla anında damladın ^_^

Telefonlarını kapatıp da adamı merakta bırakma bi daha bak he! Elimde senin de resimlerin var, tüm duvarlara kayıp ateist aranıyor diye ilan yapıştırırım B)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bildirim mesajını yarın atacağım(yer, saat vs). Telefon numaralarını vermeyen artık iletmeye başlasınlar lütfen. 20 katılacak gözüküyor(20'sininde katılacağını sanmıyorum). Placebo, eğer gelmezsen Ascomycota abazan kız gibi durucak buluşmada :D. Gelmek isteyen varsa 7'sine kadar katılmak istediğini belirtebilir(7'nin saat 10'una kadar).

Link to post
Sitelerde Paylaş

Geçenlerde bir yerde 2 ateist ve bir deist ve bir de agnostik dört kişiyle reelde bir araya geldim.Bu kişiler ateistforum üyesi değillerdi herhalde.Ama konular açıldıkça bildik konulara girildi.Doğrusu dördü toplanmıştı ve tartışıyorlardı.Yaklaşl 10 dakika sonra kendimi de bir ilahiyatçı olarak gösterip kulak misafiri olduğum konuşmlara açıklık getirmek istediğimi söyledim.Peygamberin evlilikleri, Allahın neden zulme seyirci kaldığı, Allahın neden bir kısım insanları özürlü yarattığı,recim cezasını, islamda kadını,kurandaki çelişkileri,köleliği ve daha bir sürü konuyu tartıştım.Özellikle agnostik olan kişi çok faydalandı.

Yalnız biraz çekingen idiler.Fikirlerimin herkese açıp açmadığını sorduklarında açmadığımı toplumun kendisinde modernsit bulduğu fikirlere hazır olmadığını,dahası dinin ahlaki yönüyle bilen kişilere fazla bir şey anlatmanın gerekmediği,ne zaman sorun olduysa bunlara başvurulabileceğini söyledim.Hiçbir yerde alamadıkları birkaç cevabı aldıklarını da söylediler.

Bu forumda 1-2 yıl önce daha çok yazardım.Ama benim sorgulama gücünde büyük bir devrim yarattı.Sayısız sorularla çok araştırmamı sağladı ve dinimi daha iyi öğrenmeme de sebep oldu.

Demek istediğim aslında İstandbulda olsaydım bu buluşmada da yer alabilirdim.Yakın çevremde atesitolan kişilerle iletişimim gittikçe artmakta.Ateist bile olsalar karşısındakini rencide etmek gibi bir görevi olduğuna inanmayan ile birarada olmak çok verimli olmakta.Bu sebeple toplantınızı sadece ateistlerle yapmanıza gerek yok.Özellikle müslümanlar içinde seçici davranabilirisniz.

tarihinde ozedonus_ tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Ateist buluşmaları artık gelenekselleşti.

Buluşup görüştükçe, bunun hiç de korkulacak bir şey olmadığını anlıyoruz. Uygar bir ortamda yapılan sohbetlerin hepimize yararı var.

Çekinen arkadaşlarımıza bir kere denemelerini öneririm. Şimdiye kadar neden katılmadıklarına hayıflanacaklarından eminim.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Buluşmaya katılan herkese teşekkür ederim. Güzel bir gündü benim için.

Teşekkürü hakeden biri varsa o da sensin. Kaçıncı defadır bu organizasyonu gerçekleştiriyorsun..

Bir araya gelmeniz, tanışmanız, içeriği her ne olursa olsun karşılıklı sohbet edip birlikte vakit geçirmeniz çok hoş, çok güzel..

Çok eğlenmişsinizdir eminim.:)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Teşekkürü hakeden biri varsa o da sensin. Kaçıncı defadır bu organizasyonu gerçekleştiriyorsun..

Bir araya gelmeniz, tanışmanız, içeriği her ne olursa olsun karşılıklı sohbet edip birlikte vakit geçirmeniz çok hoş, çok güzel..

Çok eğlenmişsinizdir eminim.:)

3. oldu bu sanırım. Bir dahaki sefere sizide görmek isteriz :).

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...