Jump to content

Avrupa'nın Göbeğinde Şeriat Bölgeleri!


Recommended Posts

İngiltere'de, “İslam4UK" (Birleşik Krallık için İslam) adlı aşırı islamcı örgüt, başkent sokaklarında şeriat kontrol bölgeleri oluşturmak için bir kampanya başlattı. İmam Anjem Choudary'ın önderliğini yaptığı örgüt üyeleri, "Şeriat kontrol bölgesine giriyorsunuz- İslami kurallar zorunludur!" yazılı posterler dağıttı.

Ülkede 'yasaklı' örgütler listesinde bulunan “İslam4UK" (Birleşik Krallık için İslam) örgütü üyeleri, başkent Londra'nın Waltham Forest, Tower Hamlets and Newham semtleri ve caddelerinde şeriat kontrol bölgeleri ilan etti. Örgüt üyeleri, yoldan geçen İngilizlere posterler dağıttı.

ŞERİAT KONTROL BÖLGESİ POSTERLERİ

'Radikal imam' olarak adlandırılan Anjem Choudary'ın önderliğini yaptığı örgüt üyelerinin dağıttığı posterlerde,"Şeriat kontrol bölgesine giriyorsunuz- İslami kurallar zorunludur!" şeklinde ifadeler yer alıyor.

Otobüs, cadde ve trafik ışıklarına da yapıştırılan posterlerlerin bulunduğu bölgelerde müzik ya da konser, kumar, porno, fuhuş, uyuşturucu ve sigara yasak olduğunu vurgulanıyor.

İmam Anjem Choudary, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, sorumluluğun kendilerine ait olduğunu, belli başlı müslüman ve gayri müslim gruplara poster dağıtmaya devam edip uzun vadede bir İslam İmparatorluğu'nun tohumlarını ekmeyi planladıklarını açıkladı.

Örgüt geçtiğimiz hafta, Waltham Forest, Hamlets Towers ve Newham gibi bölgelerde çalışmalara başladı. Bölge sakinlerinin İslami kurallar ile gözlerinin korkutulmasından endişe duyuluyor.

POSTERLER KALDIRILIYOR

Waltham Forest Konsey Başkanı Chris Robbins ise, olayı duydukları andan itibaren posterleri kaldırma çalışmalarına başladıklarını açıkladı. Halkın böyle aşırı ideolojilerle baskı altına alınmasının yanlış olduğunu, bunun saçmalıktan başka bir şey olmadığını söyledi.

http://dunya.milliyet.com.tr/avrupa-nin-gobeginde-seriat-bolgeleri-/dunya/dunyadetay/29.07.2011/1420204/default.htm

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sonra diyorlar Avrupada faşizm yükseliyor.Yükselir tabi.Sen adamların hayatlarına, yaşam tarzlarına müdahale etmeye kalk sonra onlardan hoşgörü bekle.Özellikle İngiltere, Almanya, Fransa gibi göçmenlerin yoğun yaşadığı ülkelerde yakın zamanda çok ciddi sorunlar çıkabilir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

AKB;

Ben burada boyle bir haber duymadim. Bu haberin ingilizce kaynagi nedir?

Sonucta bu haber bir bolgesel AYRIMCILIKTIR ve buna izin verilmez.

Cunku daha once de seriatcilar, kendi mahkemelerini ve kurallarini uygulamak istemislerdi.

Bu sekilde toplumu bolucu ve ayirici hic bir girisime izin verilmez.

Tum toplum cografi olarak her turlu farklariyla birlikte yasar ve her farkin hak ve ozgurluk guvencesini sivil hukuk kurum ve kuruluslari saglar.

Oyuzden herkes herkesin her turlu inancsal hak ve ozgurlugune saygilidir ve bu konu kisilerin kisilik ve kimlik hak ve ozgurlukleri oldugu icin, bir politik ve ayrimci istem olarak yansitilamaz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Müslüman gençleri çok yakışıklı buldunuz galiba.

En çok hangisini beğendiğinizi sorabilir miyiz..

Hepsini yakışıklı bulmuştur. Her birinin tek tek karısı olabilir. Müslüman kadınlarda bu potansiyel var. Medeniyet tek dişi kalmış canavar olduğundan bu insanımsıları beğenirler ancak.

