Jump to content

Irkçıların Sessizliği: Samsun Olayı


Recommended Posts

Ne üzüleceksin, çokta mutluyum açıkçası bugün kuru sıkıyla ateş eden yarın gerçek silahla ateş eder. Bir pislik daha eksilmiş ne güzel. Birde çocuklarmışmuş falan filan.

Kafaya bak kafaya!

Bu yüzden mi otoritenin kulusunuz bu yüzden gocuklu celeb kaldırınca sopasını salhanenin yolunu tutarsınız. Bu yüzden offshorlarla bankalar boşaltılır gıkınız çıkmaz.

Körfez depreminde onbinler ölür çürük banaları yapan müteahitler, mühendisler cezalabdırılımaz gıkınız çıkmaz..

Bre koyun Bugun ona dur demeyen yarın sana dur demeden ateş açar..

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 59
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

İşte böyleee,

Salahattini, okuda gör kimler FASİSTMİŞ kimler IRKÇI.

OSMANLI – KÜRT İTTİFAKI VE TÜRKMEN KATLİAMI

21 Ağustos 2010 Cumartesi, 07:09 tarihinde Tahtacı Ozan Ali tarafından eklendi

Yavuz Sultan Selim (1512-1520)'in Osmanlı tahtına geçmesiyle Türkmen sürgün ve katliamları hat safhaya varır.

24Ağustos 1514'deki Şah İsmail ile Yavuz Sultan Selim arasında geçen Çaldıran Savaşı ön-cesi kırk binin üzerinde Türkmen katledilir.

Savaş meydanında öldürülen Türkmenler hariç.... Prof. Dr. Faruk Sümer; Safevi Devletinin Osmanlılardan daha Türk çok bir Türk Devleti olduğunu söyleyerek : Safevi Devletinin kurucuları: Anadolu Kızılbaş Türk oymaklarıdır.

Devletin resmi dili Türkçe'dir.

On iki hayvanlı Türk Takvimini kul-lanmaktadır.

Askeri teşkilatlanmaları Türk sistemidir.

Edebiyatı vb. yazı sistemleri Türkçe'dir...

Demektedir ki, bütün kaynaklar bu hususu doğrulamaktadır.

Yine Akkoyunlu Devleti ve Karamanoğulları Beyliği, Osmanlılardan daha Türktür.

Çeşitli Türkmen oymaklarından ve Bayındır Beylerinin kurucusu olduğu aşiretler konfederasyonundan meydana gelen Akkoyunlular için John E. Woods; "300 Yıllık Türk İmparatorluğu demektedir ki isabetli bir saptamada bulunmaktadır . Kur´an'ı ilk Türkçe'ye çeviren ve Saray dahil her alanda Türk Dilini hakim kılan Akkoyunlular gerçek anlamda bir Türk Devletidir.

Osmanlı Türkmenleri aşağılarken Dede korkut ise şöyle der : "Karanlıkta yolumu yitirirsem parolam Allah'tır.

Soylu kuralın taşıyıcısı ,efendimiz Bayındır Han'dır "

"Salur Kazan'dır savaş gününün galibi"

Bölgede hüküm süren Akkoyunlu ve Safevilerin Türkdilinin yöreye hakim olmasından rahatsızlık duyan Kürt Mollası İdris Bitlisi; Osmanlılar ile işbirliği yaparak Tükmenlerden intikam alır.

Yavuz Selim'e kadar Doğu Anadolu'da Türkmen hakimiyeti vardır.

Yavuz ise; Şafi mezhebinden Nakşibendi tarikatından Kürt molası Şeyh İdris-i Bitlisi'nin önerisi ve planlamasıyla­­­­­­ " Doğu ve Güney Anadolu'da Türkmenler katledilmişler, kurtulanlar ise Azerbaycan'a kaçmışlardır.

Türkmenlerin oldukları idari beylikler ve toprakları; Yavuz'un imzaladığı boş fermanları, İdris-i Bitlisi doldurarak Kürt Aşiret reisine ve ağalarına vermiştir. Böylelikle bugünkü doğudaki feodalizmin temelleri atılmıştır.

İdris-i Bitlisi (Ö. 8 Kasım 1520 ) "Selim Şah Name"

adlı eserinde; başta Diyarbekir olmak üzere Kürdistan memleketinde "Kürt beyleri ve Kürt taifesinin mülk, millet, mezhep ve irsi bağlarının" nasıl güçlendirdiğini anlatırken, şehir ve yöre adlarını tek tek vererek Kızılbaş Türkmenleri de nasıl katlettiklerini "Allah'ın ve Padişahın yanında olan bir Molla olarak" zevkle ve kana susamış bir vampir edasıyla anlatmaktadır.

Kürtler "dirlik ve birliklerini" İdris-i Bitlisi'ye borçluyken, Türkler ise, Yavuz Selim ile İdris-i Bitlisi'nin yaptıklarını lanetle anmaya devam edeceklerdir.

Büyük bir Türk katili olan İdris-i Bitlisi'nin bütün eserlerini Türkmen Tarihi açısından "Türklük bilincine sahib bir tarihçimiz" tarafından incelenip gerçek anlamda " Anadolu Türk Tarihi'nin bir kesitini ayakları üstüne oturtulması gereklidir.

Yunan mezalimini ağızlarında sakız eden "Türk Milliyetçi Yazarları" Yavuz ve İdris-i Bitlisi'nin Türk katliamlarını görmezden gelmektedirler.

Yavuz döneminde Osmanlı yönetiminde görev alan İdris Bitlisi ve Bıyıklı Mehmet Paşa ile Kürt Aşiret Ağalarının durumları için; bugün kürt guruplarından KOMKAR belgeli olarak şöyle demektedir ki çok ilginçtir:

"1535'ler de böyle bir icazet vererek, beylik topraklarının bölünmesini kolaylaştırmıştır. Kanuni Sultan Süleyman ferman namesinde aynen şöyle diyor:

Bey öldüğünde eyaleti kaldırmayıp bütün hududu ile Mülkname'yi Humayun uyarınca oğlu bir ise, O'na kalacak, eğer müteaditise,istekleri üzerine kale ve yerleri, aralarında paylaşacaklardır.

Uzlaşmazlarsa, Kürdistan beyleri nasıl münasip görürlerse öyle yapacaklar ve mülkiyet yoluyla bunlara ebediyete kadar ila ebed devran mutaarrıf olacaklardır. Eğer Bey , varissiz, akrabasız ölmüş ise, o zaman eyaleti hariçten ve yabancılardan hiç kimseye verilmeyecek Kürdistan Beyleri ile görüşülüp ve ittifak edilip onlar bölgenin Beylerinden veya Beyzadelerinden her kimi uygun görürlerse ona tevcih edecektir.

(Hükmi Şerif, Topkapı Sarayı Müzesi Arşivi E. 11960 sayı-İstanbul) Kürt Osmanlı Anlaşmasının mimarı Mevlana İdris'tir. Bu anlaşmayı kabul eden ve gerekli bulan Yavuz Sultan Selim'dir.

İkisi de 1520'de maalesef ölmüşlerdir. Sultan Selim Mevlana İdris'e; Git Kürdistan Beylerini ve emirlerini topla, kendi aralarında bir

3

beylerbeyi seçsinler demişti.

Mevlana İdris ise,

Kürt beylerini çok iyi tanıdığı için kestirmeden bir beylerbeyi Sultan'dan istemiş ve Bıyıklı Mehmet Paşa'yı tavsiye ederek bu işi noktalamış idi.

Diyarbakırlı bir Kürt olan Bıyıklı Mehmed Paşa'da çok erken gitti ve bundan sonra Kürdistan Eyaleti Başkenti'ne Mekadonlu komutanlar gelmeye başladı.

Kanuni SultanSüleyman, bilerek veya bilmeyerek 1533-34'lerde Bitlis'i Şeref Handan alıp bir fermanla Ulame Tekelu'ya veriyor.

Direnen Bitlis Beyi'nin üstüne Diyarbekir Beylerbeyi vekuvvetleri ile bütün Kürdistan beylerinin kuvvetlerini de katıyor ve Ulame'yi başkomutan olarak atıyor.

Aynı Sultan1535'lerde Bağdat seferini yaptıktan sonra Kürtleri tanımaya başlıyor veya bunlarsız bir şey yapamayacağını anlayarak babasının Amasya'da imzaladığı anlaşmaya yukarda verdiğim arşiv numaralı Hükm-i Şerif-i yayınlıyor. Neticeye baktığımızda Kürdistan hükümdarları çoğunlukla topraklarını bölmemiş ve statülerini 1850'lere kadar getirmişlerdir.

Aynı gurubun siyasi örgütünün başı Alevi kökenli Kemal Burkay ve Munzur Çem gibileri; bu iki Osmanlı Kürtünün Alevileri katletmesini görmezliktengelerek Alevi tarihini yok sayarak "öteki tarih" dedikleri uydurma bir Kürt Tarihi yaratmaya çalışıyorlar.

Tunceli Ovacık'ta üçlü Kürt ittifakı olan: Bıyıklı Mehmet Paşa, İdris Bitlisi ve Palu Beyi Cemşid'in on binlerce Kızılbaşı kesmesine; aynı bölgenin adamları Kürtlük İdeolojileri adına ses çıkarmamaktadırlar.

Ahlaki olarak bu çifte standart davranışlarınane demek gerektiğine okuyucular karar versin!

Yavuz Selim'in önce Erzincan valiliğine atadığı,sonradan da bütün doğu ve güney doğuya bakmak kaydı ile Diyarbakır Eyaletine getirdiği Diyarbakırlı Kürt Bıyıklı Mehmet Paşa ve danışmanı Bitlisli Molla İdris; bütün bölgeyi Türklerden temizlerler ve YÜZBİN Kızılbaş Türk'ü katlederler.

Bölgeden kaçamayan Türkler de kendilerini Kürt olduklarını söyleyerek kalırlar,baskılar sonucu da gerçekten Kürtleşirler.

Doğu sınırlarını Türklere kapatan Yavuz;korumalığını da Kürt aşiretlere bırakır.1517'de Yavuz Selim'in Mısırı alması ve 74.ncü İslam Halifesi olması ile Sünnilik resmi id7eoloji haline gelir ve İslamı Devlet kimliği oluşur.

Bu tarihten sonra Araplar,Osmanlı Devletinin yaşamı boyunca diğer halklardan ve gözde konumlarına devam ederler.

Türkler arasında YAVUZ adı YEZİT ile özdeşleşir ve lanetle anılır olur.

Türk ulusal kimliği;Bozkırdaki Türkmenlerde yaşar ve Ozanları Türkçe'yi geliştirir.Osmanlı Sarayı ise giderek soysuzlaşır ve yapay "Osmanlıca" denen yazılı dili hakim olur.Bu nedenle Prof. Dr. Faruk Sümer; Safeviler için Osmanlılardan daha fazla Türk'tür demektedir.

Kanuni Sultan Süleyman (1520-1566) dönemi Osmanlı İmparatorluğunun zirvede olduğu bir zamandır.

Ama Türkler açısından bir şey değişmez. Yine bu dönemde zülüm, şiddet ve katliamlar devam eder.

Kürt kökenli Ebussuud Efendi(1545-1574)'in Şeyhülislam olmasıyla ve 30 yılda verdiği fetvalarla "Osmanlı toplum yaşamını" belirler veKızılbaş Türkmen katliamı, Sünni Şeriatına göre meşruluk kazandırır.

Yedi Kızalbaş öldürene "Cennetin Anahtarı"verilir. Bugün Sünni din adamları tarafından huşu ile anılarak "evliya mertebesi"ne çıkarılan Ebussuud Efendi, Türk katliamcısı, yobaz, lanet okunacak bir zalim ve cellattan bir kişiden başka bir şey değildir.

Hırvat kökenli ve nakşibenli tarikatından Kuyucu Murat Paşa 6-12-1606'da sadrazam olduktan hemen sonra Anadolu'da geniş çaplı Alevi katliamı harekat ı başlatır.

