Jump to content

Micheal J. Behe(Darwin'in Kara Kutusu'nun Yazarı) evrimi kabul etti


Recommended Posts

http://www.lehigh.edu/bio/pdf/Behe/QRB_paper.pdf

Evrim Ağacı'nın yazıyla alakalı açıklaması:

Uzun yıllardır Doğal Seçilim'e ve Evrim Kuramı'na karşıtlığıyla bilinen ve "İndirgenemez Karmaşıklık" safsatasını ileri süren Lehigh Üniversitesi'nden Biyokimyager Prof. Dr. Michael Behe, 2010 yılında yayınladığı "Deneysel Evrim, Fonksiyon Kaybettirici Mutasyonlar ve Adaptif Evrim'in İlk Kuralı" başlıklı makalesiyle Evrim'in gerçekliğini kabul ettiğini ilan etmiş oldu ve 2006'dan beri sürdürdüğü suskunluğunu sonunda bilimsellikle bozdu. Kendisini tebrik ediyoruz. :)

Bana artık bu adamın yazdığı Darwin'in Kara Kutusu adlı kitabındaki her şeyi çöpe atabilirsiniz. Artık kendisi bir evrimcidir. Bakın birisi daha bizden demekten ziyade Bana birisi(bu forumdan ama adını hatırlamıyorum) bu adamın yazdığı kitap evrimi çürütüyor demişti de ona yanıt olsun diye açtım.

tarihinde Genco tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Her konuda fikir beyan edebilirsiniz. Spekülasyonlar ileri sürebilirsiniz. Ancak tezlerinizi bilimsel metodlar kullanarak kanıtlayamazsanız kendiniz bir anda şartlatan oluverirsiniz. Behe de bir şarlatandır bu yüzden. Kendi tezini "olamazcılık" üzerine kurmuş ve kendi ipini çekmiştir. Birileri gelip de olabilir olduğunu gösterdiği zaman söyleyecek sözü de kalmamıştır.

Cahil-cühela adamın biridir. Evrimden vs anlaması beklenemez...

Link to post
Sitelerde Paylaş

öfffff bu adam hiç bir zaman evrim yok ben evrimi kabul etmiyorum demedi ki...

bir kere araştırıpta açın şu topickleri yada ne bilim bir iki kitabını okuyun adamın.

Evrim nedir antiateist?

Bir türün bir türe geçişidir. Ancak bu geçiş, bir türde var olan organların kullanılması ile olur değil mi? Aksi halde bunun adına evrim diyemezsin. Ani bir değişiklik oluyorsa buna yaratılış derim ben.

Peki eğer bir kanat güdükleşiyorsa bunu nasıl bir doğa üstü güce bağlayabilirsin? Bir organın gelişmesinin aniden olmayıp prokürsör organların yardımı ile olmasını nasıl bir olağanüstü güçle bağdaştırabilirsin. Eğer bu olaylar Tanrının elinde ise tanrı neden basamaklar halinde yaratsın ya da bir organı köreltsin. Neden tamamen yoketmek yerine kör güdük bir organ olarak bıraksın.

Diyeceksin ki imtihan vs. Gerçekleri kabul etmemek için, kendi hayal dünyanızı koruyabilmek adına, kendi kendini buna inandıracaksın.

Sen gerçekleri anlayamayacak, kabul edemeyeceksin. Çünkü cesaretin yok.

Link to post
Sitelerde Paylaş

tanrı bazı canlıları evrimle bazılarını devrimle yaratıp bize süpriz yapmış olabilir...

tanrı bu...

ille bir şekilde yaratacak değil ya...

onun yaratış tarzı evrim olabilir demiştim önceleri...

şimdi de hem evrimle hem de direkt ani bir yaratma ile yaratabileceğini diyorum...

şimdi aklıma geldi...

oluyor yani böyle şeyler...

Link to post
Sitelerde Paylaş

bir maymunu koyun 40 yıl kafese insan aluyor mu olmuyor bu yüzden evrim yok ? Bunu diyem din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenleri var. teknolojiye o kadar meraklıları var ki fen ve teknoloji dersine girenler ne yapıyor sa.

Birde bu saatten sonra evrin gerçek değil dersek ne olur yalan dersek ne olur. harun yahya o kadar çok insan parselledi ki...

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...