Jump to content

Forumda Yalan Söylemek Serbest mi?


Recommended Posts

  • İleti 52
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Sorun sende.

Sen yalan ve yanlış/yanılgı farkını bilmediğin gibi, onların efsanelerle olan ilişkilerini de bilmiyorsun.

Türkçe karşılıklarını bırakalım İngilizceden gidelim.

Lie (Yalan): A false statement made with deliberate intent to deceive; an intentional untruth; a falsehood

Fallacy (Yanılgı): A deceptive, misleading, or false notion, belief, etc

Error (Yanlış): A deviation from accuracy or correctness; a mistake.

Hacı burada Yanılgı ve Yanlış tanımında haklısın.

Ancak bu geçici bir haklılık.

Çünkü Yanılgı ve Yanlış bu forumda anında düzeltiliyor.

Düzeltilmesine rağmen devam ettirildiği takdirde o YALAN olarak sınıflandırılıyor.

Çünkü kişiye gerekli bilgilendirme yapılmış oluyor.

Yalan'ın tanımında da senin de gördüğün gibi bir KASIT (deliberation) oluyor.

Kısacası bir konuda bir insanın sadece ve sadece tek Yanılgı veya Yanlış hakkı vardır.

Tekrarı durumunda bu Yalan olur.

Hukukta da, bu kural bildiğin üzere ilk seferde bir insanın elde ettiği bir sürü avantajın, eylemin tekrarlanması durumunda kaybı ile sonuçlanır ve ceza ağırlaşır.

Ha senin dediğin durumun bir tek toleransı vardır.

Onları akil veya ehil kabul etmemek. Yani rahatsızlıklarını tescil etmek.

Bu duruma başka türlü tolerans gösterilemez.

tarihinde Birinci Tekil Şahis tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Forumda bilim adamı olmadığı halde bilim adamı olduğunu iddia edenler var.:)

Bilim adamı ne demek?

Geçmişinde araştırma yapmış ve bir üniversitede öğretim üyesi olarak görev almış olan biri bilim adamı olabilir.

Öyleleri vardır forumda.

Bilimsel bir konuyu çok iyi bilmesi ve o konuda dersler vermesi bir insanı bilim insanı yapmaya yeterse ki yetmeli bilim insanı tanımı oldukça geniştir.

Bilim adamı dediğiniz başka ne olabilir?

Onlar gökten zembille inmiyor ve bizden farkları yok onların.

Mühendisler örneğin en azından yarım bilim adamıdırlar.

Ayrıca benim bildiğim forumda bilim adamı olduğunu iddia eden biri yok. Varsa bilmiyorum. Anibal'dir belki..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Forumda bilim adamı olmadığı halde bilim adamı olduğunu iddia edenler var.:)

Academia ülkesinin bir vatandaşı isen Bilimi anlama vasfına sahip olursun.

Academia ülkesindekileri vatanseverliğin (academia vatanı) ve bilginle ikna edersen, Bilimi yapma vasfına sahip olursun.

Buradaki kilit nokta şu:

Academia ülkesinin sınır bekçisi materyalizmdir.

Yani bir Academia vatandaşı olabilmen için bilim konun ne ise o konuda materyalist olman lazım.

Saçmalıklar tekelindeki ülkelerin Academia'yı taklit etme girişimleri bu istisnaları bozmaz.

Dez enformasyon yapıyorlar.

Diploma dağıtıyorlar.

Öyle ki, bu ülkede Kuranın "gak guk" okunmasıyla ilgilenen salaklara akademik unvan veriliyor.

Veya Kurana bakınca ne anlamalıyız diye düşünenlere.

Sadece burada değil, tüm dünya bu rezalet içinde.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sen tamamen haksızsın, yanlışsın.

Sana kim bir nedenle karşı gelse, birazcık çıkışsa ve sen o kişiyi tanımıyorsan (herkesi nasıl tanıyabilirsin ki?) hemen özel olarak senin için geldiğini, "cigi sendromu"ndan muzdarip bir kişi olduğunu söylüyorsun.