155 bin Alev i Türkmen'i diri diri kazdırdığı kuyulara gömdürür. Aman dileyen insanlara Kuyucu Murat Paşanın yanıtı; "Vurun şu pis Türkün başını" olmuştur. Cellatların bile öldüremeye kıyamadığı çocuğu atından inerek öldüren Kuyucu Murat Paşa üç yıl terör estirir.

Köprülü Mehmet Paşa (1656-1661) Celali ayaklanmalarını bastırmak ve eşkıya tehdibi altında; Anadolu Türkmenlerini kırımdan geçirmiş sağ kalanlara da zülüm yapmıştır. Osmanlı Vak'a-Nüvisleri (tarihçileri) Naimave Hoca Sadettin Efendi gibileri; kitaplarında katliamları ballandıra ballandıra anlatmaktalar ve Türkler için ; "nadan" yani "kaba Türk, idraksiz Türk, hilekâr Türk" ifadesini kullanmaktadır.

Başka kitaplarda ise; "Türk iti şehre gelince farisice ürür." Yazmaktadır. Osmanlının ünlü şairi Nef'i ise "Tanrı, Türk'e irfan çeşmesini yasaklamıştır."

5

Demektedir. Divan-ı Hümayun yazarlarından Ahmet Çelebi 1499 yılında yazdığı şiirinde;

"Sakın Türk'ü insan sanma Bin an bile olsa Türk'le birlikte olma Türk eline şeker alsa o şeker zehir.Türk'ün başını keserken sakın gam yeme .Baban da olsa Türk'ü öldür." demektedir.Tüm bunlara karşın Türk Bayat boyundan Alevilerin ulu ozanı Fuzuli (1480-1566) bir deyişinin son beytinde şöyle diyor:

"Fuzuli, gökten yere insen sana yer yok

Yürü var gel, ya Arap'tan ya Acem'den"

Gökten Allah tarafından dahi indirilse Türklerin dünyada yeri olmadığını; Arap ve Acemler hakim olduğunu belirtir ve şiirlerinde Osmanlılara sitem eder ve kafa tutar.

Alevi Türkmen aşıkları, ozanları diline ve töresine sahip çıkar ve şiirlerinde dilendirir, yöre yöre gezerek halkı bilinçlendirirler.

Dedeler ve Babalar da Türkçe ibadet yaparak örf ve gelenekleri yaşatarak bugünlere getirirler.

İdrîs-i Bitlîsi ve Bıyıklı Mehmet Paşa'dan sonra Kürtlere en büyük destek sağlayan II. Abdülhamit olmuştur.

Yavuz Selim'den itibaren iç işlerinde tam bir serbestlik olan bölgeye Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın tespitine göre " Kürt Hükümeti" denmekteydi ve "merkezi hazineye ipotek ödemezdi ve herhangi bir biçimde düzenli askeri hizmetlerle yükümlü değillerdi."

Böylesi bir bölgeye Abdülhamit, İslamcılığın bütünleştirici "ümmet" anlayışıyla bir arada tutma fikriyle yeni bir yapılanmaya gidilir.

Abdülhamit'in "Aşiret Mektebi-i Humayun" (1892-1907) adıyla açtığı ve aşiretlerden getirtilen şeyh ve ağa çocuklarının eğitildiği okullardan mezun olanlar; beklentilerin yerine, devlete karşı örgütlenme yapan kadroları oluşturmuşlardır. Abdülhamit'in marifetlerinden biriside "Hamidiye Alayları" dır.

Hamidiye Alayları, Dördüncü Ordu Komutanı Müşir Zeki Paşa'nın II. Abdülhamit'e önerisiyle 1890 yılında kurulmaya başlanır.14-15 Nisan

61891'de de "Nizamnamesi" yayınlanarak yasal hale gelir.

Ruslara yönelik olarak Şafi Kürtlerden oluşturulan Hamidiye Alayları amacına uygun faaliyette bulunmaz.

Hamidiye Alayları daha çok eşkıyalık yapar. Ermeni ve Alevi köylerine baskınlar düzenleyip çapulculuk yaparlar.

23 Temmuz 1908'de II. Meşrutiyet'in ilanından hemen sonra Eylül 1908 ayında Kürt Hamidiye Alaylarının silahlarını ellerinden almak isteyen İttihatçılar bunu başaramazlar.

İttihat ve Terakki Cemiyeti içinde Türkçülük akımı giderek güçlenir ve hakim olur. Şafi Kürtlerin ağa ve aşiret reislerinin çocuklarının eğitildiği İstanbul'daki "Aşiret Mektebi"nde ve Hamidiye Alaylarında ise Kürt milliyetçiliği filizlenmeye başlamıştır. Bu durum Doğu Anadolu'da Alevi-Şafi çatışmasını beraberinde getirir. Sonuçta; Okul Müdürü Kolağası Kamil Bey; "bunlar aşiret değil haşarat!" der...

İSMAİL ONARLI

Gazi Mustafa Kemal Cumhuriyet'i ilan ettikten sonra gerçek din adamları ile gerici yobazları ayırdetmek için oluşturduğu İSTİKLAL MAHKEMELERİ' nde yapılan yargılamalardan sonra gerici yobazlar tarafından; bütün ipotek (vergi)lerin Başkent Ankara'da toplanması emrini verdikten sonra da Kürtler tarafından kesinlikle sevilmedi ve istenmeyen adam ilan edildi.

Bu nedenle bazı soysuzlar (ki bunlar TBMM koridorlarında zaman zaman boy göstermişlerdir) tarafından "Taş Mustafa,Beton Mustafa,Selanikli Mustafa,Veled-i Zina gibi hakaret içeren sözlerle anılmaktadır.

Salahattını umarım kürtleri azda olsa tanımışındır,Osmanlıyıda.

Tolonbeg

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sen ne demişsin kardeş!

Önce beni eleştirmişsin sonra da benim anlatmak istediğim şeyleri söylemişsin..

Her haber sitesi farklı açıdan bu habere bakıyorsa demek ki piskolojik harb taktiği uyguluyorlar.

Olay basit.

Ölenin abisi tvye çıkıp "dur demeden ateş açtılar ve kardeşimi öldürdüler. Ben de kuru sıkı tabancayla ateş açtım."

Cezasız mı kalsın?

Bir hata varsa üzerine gisdilmesin mi..

İyi o zaman herkes herkesi ihbar etsin terörist diye jandarma da pusu kursun öldürsün mü?

Bir hata varsa üzerine gidilsin elbet ama göreceksin ki gidilmeyecek bir hata falan yok çünkü. Bir iki gün taraf radikal vak-it gibi gazeteler yırtar bi tarafını ama bişey çıkmaz göreceksin.

Askeri benden iyi tanıyamazsın.

Dur ihtarı yapmadan ateş falan edemez hiç kimse kaldı ki ilk ateş edende aptal veletlerdir hatta abide gerçek silah olduğunu düşünmekteyim olay yatışınca yok etmiştir o silahı fakat olay yerinde gerçek kovanlar bulunmuştur muhtemelen.

Bu yüzdende kimse daha fazla rezil olmamak için olayın üstüne gidemez.

Yok neymiş dur dememişler, salla babam salla. Ne öğretildiyse onu söylerler biz ne kürtler gördük. Helikopterden kendi askerine bomba attığını söyleyen, yüzlerce yalancı şahitlikle uydurk deli saçması sözlerle, generalleri içeri attıran 10 yaşındaki çocuğun bile inanmayacağı şeyler. Boş konular bunlar utanmadan birde yazık çacuklara falan demeyin hak ettiklerini bulmuşlar. Bok yolunda olan bok yoluna gider bu kadar basit. Kendi çaplarında güçlendiklerini elini kolunu sallaya sallaya gezebileceklerini terör estirebileceklerini sananın sonu böyle olur işte. Sen kimsin bu ülkenin güvenlik güçlerine ateş açarsın.

Ne sanıyorsun kendini.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bir cocuga 500 kursun,imanim korku.Güneydogu da ki askerler ne yapiyor acaba...Korku cumhuriyeti...

Birincisi 16 18 yaşlarındaki insanlara çocuk demekten vazgeçin önce.

Duyanda adamları duvara yasladılar 500 mermi bitene kadar sıktılar zannedecek.

Klasik kürt uydurması.

Sen çatışma falan gördün mü hiç ya veya görenlerden bir şeyler dinledin mi?

Bir terörist gördüysen eğer önce etrafını çevirirsin dur ihtarında bulunursun kaçmaya veya saldırmaya kalkarsa karşılığını verirsin.

Ki genellikle böyle olmaz taraflar birbirini görmez bile. Bir taraf ateş eder diğer taraf sesin, barut alevinin göründüğü yere doğru ateş açar taki karşı tarafın silah sesi kesilip üstünlük sağlanana kadar.

Yoksa ölürsün bu kadar basit.

Askeri mevlana sandın heralde kendisine ateş edene gel, kim olursan ol yinede gel diyecek hali yok.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Birincisi 16 18 yaşlarındaki insanlara çocuk demekten vazgeçin önce.

Duyanda adamları duvara yasladılar 500 mermi bitene kadar sıktılar zannedecek.

Klasik kürt uydurması.

Sen çatışma falan gördün mü hiç ya veya görenlerden bir şeyler dinledin mi?

Bir terörist gördüysen eğer önce etrafını çevirirsin dur ihtarında bulunursun kaçmaya veya saldırmaya kalkarsa karşılığını verirsin.

Ki genellikle böyle olmaz taraflar birbirini görmez bile. Bir taraf ateş eder diğer taraf sesin, barut alevinin göründüğü yere doğru ateş açar taki karşı tarafın silah sesi kesilip üstünlük sağlanana kadar.

Yoksa ölürsün bu kadar basit.

Askeri mevlana sandın heralde kendisine ateş edene gel, kim olursan ol yinede gel diyecek hali yok.

Bir bucuk yil güneydogu da askerlik yaptik,bana hikaye anlatma kocum...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Selahattin amipi, sizinkiler kuşkulu hiç bir yanı olmayan 16 yaşındaki sıradan dershane öğrencisini diri diri yakmadı mı lan dingil? Pkk bombalarla yoldan geçen masum insanların kolunu bacağını koparırken nerende saklıyordun vicdanını hödük?

Bu Anadolu insanini yakan kirli bir savastir,savasin temizi olmaz,en kötü baris savastan iyidir.Iki tarafa da dur demeliyiz.Birbirimizi kiskirtmayalim,kaybeden hepimiz oluruz...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu Anadolu insanini yakan kirli bir savastir,savasin temizi olmaz,en kötü baris savastan iyidir.Iki tarafa da dur demeliyiz.Birbirimizi kiskirtmayalim,kaybeden hepimiz oluruz...

Kışkırtmak deyince aklıma geldide, Zeytinburnunda Kürtlerin Türk bayraklı evlerin arabaların camlarını indirmeleri hakkındaki görüşlerini alabilir miyim?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Olay yine Türk-Kürt kavgasına çevrilmiş. Gencecik çocuk yazık olmuş. Elbette olayın üstüne gidilmeli hatası olan varsa bu bulunup gereken cezayı çekmeli. Fakat askerde bilerek sivil vatandaşı öldürecek değil ya. Terör iyice artmış herkesin sinirleri gerilmiş. Böyle bir ortamda bu tarz acı olayların yaşanması malesef normal bir durum. Yoldan geçen insanların alnında terörist ya da sıradan vatandaş yazmıyor ki asker bilerek masum bir insanı öldürdü diyebilelim. Bir insanın ölümüne sırf Kürt diye sevinebilen insanlara söyleyecek söz yok zaten ancak bu olayı kullanarak bir tarafın ırkçılığını yapmak da çok aciz bir davranış.

tarihinde quantum tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Hamset nutukları çekme, ben her zaman her tarafı eleştiririm.

Havza Paşapınarı köyü Kürt ve şexbızın aşiretine mensublar. Öldürülen çocuk da oralı..

