Jump to content

Spor Yapan Kadın Ahlaksızdır


Recommended Posts

ateistler kadınlara hangi hak ve hukuka göre davranıyorlar?

İnsan olma hak ve hukukuna göre...

"Kadınlar sizin elbiseniz, örtünüz; siz de onların elbisesi, örtüsüsünüz."( Bakara Sûresi, 187)

"Erkekler kadınlar üzerinde kayyımdırlar; onların işlerini yürütürler, gözetirler. Zira Allah onların bazısını bazısına üstün kılmıştır. (Yani kadın da bazı cihetlerden erkekten üstündür. Erkek de bazı cihetlerden kadından üstündür. İkisi de ayrı ayrı kabiliyetlidirler) Ayrıca erkekler mallarından mehir ve nafaka borcunu da ödemekle mükelleftirler." (Nisa Sûresi, 34)

Peybamberin Veda Hutbesinden :

"Ey insanlar ve ey ashabım, size kadınlar hakkında hayırlı olmanızı vasiyet ederim. Onlar sizin hayat ortağınızdır. Allah'ın size bir emaneti olan bu kadınlarla aile yuvası kuruyorsunuz. Onların sizin üzerinizde hakları ve sizin de onlar üzerinde haklarınız mevcuttur. Bunlarla iyi geçinmek en önemli borcunuzdur. Ey insanlar, tebliğ ettiğim bu sözlerimi de iyi anladınız mı?"

bir hadis :

"Kadınların haklarını yerine getirme hususunda Allah'tan korkunuz. Onların hak ve hürriyetlerine tecavüz etmekten sakınınız. Zira siz onları, Allah'ın emaneti olarak aldınız." (Acluni, Keşfu'l-Hafa, Beyrut, 1351, I.36)

Bunlar boş konuşmalar arkadaşım. Poşetlenmeden dışarı bile çıkmasına izin verilmeyen, sormadan üstüne 3 karı ve sayısız cariye daha alınabilen bir kadından söz ediyorsun... Kadının hangi hakkından söz ediyorsun? Yarım miras hakkından mı? Kocasından izin almadan çarşıya bile çıkamaz İslam kadını...

Sana bir film tavsiye edeceğim, bence kaçırma, izle: http://www.imdb.com/title/tt1277737/

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 115
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

eğer inançsızlarsa kimseye karşı bir sorumlulukları olmadığından örtünmelerini gerektirecek birşey yoktur. şimdi bir parantez açıp evli kadınlar eşlerine karşı sorumlu olduklarından örtünmüş olabilir demek isterdim ama eşinin yanında podyuma çıkacakmışsına süslü ve teşhir edilmiş bir vaziyette görmem beni böyle demekten alıkoyuyor.

açılmak için illa doğurgan olmak gerekmiyor, zevkine diye birşey var, değil mi?

musa dan önce kadınların cıbıl olup olmadığını bilmiyorum ama cahiliye döneminde kadınların cıbıl cıbıl hac-tavaf yaptıklarını biliyorum.

örtünme iki türlü olur 1- barınmak yani vücudunu maddi dış etkenlerden soğuk vs korumak 2- gözleri üzerinden sakındırmak yani dikkat çekmemek, tahrik etmemek için. süs için örtünmek diye birşey yoktur. süs olursa 2. maddeyi ihlal etmiş olursunuz.

namus-ahlakı put diye gören, namusluluğu ve ahlaksızlığı emreden bedensel isteklerinin kölesi olmuş bir putpereste nasıl ahlak-namus anlatabilirim bilemiyorum.

eskiden kalaşnikof, tank, f-16 da yoktu vahiy zamanlarında ama insanlar yine de birbirilerini öldürüyorlardı, anladın sen onu.

evet işte o zaman köle pazarı vardı. kızı olan ya onu öldürüyordu ya da başından savmak için satıyordu.