Aslen konu hiç de kişisel falan değilken sen bizzat kişiselleşmesine neden oluyorsun. Adam sana, yazdığın şeyi neye dayanarak yazdığını, verdiğin o bilgiyi nereden aldığını, eğer kendine ait bir düşünce belirttiysen de o düşünceye nereden vardığını soruyor mesela..

Evet, sen geçmişte hakikaten açıkça taciz edildin, sana takan bir iki kişi (aslen bir kişi) sürekli gelip bıktırdı, yıldırdı, seni çıldırttı. Biz gördüğümüz saniye atıyorduk ama böyle şeyleri an be an takip etmek imkansız olduğu için her an engelleyemedik. O kişi kendini gizlemiyordu zaten.

Ama artık böyle bir şey yok, üstünden çok zaman geçti. Ayrıca yineliyorum, sana özellikle takmış olan bir kişi vardı.

Kimsede cigi sendromu filan yok cigi. Ben belki de en fazla saldırıya uğrayanlardan biriyim, çok adice şeyler yaşamışımdır sanal sapıklar yüzünden ama bitti. Belli bir gruptu, ortam onların birbirlerine kolaylıkla ulaşıp toplu saldırı yapabilmelerine uygundu ve yaptılar. Pekçok insanın başına gelir bu.

Prim yapabilmek için neden sana saldırsınlar? Her yeni nick alan ve sonra bir biçimde sana soru soran veya kızan insanda cigi sendromu mu var? Niye olsun?

Olağanüstü şeyler iddia ediyorsun, dolayısıyla tepki alıyorsun. Hukuk konusunda da aya iniş konusunda da söylediklerin çok iddialı.

Sana sorulanları yanıtlamak, açıklama yapmak zorundasın zaten. Aya iniş konusundaki o iddiaları ben şahsen ciddiye bile alıp okumadım, okumam da ama hukuk konusundaki iddialarınla birlikte dünyadaki bilimcilerin insanları kandırdıkları iddiaların çok ciddi, çok ağır.

Sana "neden?" diyene sorana da "kişiselleştiriyorlar, yazılarla değil sahipleriyle uğraşıyorlar" deme hakkın yok. Olmaz cigi. Sana sormayıp da kime soracak.. İddiada bulunan sen olduğuna göre, açıklamayı da yapması gereken sensin.

Demek ben tamamen haksiz ve yanlismisim…

IFeelGood,

Ateistforumda “üyelik silme” gibi sacma sapan bir sistem bulunmakta oldugundan ipini koparan hastalikli kisiler üyeliklerini sildirip sildirip tekrar tekrar geri gelmektedirler.

Ben ateistforum yöneticisi ve mod degilim dolayisi ile hangi hastalikli sapik kisinin tekrar tekrar bana musallat oldugunu bilmiyorum…Benim böyle bir lüksüm bulunmamakta.!

Yöneticiler ve modlar sapiklarin kimler oldugunu bilmekteler ve tekrar üye olmalarina bir sey dememektedirler...Madem geri alacaksiniz neden bu hasta kisilerin üyeliklerini silmektesiniz?

Sapik hastalar akillarina estikce tekrar üye olmaktalar ve ilk iletiye besmele cekip “sen bunu bilecek anlayacak kapasitede degilsin” cümleleri ile baslamaktadirlar…

Bu ne demek oluyor?

Yani hastalikli sapigin derdi yazilanlari tartismak degil yazanla ugrasmak...Bunu dahi görüp anlayamiyor musunuz?

Yazilanlari buraya tasimama dahi degmez hepsi yerlerinde durmaktalar cünkü neyin ne oldugunu bilmekteyim…Direk beni karsisina alan cümleyi okuyunca "Bu hasta sapigin bir önceki isimleri acaba neydi" diye düsünmeye basliyorum.

Zamanin varsa Ay konulu basligi incelersin...Bak bakalim kac tane farkli isimler ile yazip üyeliklerini sildirmis kisileri bulacaksin.Hepside konuyla degil benimle ugrasmislar…Yahu bende insanim sabirinda bir siniri vardir.