Sanırım bu bilgiden sonra zil takıp oynarsın.. Burda durmadan askerin yetkisinin elinden alındığı saldırı için savcıdan izin aldığı vs vs. üfürüp dururdunuz meğerse "dur" bile dememişler..

Bu olaya yanlış diyeceğine koyun refleksiyle karşı argumanla kamuflaj etmeye çalışmışsın..

Kaldı ki sana hak veriyorum çünkü bu olayı eleştirmek senin genetik şifrene aykırı..

Bana ne öldürülen çocuğun ırkından memleketinden.Hayatım boyunca insanların ırkıyla ilgilenmedim.Bu daha çok sizin işiniz.Baksana hemen araştırmış bulmuşsun.Irkçı olduğun her halinden belli.

Şu iletiyi yazabiliyorsan insanlığından utanmalısın.Bu olaya yanlış demekle iş bitmiyor.Bu tarz olayları kullanıp insanların üzerine çok adice oyunlar oynuyorsunuz.Ben burada Kürtlerin öldürdüğü masumlar ile ilgili haberleri tek tek asıp "bakın bunlara tepki göstermeyen her Kürt ırkçıdır" desem ne olur? Bunun amacı ne?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bir bucuk yil güneydogu da askerlik yaptik,bana hikaye anlatma kocum...

Hangi tarafın askerliğini yaptığın belli. Bırakın bu ayakları lütfen işinize geldimi didik didik edip yok bunlar böyle bunlar şöyle çocuğa ateş açmışlar, kendi askerine ateş etmişler başlarsınız saymaya.

Sonrada bu olay anadolunun kanayan yarası edebiyatına sararsınız, burada ki ikiyüzlülüğü görememek için aptal olmak gerek.

Madem böyle eleştirel düşünce yeteneğine sahipsiniz niye biriniz kalkıpta pkk yı eleştiremez.

Haklı mı buluyorsunuz, yoksa bi tarafınız mı yemiyor. Binlerce kişinin katilliğini yapan son yıllarda aynı teröre şehir içinde de devam eden bununla kalmayıp kendi halkını da, cemaatlerin saf müslümanları kandırdığı gibi kandıran, bu teröre ortak eden bir örgütü eleştirmek zorunuza mı gidiyor.

Neden bunu yapamıyorsunuz ?

tarihinde kuleist tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

@Selahaddin

Nerden biliyorsun askerin direk ateş açtığını ve kendini savunmak için "dur" ihtarını yaptığını ? Belki de çoçuk dur ihtarına direk silahla karşılık verdi ve sonra da "dur" ihtarını duymadığını söyledi. Haberler de izledik bu çocuğun çelişkili açıklamalarını. Önce hiç bir şekilde karşılık vermediğini söylüyor sonra biraz üstüne gidince korktuğu için cevap vermek zorunda kaldığını söylüyor..

Bir kere senin bu olayla hiç alakan yok, propaganda malzemesi çıkartamazsın bu haberden yani. Çünkü olayda Kürt yok.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte böyleee,

Eskerlerin bilerek görerek yaptığını söylemek için ınsanın PKK cı olması gerek.

Eskerler ölürken sesleri çıkmayanların kazaan ölümlerde bile yaygarayı koparıyorlar.

Neymiş neymiş?

Ataş açmah için savcıdan izinmi gerekmiş.

Deme yahuuuu.

PKK sen burda dur ,ben gediyim savcıdan izin alıp geliyiğm.

Sen kafayı yemişsin.

Büyüyün elindeki tabancayla ataş açması ister sahta ıster gerçek olsun.Biz teröristiz demekti.Ormanda karanlıkta eskere suç bulunamaz.

Esker zatan kaçan terörisrtlerin peşindeydi.Her kıpırdıya ya kurşunu basacak yada kurşunu yiyecek.

Burda suçlu eskerler degil bunu bitirmek istemeyen ıktıdarlardadır suç.

Tolonbeg

Link to post
Sitelerde Paylaş

Boş boş konuşma tıfıl..

Kim sus pus olmuş.

Terör olaylarını en katı biçimde kınamışımdır..

Konunun amacını bile kavramadan yazıları üzerine oturduğun organdan okursan böyle olur.

Benim amacım bu tip olayların üzerine gidilmeden düzeltilmez..

Pimi çekilmiş el bombasını askerlerin eline verip ölümlerine sebep olan teğmeni Taraaf gazetesi gündeme getirmeseydi o teğmen ceza alır mıydı.

Kol kırılır içinde kalırdı.

Kimin suçu varsa cezasını çekmeli.

ben bu hikayeye inanmiyorum, 16 ve 18 yasinda dedigin genclerin elinde gercek olmasada silah ne ariyor, teroristlere yapilacak operasyonlarin oldugu bolgelerde ne yapiyorlar? ikincisi abinin dur demeden vurdular lafi kendisini baglar henuz kesinlesmis bir durum yok arti benim 5.5 ve 8 yasindaki yegenlerim oyuncak tabanca ile oynuyorlar, beni kalkip 16 ve 18 yasindaki iki gencin oyuncak tabanca ile oyun oynamaya gittiklerine inandiramazsin. ha sen inanirsin belki ama 16 yasindakiler bile inanmaz buna.... ayrica bu gencler hakikaten kurt kokenlimiymis sen bunu soyle, evet dersen baska konusacak hic bir sey yok. yok bu iki genc kurt degilde oyun oynamaya giden iki cocuk (!) ise isin rengi degisir, oyle uzaktan atip tutmayla bir yargiya varilmaz. mahkemelerin de gercek amaci bu zaten ellerindeki kanitlara gore karar verirler. senin canin istedi ya da bir iki adam haberinde bu sekilde yansitti diye suc askerlerde olmak zorunda degil. medyanin ne kadar yanli oldugunu herkes kabul etmek zorunda bu haberlerin cogu dikkat cekme amaciyla hazirlanip bazi noktalarin parlatilip one cikartiliyor. senin de ulvi amacin cimbizla bir iki olay cekip olayi terorden saptirmak olduguna gore kendin cal kendin oyna...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hah! Eline sağlık kendi genetik şifreni bir güzel ortaya çıkarmışsın.

