Jump to content

VATAN SAĞOLSUN!


Recommended Posts

  • İleti 243
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Asil onemli olan insanliga zarar veren terorizmdir?

Terörizmin henuz insnliga faydali olani icat edilmedi Evrensel kardesim, Amerika'nin, emperyalizmine alet olarak terörü kullanmasida normaldir, güçlü devlet imaji yaratmak icin Holywood'u, mediayi, sebepsiz actigi savalari hep bu amaç için kullaniyor, ama kürtlerin bugun yaptigi terörizmin ne ahlakla, ne kardeslikle ne dinle, ne imanla, ne bir vatan kurmak icin kahramanlik yapmakla aciklamasi var.

Bir cogumuz bugun kürtlele ayni apartmanda, ayni maallede, ayni sokakta otuuyoruz, ayni isyerinde calisiyouz, ayni yemegi yiyor, uzuluyor, seviniyoruz, ama aksam olup herkes evine cekildiginde benim kardesimi, akadasimi, akrabami öldürecek bombayi, ayni apartmanda, ayni sokakta, ayni isyerinde calitigim insan, utanmadan, sikilmadan, insan oldugunu unutarak, vahsice, gaddarca hazirlayabiliyor, sonra birileride bunlara gerilla diyor, terörist nedir o zaman, bende sana bunu sorayim?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Panzehir;

Evrensel Siyaset felsefesi ve tarih konusunda bana çok hafif gelirsin.-panzehir-

Senin ayrimci, cikarci toplumlari kutuplastiran yandas politika bilgin de; benim insan ve insanlik bilgim altinda ezilir.

Senin bilgin ancak toplumlari ayirmaya ve birbirine dusurmeye, milliyetcilige, irkciliga dayanir.

Benim insan haklari, evrensel hukuk ve hak ve ozgurluklerin butunleyiciligi ve antiayrimciligi yaninda,insan ve insanligi adina da yaya ve yari yolda kalir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ateturk;

Ben aslinda politik algi, cikar ve ayrimciligi temelinde terore sadece kendi ideolojik inanc penceresinden bakan beyinleri kast ettim.

Mesela, Libya'ya saldirilari destekleyen zihniyetten.

Teror, korku salmak demektir. Terorist te korku salandir.

Bu korku felsefesi temelli terorizmin amaci, korku salarak kendi istedigi ne ise onu kabul ettirmek ve karsi cikislari onlemek icindir.

Bu temelde her turlu diktatorluk, fasizm ve her turlu dusunce ve davranis terorizmdir.

Terorizmin korku salmasinin yerine gelmesi de, ancak suru psikolojisine sahip bir toplumda gecerlidir.

Bugun emperyalist zihniyet ikili oynamakta hem teroru her turlu kullanmakta, hem de toplumu sanki terore karsi koruyormus gibi gozukmektedir.

Turkiye'de de 1980 ortalarindan beri olan budur, terorun kullanilmasi ve terorun ustune gidilmesi.

Yani amac, terorizmi bitirmek degil; toplumun gundeminden oyle veya boyle dusurmemek ve ustelik teroru kullanarak, yapilacak her turlu baska zararlari teorun golgesinde yapmak ve olup bittiye getirmektir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

bu baslikta en cok elestiri alanlar direk ve acik bicimde pkk'yi elestirmeyen ve terorist saldirilari lanetlemeyenlerdir. elestirmeye gelince elbette ki her sey elestirilmeye musait ama dogruya da -kokeni ne olursa olsun her turk vatandasinin- dogru demesi lazim. pkk ve onun yandaslari teroristtir, eli kanlidir, turkiyeye zarar vermektedir, birilerinin masaligi yapmaktadir NOKTA.

