Jump to content

Demokrat Kahpelikleri Bitmiyor


Recommended Posts

20 milyar liralık deprem vergisi bütçeyi kurtardı

Nereye harcandığı net değil

Devlet Planlama Teşkilatı uzmanlarından Ayşe Erkan’ın araştırmasına göre 2004’e kadar deprem için toplanan kaynakların miktarı 20 milyar TL’ye ulaştı. Ancak bu kaynakların tümünün deprem telafisinde mi kullanıldığı yoksa bütçede başka kalemlerde mi kullanıldığı konusunda net bilgi yok. Marmara Depremi’nin ekonomideki toplam zararı ise TÜSİAD’a göre 17 milyar dolar, DPT’ye göre 15-19 milyar dolar, Dünya Bankası’na göre de 12-17 milyar dolar.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, işyerleri hasara uğrayan işverenler ile Bağ-Kur’luların geçmiş prim borçlarıyla, depremden sonra 3 aylık sürede prim borçlarını 1 yıl süreyle erteledi. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan Ziraat Bankası ile Halk Bankası’na olan borçların süresinin uzatılacağını diğer bankaların ise kredi borçlarını erteleyeceğini açıkladı.

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalHaberDetayV3&ArticleID=1067381&Date=25.10.2011&CategoryID=80

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ancak bu kaynakların tümünün deprem telafisinde mi kullanıldığı yoksa bütçede başka kalemlerde mi kullanıldığı konusunda net bilgi yok.

Memur maaşları ödendi.

Satılan , pardon peşkeş çekilen kamu kurum bedellerinin niye Bütçe içerisinde olmadığını düşündünmü hiç. :)

Yau siz nasıl afyonlanmış beyinlersiniz anlamak mümkün değil, sözde kul hakkı yasak , gel külahıma atlat. nerde bir müslüman varsa alayı hırsız, yaptıkları pislikleride allah denen pandoranın kutusuna sallıyorlar, işte din bu. :)

Bu ülkede Deprem vergisi adı altında bir vergi çıkarılıyorsa bu Deprem ve uygunlaştırma için kullanılır, kanun metni ve tebliği açıktır, ama uygulayıcıları hırsızdır.

tarihinde Sol Invictus tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Çektiği ekonomik sıkıntı karşısında belkide biraz küçümseyerek baktığımız Yunanistan'dan aslında pek bir farkımız yok...Pamuk ipliğine bağlı gidiyoruz bakalım...Kötümser olmak ta istemiyorum..Belki Yunanistan'dan farkımız emeğin çok ucuz olması vergi yükünün bordrolular tarafından karşılanması,aşırı dolaylı vergiler...Refah fedakarlığı..Tarım ürünlerinin kısmen desteklenmesi vs gibi şimdilik bizi ayakta tutuyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

bişey olmaz yine çekilir iki tane küçük çocuk resmi iki şiir biraz göz yaşı. para hemen telafi edilir.

para ve ordaki durum telafi edilir edilmesinede ölen insanlar onların aileleri.:( çok ucuz hayatlarımız var bunu hergün görüyorum ne yazıkki

bu ülkede ahçısından amirine herkes kendi kıçının derdinde.

doğunun yükünü batı çekiyor evet bu söz ne yazıkki çok doğru birileri şöyle demişti kaçak elektrik bedava su devlete hiç vergi verme sonra evim yıkıldı bize yardım edin? kuru yanında yaşta yanar.

oraya giden yardımların çadırların vs bir çok şeyin bile pkkya gönderilebilme ihtimali bile beni tedirgin ediyor. bdp li belediye başkanı yardım yetersiz diyo bi si. git.

Link to post
Sitelerde Paylaş

314421_2465998604800_1097321750_33009782_632046035_n.jpg

bu ampül kafalı omurgasız tayyip ne dedi daha dün ?

RTE: "Oy vermiş vermemiş,

bütün gecekondu ve kaçak binaları yıkacağız!" <<< dedi..

ulan mal'ın önde gideni seni,

demek ki sen ve yandaşların,

daha dün'e kadar "oy versinler" kaygısı ile,

gayet ikiyüzlü ve rantçı bi tavırla,

taaaaa belediye başkanı olduğun gün'den bugün'e kadar,

bi dolu kaçak yapıya gözyumdun..

avantacılık yaptın alenen..

dünde bunu tv'ye çıkıp itiraf ettin..

şimdi de,

dün kapısına kadar gidip

kömür bulgur makarna dağıttığın evleri yıkacağını söylüyorsun..

omurgasızlığın bu kadarına

ne denir bilmiyorum...

sadece tiksindiğim için

alıkoyuyorum kendimi sana küfretmekten..

f tipi savcılarından tırstığım için değil..

ayrıca bknz: demokratik rantçılık,

siyasi partilerin alayını "makarnacı" yapar

pastafaryan yapamaz (:

(böyle tiksindi murat-tlv)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Erbakan'ın hakkında...

Bakalım Bosna'ya yardım paraları nereye gitmiş? :)

Kendileri itiraf etti.

Akpli avukat Faik Işık:

Dosyayı çalışırken şunlara şahit oldum: Bizim arkadaşların Bosna’ya yardım diye topladığı paraların rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın emriyle Körfez ülkelerinde repoya yatırıldığını, daha sonra paranın kısmının Erbakan’ın uygun gördüğü yerlere harcandığını, aslında Erbakan’ın Marmara Bank, Exim Bank, TYT Bank gibi bazı batmış bankalarda parasının bulunduğunu, bu bankaların batması nedeniyle tahsilat problemi çektiğini şaşkınlıkla gördüm. Erbakan Hoca’nın yakınında bu işleri yöneten birkaç kişiye niçin repo yapıldığını, bunun haram olup olmadığını sorduğumda yanıt şu oldu: ‘Hocamız, Türkiye’deki cihat kazanılmadan başkalarına yardım edilmez’ diyor. Onun için yardımların bir kısmı da burada harcandı’ cevabını aldım. Bana kısaca ‘Savunmanı yap, bu işleri sorgulama” ültimatomunu verdiler.”

tarihinde freand tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...