Kendi Gen harinanın en inceliklerini bizlere paylaşmışsın..

Zaten yukarda senin gibi çöplüklerin genetik şifresinden bahsetmiştim ama ayrıntıya girmemiştim, Sağolasın sen ayrıntıya girip en keşfedilmedik yanlarını bile büyük bir cesaretle bizlerle paylaşmışsın.

Keşke her ırkşı senin gibi açık yüreklilikle kendi hal tercümesini yapsa.

ihtimalle seni ehlileştirmeye çalışan insanın "sahibinin" ağzından öğrenmiş ve burada tekrarlıyor olmalısın "genetik şifre" lafını muhtemelen sahibin bir doktor veya bilim insanı olmalı ...

gen haritamda asil ırkımın kurduğu on altı devlet saklı bana çöplük demişsin ben günlerce banyo yapmasam dahi ki atalarım gibi her gün banyomu yaparım senin kadar pis kokmayacağıma eminim sen günlerce aylarca hatta belkide bir yüz yıl sudan sabundan çıkmasan dahi yine de çöp gibi kokacaksın bunu çok iyi biliyorsun

ben eskiden şu anki kadar ırkçı değildim ama ne ara hayvanlarla iş yaptım ne ara ben kardeşlik dediğimde benim ırkıma laf söylendi atama devletime küfür edildi imralıdaki şempanze savunuldu ben ırkçı olduğumu keşvettim ama sadece buda değil sizleri tanıdıkça keskin kokunuzunda farkına vardım

eskiden sadece onlar beyaz kadın ticareti yapmıyorlar her ırkın iyisi kötüsü vardır derken sokakta işyerlerini haraca bağlayan insanların önünü kesip haraç isteyen senin soyunla karşılaştıkça nasıl bir ırkçıymışım anladım

bir yahudi bir amerikalı veya yugoslav yada her ne haltsa hepsi yaşasın hatta çingeneler bile yaşamayı hak ediyorlar çünkü en azından yemek yedikleri kaba pislemeyecek kadar medeniler

senin devlet kuracağın "çöplüğe" acıyıp öğretmen yollanıyor mühendis vs sen ve kanından gelenler onları vahşice katlediyorsunuz sizler ırkçılığı kendiniz oluşturdunuz bu ülkede en çok ezilen alevilerdir her defasında hakarete uğrarlar ama onlar bile sizler gibi silahlanıp masuma kıymadılar

zavallı türk solcusunun sırtında kene gibi yaşadınız kan emdiniz türk solcusu farkına vardı ve vazgeçti yanlız kaldınız çamura yattınız

tarihte bir tane bile devlet kuramadınız sizden kalan bir kenef bile yok sonradan akıl hocalarınız cia ve saz arkadaşları götlerinden med diye birşey uydurdular soyunuzun medler olduğunu iddia ettiniz

zavallı medler onların yerinde olmak istemezdim doğrusu :) sizin iddia ettiğiniz medler zamanında iranda kurulmuş bir devletti ama ayaklanan persler tarafından yok edildiler devletleri yıkıldı sizlerle uzaktan yakından alakası olmayan medler

asker doğuda kolunu bacağını bıraktı kanından gelenler onları afiyetle yemişlerdir kuşkusuz bebeğe kurşun sıkan insan etinide yiyecektir :)

kiminiz fırıncı kiminiz bakkal vs büyük şehirlerde .. sağlam ırkçılık yapanlarınızda var ama biraz üstünüze gelince kıvırmaya başlıyorsunuz biz barış isteriz dağda ölen eskerde ölmemeleli diye :) aslında bilirim ki dağda düşen çok arkadaşım için nasıl sevindiğinizi

sokakta kadına kıza sarkan sizler sokakta madde alan satan sizler kadın satan sizler ulan çingenelerin bile yapmadığı tonla pisliği yapıyorsunuz be

ne kaldı geriye ?

başka bir ülkede yaptıklarınızın %1 ini yapsaydınız sınır dışı edilirdiniz

biliyormusun ben tuvalet kağıdıma kıçımı silerken hep bayrak dediğiniz paçavra geliyor aklıma gülüyorum

neyse uzun lafın kısası sen benimle konuşma bana cevap verme insanla hayvanın konuşması alışıla geldik bir durum değil misal sen hiç konuşan maymun gördün mü ? ben şuan görüyorum

yinede şanslısınız sizlere okuma yazma konuşma öğrettik yüzyıllar boyunca

bu kıyağımızı da unutmayın

bak son kez sana medleri ve kürt kralı anlatayımda soyunu sopunu öğren olur mu ? bak iyi dinle

bir gün med kralı sümüklü sülo lahmacununu yerken düşünmüş yahu demiş bizim ırkımızın adı ne olsun ?

elçisi osuruklu haydo osurmuş "port" diye bir ses gelmiş

port olsun demiş elöi kral kabul etmemiş

burnuyla oynayan diğer elçi sümüğü çıkarırken "lomb" diye bir ses çıkartmış lomb olsun demiş elçi kral kabul etmemiş

sonra kral sümüklü sülo ayak parmak arasındaki pisliklerle oynarken kart - kurt - kürt diye sesler çıkarmaya başlamış

sonra kral demiş ki tamam ulan krolar soyumuzun adı kürt olsun o günden sonra doğan hiç bir kürt güzel kokmamış masalda burda bitmiş

işte böyle

sana diyeceğim bu kadar umarım yazdıklarımı anlarsın insan gibi yazdım hayvan gibi yazmayı bilmiyorum kürtçem yok

sevgiler ... @ileridemokrat

tarihinde ileridemokrat tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

ihtimalle seni ehlileştirmeye çalışan insanın "sahibinin" ağzından öğrenmiş ve burada tekrarlıyor olmalısın "genetik şifre" lafını muhtemelen sahibin bir doktor veya bilim insanı olmalı ...