Link to post
Sitelerde Paylaş

pkk ve onun yandaslari teroristtir,-denizbahar-

Aynen katiliyorum ve bu yandasliga her turlu politikayi milli yandas olarak algilayanlari, AKP iktidari ve AKP'lilesen muhalefeti, NATO'yu BM'leri, Amerikan idealizmini, emperyalist zihniyeti, soros ideolojisini, evengalist orgutlenmeyi, cemaat orgutlenmesini ve insan haklarini evrensel hukuk ve hak ve ozgurlukler yerine, kendi pencerelerinin kanunu ozel yetkilileri ve anlayisi ile degerlendirenleri, vatani yandas politikalarla bolunmeye goturenleri de katiyorum.

Cunku terorizm sadece eylem ile degil, desteklenen politikalarca da beslenen bir insanlikdisi beladir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sen dalga mı geçiyorsun Pante yaw?

Ne kardeşliği?

Bana kurşun sıkan, bu ülkeyi kuranlara gece gündüz küfür eden, kapıma gelip beni taciz eden ilkeller benim kardeşim filan olamaz.

Geçin bu masalları arkadaşım.

Bunca senedir kardeş deyip onlardan çok çocuk çocukları için çalışanlar bizlerdik.

Bu arsız çapulcular bugün bizleri düşman belleyip canımıza göz diken düşmanlar oldu. Aslında hep öylelerdi de biz göremeyi reddetmiştik.

Türk askeri öldü diye çığlık çığlığa seviniyor hepsi. Şu başlıkta arsızca, gözümüzün içine baka baka hala TSK'yı eleştirmemizi istiyorlar. Ne kardeşliği? Sen bunların tek bir gün teröre lanet okuduğunu gördün mü?

Her şeyleri yalan. "Savaş bitsin, akan kan dursun" derken istedikleri tek şey ülkenin bölünüü istediklerinin verilmesi. "İstediklerimizi yapın, savaş da dursun" diyorlar resmen.

Siz böyle kardeş kardeş dedikçe daha çok ezileceğiz, daha çok öleceğiz.

Bu akla aykırı. çapulcuya, cahile, özgürlüğün ne olduğunu bilmeyip düşmanlık yapan ve silaha sarılana iyi niyet ve kardeşlik gösterilmez.

Bu insanları zapt etmek zorunluğu vardır ve bu sadece yasalarla olur.

Asker de terör bitene kadar işine devam etmelidir.

Ölmek istemeyen durduk yerde öldürmeyecek arkadaşım.

Onursuz bir mücadeledir bu. Onursuz, kalleş ve kaypakça mücadele edene de ben elimi filan uzatmam.

Hadi ordan faşist seni :D Şaka bir yana,benim en başından beri anlatmak istediğim buydu eline sağlık.

tarihinde AteistKemalistBirey tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

IFeelGood... kendi görüşüne birileri uymayınca hemen agresifleşme. Agresifleşmiş olman haksızlığını gösteriyor zaten. Dağa neden çıkıyorlar, biliyor musun!? Diyarbakır, Konya, Mamak ve özellikle diyarbakırda yapılan işkenceler sonrası ordudan ve kemalizmden nefret eden bireyler yetişti. İşkence yemeyen bireyler de, olanları gördükten sonra robot gibi dağlara çıktılar. Darbeci ordunun faaliyetlerini git te bir araştır internetten, ne tür işekenceler yaşamış insanlar. Sonra da gidip kemalizm ne güzel şey diye beklemesin ordu bu bir.

İkincisi, senin ordun abdye kafa tutabiliyor mu, sen onu söyle başta bakayım! Teknolojisi bile abdden israilden alma tsknın... kullandığı uyduruk silahlar tutukluk yapıyor. Komutan askere giden kısa dönemlere ödevini yaptırıyor. Bu mudur ülkeye hizmet?! Sonra da biz vatanı koruyoruz klişesi ama yemezler artık. Kemalizm budanmıştır ve tasfiye edilmiştir zaten son 8 yılda. İstediğin kadar sen yorum yap, ortada her şey. Biz ayrıca birbirimizi de yemeyiz rahat ol. Feodal ağalara kurşun sıkmak ne alaka onu anlamadım. Uyuşturuc trafiği varsa zaten, bunu gidip tsk önleyemez. Boşuna kürek çeker. Bu global bir sorun. Sen ve senin gibiler klavye üstünden orduyu savunursunuz ama işiniz para ve kendilinizle ilgili zor bir şeye düştüğü vakit anında satarsınız bu savunduğunuz değerleri... :) bu kadar net.