5 kızı bir arada idare etme, her gece başka bir hatunla yatma ne olacak?

her gün mendil değiştirir gibi bir sevgili değiştirmek ne olacak?

her hafta başka bir erkeğin sümkürdüğü bir mendil olmak nasıl bir duygudur?

porno sektörünü ne yapacağız ? moda dünyasında kadının üzerindeki kıyafete mi (ki iki karış bez parçasına kıyafet demeye bin şahit) yoksa kadının vücuduna mı mal muamelesi yapcaz? hangisi tanıtılıyor kadının vücudu mu yoksa birkaç karış bezden bozma sözde elbiseye mi?

haaaaalaa cevaplarını bulabilmiş değilim.

milyarlarca dolarımız vardır bütün bu dolarları evimizin camlarına yapıştırır üstelik kapıyı bacayı da açık bırakırız ve buna doğal deriz, ne kadar da doğal değil mi? ne olacak ki? hırsız diye birşey mi var ki doğal olan paramızı camlara yapıştırmak gibi doğal bir şeyi yapmaktan geri duralım.

sen kıçındaki don ile poponu teşhir ediyor olabilirsin ancak herkesi kendin gibi sanma olur mu? yoksa alırlar o örterek teşhir etmeye çalıştığın, altında çok seksi bir g.t var dediğin organını gerisi artık senin fantazine kalmıştır, sen anladın onu

Mağara adamı çıkmış toplum bilim uzmanlığına soyunmuş...

Arabistan'da bir sene yaşasan geri döndüğünde yerlere kapanırsın, toprağını öpersin canım ülkem diye..

Eğer insanların doğalarıyla oynar kadını poşete sokar,erkeğe haram edersen,akı b..u yasaklarsan toplum sapıklaşır..

Dürtülerini illa bir şekilde doyurmak zorunda olan insana doğal olan şeyler men edilirse erkek gidip erkeğe de yamulur..Köşe bucak saklanan kadın bulamayan erkek ne yapsın ki bu durum karşısın da?.Elinin altında ne varsa artık cinsel tercihlerini bile değiştirebilir..5 sene değil 10 sene değil,bir ömür boyu yasaklananlardan söz ediyoruz...

İnsanın hassas ayarlarıyla oynanırsa yasadışı olaylar fazlalaşır,tecavüz,vahşet ,şiddet artar.Normalin ne olduğunu bilemeyenler,anormallikleri normalleştirebilirler...Yasaklamak aslında bir şeye "daha çok dikkat çekmek"tir..Hele hele gayet doğal olan kendi karşı cinsini görmesi bile yasaklanmış , dikkati bilinçli olarak bacak arasına çekilmiş bir adam iyicene çileden çıkar,delirir ve sapıklaşır..Güdüsünü tatmin etmek için her yola da başvurur..Buna ne Allah, ne din ,ne de kitap engel olamaz..Gökten zembille tanrı inse yine de engel olamaz.....Çünkü söz konusu edilen şey hormonaldir ve insan doğasının dayatmalarıdır ,gerçekleridir..

Bak aşağıdaki haberi oku da sana ibret olsun..İnsanları zapt-ı rapt altına alarak, iç güdülerinden uzak tutarsan o insan zıpıtacaktır..Arap ta olsa,Suudi de olsa,Bengalli de olsa,İsviçreli de olsa herkes insandır..Yasak veya değil takmayacak ve tatminini iyi veya kötü bir yolla ,herhangi bir şekilde gerçekleştirecektir..

Suudilerin sex ve alkol yarışı

http://www.arapulkeleri.com/2010/12/suudi-arabistan-gizli-partiler-suudi.html

tarihinde placebo tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Sevgili Placebo,

Bu kafasız yobaz aslında her şeyin farkında, eşekler gibi de biliyor.

Onun derdi ayrı. Kendisiyle onun sorunu.

Kapalı toplumlarda her türlü sapıklık daha fazla görülür, nitekim görülüyor da. Kadınla erkeğin ayrı tutulduğu, kadının toplumdan izole edildiği ve onunla da yetinmeyip erkeğe hizmet için kullanıldığı hiçbir tolumda huzur olmaz çünkü erkek giderek ilkelleşir, vahşileşir.

Adamlar traş bile olmuyor. Hepsi leş gibi.. Kabalar, iticiler, cahiller..

Çünkü etraflarında kadın yok. Kadına baskıyla sahip oldukları ve sonra eve hapsettikleri için rekabet etme ihtiyacı içinde olmuyorlar. Bu, oralarda yetişen kadınların da kabullendiği bir durum haline geliyor çünkü onlar da tembel yaşamlar sürmeye alışıyorlar. Erkeğin gönlünü yapmak yegane görevleri..