Link to post
Sitelerde Paylaş

article-1242530-07D570DF000005DC-44_468x291_popup.jpg

şu güzelliklere bak,maşallah (:

Meçhule demek yarma gibi, yüzlerinden buram buram kıl fışkıran adamlardan hoşlanıyorsun. Hoşlandığın erkek tipini de bizimle paylaşmak istemişsin. Yanlış anlama ama neden? Burada bu tiplere uygun erkek varsa tanışmak için mi?

Link to post
Sitelerde Paylaş

onlar benim kardeşim(:

çok hoş kare,uzakta olsa kardeş olduktan sonra toplanılan sancak altında yabancı gelmiyor hiç bi yüz

Onlar da seni kardeş olarak görüyorlar, hiç şüphen olmasın. Mesela sana kardeşlerinden biri zina yapıyor diye iftira atsa bu fotoğrafta gördüğün hepsi seni hiç acımadan recmederek, döverek ya da bilimum vahşi öldürme teknikleriyle öldürebilirler. Kardeşlerinle mutluluklar.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Geçtiğimiz yıllarda Almanya'dan bir haber çıkmıştı; Alman vatandaşı Mısırlı bir adam çocuğuna "cihad" ismini koymak istemiş de, Alman devleti cihad isminin terörist ismi olduğu gerekçesiyle izin vermemişti. Aynı isimli çevremde gördüğüm insanlar aklıma geldiğinden bunun faşizm, insanların çocuklarına istediği ismi koyabileceğini düşünmüştüm.

Sonra haberlerde adamı bir gördüm, inanılır gibi değil. Çöldeki bedeviler bile daha medenidir. Adamın bir Keleş'i eksik. Sokakta 100 metre yürüyunce 1000 kişi kafasını çevirip korku içinde bakıyor.

Kimse Avrupa'da bir islamafobiden bahsetmesin, kendilerine bu kadar taamül edilmesine şükür etsinler.

Link to post
Sitelerde Paylaş

KAM;

Eger bu bahsettigin haber gercek ise, burada hak ve ozgurluklere bir mudahele var.

Bir kisi, dogan bebegine istedigi ismi verebilmelidir ve bu onun hak ve ozgurlugudur. Mesela, ayni isim, Cihat olarak Turkce'de bile vardir. Muhammed isminin, Turkiye'de dahil her ulkede oldugu gibi.

Ayrica, bir kisinin adinin ne olmasinin, ve bu adin anlam olarak neyi cagristirmasinin, neonemi vardir.

Sonucta, 20. yuzyildan sonra, insan haklari, evrensel hukuk,hak ve ozgurlukler oyle cok politika araci, su istismari ve duygu somurusu haline getirildiki; hangi nin ve neyin insan ve insanligi one cikaran neyin ve hangisinin politik cikari one cikaran oldugu akillarda iyice corbaya dondu.

Yani hem insan ve insanlik, hem tedbir, hem de politik cikar acisindan farkli demokratik bakis acilari dogdu.

Almanya'da olan da tedbir amacli olsa gerek, ama; yapilan eger dogruysa, buna Turkce de guzel bir atasozu vardir, o da "dereyi gormeden pacalari sivamak" tir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 4 weeks later...

İslam sinsidir. Nereye giderse gitsin gittiği yerin kültürünü, değer yargılarını kendisinki ile değiştirmek ister. Sesini yükseltecek güce ulaştığını anladı mı, hemen harekete geçer.

Avrupa'da şeriat isteyen bu yobazlara sormak lazım; Şeriat kanunlarında farklı bir dinin ibadethanesine, ve serbestçe bu dinin tapınmacılığına izin var mı?

Örneğin Suudi Arabistan'da kilise inşaatına izin var mı?

Kiliseyi bırakın, bunlar müslüman olmayanı bile sokmuyorlar Mekke'ye.

08ff47f0.jpg

Bunlar batılı değerleri sürekli eleştiriler, batıya nefret kusarlar, ama nedense oralarda yaşamaya bayılırlar. Hele müslüman ülkelerdeki insanlar herhangi bir batı ülkesine gidip yaşamak için her yolu dener.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yeni üyeden bütün üyelere sevgi ve saygılar. Hakaret olsun diye söylemiyorum fakat tiplere bakınca insan biraz ürker gibi oluyor. Maşa allah hepside nur topu gibi diyeceğim fakat nurları gitmiş topları kalmış. Esen kalın.

Hoşgeldiniz ateist foruma. Evet msülümanların çoğunluğu korkunç kişilerdir. İslam'da mahalle baskısı ve yaşam tarzına müdahale konulu yazımı okursanız bu konuda aydınlanabilirsiniz.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...