Jump to content

Muhammed namaza nasil giderdi?


Recommended Posts

hz.Muhammed elbisesine bir pislik sürülmüş namaza yetişebilmek için o kısım yıkanıp hemen daha kurumadan namaz kılmaya gitmiş.bunda bir anormallik göremiyorum.diyelim ki önemli birisiyle buluşmaya gitceksiniz tam da evden çıkacağınız zaman üzerinize bir şey dökülse o elbisenin her tarafınımı yıkarsınız yoksa sadece o leke olusan kısmını mı yıkarsınız ve ayrıca zamanınızda kısıtlı..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Islam alemi Muhammed'in menisini, yatak odasini, karilarini nasil belledigini, kicini basini nasil yikadigini ogrenmek zorunda mi?

Bugun normal siradan bir insan bile ozel yasantisini kimsenin agzinda sakiz etmezken, Allahin peygamberiyim diyen ahlak abidesi bir kisinin menisi nasil milletin agzina dolanabilir?

Haa, dogru ya! sunnet!!

bari masturbasyon teknikleride verseymis de kendimizi tatmin ederken sevaba girseydik.

tarihinde Sexy Huri tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

valla müslümanlar şunu buldu bunu buldu diye övünür ya bazı mümin kardeşler.

neyin ne kadarını onlar bulmuş tartışılır.

ancak magazini onların bulduğu gün gibi ortada.

bi insanın bu kadar da hususi şeyleri tartışılmaz ki...

Link to post
Sitelerde Paylaş
Muhammed'in hane halkı ve kendisi baya malzeme çıkarmış İslam paparazisine..

muhammed'in uckuru Allah'in en onemli gorevlerinden biri..

Tum islam alemi muhammedin cinsel hayatini tum acikligiyla okumak zorunda..

adamin seks hayati dillere destan.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...
Ne acidir ki ahlak ve terbiye abidesi olmasi gereken bir insanin pisliklerini temize cikarmak icin sekilden sekile giriyorsunuz..

ewet çok haklısın ama bunlarda ne ahlak ne mantık arican

bu arada sexy huri yazıların çok güsel

bayada araştırma yapıosun

tekrar teşekkürler

Link to post
Sitelerde Paylaş
hz.Muhammed elbisesine bir pislik sürülmüş namaza yetişebilmek için o kısım yıkanıp hemen daha kurumadan namaz kılmaya gitmiş.bunda bir anormallik göremiyorum.diyelim ki önemli birisiyle buluşmaya gitceksiniz tam da evden çıkacağınız zaman üzerinize bir şey dökülse o elbisenin her tarafınımı yıkarsınız yoksa sadece o leke olusan kısmını mı yıkarsınız ve ayrıca zamanınızda kısıtlı..

değiştiririm... :unsure: Hele bu meni lekesiyse...

tarihinde uğur tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
Islam temizlik dinidir.

Muhammed izarinda dol lekesi oldugu halde namaza gidiyor.

Muslumanlar hemen her zamanki gibi savunma modunda..

konuya gelecek yazilari simdiden tahmin edebiliyorum...

"sen de terbiye olsa avatarini desgistirirsin"

"bu hadis vallahide yalan billahide yalan, benim peygamberim boyle birsey yapmaz!"

dostum senin neden inkar ettiğin belli zaten.hesap kitap yapabilme yeteneğin yoksa.İslamı inkar kolaydır.

çünkü islam akıl işidir.

benimkide tahmin edeceğin klasik bir cevap olacaktır.

serabise sözüm olmasa buhariye müslime tirmiziye ve bütün hadiscilere o kadar güzel bir küfür ederdim ki.

ağzınız açık kalırdı : )

içimden ettim ama buraya yazmayım.

o hadisciler adam değildir.sözü doğrumu değilmiyi tartışmaya bile gerek yok.

adamların kendisi doğru değil.

buhari gözümle gördüğümü onaylasa.yinede ona inanmam.

hiçbirine inanmam.hiç işim olmaz.

soruna ayrıcada cevap verirdim ama ben yoruldum sen yorulmadın : )

madem sen yorulmayacaksın.bende kendimi yormayım bari : )

Link to post
Sitelerde Paylaş
İfk vakasını kısaca hatırlatalım. Bir seferden dönerken Ayşe mola'da hacet giderirken gerdanlığını düşürünce ne hikmetse kendisini kimse görmeden kervandan ayrılır ve gerdanlığını bulmaya gider. O sıra kervan yola koyulur ve Ayşe geri kalır. Kendisini genç Safvan görür. Birlikte döndükleri görülünce şehirde dedikodu yayılır. Muhammed, Ayşe'yi sorgular ama laf alamaz ağzından. Ayşe babasının evine döner. Bu durum 1 ay sürer. Ve Muhammed Allah'tan ayet geldiğini, Allah'ın Ayşe'nin masum olduğunu bildirdiğini Ayşe'ye müjdeler. Böylece tekrar biraraya gelirler.