Başkaldıranlar var ki işte onlar esas acıyı çeken onurlu kadınlar.

Geçmişte bir kadın "giymem ben o çarşafı" diye diye yaktı kendini.. Bir psikiyatr idi, ömrünce terketmeyip ülkesini, direndi. Öyle rahat gidebilirdi ki Amerika'ya (çünkü kızkardeşi çocuğunu alıp gitmiş, onu da ikna etmeye çalışmıştı ama başaramadı), kalıp mücadele etmeyi seçti.

Fakat bu sapıklık öyle bir yıkıyor ki kadının da beynini, bu bilimci kadın başedemedi, sonunda sokağın ortasında çarşafla birlikte kendini yaktı..

Link to post
Sitelerde Paylaş

IFeel, bu özgürlüğü elinden alınan insanlar için çok büyük bir kabus..Bakma bunlar laik ülkenin light müslümanları da, böyle sapkın şeyler yaşamadıkları için atıp tutuyorlar..

Kefer'in yazısın da "ateist kadın istediğiyle beraber olur, Allah'tan korkmaz" gibi kötücül ve ahlaksız bir üslup kullandığını da gördüm ama görmezden geldim..Sen ağzının payını vermişsin diye..

Ahlak kurallarını bacak arasına endekslemiş,herkesi de kendisi gibi sapık zanneden bir insan olduğu için sinirlerimi bozmayayım diyorum. Kendime telkin ederek sakin kalmaya çalışıyorum...

Açıklamalarımızla belki cehaletine nur olabiliriz..Olamazsak da boşver gitsin..İnsan neye razıysa ona layıktır..

tarihinde placebo tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu müslümanlar kadın düşmanlığı yapıp sonra da kadın haklarını en iyi İslam koruyor demiyorlar mı insanın tepesi atıyor ondan sonra...

Bunun yegane sebebi yani kadınları baskı altına almalarının yegane sebebi onlardan korktukları içindir.

Özgür kadın onların asla tahammül edemeyecekleri bir kadındır.

Kadınlar özgürleştikçe tekrar onları baskı altına almalarının imkansızlığını bildiklerinden kadınların nefes almasını, başlarını kaldırmalarına asla izin vermezler.

Çünkü kadınları eğitirseniz toplumun cehaletini de ortadan kaldırırsınız.

Eğitimli, özgür kadınlar yine özgür ve eğitimli yeni nesli yetiştirir. Cehalet toplumdan yavaş yavaş silinir.

Ama taassubun beslendiği kaynak cehalettir. (Plecebo'nun imzasındaki Atatürk'ün bu sözü gerçekten de çok doğru)

Cehaleti yaşatmak için de kadınların köle olması, aklını erkeklere havale etmesi gerekir.

Velhasıl İslan özgür kadından aşırı derecede korkar.

En ufak bir kıpırdanma hemen şiddetle bastırılır.

Nitekim hadislerden de bu durum rahatlıkla anlaşılır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

"ateist kadın istediğiyle beraber olur, Allah'tan korkmaz" gibi kötücül ve ahlaksız bir üslup kullandığını da gördüm ama görmezden geldim...

Neden görmezden geliyorsun Placebo?

Eline alacaksin odunu kafasina kafasina giydireceksin ki ancak beyni yerli yerine oturur.

Bu basliga sevgili Hubbez'in bir yazisini alintilayim...

Kötü Kadınlar...

Hemen aklınıza kötü yola düşmüş yani fuhuş yapan kadınlar geldi değil mi?

E' date=' değil...

İyi kadın deyince de aklınıza aile ortamında yetişmiş, çocuğunun anası, evini maharetle çekip çevirebilen, işine, eşine sadık olan, çiçektir, börtüdür, böcektir, anadır, ayaklarının altıdır, cennettir zırvalarına mazhar olan kadınlar gelmekte...

...yine değil.

Kötü kadın, birey olamamış, olmayı bilmeyen ve hatta öğrenmek istemeyen kadındır.

Kötü adam keza...

...bakın "kötü erkek" demedim. Erkek olmak zaten kötü olmak ile aynı anlama gelmekte. Zira analarından çıktıkları gibi kalmış olanlardır erkek olanlar.