gen haritamda asil ırkımın kurduğu on altı devlet saklı bana çöplük demişsin ben günlerce banyo yapmasam dahi ki atalarım gibi her gün banyomu yaparım senin kadar pis kokmayacağıma eminim sen günlerce aylarca hatta belkide bir yüz yıl sudan sabundan çıkmasan dahi yine de çöp gibi kokacaksın bunu çok iyi biliyorsun

ben eskiden şu anki kadar ırkçı değildim ama ne ara hayvanlarla iş yaptım ne ara ben kardeşlik dediğimde benim ırkıma laf söylendi atama devletime küfür edildi imralıdaki şempanze savunuldu ben ırkçı olduğumu keşvettim ama sadece buda değil sizleri tanıdıkça keskin kokunuzunda farkına vardım

eskiden sadece onlar beyaz kadın ticareti yapmıyorlar her ırkın iyisi kötüsü vardır derken sokakta işyerlerini haraca bağlayan insanların önünü kesip haraç isteyen senin soyunla karşılaştıkça nasıl bir ırkçıymışım anladım

bir yahudi bir amerikalı veya yugoslav yada her ne haltsa hepsi yaşasın hatta çingeneler bile yaşamayı hak ediyorlar çünkü en azından yemek yedikleri kaba pislemeyecek kadar medeniler

senin devlet kuracağın "çöplüğe" acıyıp öğretmen yollanıyor mühendis vs sen ve kanından gelenler onları vahşice katlediyorsunuz sizler ırkçılığı kendiniz oluşturdunuz bu ülkede en çok ezilen alevilerdir her defasında hakarete uğrarlar ama onlar bile sizler gibi silahlanıp masuma kıymadılar

zavallı türk solcusunun sırtında kene gibi yaşadınız kan emdiniz türk solcusu farkına vardı ve vazgeçti yanlız kaldınız çamura yattınız

tarihte bir tane bile devlet kuramadınız sizden kalan bir kenef bile yok sonradan akıl hocalarınız cia ve saz arkadaşları götlerinden med diye birşey uydurdular soyunuzun medler olduğunu iddia ettiniz

zavallı medler onların yerinde olmak istemezdim doğrusu :) sizin iddia ettiğiniz medler zamanında iranda kurulmuş bir devletti ama ayaklanan persler tarafından yok edildiler devletleri yıkıldı sizlerle uzaktan yakından alakası olmayan medler

asker doğuda kolunu bacağını bıraktı kanından gelenler onları afiyetle yemişlerdir kuşkusuz bebeğe kurşun sıkan insan etinide yiyecektir :)

kiminiz fırıncı kiminiz bakkal vs büyük şehirlerde .. sağlam ırkçılık yapanlarınızda var ama biraz üstünüze gelince kıvırmaya başlıyorsunuz biz barış isteriz dağda ölen eskerde ölmemeleli diye :) aslında bilirim ki dağda düşen çok arkadaşım için nasıl sevindiğinizi

sokakta kadına kıza sarkan sizler sokakta madde alan satan sizler kadın satan sizler ulan çingenelerin bile yapmadığı tonla pisliği yapıyorsunuz be

ne kaldı geriye ?

başka bir ülkede yaptıklarınızın %1 ini yapsaydınız sınır dışı edilirdiniz

biliyormusun ben tuvalet kağıdıma kıçımı silerken hep bayrak dediğiniz paçavra geliyor aklıma gülüyorum

neyse uzun lafın kısası sen benimle konuşma bana cevap verme insanla hayvanın konuşması alışıla geldik bir durum değil misal sen hiç konuşan maymun gördün mü ? ben şuan görüyorum

yinede şanslısınız sizlere okuma yazma konuşma öğrettik yüzyıllar boyunca

bu kıyağımızı da unutmayın

bak son kez sana medleri ve kürt kralı anlatayımda soyunu sopunu öğren olur mu ? bak iyi dinle

bir gün med kralı sümüklü sülo lahmacununu yerken düşünmüş yahu demiş bizim ırkımızın adı ne olsun ?

elçisi osuruklu haydo osurmuş "port" diye bir ses gelmiş

port olsun demiş elöi kral kabul etmemiş

burnuyla oynayan diğer elçi sümüğü çıkarırken "lomb" diye bir ses çıkartmış lomb olsun demiş elçi kral kabul etmemiş

sonra kral sümüklü sülo ayak parmak arasındaki pisliklerle oynarken kart - kurt - kürt diye sesler çıkarmaya başlamış

sonra kral demiş ki tamam ulan krolar soyumuzun adı kürt olsun o günden sonra doğan hiç bir kürt güzel kokmamış masalda burda bitmiş

işte böyle

sana diyeceğim bu kadar umarım yazdıklarımı anlarsın insan gibi yazdım hayvan gibi yazmayı bilmiyorum kürtçem yok

sevgiler ... @ileridemokrat

Sizde cicek gibisiniz,sizi saksiya koymak lazim,diger ciceklerin dikenleri batmasin sana :lol: NOT:Avatarinda ne mal oldugun belli,kendine uydurmussun :lol: :lol: :lol:

tarihinde KaraCat tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

ihtimalle seni ehlileştirmeye çalışan insanın "sahibinin" ağzından öğrenmiş ve burada tekrarlıyor olmalısın "genetik şifre" lafını muhtemelen sahibin bir doktor veya bilim insanı olmalı ...

gen haritamda asil ırkımın kurduğu on altı devlet saklı bana çöplük demişsin ben günlerce banyo yapmasam dahi ki atalarım gibi her gün banyomu yaparım senin kadar pis kokmayacağıma eminim sen günlerce aylarca hatta belkide bir yüz yıl sudan sabundan çıkmasan dahi yine de çöp gibi kokacaksın bunu çok iyi biliyorsun

ben eskiden şu anki kadar ırkçı değildim ama ne ara hayvanlarla iş yaptım ne ara ben kardeşlik dediğimde benim ırkıma laf söylendi atama devletime küfür edildi imralıdaki şempanze savunuldu ben ırkçı olduğumu keşvettim ama sadece buda değil sizleri tanıdıkça keskin kokunuzunda farkına vardım

eskiden sadece onlar beyaz kadın ticareti yapmıyorlar her ırkın iyisi kötüsü vardır derken sokakta işyerlerini haraca bağlayan insanların önünü kesip haraç isteyen senin soyunla karşılaştıkça nasıl bir ırkçıymışım anladım

