Jump to content

lütfen! bu kampanyaya destek verelim..


Recommended Posts

önce insan diyerek bu projenin gerçekleşmesi için sadece bir (tık)..umarım göl oluruz..

http://www.losev.org.tr/dergi/kent.htm

dostum, türkiyenin farklı köşelerinden toplayıp kendi cemaatlerinin inançları ile beyinlerini yıkadıkları gençlerin yaşadığı cemaat evlerine allah rızası için para akıtmak varken ne uğraşsınlar hasta çocuklarla.

bu hasta çocukların islama bi faydası mı var?

ateist falan olurlar belki ilerde.en iyisi mi biz bizimkilere yardım edelim.yeşil sermayeyi cemaat evlerine yönlendirelim.

Link to post
Sitelerde Paylaş
mesela.?

7.530.300 bu projeye destek verek kişi sayısı bu kadar olduğu yazıyor. Bunlardan en az 100 bini Ankarada bir araya gelse Seslerini yükseltse kamuoyunda yaratacağı tepkiyi sen düşün. İktidar bunu görmezden gelemez. Süreci hızlandırabilir. Öncesinde anladığım kadarıyla Tayibe bu durm bildirilmiş fakat tık yok...

tarihinde Kıtipiyoz tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
Lösemili çocuklarda ne oluyor? Otomobil fabrikası kuracak işadamları dururken, yazık değil mi güzelim arsalara ! Nasılsa allah onları lösemili yaratmış, vardır bir ilahi sebebi diyordur büyüklerimiz.

Neyse kendi adıma destek verdim.

çarpıtma lan.tedavi olmak islamda vardır bilmiyormusun

Link to post
Sitelerde Paylaş

teşekürler miroğlu.

kıtipiyoz, bu fikirle neleri değiştirirdik sende biliyorsun iş biraya gelmekte..en azından internet sayesinde bu katılımlar olabiliryor reelde bunu beklemek hayal, atalarımızın dediği gibi "el elin eşeğini türkü söyleyerek ararmış"

yinede, göl oluyoruz az kaldı..

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...