-Neyiniz oldu?

-Erkek evladımız oldu...

-E maaşallah...

Hala erkek ise, öyle kalmış...adam olamamış demektir.

Aslında bu kadınlar konusunda yazmamaya karar vermiştim...zira o kadar bıkkınım ki...göle maya çalıyor gibi hissediyorum...az önce bizim Rabia kışkırtmasaydı yazmayacaktım.

Devam edeyim;

Buyrunuz hep beraber sözlükten alıntıyı okuyalım;

BİREY:

1-Kendine özgü nitelikleri yitirmeden bölünemeyen tek varlık, fert.

2-İnsan topluluklarını oluşturan, insanların benzer yanlarını kendinde taşımakla birlikte, kendine özgü ayırıcı özellikleri de bulunan tek can, fert.

3-Toplumları oluşturan ve düşünsel, duygusal, iradeyle ilgili nitelikleri toplum içinde belirlenen insanların her biri, fert.

Neymiş?

Kendine özgü nitelikleri yitirmeyen...

Neymiş?

Düşünsel, duygusal, iradeyle ilgili nitelikleri toplum içinde belirlenen insanların her biri

Neymiş?

Kendine özgü ayırıcı özellikleri de bulunan...

Belirli bir yaşa geldikten sonra evlenmemiş olanına "kaşık düşmanı" gibi berbat bir nitelendirilmeye boyun eğmiş bir kadın kötü kadındır...

Evlenmek yerine evlendirilen kadın da kötü kadındır...

Babasından, anasından, amcasından, dayısından istenilen kadın da iyi bir kadın değildir.

Kendi hayatının sahibi olamayan, olmak istemeyen, sahip çıkılmayı kendisine karşı olması olması gereken bir görev olarak gören de kötü bir kadındır.

Oraya buraya yazıyorsunuz...en azından bendeniz, kendimi bildim bileli bunları okuyorum...yani kırk senedir:

Dayak yiyorlar, zulüm görüyorlar, yasalar yetersiz, seçme seçilme hakkı, erkek egemenliği toplumda kurban...

...alınan, satılan, vurulan, sürülen, cezalandırılan.

Talepkar olmak ile birey olmak arasındaki farktır bu işlerin asırlardır sakız olmasının nedeni.

Kadın dayak yiyior yemesine de aynı kadın kızını oğlunu eşek sudan eşşoğlueşşek de işten gelinceye kadar dövüyor.

"E kadın dayak yediği için şiddet eğilimli oluyor ondan dövüyor"

He ya...

Pekiiii, "dövdüğü için şiddete alışkın olduğundan dayak yiyor ve bunu da normal görüyor" desem olmaz mı?

Bakınız:

Normal bir insan bir kere dayak yer...hata yapıp yanılıp yunulanı da iki kez.

Üçüncüsünü yiyorsan sen kötü bir kişi olmaya adaysın demektir.

Her bir kadın her bir birey gibi çareler üretme, onları lehine kullanma yetisine sahiptir. Bu yetiyi kullanmıyorsa olması gereken standartlarının altına düşmüş demektir.

-Efendim ama benim mahalleden arkadaşlarım var....say say bimez...hatta ataerkil öküzden geçilmeyen ülkemize bakın ve hatta dünyada başka ülkelerde de kadınlar zulüm görmekte...

He görmekte...

...iyi de onlar görüyorlar o zaman bari ben de göreyim mi diyeceksin?

Şikayet edeceksin...olmadı mı...savaşacaksın...gerekirse adam tutacak gereğini yaptıracaksın.

Güleceksiniz belki ama...ben bu kafamla kadın olsam kadın döven adamlara karşı mafya oluştururdum;

Gideceksin mafyaya...raporunu, savcılığa suç duyurusunda bulunduğun halde sonuç alamadığını gösterir kağıtları göstereceksin bir de sana şiddet uygulayan adamı göstereceksin...artık baba mıdır, abi midir, koca mıdır...

...üç gün hortumla çorba içecek.

İyi olan kadın bunu yapıyor.

Ağzınızı ayırarak baktığınız batı kadını örneği nasıl oluştu sanmaktasınız?