Şimdi eğer Ayşe, şüphelenildiği gibi Safvan'la zina yapıp Muhammed'i aldatmışsa, ayetleri Muhammed'in uydurduğunu anlayacak ve imanı kalmayacaktır, takiyye yapacak, münafık olacaktır.

Ama Ayşe masumsa, ayetler de masumiyetini doğruladığından imanı devam edecektir.

Ayşe'nin imanı hakkında şüphe emareleri var mıdır?

Örneğin bir hadise göre, Muhammed Ahzap-51 ayetini getirdiğinde Ayşe "Ma era rabbeke illa yüsariu hevake." yani "Rabbin hep senin hevanı düşünüyor" der.

Bir başka emare ise, Cemel savaşı ile Halife Ali'ye isyan ederek Kur'an'ın emri olan ululu-emir'i takmamasıdır. Ayete larşı gelmesidir.

3. emare ise Ayşe'den nakledilen bu tür hadislerdir ki müslümanları rencide eder.

Yorum sizin.

Buradaki en büyük problemlerden birisi de ifk hadisesi vukua gelip dedikodular ayyuka çıktığı anda bir ay boyunca vahy gelmemesi ve herkesin sürüncemede bırakılması olayıdır... Daha sonra gelen vahylerde ise bu hadiseye inananlar kınanmaktadır... Muhammed, Ebubekir'in evine gidip Aişe ile tekrar konuşup anlaşınca ve suçsuzuluğuna ikna olunca (!)yeniden vahy gelmeye başlamıştır... Bu durum ne iştir...

Gerçekten bir vahy geliyor olsa, bir defa böyle vahim bir hadise ve iddia vukua geldiği anda "bu bir iftiradır; böyle bir şey yoktur" diye bir vahy acilen gelmeli değil mi idi? Oysa aslında şüpheli bir hadisede böyle bir vahy Pante'nin de açıkladığı gibi son derece tehlikelidir... Çünkü en az iki kişi bu hadisenin hakikaten olup olmadığını bilmektedir... Gerçekten her şeyi bilen Allah denilen bir canlı vahy gönderiyor olsa bu sorun değil ama ya böyle bir canlı gerçekte yoksa ve olaylar bir kurgu ise?... Onun için Muhammed kendince emin oluncaya kadar masumiyetten, vahy kesiliyor; ne tuhaf değil mi ?... :unsure:

Nasıl Bedir'de ve Uhud'da da vahyler olayların vuku bulması sonrası bir durum muhasebesi tarzında gelirse ve gerçek hiçbir bilgi içermezse (melek sayısı gibi kimseye bir faydası olmayan tuhaf şeyler dışında), burada da aynen öyle oluyor...

Link to post
Sitelerde Paylaş

yazık saatlerce mantıklı bişeyler arıyorum. orjinal metinlere dalga geçmek için katılan uydurmalar dan başka bişey yok.

bulabildiğin bukadar mı.

meninin necis olduğunu onun öğretisinden öğreniyoruz. yıkanınca da temiz olduğunu.

işte bukadar özel hayatı mercek altında görüyorsunuz. bulduklarınız da bu kadar ancak. kendi kirli beyninizle hayata bakıp bir de herkesi öyle zannediyorsunuz(sexyhuri ye söylüyorum). hırsıza göre fırstını bulan herkes hısızlık yapar misali siz de etrafınızı öyle değerlendiriyorsunuz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

isra nesinki gibi dava kardeşlerim size hitap ediyorum..

atesit olsun yada teist olsun bu kişilerle konuşurken dikkat ediceğimiz soruları cevaplarken dikkat ediceğimiz önemli şeyler var ateistleri iki kısma ayırabiliriz birinci kısım gereçekten samimi hakikatperest olup hakkı bulmak için soru sorar ve tartışırlar.ikinci kısımları var ki bunlar burdada fazlaca örneklerini gördüğünüz küçümseme hakaret vs şeyler için sorar ve benim bu sitede gördüğüm şu ki inançsız diye inanmadığına inananlar daha fazla hakret ederken muslumanlar hiçe yakın hakret etmişlerdir buda inananların gerçekten üstün olduğunu gösterir devam edersek bu ikinci kısım amacı hakikatı bulmak değil insanların aklını karıştırmaktır.

Birinci kısım hakikatperest hakkı bulmak için soran hakiki insanlara cevap verelim zamanımızı güzel değerlendirmiş oluruz..

ama ikinci kısım aklı gözünde olan ve kalbi katılaşmış hakaret eden amacı hakkı bulmak olmadığından bunlarla konuşmak zaman kaybıdır israftır bunlar dinlemesini bilmez surekli aynı teraneyi tekrarlar..[b]batılı hak kabul edenlere karşı hak dava etmek hakka karşı bir nevi hürmetsizlik olacağından bunlarla zaman kaybetmemek en iyisidir.[/b]

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...