Hastaya bir önceki isimlerini soruyorum, ismini defalarca satip ortadan kaldiran adi yaratik "beni cok iyi taniyorlar yazmama gerek yok" diye yanit veriyor. Yönetim tarafindan tanindigini ima etmekte hatta bu imanin altinda baska seylerde sakli oldugunun anlamida cikmakta...

Ve bunlarin geneli dogru dürüst ateist olamamis kompleksli hastalar.Cünkü konularla ilgisi olmadigi halde ateistligin tartisilmadigi basliklarda ateistligi dillerine dolamaktadirlar...Hemen hemen her iletide yazildigi gibi ben internet faresi oldugum icin istenilen sekilde yaptirim uygulamalisiniz bana...E bir an önce mutlu edilmeli sizin tanidiginiz benim tanimadigim hastalikli ateist yaratik...

Kompleksli hasta isi gücü birakmis benimle ugrasip ince ince taciz tahrik etmekle mesgul olmaktan baska bir seyle ilgilenmedigi icin bende "Cigi sendromu olan sapigin birisi daha tekrar geri döndü" diyorum...Yalan mi?

Ve bana yazdigin baslikta dahi hastanin o yazisini görememisin IFeelGood...

Mod veya yönetici olmayan yazarlarin kendileri ile ugrasan sapiklari ip lerinden kontrol etmeleri söz konusu olmadigindan devamli sapiklarla ugrasmak bazen insani gercekten bezdirmekte IFeelGood...Bu konuda hatamin sikayet etmemek oldugunu biliyorum ama yapamiyorum...

Ben hukuk konusunda iddiali bir sey ortaya atmiyorum yürürlükte olan fakat Hollanda ateistlerinin icinde begenmedikleri ifadeler bulunan hukuku acikliyorum. Dangalaklar hayatlarinda böyle bir seyle karsilasmadiklarindan anlamamalari dogal...Halbuki daha neler var yazacak ama kafalarinda salt yazanla ugrasmak bulundugundan yazilanlar ilgi cekmemekte...

Ne gerek var ki?Hasta neyin nasil oldugunu sormuyor ki...Zaten onlari bu tip konular hic ilgilendirmemekte...

Ahmak laik sistemin anlayisin ve yasantinin nasil oldugundan haberi yok ki gercek hukuk maddelerini anlasin...Gercek laikligi ve yasantisini bilmeyip anlamadigindan tepine tepine yaziyi yazana sardirmakla mesgul oluyor.Sokakta esitlik nasil olur diye sorsam bilemez yanit veremez.

E google amcasi da yardim edemez...Netcek? Yaziyi yazana "internet faresi" damgasini vurup durmadan sardirarak tatmin olmaya calisacaktir ve öyle olmaktadir.

Isterseniz "sokakta esitlik" nasil olur sorusunu Türkiye'de bir hukukcuya sorun bakalim yanit verebilecek mi?

Evet Türkiye hukukcularinin hepsi insanlari kandirmakla mesgüllerdir.Hepsi de riyakarliklarindan salkim sacak dökülmektedirler..

Laik olmayan bir ülkede gercek hukuk olmaz...Var mi?

Yok iste bundan daha ötesi kardesim kimse kendini aldatmaya calismasin...Kimin parasi gücü varsa onun borusunu öttürmenin ismi hukuk degildir.

Anayasa profesörleri sabahlara kadar tv kanalarinda bidi bidi bidi gevezelik etmekteler ve gercek hukukun ne oldugunu konusmadan karsilikli kendi takimlarinin sözüm ona cakma hukuklarini birbirlerine karsi savunmaktadirlar.

Bütün farkliliklari kapsayan tek bir tane hukuk olur...Onun bunun Alinin Fatmanin hukuku olmaz...Bununda olmazsa olmazi önceligi laikliktir.Ancak o zaman tam bagimsiz yargi sistemi ve gercek hukuk hayata gecirelebilir.Aksi takdirde konusulup yazilan cizilenlerin tamami insanlari kandirmaya yöneliktir.