Hayır efendim! Onların çoğunun Atatürk gibi hakları, hukukları, yasaları altın tepsi içinde sunan bir liderleri olmadı. Sokağa dökülerek, savaşarak, içlerinden bazılarının idolleri adına hapislerde, hastahanelerde acılar çekmesi hayatlarını kaybetmesiyle elde ettiler.

"Erkekler bize zulüm etmesin"

Ulan adı üzerinde işte...erkek....yani adam olamamış yaratık...adam olsa konusu olmayacak zaten.

Sen dişilikten öğreti ile kadın olmuşsun da herif erkek kalmış...yukarıda da belirttiğim üzere...adam olamamış...

...ne yapacaksın?

Yasa çıkarılsın...

Cezalar artrılsın...

Zır zır da zır zır...

Talepkar olmaktan bıkmak ve birey olmanın anlamına vakıf olmak varken...

...dır dır ve vır vır.

İyi de o yasaları beklediğin de erkek...

...kocan da abin de baban da.

"Damat adayı ailesi ile gelir ve gelin adayı kız aile büyüğünden istenir"

...diye bir yasa mı var?

"Beni ne zaman isteteceksin"

...bunu sana dedirten nedir?

Annanın, babanın dizinin dibinden kocanın dizinin dibine gitmeyi pembe pembe hayaller şeklinde gözlerini tavandaki sabit bir noktaya kilitleyen salaklığın ne derece farkındasın?

Aile içi fedolaitenin farkındasızlığı ya da kabullenmişliği ile sen zaten zulüme donanımlı hale gitirilmektesin...yani Perşembenin Çarşambasını yaşanmamış ve kokmuş balığın başını yok saymaktasın.

Çarşafa, türbana tıkılıp aile meclisinde alınan kararlara maruz kalıyorsan, defalarca dayak yiyorsan, kıçına parmak yediğinde konuşamıyorsan...

...senin adına konuşanlar da önce anıtkabire gidip mozaleye konuşup şikayet edip akşamı da bir yerde "sosyal hizmette bulunduk kutlayalım bari" şeklinde bir tavernada göbek atıyorlar ise...

...anlayacaksın ki...

...tek başınasın.

Yani ölmüşün ağlayanın yok.

İyi bir kadın olmak iyi bir birey olmaktır.

Talepkar olmak değil.

Kötü kadınlar...

...deyince hemen aklınıza fuhuş yapan kadınlar geliyor değil mi?

E, değil...

Fuhuş yaptığı halde iyisinden bir birey, oldukça da başarılı ve de en hasından milyonlarca kadın varken...

...aile ortamında yetişmiş, çocuğunun anası, evini maharetle çekip çevirebilen, işine, eşine sadık olan, çiçektir, börtüdür, böcektir, anadır, ayaklarının altıdır, cennettir zırvalarına mazhar olmuş beter kötü kadınlar orada duruken...

...ne yapacaksın?

Ne?

[/quote']

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ifeelgood, o sapığa "kendi anlayacağı dilden" müstahakı olan yanıtı vermiş..

okurken çok eğlendim ve güldüm (:

yanlış anlaşılmasın, sadece ıfeelgood değil,

burdaki non-teistler zaten gerekli tepkiyi göstermiş

ancak malesef onun anlayacağı dilde yazabilmek de herkes için kolay değil (:

yeni doğmuş kız çocuğunun sünnet edilmesini,

"güdümlü olarak engelli" hale getirilmesini biel savunabilen bir teist,

çoktaaaan kişiliğini tanrısına satmış demektir bence..

sözün bittiği yerde, şiddet devreye girer daha çok..

burası sanal platform olduğu için küfür/hakaret/aşağılama devreye giriyor daha çok..

keferna bikum'da elinden geldiğince, dili döndüğünce aşağılamaya çabalamış örtümeyen kadını..

aslen aşağıladığının kendisi olduğunu,

her insanda varolan doğal dürtüler olduğunu, farkedemeyecek kadar teslim etmiş kendini dinine..

islamda da, diğer ilahi(!) dinlerde de,

kadının sosyal yaşamdaki konumuyla yüzleşecek kadar cesaret yok bence..

