Jump to content

Erzurum'da iftar oncesi sigara icen kadina dayak


Recommended Posts

Turkiye'de mahalle baskisi yoktur, isteyen inanir ve dinini uygular isteyen inanmaz diyen muslumanlari yalanlayan haber.... Bu arada haberde de kadinin nedense yabanci sirkette calistigini vurgulamislar...

http://gundem.milliyet.com.tr/erzurum-da-iftar-oncesi-sigara-icin-kadina-sokakta-dayak/gundem/gundemdetay/06.08.2011/1423489/default.htm

Erzurum'da iftar öncesi sigara için kadına sokakta dayak

17:15 | 06 Ağustos 2011

ERZURUM'da sokakta sigara içtiği için bazı kişilerin müdahale etmesi üzerine yakındaki öğrenci yurduna sığınan kadın, polisten yardım istedi. Olay yerine gelen polislerle, sokakta toplanan öfkeli grup arasında kısa süreli arbede çıktı.

Olay, merkez Yakutiye ilçesinde Esat Paşa Yokuşu Sokağı'nda dün iftar öncesi meydana geldi. Bir yabancı şirkette çalışan Z.B., erkek arkadaşı İ.M. ile sokakta yürürken etrafta kimsenin olmadığı sırada sigara yaktı. Sigarasından birkaç nefes alan Z.B.'ye karşıdan gelen M.Y. ve B.G., "Sigarayı söndür terbiyesiz" diyerek müdahale etti.

Z.B. de "Oruç tutamayacak durumda olabilirim ya da oruç tutmamayı tercih etmiş olabilirim. Bu sizi neden ilgilendiriyor?" karşılığını verince M.Y. ve B.G. iddiaya göre genç kadının üzerine yürüdü. Müdahale eden bu kişiler tarafından tartaklanan Z.B. ve erkek arkadaşı İ.M. kalabalığın toplandığını görünce hemen yakındaki erkek öğrenci yurduna sığındı ve polisten yardım istedi.

Gelen polis ekibine olayı anlatan Z.B. ve arkadaşı İ.M., kendilerine müdahale eden M.Y. ve B.G.'den şikayetçi oldu. Bu kişileri emniyete götürmek isteyen polislerle çevrede toplanan öfkeli kalabalık arasında arbede çıktı. Bir polis ile 2 kişinin hafif yaralandığı arbedenin ardından polisler şikayetçi Z.B. ve İ.M. ile sigara yüzünden onlara müdahale eden M.Y. ve B.G.'yi Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

Birbirlerinden şikayetçi olan 4 kişi, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi ve burada ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 120
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

.......halkı kin ve nefret duygusu yaratarak bölmek, tahrik etmek ,kışkırtmak, ınanca hakeret etmekten vs vs vs den gözaltına alıp şikayetçi olarak girdiğin karakoldan şüpheli olarak terfi edip...... Cumhuriyet Savcılığı na sevk edilirsen şaşırmam en sonun da şunu derlerse....... pardon.....hiç şaşırmam ...

Link to post
Sitelerde Paylaş

.......bugün artık bir sigara içmek sokakda ramazanda taşra için imkansız oldu .....

.......bu dinciler artık siyasal iktidar bizden güç bizde ne yapsak yeridir diyorlar........korkunç bir durum bu......(ANAYASADAN DA LAİKLİĞİ ÇIKARTACAZ DİOLAR CAHİL TAYFASI)anayasadan çıkartmalarına gerek yok ki yönetici tayfası yolunu bilior anayasa mahkemesi laikliği yorumlayacak üyeleri değişmiş yeni anayasa mahkemesi laiklik ile ilgili mahkeme kararlarının raportörü anayasa mahkemesi olacak karar vericisi fethulllah olacak fetva sını da vericek ordan......

..... artık önlerindeki set bent kalktı son zerrelerı temızlıorlar......

