Jump to content

Einstein'ın formülü yanlış


Recommended Posts

"şimdi de kimi bilimadamlarınca evrenin genişlediği iddia ediliyor. yani büyük patlama olmuş evrende ve de evren genişliyormuş, son haberlere göre daha da hızlı ilerliyormuş. peki bu gidiş nereye kadar gidecek, bu nereye varacak? üstelik daha hızlı gidiyormuş, bunların hepsi yanlış. hiçbir mantık ve doğruluk payı yok. evrende patlama çatlama yok, big bang denilen birşey olmadı. evren kapalı, kapalı evren ilahi bir ahenk içerisinde madde enerjiye, enerji maddeye dönüşüp bu sonsuz denge ezeli ve edebi devam edecek. evren kesinlikle genişlemiyor"

http://aydinozoglu.com/noter-belgesi-.html

Adam haklı inşallah.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bundan bir trilyon yıl sonra bilinen evren X olsun

bugünkü bilinen evren de Y olsun

açıktır ki X > Y dir o halde bugünkü Y genişliyor olsa bile X sabit veya genişleyen veya daralan olabilir.

bunu hacmi gitgide daralan bir hangarda hacmi şişerek genişleyen bir balon gibi düşünebiliriz. o halde hangi evren ne halt ediyor bunu kim iddia edebilir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Evrende patlama çatlama yok, big bang denilen birşey olmadı. Evren kapalı, kapalı evren ilahi bir ahenk içerisinde madde enerjiye, enerji maddeye dönüşüp bu sonsuz denge ezeli ve edebi devam edecek. Evren kesinlikle genişlemiyor" şeklinde konuştu.

Bademgiller familyasından olduğu belli olan Prof. Kuranı referans göstermeyi unutarak büyük bir hata yapıyor.Bazıları evrenin genişlediğinin Kuranda yer aldığını,delillerden sayarak ispat için söylerken bu badem aksini iddia ediyor. Hangisi doğru acaba?

tarihinde ziobelle tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Eğer haber gazetecinin aptallığının ürünü değilse ve gerçekten prof ve dr ünvanlı birisinin söylemleri ise... Bu adam yalancı, sahtekar ve şarlatandır.

Hem de çüşşşş dedirtecek cinsinden:

Özoğlu, "Formülün doğrusu enerji=hacim x (e)üzeri maddenin yoğunluğu, e sayısı ile adını ek koymuş olduğum evrensel kuvvet sayısı aynı sayıdır.

Sevgiler

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...