Link to post
Sitelerde Paylaş

3 gün sonra siteye girdim ve gördüm ki 10 Eylül'de açtığım bu başlık 6 sayfa ileti dolmuş. :)

Yalnız, müslümanlar konuları oldukça saptırmışlar ve net cevaptan kaçınmışlar. Spor yapan genç kızların bekaretlerini yitirebileceklerini öne sürerek kadınlar için spor yapmayı bile ahlak dışı addeden hatta bunu genelgeyle yasaklayan zihniyet hakkında hala belirgin bir cevap verilmemiş. Müslümanların, bu durum hakkındaki görüşleri önemli bir merak konusu. Net soruya kesin cevap istiyorum. Başlıkta sözünü ettiğim din adamına katılıyor musunuz katılmıyor musunuz?

tarihinde freand tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Birde başka bir açıdan bakalım ; Spor yapan kadın ahlaksızdır, kızlık zarı çıtlar,pıtlar diyerek yalan söyleyen bir dümbüğün amacı ne olabilir? İnandığı dini ona öyle konuşmasını,kadınlarınkızlar sosyal hayatta aktif olmaması gerektiğini düşündüğünden utanmadan YALAN konuşuyor birinci varsayım..Yalan konuşuyor bu şerefsiz ve bunu gibi milyonlarca daha var geri kalmış İslam alemi coğrafyalarında buna alışığız işleri güçleri yalan dolan..İkinci varsayım bu geri zekalı gerçekten buna inanıyor söyleken tüm kalbiyle bunun doğru olduğunu düşünüyor eyvahki eyvah asıl tehlike burada..Bunun doğru olduğuna inanarak konuşan bir şebek çok tehlikelidir, ısrarla bu fikri öne sürecek yeri geldiğinde fiziki güç kullanacaktır,çünkü neanderthal beyni öyle olması gerektiğini söylüyor..Yalan konuştuğunu bilen makak ise onun kadar tehlikeli değildir götürürsün bir bayan tenis maçına estetiği görür, yada voleybol karşılaşmasına ağzı sulanarak izler fikrini değiştirebilir..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Neden görmezden geliyorsun Placebo?

Eline alacaksin odunu kafasina kafasina giydireceksin ki ancak beyni yerli yerine oturur.

Bu basliga sevgili Hubbez'in bir yazisini alintilayim...

Bu görmezden gelmek değil ki adama bir ton yazı yazmışım zaten...

Bunlardan ülkede çok var cigi..Kadınlı erkekli her gün kaç tanesiyle uğraşıyoruz..

Onu IFeel benzetmiş zaten..Kadın olarak sayımız az olduğu için , bu güruha karşı gereksiz güç kullanımı yapmıyor,enerjiden tasarruf ediyoruz bazen...

Hubbez'in o yazısını daha evvel okumuştum.Etkileyici bir makale...Tüm duygularını katarak yazdığı belli..

Link to post
Sitelerde Paylaş

3 gün sonra siteye girdim ve gördüm ki 10 Eylül'de açtığım bu başlık 6 sayfa ileti dolmuş. :)

Yalnız, müslümanlar konuları oldukça saptırmışlar ve net cevaptan kaçınmışlar. Spor yapan genç kızların bekaretlerini yitirebileceklerini öne sürerek kadınlar için spor yapmayı bile ahlak dışı addeden hatta bunu genelgeyle yasaklayan zihniyet hakkında hala belirgin bir cevap verilmemiş. Müslümanların, bu durum hakkındaki görüşleri önemli bir merak konusu. Net soruya kesin cevap istiyorum. Başlıkta sözünü ettiğim din adamına katılıyor musunuz katılmıyor musunuz?

yasak olurmu olurmu ole sey elbette olmaz . ama tabı ornegın spor salonuna gittin kimse yok bir erkek bir kadın kaldın bu olmaz bu ıhtımale karsı salonda spor olmaz.. yada sadece yuzkeri açık sekılde çarçaflarla ıstedıgını yapabilirler ama bolede spor olmaz.. ne kaldı geriye evde spor yapmalarında bir sakınca yoktur..

a.q verdıkleri cevap bu olucak . tabı bunu açık açık soylıyemıyorlar akılları izin vermıyor.. ondan dolayı araya 10 tane hadis 1 satfa yazı koyuyorlar..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Eğitimli, özgür kadınlar yine özgür ve eğitimli yeni nesli yetiştirir. Cehalet toplumdan yavaş yavaş silinir.