.......hukuk da anayasa mahkemesi yargıtay danıştay cumhuriyet savcıları cumhuriyet hakimleri HSYK ile atamalar ile ve yasal değişiklikler ile son günlerini yaşıyor ,tamamen ele geçiriliyor arkadaşlar biz avukatların arasında tüm türkiyede uzantıları olan bir sivil dernek kurdular, sürekli rapor veriyorlar başındakilere, hemde şu organizeye bakarmısınız her baro da yani her şehirde bu derneğin farklı bir adı var , başındakilere baro mensupları hakkında kim bizden kim değil şeklinde bilgi akıtıkmak için ve kim bilir başka ne için hazırlanıolar..... soru sormakda çok geç kaldık bence .......ordu yu da bitiriyorlar tüm komuta kademesi etkisizleştirildi ......

.......en son islami devrim öncesi..... orduyu da israilin önüne atmak için iki üç mavi kırmızı marmara gemisi yollayıp karıştırıp ortalığı savaş çıkartıp israilin önüne atarlarsa orduyu ....... filisitinli putperestler için ... cennete girmek için..... cennet de hurulerin arasında locada iyi bir yer kapmak için ............ akacak kanda yıkanıp günahlarından arınıp hazır kefenlerini çıkarıp temizlenmek şehid olmak vs sapıklıklar için...... cihad açtıkları israilin ateşinde ya da oluşturdukları bu kaos ortamında resmi ve ya fiili olarak oluşmakda olan Türkiye islam devletinde yasarken.......... erzurumda yaşanan bu olayların ceryan ettiği bu günleri arayacaz ........eğer hiç bişiy yapmassak.....

KELEBEK ETKİSİ GİBİ....... ERZURUMDA İÇİLEN SİGARANIN DUMANI..... İSRAİLLE YAPICAĞIMIZ MUHTEMEL BİR SAVAŞDA TÜTEBİLİR... .

Link to post
Sitelerde Paylaş

Şerefsizler..

Taptıkları adamlar sadece iftar sofrasına katılıp oruç tutmuş gibi yapıyor.

Taptıkları adamların karılarının başı dötü açık..

Taptıkları adamlar içkinin alasını içiyor fuhuşun da en kralını yapıyor..

Köpekleri de nelerle uğraşıyor..

tarihinde Jack Nicholson tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu tip yobazlık olarak tanımlayabileceğimiz davranışta bulunan insanların davranışını aklı başında hiçbir müslüman tasvip etmez. İslamın ve müslümanların genel görüşü budur demek yanlış olacağı gibi bu olay karşısında hiç birşey olmamış gibi susmakta yanlıştır. Şöyle bir söz vardı: Haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytandır. Olaya karışan insanlara hak ettiği cezaların verilmesini tüm kalbimle istiyorum.

Link to post
Sitelerde Paylaş

birbirlerine bu kadar acımasız olan müslümanlar ellerine fırsat geçse inanmayanlara ne yapar düşünemiyorum

vicdansızlar,

ali kıran baş kesen oldular başımıza

zamanın birinde erzurumda ramazan ayında oruç tutmayan birini çekmişler köşeye dövüyorlar

dövdükten sonra çıkarmışlar birer sigara yakmışlar

dayak yiyen şaşkın,yahu demiş beni tutmuyor diye dövdünüz şimdi sigara içiyorsunuz.

cevaba bak,'biz tutmayız gardaş tuttururuz'.

bunların zihniyeti bu,her tarafta aynı,kayseri konya yozgat farklımı

yozgatta otogarda bekleyen savcıyıda dövmedilermi önceki yıllarda

yurtlarda öğrenci bıçaklamadılarmı trabzonda

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yahu ben anlamıyorum zorla baskıyla,korkutmayla aruç tutsa ne olur tutmasa ne olur? Bunların kafaları harbiden basmıyor. Zorla ben oruç tuttum,zorla bana namza kıldırdın. O Allah'ının eline ne geçecek arkadaş. Ben o baskıyla tuttuğum oruçta o Allah küfür ediyorsam,o baskıyla kıldırdığın namazda her secdeye vardığımda o Allah'a küfür ediyorsam sen mutlu mu olacan? Harbiden böyle davranan müsloların bence dini sorumluluğu olmasa gerek çünkü ancak bir zeka özürlü böyle davranır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İslam kötü uygulanıyor falan derler ama İslam zaten kötü bir dindir.

Ona inananları yozlaştırmış ve bağnazlaştırmıştır.