Ileri demokrasileri olan ülkelerde hangi hukukcuya sorarsaniz sorun ayni yaniti verecektir.

Türkiye laik mi?

Degil!

Bagimsiz yargi sistemi var mi?

Yok!

Olabilecek mi?

Hayir!

O zaman hangi hukuktan bahsediyorsunuz?

Var mi bir tane “önce laik olunmasi” gerektigini konusup yazip savunabilen tam bagimsiz yargi sisteminin nasil olmasini anlatabilen hukukcu?

Projektörlerle aramaya baslayin belki bulursunuz sakli gizli karanlik bir kösede…

Diger konuyu kabul etmiyorum ve neden etmedigimide yüzlerce kez acikladim..Önlerine ne koyulursa tereddütsüz kabul etmeye alismis hastalar NASA nin AY görüntülerini neden vermedigi ve kaybettigini cok normal bulduklari icin NASA ile ugrasmayi akil edemediklerinden benimle ugrasmaktalar.

IFeelGood, Cigi üyeligini sildirip farkli bir isimle tekrar gelip Ateistforumda asla yazmaz... Ne de baska bir sitede...

Hatasiyla, dogrusuyla her seyi ile o benim...Ne bir eksik ne bir fazla...

Ateistforumun kalitesi yükseltilmek isteniliyordu degil mi?

O zaman ilk önce “yol gecen hani” anlayisina son verilmelidir...

Üyelik silinmez ve atilan bir daha kesinlikle giremez kuralini koyun ve uygulanan islemler hakkinda kimseye aciklama yapmayin bakalim site kendiliginden nasil düzelmeye baslayip kalite artacak...

Moderatörlere dahi dogru dürüst yapacak is kalmaz site kendi kendine moderasyon yapar hale gelir.

Cünkü herkes ayagini denk alacak ve yazilanlari düzgün bir sekilde tartismaya calisacaktir. Acikladigim sistem denenmis ve böyle oldugu görülmüstür.

Siz insanlarin sapikliklarini kendi evinizde icra etme özgürlüklerini hemde tekrar tekrar onlara tanimaktasiniz ki kabul edilmesi gercekten zor bir uygulama.

Olmamalidir...

Konu hakkinda düsüncem budur yaparsiniz yapmazsiniz elbette siz bilirsiniz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Suçlu hatalı olan sensin cigi. Karşındaki muhatabın ne troll idi, ne de sapık. Bunu görmem için onu tanımam gerekmiyor. Üslubu da sorduğu sorular da ortada işte.

Çok iyi hatırlıyorum, sana ilk soru sorduğu başlık şu idi:

http://www.ateistforum.org/index.php?showtopic=46288&st=40

44. ileti ve sonrası, dün akşam yaşananların aynısı, hatta daha da kötüsü.

Sen iki sayfa boyunca küfür ve hakaret ettin, sonunda da bir gün uzaklaştırma cezası aldın.

Şimdi kalkıp yönetimi suçluyor, geçmişte olan biteni hatırlatarak bizi sorumlu tutuyorsun.

Bu hiç dürüstçe değil, hiç samimi değil.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Verdigin linkteki baslikta o soru sorulmadan öncesi var onun icin o sekilde yanit verilmisti...Hastanin kacinci üyeligi onu yazmiyorsun.

Önemli degil IFeeLGood dürüst ve samimi olmayan benim.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Verdigin linkteki baslikta o soru sorulmadan öncesi var onun icin o sekilde yanit verilmisti...Hastanin kacinci üyeligi onu yazmiyorsun.

Önemli degil IFeeLGood dürüst ve samimi olmayan benim.

Hasta sensin.

Dürüst olmadığını kabul etmen bir ilerleme.

Sana rica ile sorulan soruya verdiğin cevap ne herkes okusun görsün.

Cigi, hollanda anayasasının ilk maddesini almışsın iyi güzel,

din, inanç, siyasi düşünce, ırk, cinsiyet ya da herhangi bir başka nedenle ayrımcılığa izin verilmez denmiş, o da güzel.