Ama taassubun beslendiği kaynak cehalettir. (Plecebo'nun imzasındaki Atatürk'ün bu sözü gerçekten de çok doğru)

Cehaleti yaşatmak için de kadınların köle olması, aklını erkeklere havale etmesi gerekir.

Bir gün herkes unutulacak!! O hariç...

Bu sözü de buraya cuk oturur ; 'Gericilere hoşgörü göstermek, yüce bir terbiye göstergesi değil, bir milletin mutluluğuna, şerefine ve namusuna göz dikenlere hoşgörüdür ki hiçbir zaman, hiçbir kişi buna izin veremez!'

M.K. ATATÜRK

tarihinde placebo tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

i feel good rumuzlu üye, yazdıklarında cevap niteliği taşıyan bir tek cümleyi, kelimeyi geç harf yok. a sından z sine kadar duygusal patlamaların ürünü küfürler, hakaretler var. istesem ben de aynı şekilde sana mukabele ederim. öyle forum moduymuş, atarmış kesermiş korkum yok Allah'tan başka. ben kötü söz sahibine aittir diyerek hepsini size iade ediyorum.

diğer üyelerin de yaptıkları da sizden farklı değil. hepsi de aynı mantık üzerine kurulu hareket etmişler "en iyi savunma saldırmaktır". bu sizlerin içinde bulunduğu acziyetin bir göstergesidir. bu beni üzmediği gibi bilakis haklılığımı ortaya koyduğu için pek sevindirdi.

son olarak, bu konuyu burada kapatıyorum. neden ? kapatıyorum. ağzımın payını verip beni susturabildiğiniz için değil tabi ki. sizlerin ağzının payını vermeme müsaade etmeyeceğiniz, gücünüz kullanıp beni susturacağınızı bildiğim için konuyu kapatıyorum. ancak eğer cidden benim ağzımın payını verebilecek olan birisi varsa ve özgüveni tavan yapmış vaziyetteyse kendisini tarafsız (kimsenin kimsenin mesajına müdahale edemeyeceği, ihraç edemeyeceği) bir platforma davet ediyorum.

Link to post
Sitelerde Paylaş

i feel good rumuzlu üye, yazdıklarında cevap niteliği taşıyan bir tek cümleyi, kelimeyi geç harf yok. a sından z sine kadar duygusal patlamaların ürünü küfürler, hakaretler var. istesem ben de aynı şekilde sana mukabele ederim. öyle forum moduymuş, atarmış kesermiş korkum yok Allah'tan başka. ben kötü söz sahibine aittir diyerek hepsini size iade ediyorum.

diğer üyelerin de yaptıkları da sizden farklı değil. hepsi de aynı mantık üzerine kurulu hareket etmişler "en iyi savunma saldırmaktır". bu sizlerin içinde bulunduğu acziyetin bir göstergesidir. bu beni üzmediği gibi bilakis haklılığımı ortaya koyduğu için pek sevindirdi.

son olarak, bu konuyu burada kapatıyorum. neden ? kapatıyorum. ağzımın payını verip beni susturabildiğiniz için değil tabi ki. sizlerin ağzının payını vermeme müsaade etmeyeceğiniz, gücünüz kullanıp beni susturacağınızı bildiğim için konuyu kapatıyorum. ancak eğer cidden benim ağzımın payını verebilecek olan birisi varsa ve özgüveni tavan yapmış vaziyetteyse kendisini tarafsız (kimsenin kimsenin mesajına müdahale edemeyeceği, ihraç edemeyeceği) bir platforma davet ediyorum.

Ne anlatsak boş....

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...

Konuyu okumadan direkt yazıyorum.

Kızlık zarı konusuna bende önem veririrm ve nedenlerini uzun uzun forma yazdım ve benimle aynı düşünceye sahip dinsizleri de gördüm ama böyle spordan dolayı kazadan dolayı kızlık zarı bozuldu diye almayacak sa erkek almasın. Buna inanmayacak birisiyle mümkünse evlenmesin kişi.

Ayrıca kadınlardan 10-20 kat daha namuslu birşey buldum

soğan

kat kat zar var merette :)

arabistana çuval çuval yollayalım bayram yapsın herifler

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...