bir yahudi bir amerikalı veya yugoslav yada her ne haltsa hepsi yaşasın hatta çingeneler bile yaşamayı hak ediyorlar çünkü en azından yemek yedikleri kaba pislemeyecek kadar medeniler

senin devlet kuracağın "çöplüğe" acıyıp öğretmen yollanıyor mühendis vs sen ve kanından gelenler onları vahşice katlediyorsunuz sizler ırkçılığı kendiniz oluşturdunuz bu ülkede en çok ezilen alevilerdir her defasında hakarete uğrarlar ama onlar bile sizler gibi silahlanıp masuma kıymadılar

zavallı türk solcusunun sırtında kene gibi yaşadınız kan emdiniz türk solcusu farkına vardı ve vazgeçti yanlız kaldınız çamura yattınız

tarihte bir tane bile devlet kuramadınız sizden kalan bir kenef bile yok sonradan akıl hocalarınız cia ve saz arkadaşları götlerinden med diye birşey uydurdular soyunuzun medler olduğunu iddia ettiniz

zavallı medler onların yerinde olmak istemezdim doğrusu :) sizin iddia ettiğiniz medler zamanında iranda kurulmuş bir devletti ama ayaklanan persler tarafından yok edildiler devletleri yıkıldı sizlerle uzaktan yakından alakası olmayan medler

asker doğuda kolunu bacağını bıraktı kanından gelenler onları afiyetle yemişlerdir kuşkusuz bebeğe kurşun sıkan insan etinide yiyecektir :)

kiminiz fırıncı kiminiz bakkal vs büyük şehirlerde .. sağlam ırkçılık yapanlarınızda var ama biraz üstünüze gelince kıvırmaya başlıyorsunuz biz barış isteriz dağda ölen eskerde ölmemeleli diye :) aslında bilirim ki dağda düşen çok arkadaşım için nasıl sevindiğinizi

sokakta kadına kıza sarkan sizler sokakta madde alan satan sizler kadın satan sizler ulan çingenelerin bile yapmadığı tonla pisliği yapıyorsunuz be

ne kaldı geriye ?

başka bir ülkede yaptıklarınızın %1 ini yapsaydınız sınır dışı edilirdiniz

biliyormusun ben tuvalet kağıdıma kıçımı silerken hep bayrak dediğiniz paçavra geliyor aklıma gülüyorum

neyse uzun lafın kısası sen benimle konuşma bana cevap verme insanla hayvanın konuşması alışıla geldik bir durum değil misal sen hiç konuşan maymun gördün mü ? ben şuan görüyorum

yinede şanslısınız sizlere okuma yazma konuşma öğrettik yüzyıllar boyunca

bu kıyağımızı da unutmayın

bak son kez sana medleri ve kürt kralı anlatayımda soyunu sopunu öğren olur mu ? bak iyi dinle

bir gün med kralı sümüklü sülo lahmacununu yerken düşünmüş yahu demiş bizim ırkımızın adı ne olsun ?

sevgiler ... @ileridemokrat

Teşhisim çok oturdu değil mi? Ruhundaki aşağılık kompleksini kusarken bile kendi hayat gerçekliğinden bir şeyler sunuyorsun mesela bir sahibinin olduğunu. Zaten sahibin olmasaydı şaşardım. Hayat bana şunu öğretti “Biri karşınıza geçip ırkının asil olduğunu söylüyorsa bilin ki ezikliğini kamuflaj etmeye çalışıyor.” Benim kitabımda asil ırk yoktur kardeş sadece insanlık vardır, asil insan vardır. Seni haraca bağlayan, beyaz kadınını pazarlayan adamdan hesap soramıyorsan Sen insan değilsin olsan olsan domuz olursun(belki domuza haksızlık ediyorumdur). Bu nasıl asillik ki yolunu kesene haraç vermişsin, diğer suratını çevirmişsin. İşte bu ezik bir ruh halidir..

Bu coğrafya Güneş Dil teorisinin üfürüldüğü coğrafyadır. Amazonun “ama da zordan” ; Niegara’nın “niye bu gargara”dan geldiğinin üfürüldüğü coğrafyadır. İşte senin gen haritan ve 16 devlet vesairen bundan ibarettir. Sen değil banyo kendini çamaşır makinesine dahi atsan ruhundaki ve bedenindeki kirlilikten kurtulamazsın, aşağılık kompleksi seni bir lağam faresi olarak esir almış bir kere..

Hiç unutmam yıl 1996’ydı. Diyarbakırın Hantepe köyünde 4 öğretmen öldürüldü, kim öldürdü biliyormusun. Devletin içindeki çetelerin güdümündeki köy korucuları tarafından.. neden öldürüldü çünkü kirli savaş devam etsin birileri daha da palazlansın.. Katiler bilinmesine rağmen neden yakalanmadı öğretmenlerin anne babaları yıllarca tvlere çıkıp katiller biliniyor demedi mi? Demek kimin eli kimin cebinde belli değil. Peki neden bunları bilmiyorsun, çünkü genetik şifren buna müsait değil.

Ülkenin ezilen kesimleri Alevilerdir demişsin. Doğrudur.. Aleviler Kürt alevi ve Türk Alevi olmak üzere ikiye ayrılırlar. Kürt aleviler Tunceli, Maraş, Malatya, Sivas, Elazığ gibi yerlerde yoğun yaşarlar.. Bugün pkknın içinde Ankaralılar grubu denilen şahin kesim işte o Alevilerden oluşmuştur ve barışı çoğu kez onlar sabote ediyor bu son olayda olduğu gibi.. Bunları öğrendikçe sanırım genetik şifrene gen transferi olacak ama öğrenmek zorundasın..

Tarihte Mervaniler, Eyyubiler, Hamadani devleti, Büveyhoğulları devleti, sedadi devleti, Hasanveyh devleti, Alamut devleti, Gor devleti Kürt devletleri kurulmuştur. Ayrıca Kürtlerin Medlerden geldiği tezi Güneş dil teorisi kadar saçma değildir..

tarihinde Selahattin tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...