Şimdi, bu madde ile bizim anayasamızın ilk 3 maddesi neden çelişiyor? Anlatır mısın?

Hukuk akil mantik ve ateistlerin isidir...Anlamayanlara anlamalari icin yirtinmaya gerek yok...Anlayanlar gerek görmedikleri icin soru sormadilar.

Bu mu senin Ateistliğin. Sen boş bir adamsın. Sorulan soruya verecek bilgin yok ancak olmadık genelleme yaparak insanları aşşağılımaya hakkın var! Bu iki yüzlülüğün suratına vurulunca ATEİST kimliğinin arkasına sığınarak kendini savunmaya kalkıyorsun. Saçma sapan bir insansın cigi, saçma sapan. Forumda insanları itmekten, sınıflandırmaktan başka bir halta yaradığın yok.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hadi ordan...Bes karis Pinokyo burnunla yalan yazip durma.

Bu kacinci ismin onu da yazsana...Nedense yönetimde olanlar da aciklamamaktalar.Tahmin ediyorum en az yirmi farkli isim kullanmis birisin.

Bak Cigi bir tane anladin mi?Baska yok.!Giderse veya ölürse bir daha Cigi isimli yazar yazi yazamaz.

Hatalari dogrulari yazdiklari yaptigi calismalari ile bir tek Cigi var...

Ismini degistirip degistirip gidip gelen yarim akilli hasta birisi degil.

O baslikta ki soruyu sormadan önce diger basliklarda olan yazilarinin hepsini biliyorum ve sen kompleks sahibi hastalikli birisi oldugun icin yanit verilmeye dahi degmezsin ama yönetim senin kim oldugunu bilmekte.

Mertce bir tane isim kullanip devamli yazan yazarlari muhatap alirim ve senin gibi ne idügü belirsiz aklina estikce ona buna laf sokusturmaya girenlerle isim olmaz.

Bir dahaki sefere alacagin ismin ne olacak?

Hadi yürü git simdi sanalda ateistciligini oyna ve egonu tatmin etmeye calis yavrucugum...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hadi ordan...Bes karis Pinokyo burnunla yalan yazip durma.

Bu kacinci ismin onu da yazsana...Nedense yönetimde olanlar da aciklamamaktalar.Tahmin ediyorum en az yirmi farkli isim kullanmis birisin.

Bak Cigi bir tane anladin mi?Baska yok.!Giderse veya ölürse bir daha Cigi isimli yazar yazi yazamaz.

Hatalari dogrulari yazdiklari yaptigi calismalari ile bir tek Cigi var...

Ismini degistirip degistirip gidip gelen yarim akilli hasta birisi degil.

O baslikta ki soruyu sormadan önce diger basliklarda olan yazilarinin hepsini biliyorum ve sen kompleks sahibi hastalikli birisi oldugun icin yanit verilmeye dahi degmezsin ama yönetim senin kim oldugunu bilmekte.

Mertce bir tane isim kullanip devamli yazan yazarlari muhatap alirim ve senin gibi ne idügü belirsiz aklina estikce ona buna laf sokusturmaya girenlerle isim olmaz.

Bir dahaki sefere alacagin ismin ne olacak?

Hadi yürü git simdi sanalda ateistciligini oyna ve egonu tatmin etmeye calis yavrucugum...

Bak, ne güzel çıkıyor ortaya internet faresi oluşun. Senin yazmaman çok daha iyi olur çünkü sen bir şey yazmıyorsun. Sabahtan akşama kadar ezberlediğin 3 kelime ile insanları yaftalayıp kendini tatmin ediyor ve mide bulandırıyorsun.