Ben gidip gerillayı da savunmuyorum ama tskyı da asla savunmam. Çünkü boşuna kürek çekiyorlar. O dağlara gerilla her zaman hakim olacak ve bu zihniyet sürdükçe de tsk da gerilla da birbirine zarar verecekler. Çok yazık!

Gerilla gerilla deyip karşısına, görevi belli olan resmi silahlı kuvvetleri koyacaksın, ondan sonra da "amanın da ben tarafsızım" deyip Kemalizm stereotyp'ıyla zırvalayacaksın.

>>>Sen ve senin gibiler klavye üstünden orduyu savunursunuz ama işiniz para ve kendilinizle ilgili zor bir şeye düştüğü vakit anında satarsınız bu savunduğunuz değerleri... :)

Senin canına okurum cahil yalaka. Sen bizi, seni yetiştirenlerle karıştırdın herhalde.

Sorduğum sorulara cevap ver önce. Kemalizm zırvasına sarılıp da böyle pislik atarak kurtulamazsın. Dinci şakşakçısı, terör savunucusu ilkeller sizi. Gerillaymış.

Öyle valla. Bir siz düşünüyorsunuz hadi.

Hadi bize anlat o derin sosyolojik bilginle, neden dağa çıkıyor o insanlar?

Mesela o silahları niye uyuşturucu satıcısı aşiret ağalarına doğrultmuyorlar, neden kendi içlerinde yapmıyorlar bu çok "onurlu" savaşlarını?

Neden doğuya gönderilen öğretmeni doktoru koruyup kollamıyorlar kendi çocukları için...

Küçücük kızları dedelere koyun karşılığında satılırken, neden o babalara doğrulmuyor o silahlar?

Namus zannetikleri şeyler için neden dünyanın öte yanına gidip kızlarını çatır çatır toprağa gömenlerin peşine düşüp o kızları oğlanları korumuyorlar?

Çocuklarını kapkaççılara kiraya verenler peki? Onlara neden bir şey söylemiyorlar?

Savaşmış...

Irkçılar sizi.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ateturk;

Ben aslinda politik algi, cikar ve ayrimciligi temelinde terore sadece kendi ideolojik inanc penceresinden bakan beyinleri kast ettim.

Söylediklerinize ek olarak;

Terör, hangi amaç ve niyetle yapılırsa yapılsın savunulamaz. Kimsenin bunu yapma hakkı yoktur, olamaz.

Siz, kendi düşüncenize yakın insanların yarattığı terörü gizli veya açıktan desteklerseniz, sizin karşıtınız düşünceye sahip olanlarınkini de desteklemek zorunda kalırsınız. Ya da ses çıkarma hakkınız olmaz.

Buradaki mesele "Kürt" meselesi değildir. Bunu herkes bilmeli, görmeli ve kabul etmeli.

Mesele tam olarak terör yapan ilkellere karşı gösterilmesi gereken tavırdır. Karşı durulan şeyin kendisi Kürtler vs. değil, tam olarak terör ve onu yapanlardır.

TSK'nın görevi elbette teröristle mücadele etmektir. TSK ülkenin resmi silahlı örgütüdür ve görevi bellidir. Onu ideolojilerle değerlendirmek sadece aptallıktır, Kürtler'in ve onların yarattığı terörden beslenenlerin basit manipülasyonudur.

Doğudaki terörü "Kürt Sorunu" adı altında legalize edenlere asla geçit verilmemeli, yanıtlar suratlarına çekinmeden yapıştırılmalıdır.

Teröre başvuran hiç kimse "ama bunu neden yapıyor o insanlar, hadi oturup bir düşünelim" mantığıyla değerlendirilemez.

Hak savunmak için akıl kullanılır. Bilgi kullanılır. Silah değil.

Silaha başvuranın hakettiği en küçük bir çöp yoktur, olmamalıdır.

Onların terör kullanarak yarattıkları bu yolu açtığınız vakit insanlığa ihanet ediyorsunuz demektir. İnsan aklına, bilgiye, barışa,

bilime ve diğer her şeye...

Doğru bir tanedir. Düşünceleri her ne olursa olsun teröre başvuranlar direkt susturulmalı, hem politik hem de askeri yolla yok edilmelidirler.

Edit: Yanlış anlaşılmayı önlemek için alıntılanan ileti sahibine hitaben değil, onun yazdıklarına ek olarak yazıldığı belirtildi.

IFeelGood

Link to post
Sitelerde Paylaş

IFeelGood... kendi görüşüne birileri uymayınca hemen agresifleşme. Agresifleşmiş olman haksızlığını gösteriyor zaten. Dağa neden çıkıyorlar, biliyor musun!? Diyarbakır, Konya, Mamak ve özellikle diyarbakırda yapılan işkenceler sonrası ordudan ve kemalizmden nefret eden bireyler yetişti. İşkence yemeyen bireyler de, olanları gördükten sonra robot gibi dağlara çıktılar. Darbeci ordunun faaliyetlerini git te bir araştır internetten, ne tür işekenceler yaşamış insanlar. Sonra da gidip kemalizm ne güzel şey diye beklemesin ordu bu bir.

İkincisi, senin ordun abdye kafa tutabiliyor mu, sen onu söyle başta bakayım! Teknolojisi bile abdden israilden alma tsknın... kullandığı uyduruk silahlar tutukluk yapıyor. Komutan askere giden kısa dönemlere ödevini yaptırıyor. Bu mudur ülkeye hizmet?! Sonra da biz vatanı koruyoruz klişesi ama yemezler artık. Kemalizm budanmıştır ve tasfiye edilmiştir zaten son 8 yılda. İstediğin kadar sen yorum yap, ortada her şey. Biz ayrıca birbirimizi de yemeyiz rahat ol. Feodal ağalara kurşun sıkmak ne alaka onu anlamadım. Uyuşturuc trafiği varsa zaten, bunu gidip tsk önleyemez. Boşuna kürek çeker. Bu global bir sorun. Sen ve senin gibiler klavye üstünden orduyu savunursunuz ama işiniz para ve kendilinizle ilgili zor bir şeye düştüğü vakit anında satarsınız bu savunduğunuz değerleri... :) bu kadar net.

Ben gidip gerillayı da savunmuyorum ama tskyı da asla savunmam. Çünkü boşuna kürek çekiyorlar. O dağlara gerilla her zaman hakim olacak ve bu zihniyet sürdükçe de tsk da gerilla da birbirine zarar verecekler. Çok yazık!

Bu ülkede hiç kimse bugüne kadar devletten "özel" bir ilgi görmedi. Yeri geldi Kürtlerin yaşadıklarını Türklerde yaşadı, Lazlarda yaşadı. Devlet sadece Kürtlere yapmadı işkence. Kaldı ki bu söylediklerin 30 yıl önce olan şeyler.Bugün hangi Kürt'e ne işkencesi yapılıyor? Aksine devlet tarafından yaratılan ortam nedeniye pozitif ayrımcılık bile söz konusu. Sen yıllarca terörle mücadele etmiş komutanları nedensiz yere attın içeri dağdan gelenleri davullarla zurnalarla karşıladın.

Kemalizmin tasfiyesi son 8 yılda olmadı canım.Kimden duyduysan yanlış duymuşsun.O tasfiye Atatürk'ün ölümünden hemen sonra oldu.Biz birbirimizi yemeyiz demişsin.Muğla'da hiç bir suçu yokken öldürülen Kürt gencini hatırla.Daha iki gün önce Trabzon'da, Aydın'da olanlara bir bak.Bunlar medyaya yansıyanlar. Kürtler artık iyice illallah ettirdi.PKK ve BDP bu şekilde devam ederse yakında toplum baskısı nedeniyle batıdan doğuya zorunlu göçler bile başlayabilir.