Evet. İslam budur. İlkel, kötü hatta iğrenç, bağnazlığı ve batıl inançları idame ettiren pis bir dindir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu haberi dün okumuştum ve tabii çok sinirlenmeme rağmen şaşırmamıştım. Erzurum'da ramazan ayında çok sık yaşanır böyle olaylar.

Okuduğum gazete hangisiydi hatırlamıyorum, saldırıyı yapan insanlara kızıyorlardı ve "İslam hoşgörü dinidir, siz nasıl müslümanlarsınız? Size ne kimin tutup tutmadığından? İsteyen tutar istemeyen tutmaz" diyorlardı. Gerçekten samimilerdi ve saldırganlara çok kızmış, her ramazan yaşanan bu olaylardan artık bıkmış ve tutmak istemeyenlere özgürlük tanınması gerektiğini anlatıyorlardı. Hani şu laik dediğimiz türden inanılar.

İslam hoşgörü dini midir değil midir, tartışmaya gerek yok.

Burada beni kızdıran şey, İslam'ın ve ona inanan müslümanın hoşgörüsünün belirleyiciliği. Yani onlar hoşgörülü olmak zorunda, tutmayanlarsa onlardan hoşgörü beklemeye mahkum. Bizim özgürlük alanımızın sınırları, iyi niyetle belirtilse bile onların hoşgörüsüne göre belirlenecek.

Siz kimsiniz yahu?

Esas biz size hoşgörü gösteriyor, bu saldırganlığınızı öyle ya da böyle tolere ediyoruz yıllardır.

Kibire, bencilliğe, Allahçılık oynamaya da bak sen...

Link to post
Sitelerde Paylaş

İslam kötü uygulanıyor falan derler ama İslam zaten kötü bir dindir.

Ona inananları yozlaştırmış ve bağnazlaştırmıştır.

Evet. İslam budur. İlkel, kötü hatta iğrenç, bağnazlığı ve batıl inançları idame ettiren pis bir dindir.

İslam, ilkel, kötü hatta iğrenç, bağnazlığı ve batıl inançları idame ettirdiği için pis bir dindir. Özünde temizdir. Özüne dönmesi için köklü bir arıtma, aktarma gereklidir.

Geçende TV'de, bir tartışma oturumunda; İslam toplumunun zenginleşmeyle birlikte değiştiğinden, burjuva haline geldiğinden filan dem vurdular. Yani evrensel değerlere, sanata filan değer vermeye başlayacaklar imiş. Doğrudur, katılıyorum.

Fakat utanmadan bu "rönesanstan" daha önce, dinde "reformlar"a başladıklarını söylediler: Bunların aklında "reform" derken, hafifleştirme, "kılıfına uydurma" filan gibi şeyler var herhalde.

İslamda reform daha olmadı. Olunca anlayacaklar ancak.

tarihinde Temple Grandin tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Isin ilginci haberdeki kadina provakator seklinde suclamislar. Bunun uzerinde de kadin 'ben imam hatip mezunuyum, Kuran'i hatmettim, yanimdaki kisi de orucluydu, kimsenin gormedigi tenha bir yerde sigara icmek istedim, yoksa Erzurum'da nasil davranilacagini biliyorum' seklinde bir savunma getirmesi. Kendisi anliyorum tabii, orada bir hayati var, orada yasamak zorunda, tepki cekerse onu orada yasatmazlar ama Turkiye'de bir insan o ya da bu sebeple ben oruc tutmak istemiyorum bile diyememektedir, birakin ben ateistim demeyi... Karsidaki insanin oruc tutma hakki var ama senin o inandigi ve hurilerine kavusacagi hayalindeki cennetine gitsin diye orucsuz olma hakkin yok!!!! Ayni sekilde gecenlerde bir kadin spikerine dinleyici mektuplardan birisinin inancli degilsiniz tarzinda bir elestri geldiginde kadin spiker ben cok dindarin onu yaparim bunu yerine getiririm diye tepki gostermisti. Savunmalar bile hayir ben inancliyim seklinde...Ironi degilde nedir bu? Belki de sadece ne kadar icler acisi bir halde oldugumuz....