Ben burada istediğim kadar değişik nickle yazar bunu da gerek gördüğüm kişilere bildiririm. Beni bilmesi gereken bilir. Bu hakkımı herhangi bir nedenle herhangi bir kişinin tartışmasına açmıyorum. Burası sanal ortam ve kimliğimi gizli tutmak benim hakkım. Bunu sağlama yöntemi nick değiştirmek ise bunu da yaparım. Sen bunu tartışamazsın. Sen boşu boşuna konuşuyor, kendi ezilmişliğini bu konuya çekerek olaydan sıyrılmaya çalışıyorsun. Buna ancak senin zeka seviyende olanlar kanar.

İnsan birazcık dürüstse nasıl alt eder karşısındakini? Sorduğu soruyu yanıtlar, işte ben buyum vasfım da bu bilgim de bu der; karşısındaki de mort olur gider. Sen bunu şimdiye kadar hiç yapabildin mi? hayır..kimseye karşı yapmadın. Çünkü sen bir internet faresisin, olmadığın şeyleri olmuş gibi göstermen bizi ilgilendirmez, Ta ki bu olmadığın şeylerle insanlara hakaretler yağdırıp onları aşağılayana kadar. Yok böyle bir hakkın.

Çocukça mesajlar yazmayı bırak da kendine gel.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bak, ne güzel çıkıyor ortaya internet faresi oluşun. Senin yazmaman çok daha iyi olur çünkü sen bir şey yazmıyorsun. Sabahtan akşama kadar ezberlediğin 3 kelime ile insanları yaftalayıp kendini tatmin ediyor ve mide bulandırıyorsun.

Ben burada istediğim kadar değişik nickle yazar bunu da gerek gördüğüm kişilere bildiririm. Beni bilmesi gereken bilir. Bu hakkımı herhangi bir nedenle herhangi bir kişinin tartışmasına açmıyorum. Burası sanal ortam ve kimliğimi gizli tutmak benim hakkım. Bunu sağlama yöntemi nick değiştirmek ise bunu da yaparım. Sen bunu tartışamazsın. Sen boşu boşuna konuşuyor, kendi ezilmişliğini bu konuya çekerek olaydan sıyrılmaya çalışıyorsun. Buna ancak senin zeka seviyende olanlar kanar.

İnsan birazcık dürüstse nasıl alt eder karşısındakini? Sorduğu soruyu yanıtlar, işte ben buyum vasfım da bu bilgim de bu der; karşısındaki de mort olur gider. Sen bunu şimdiye kadar hiç yapabildin mi? hayır..kimseye karşı yapmadın. Çünkü sen bir internet faresisin, olmadığın şeyleri olmuş gibi göstermen bizi ilgilendirmez, Ta ki bu olmadığın şeylerle insanlara hakaretler yağdırıp onları aşağılayana kadar. Yok böyle bir hakkın.

Çocukça mesajlar yazmayı bırak da kendine gel.

Vah vaah...

Zavalli sanal ateist cocuk seni...

Yavas yavas kim oldugun belli olmaya basladi...

Süper...Neden biliyor musun?

Her yazdigin iletinde hakliligimi kanitlamaktasin.

Sen Cigi'yi geri zekalimi sandin?

Basindan beri senin kim oldugunu ve senin hangi amacla yazmaya basladigini biliyorum onun icin layik oldugun yanitlari aldin.

IFeelGood bana "dürüst ve samimi olmadigimi" yazmisti...

Acaba bu durumda kimler dürüst ve samimi olmuyor?

Hadi simdi ne zaman bunalip gideceksin ve tekrar hangi isimle geri döneceksin onu da yaz.

Cigi her zaman buralarda olacak...

Tekrar beklerim sanal ateisti cocuk. :lol:

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bir üyenin, üyeliğinden olup yeni bir isimle tekrar yazmak istemesi, çok sık tekrar etmediği ve kronik bir boyut kazanmadığı sürece, onun aleyhine kullanılabilecek bir durum değildir. Ben de atıldım, yeni bir nikle geri geldim ve yazmak istediklerimi yazdım. Çünkü bu forumda öyle namussuzlar, öyle ar damarı çatlamış iğrenç psikopatlar vardı ki bunların tiksinç kişilikleriyle başka türlü savaşmak imkansızdı. Ne olduklarını foruma yazmak bile hakarete girdiği için benim gibi birçok üye bunlar yüzünden atıldı/üyeliklerini sildirdi gitti. Kısacası gidip geri gelen herkese sırf bu nedenle yüklenmek son derece yanlış.