Feodal ağalara kurşun sıkmak ne alaka demişsin birde.Eh anlayamaman doğal. Hani bizim Kürtler o kadar "ilerici" o kadar "demokrasi aşığı" ya.Bu yüzden de devletle, askerle falan çatışıyorlar ya.Ama ne hikmetse onları yöneten çok çok "ilerici" ağalarına boyunları kıldan ince geliyor.Yiyorsa biri çıkıp diklensin o feodal ağalarına bak ne oluyor.Biri o yapıyı bozmaya çalışsın..Yer mi? I-ıh yemez.O feodalite yok edilmeye çalışıldığında da asimile oluyoruz deyip saldırıyorlar.Kürtlerde tamamen zenofobik bir durum var.

Ben bugüne kadar hep ayrılığı savundum.Özerklik bile değil ayrı bir devlet kursunlar.Sınırlar çekilsin, Türkiye ile irtibat kopsun.Eminim yeni sınırları olan bir Türkiye çok daha huzurlu olacaktır.Oraya aktarılan tonla parada eğitim ve sağlık vs. işlerde kullanılır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Senin bilgin ancak toplumlari ayirmaya ve birbirine dusurmeye, milliyetcilige, irkciliga dayanir.

Benim insan haklari, evrensel hukuk ve hak ve ozgurluklerin butunleyiciligi ve antiayrimciligi yaninda,insan ve insanligi adina da yaya ve yari yolda kalir.

Evrensel daha doğu ve batı kültürleri arasındaki ayrımı yapamayıp okuduğun batı kaynaklı bir kaç makale ilemi beni alt edeceksin.

Bilmediğin kelimeleri boşuna yazma, ne diyor kutsal kitap tanrının ismini boş yere ağzına alma, sen de bilmediğin Irkçılık, milliyetçilik türü kelimeleri boşu boşuna tekrarlama. Acaba senin bir devletin olsaydı evrelsenmi olurdun, milliyetçimi :) Tabi onun hiç bir zaman bilemeyecez, çünkü devletin olmayacak.

Askerler soydaşların tarafından öldürüldü içten içe seviniyorsundur şimdi sen, sevin bakalım bir gün hesabı sorulur.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kürtlere karsi sokaklarda sürek avi basladi,haydi Türkiyem sokaklara.Bu kürtler de dil istiyor,özerklik istiyor,herseyi istiyorlar,vere vere bizde kalmadi,cahil cüheyla bunlar ya,neyse ki öldüre öldüre bitirecegiz,damarlarimida ki asil kanda mevcut zaten,deniz yok ki dökelim :huh:

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kürtlere karsi sokaklarda sürek avi basladi,haydi Türkiyem sokaklara.Bu kürtler de dil istiyor,özerklik istiyor,herseyi istiyorlar,vere vere bizde kalmadi,cahil cüheyla bunlar ya,neyse ki öldüre öldüre bitirecegiz,damarlarimida ki asil kanda mevcut zaten,deniz yok ki dökelim :huh:

Ölen 13 insanın arkasından yazmış olduğun şu ahlaksı ve adi tavırlarını başka başlıklarda sergile.

Kimse yemiyor artık bunları, sokağa dahi çıkamaz duruma geleceksiniz.

kendi binalarınıza kendiniz saldıracak yine mazlumları oynayacaksınız ama bunları bilmeyen kalmadı artık.

tarihinde Panzehir tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

"Vatan sağolsun"... mu? Vatan gerçekten sağ olmalı mıdır? Hiç vatanın sağlığını dilemeden önce vatanınızın sağlıklı olup olmadığını, kendi sağlığı için başkalarının sağlığından çalıp çalmadığını düşündünüz mü? Yoksa her olaya "ya allah bismillah allahu ekber" ya da seküleri "askere uzanan eller kırılsın" gibi ırkçı reflektik karşılıklar mı verirsiniz? Bir abd de, bir israil de sağ olmalı mıdır mesela? tc neden sağ olmalıdır?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kürtlere karsi sokaklarda sürek avi basladi,haydi Türkiyem sokaklara.Bu kürtler de dil istiyor,özerklik istiyor,herseyi istiyorlar,vere vere bizde kalmadi,cahil cüheyla bunlar ya,neyse ki öldüre öldüre bitirecegiz,damarlarimida ki asil kanda mevcut zaten,deniz yok ki dökelim :huh:

Kendi kazdığınız kuyuya düşüyorsunuz. Kafanın almadığı konularda bile ironi yapma iki yüzlülüğün tiksintiden başka hiçbir şey uyandırmıyor. Utanmadan bir de kurtuş mücadelesine dil uzatıyorsun. Hiçbir birliktelik noktası oluşturamamış, medeniyetten gram nasibini alamamış, terörist yandaşlığından başka vasfı olmayan senin ve senin gibilerinin şikayet edebilecek bir konumu yok. Önce bunu anla!

tarihinde Blitzkrieg tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

"Vatan sağolsun"... mu? Vatan gerçekten sağ olmalı mıdır? Hiç vatanın sağlığını dilemeden önce vatanınızın sağlıklı olup olmadığını, kendi sağlığı için başkalarının sağlığından çalıp çalmadığını düşündünüz mü? Yoksa her olaya "ya allah bismillah allahu ekber" ya da seküleri "askere uzanan eller kırılsın" gibi ırkçı reflektik karşılıklar mı verirsiniz? Bir abd de, bir israil de sağ olmalı mıdır mesela? tc neden sağ olmalıdır?

Vatan, yaşam alanın olduğu için libosh. İnsanların temel ihtiyaçlarının başında güvende olmak gelir. Devletin temel görevlerinden biridir, TSK bunu sağlamakla yetkili kılınmış anayasal bir kurumdur. Sen bunları dışlıyorsan zaten günümüz dünya düzeni ile bir alakan yoktur. Uzaya çıkıp kendi kendini koruyabilir, yaşayabilirsin.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Karnından konuşma !!!????

Pkk'nın kaçırdığı insanları bulmak için mağara mağara gezen TSK askerine yapılan saldırıda yandaşlarını gizli cümlelerinle koruma.

Ne yapsaydı devlet kaçırılanlar kaçırılsın biz geride kalanlaramı bakalım deseydi. Siz Sosyalist bozuntuları yüzünden bu terör besleniyor.

İşte o büyük harflerle konuşanlardan biri, terörün mimarlarından ırkçı-faşist ideolojinin mensubu Akhenaton!

Bunlar; "Nerde bir solcu varsa kafasını ezeceksin" diyenler ve binlerce gencin kanına girenler,

Bunlar; Maraş'ta, Çorum'da Alevilerin kapılarına X işareti atanlar,

Bunlar; "Kürtler, dağda karda yürürken kart-kurt sesi çıkardıkları için Kürt denmiş dağ Türkleridir" diyenler,

Bunlar; "Kürtler ancak şanlı Türk milletinin uşağı olabilir" diyenler,

Bunlar; "En iyi Kürt ölü Kürttür" diyenler,

Bunlar; Madımak'ta insanları diri diri yakanlarla işbirliği yapanlar,

Bunlar, "Yurtta sulh cihanda sulh" dediği için Atatürk'e karşıyken şimdi "Başbuğ Atatürk" diye kıvıranlar,

Bunlar daha dün Deniz Baykal'a komünist diye saldırırken, bugün Kılıçdaroğlu karşısında Baykal avatarı takanlar,

Bunlar bayrağa seslenip "Söyle nereyi istersen oraya dikeyim seni!" diyerek savaş ve fetih naraları atanlar,

Bunlar "Dünya Türk olacak" diye manyaklaşanlardır.