Link to post
Sitelerde Paylaş

Muslumanlardan hic yorum gelmemis.... Sasirmadim dogrusu...

Dinde zorlama yoktur.Tepki veren insanlar yanlış yapmıştır.Bilinçsiz insanlar bu tip olaylarda tepki verebilirler.

Oruç tutmamakta bir tercihtir.

Ateşine dayanabileceğiniz kadar günah işleyin.

İnkar edenler, cehenneme bölük bölük sevk edildiler. Sonunda oraya geldikleri zaman, kapıları açıldı ve onlara (cehennemin) bekçileri dedi ki: "Size Rabbinizin ayetlerini okuyan ve bugünle karşılaşacağınızı (söyleyip) sizi uyaran elçiler gelmedi mi?" Onlar: "Evet." dediler. Ancak azab kelimesi kafirlerin üzerine hak oldu. Dediler ki: "İçinde ebedi kalıcılar olarak cehennemin kapılarından (içeri) girin. Büyüklüğe kapılanların konaklama yeri ne kötüdür. (Zümer Suresi, 71-72)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Karsidaki insanin oruc tutma hakki var ama senin o inandigi ve hurilerine kavusacagi hayalindeki cennetine gitsin diye orucsuz olma hakkin yok!!!!

burada eksik yazmisim, sebep sadece canlari cekip oruclarini bozmasinlar degil elbet, zorlama ile Islam'a herkesin uygumasini saglamak, duzenin bozulmamasini ve dolayisiyla insanlarin sorgulamasi, dusunmesi ve mantiga uymayan dinden caymamalari icin...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Dinde zorlama yoktur.Tepki veren insanlar yanlış yapmıştır.Bilinçsiz insanlar bu tip olaylarda tepki verebilirler.

Oruç tutmamakta bir tercihtir.

Ateşine dayanabileceğiniz kadar günah işleyin.

İnkar edenler, cehenneme bölük bölük sevk edildiler. Sonunda oraya geldikleri zaman, kapıları açıldı ve onlara (cehennemin) bekçileri dedi ki: "Size Rabbinizin ayetlerini okuyan ve bugünle karşılaşacağınızı (söyleyip) sizi uyaran elçiler gelmedi mi?" Onlar: "Evet." dediler. Ancak azab kelimesi kafirlerin üzerine hak oldu. Dediler ki: "İçinde ebedi kalıcılar olarak cehennemin kapılarından (içeri) girin. Büyüklüğe kapılanların konaklama yeri ne kötüdür. (Zümer Suresi, 71-72)

Bu artik kabak tadi verdi, o yanlis uyguladi, bu yanlis yapti, aslinda islam oyle degil boyle... Acik acik oruc tutmak zorundasin cunku deyip gercekleri soyleyecek mert ve dinini bilen bir musluman ciksin soylesin...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Dinde zorlama yoktur.Tepki veren insanlar yanlış yapmıştır.Bilinçsiz insanlar bu tip olaylarda tepki verebilirler.

Oruç tutmamakta bir tercihtir.

Ateşine dayanabileceğiniz kadar günah işleyin.

İnkar edenler, cehenneme bölük bölük sevk edildiler. Sonunda oraya geldikleri zaman, kapıları açıldı ve onlara (cehennemin) bekçileri dedi ki: "Size Rabbinizin ayetlerini okuyan ve bugünle karşılaşacağınızı (söyleyip) sizi uyaran elçiler gelmedi mi?" Onlar: "Evet." dediler. Ancak azab kelimesi kafirlerin üzerine hak oldu. Dediler ki: "İçinde ebedi kalıcılar olarak cehennemin kapılarından (içeri) girin. Büyüklüğe kapılanların konaklama yeri ne kötüdür. (Zümer Suresi, 71-72)

seni de digerleri muslumandan saymiyor, yanlis bildigini, hatali uyguladigini dusunuyor, onlari da terorist muslumanlar begenmiyor, oturdugu yerden konusuyor diyor. kim biliyor, kim dogrusunu uyguluyor onu bir soyle bakalim? Seriatin uygulandigi ulkelerde oruc tutmama hakkin var mi? Onlar nasil sence, dogru mu uyguluyor seriati?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...