Ama asıl yanlış ve çirkin olansa, tartışılan konuya argüman sunmak yerine, kişinin yeniden ve farklı bir adla forumda yazmasını onun aleyhine kullanmaktır. Bunun adı belaltı vurmaktır ve ne centilmenliğe ne de vicdana sığar. Bir konuda haklı olduğuna inanan kişi, bunu kanıtlar ileri sürerek yapar; ortaya zekasını ve mantığını koyar. İkna edici ve bilimsel bir yolla bunu yaptıktan sonra da geçer gider. Çünkü anlayan anlar anlamayana da yapacak birşey zaten yoktur/olamaz. Ama altta kalmışlığın verdiği hırsla, hasmının özel hayatını, konu dışı çelişkilerini, tipini, fiziksel özelliklerini ya da kendince zayıf ve kötü bulduğu tarafları ileri süremesi olsa olda o kişinin basitliğine ve yetersizliğine işaret eder. Bu durum, tıpkı gerici güruhun Atatürk'ün özel yaşamını gündeme taşıyarak toplumun ahlaki zaafiyetinden faydalanmasına benzer. Bu davranış bilimsel etik adına kabul edilemez ve yüz kızartıcıdır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ne alakasi var Nesimi,

Bu kacinci biliyor musun?

Her defasinda farkli farkli isimlerle girip girip yazilanlarla degil benimle ugrasmakta...Soruyorum arkadasa gercek ismin nedir diye utancindan yazamiyor ama ben biliyorum kim oldugunu ve isin aci tarafi yönetimde bilmekte.

Her defasinda senin yazdiklarinla degilde devamli seninle ugrasan farkli farkli isimleri kulananlar olursa ne yapacaksin söyler misin?

Bu hastanin ortaya cikmasiyla yönetim töhmet altina düsmüstür...Ben devamli bu hasta kompleksliyle farkli farkli isimlerle her geldiginde ugrasmak zorunda miyim?

Bu ne bicim anlayistir?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Vah vaah...

Zavalli sanal ateist cocuk seni...

Yavas yavas kim oldugun belli olmaya basladi...

Süper...Neden biliyor musun?

Her yazdigin iletinde hakliligimi kanitlamaktasin.

Sen Cigi'yi geri zekalimi sandin?

Basindan beri senin kim oldugunu ve senin hangi amacla yazmaya basladigini biliyorum onun icin layik oldugun yanitlari aldin.

IFeelGood bana "dürüst ve samimi olmadigimi" yazmisti...

Acaba bu durumda kimler dürüst ve samimi olmuyor?

Hadi simdi ne zaman bunalip gideceksin ve tekrar hangi isimle geri döneceksin onu da yaz.

Cigi her zaman buralarda olacak...

Tekrar beklerim sanal ateisti cocuk. :lol:

Bu mesajlarla bana bir şey demiş olmuyorsun.

Kendi psikolojini ortaya koyuyorsun.

Pek insana yakışan bir durum değil.. Yazık..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ne alakasi var Nesimi,

Bu kacinci biliyor musun?

Her defasinda farkli farkli isimlerle girip girip yazilanlarla degil benimle ugrasmakta...Soruyorum arkadasa gercek ismin nedir diye utancindan yazamiyor ama ben biliyorum kim oldugunu ve isin aci tarafi yönetimde bilmekte.

Her defasinda senin yazdiklarinla degilde devamli seninle ugrasan farkli farkli isimleri kulananlar olursa ne yapacaksin söyler misin?

Bu hastanin ortaya cikmasiyla yönetim töhmet altina düsmüstür...Ben devamli bu hasta kompleksliyle farkli farkli isimlerle her geldiginde ugrasmak zorunda miyim?

Bu ne bicim anlayistir?

Sen beni başkası sanıyorsun, paranoya yapmışsın :)

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...