:lol:

Dünya Türk olmaz ama birgün mutlaka tümüyle sosyalist olacağı ve ister Türk olsun ister Kürt, senin gibi ırkçı çapulcuların da nefretle anılacağı kesin.

Ha bu arada, teröristlerin en sevdiği tipler senin gibi ırkçılarmış. Sizin söylemlerinizden besleniyor, sayenizde destek buluyorlarmış.

Devam edin hizmete! :D

Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte o büyük harflerle konuşanlardan biri, terörün mimarlarından ırkçı-faşist ideolojinin mensubu Akhenaton!

Bunlar; "Nerde bir solcu varsa kafasını ezeceksin" diyenler ve binlerce gencin kanına girenler,

Bunlar; Maraş'ta, Çorum'da Alevilerin kapılarına X işareti atanlar,

Bunlar; "Kürtler, dağda karda yürürken kart-kurt sesi çıkardıkları için Kürt denmiş dağ Türkleridir" diyenler,

Bunlar; "Kürtler ancak şanlı Türk milletinin uşağı olabilir" diyenler,

Bunlar; "En iyi Kürt ölü Kürttür" diyenler,

Bunlar; Madımak'ta insanları diri diri yakanlarla işbirliği yapanlar,

Bunlar, "Yurtta sulh cihanda sulh" dediği için Atatürk'e karşıyken şimdi "Başbuğ Atatürk" diye kıvıranlar,

Bunlar daha dün Deniz Baykal'a komünist diye saldırırken, bugün Kılıçdaroğlu karşısında Baykal avatarı takanlar,

Bunlar bayrağa seslenip "Söyle nereyi istersen oraya dikeyim seni!" diyerek savaş ve fetih naraları atanlar,

Bunlar "Dünya Türk olacak" diye manyaklaşanlardır.

:lol:

Dünya Türk olmaz ama birgün mutlaka tümüyle sosyalist olacağı ve ister Türk olsun ister Kürt, senin gibi ırkçı çapulcuların da nefretle anılacağı kesin.

Ha bu arada, teröristlerin en sevdiği tipler senin gibi ırkçılarmış. Sizin söylemlerinizden besleniyor, sayenizde destek buluyorlarmış.

Devam edin hizmete! :D

Yau bu mayksistler adam olmaz diye boşuna demiyorum, bunların ataları Yahudi Moses Hess öğrencisi Yahudi Mayks'da böyleydi. İşi gücü ucuz demagoji olup diğer taraftan Hegelistik olarak yahudi olmayanın malına çöküp sahtekarlıklarını tarih sahnesinde uydurmuş oldukları Faşist, ırkçı gibi ucuz ve içeriksiz kelimelerle kapamaya çalışsalarda düşünen beyinler asla bu yalanlara kanmadı.

Şimdi başlıkta ne alakası var Alevinin , müslümanın kılın tüyün, Klasik kıro işi muhabbete döndü konu.

Şimdi Sen Türk - Kıro kardeştir diyorsan aç bir başlık Osmanlı _ Rus savaşından buraya gel bakalım. Demagoji değil bilgi konuşsun.

Kaçırılan insanları bulmak için görevlendirilmiş devlet görevlilerin yanına Teröristide şehit olarak katan bu zihniyet kökten temizlenmeden bu ülke özgürlüğüne kavuşamaz ;

peki bunu kim söylemiş bir bakalım ;

“Türkiye’deki olayları yakından izliyorum. Umarım ve dilerim ki, sizin oradaki Kürt Hareketi, Yankee’nin (ABD’nin) petrol bekçisi olmaz.”

http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=4470&page=6

Tabi Kastro'da ırkçı ve faşisttir :) Çünkü yahudilerin çıkarlarını korumayıp Ulusunun çıkarları için savaşır.

Yahudi yankinin bedava askeri benim hiç bir zaman ne dostum ne kardeşim olabilir, olsa olsa gübre olur. Ah bu genetik yokmu adamı Enternasyonelde yapar , Liboşta. :)

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...