Tanrıbilir.... 0 Temmuz 17, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 17, 2012 gönderildi Futbol kalitesi olarak bakarsan olaya, Turkiye'de hicbir takimdan bir halt olmaz. Al cimbomu, vur fenere, hic ses cikmaz. Besiktasi Trabzona, ayni. Cunku bunlar bos klupler. Anca iste Ambarat gibi, Tabata gibi kiytirik, sagda solda yabani ot gibi biten oyunculara milyon sayarlar. Milyonluk essekleri doldururular takima. Bununla bir halt ediyoruz zanneder, avrupada es kaza denk getirdikleri basarilar ile ovunurler. Turk futbolunu anlatsam burdan fizana yol olur. Kafalar degismedikce umudum yok. Amerikanin universiteleri 10 senede, Turkiye'nin kluplerinin 100 senede becemedigini becerdi. Hemde futbolun dogru durust para etmedigi bir memlekette. Neyse uzatmayayim. Boyle dandik bir ligde beni tek cezbeden bu gerilim, bu mucadele. Geri kalani uydur kaydir isler. Bu sene GS Avrupa'da yüzümüzü güldürürse futbol bağımız artabilir.Yoksa ki söylemlerinde çok haklısın.Bu kadar sevilen spor branşında hiç iyi yerde değiliz. Link to post Sitelerde Paylaş
AKB 0 Temmuz 17, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 17, 2012 gönderildi O kücük takim büyük takimi yenemiyor ki övünsün garibim Fenerin tek amacı ezeli rakibini yenmek,ona artistlenmek.Bizim sizi yenip artistlik yapmak gibi bir amacımız yok.Tek amacı ezeli rakibini yenmek olan bir camianın taraftarından böyle sözler duyabiliriz ancak. Link to post Sitelerde Paylaş
Samet55 0 Temmuz 19, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 19, 2012 gönderildi ah ulan ugur boral karsi karsiya o gulu atsaydin simdi ligde kalmistik Link to post Sitelerde Paylaş
KaraCat 0 Temmuz 19, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 19, 2012 gönderildi Fenerin tek amacı ezeli rakibini yenmek,ona artistlenmek.Bizim sizi yenip artistlik yapmak gibi bir amacımız yok.Tek amacı ezeli rakibini yenmek olan bir camianın taraftarından böyle sözler duyabiliriz ancak. Sizi evire cevire yenmek daha bi haz veriyor bana,orgazm ötesi kapito Link to post Sitelerde Paylaş
KaraCat 0 Temmuz 19, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 19, 2012 gönderildi Tamam da böyle seçmece argümanlara bakarsın fenerin de fiyakasını bozan onlarca durum var.GS'nin şampiyon olmasını öyle hazmedemediniz ki stadı yaktınız öfkeden. Sahanızda GS iki kez kupa kazanmış,sizi kupada 5lemiş,50 yıldır kupa finallerinde sizi hep yenmiş bir takım GS. Fenerin, Gs karşısında fiyakası olduğu söylenemez.Alacağınız çok avrupa kupası ve avrupa maçları galibiyeti olmalı ki GS ile aşık atabilesiniz:) Malesef durum bu.)) Bana hikaye anlatma 6-0 tarihe not olarak düsmüstür,ileride kuran bile yazacaktir Link to post Sitelerde Paylaş
AKB 0 Temmuz 19, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 19, 2012 gönderildi Sizi evire cevire yenmek daha bi haz veriyor bana,orgazm ötesi kapito Sizin stadınızda kupa almak da bize zevk veriyor,bu sene kupa alamasak da şampiyonluğumuzu orada ilan edeceğiz,bekleyin. Link to post Sitelerde Paylaş
KaraCat 0 Temmuz 19, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 19, 2012 gönderildi http://www.youtube.com/watch?v=D0sv8cqlUJ0 Tayyip in gelmis gecmis en iyi en dogru konusmasi,yigidi öldür hakkini ver Link to post Sitelerde Paylaş
Tanrıbilir.... 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi http://www.youtube.com/watch?v=D0sv8cqlUJ0 Sanırım züğürt tesellisi sizin egonuzu baya okşuyor.Ben de tuz biber ekeyim buna. 7, 6 adan büyük olduğu sürece.GS en farklı tarifeyi ezeli rakibine uygulamış olan taraftır. 50 yıldır Türkiye Kupası finalinde GS'yi yenemeyen. Futbolda tarihi boyunca ezeli rakibinin sahasında kupa kaldıramamış ve Ezeli rakibi kadar Avrupa kupası kaldıramamış bir takım olduğunuz gerçeğini 10 tane 6-0 atsanız değiştirmeyecek:) Link to post Sitelerde Paylaş
analiz 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi http://www.youtube.com/watch?v=D0sv8cqlUJ0 http://inciswf.com/1284922099.swf Link to post Sitelerde Paylaş
Samet55 0 Temmuz 22, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 22, 2012 gönderildi sevdanin ligi olmaz tekrar cikacaz en kisa surede ins Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts